<  Index "Ascensiunea 2021 cu Isus"

Mesajul 10

Cum să fiţi relaxaţi şi să vă simţiţi protejaţi şi fericiţi? Urmaţi o practică spirituală. De ce? Fiindcă atunci când urmaţi o practică spirituală, nu vă focalizaţi pe corp, ci vă focalizaţi pe spirit. Nu vă concentraţi asupra morţii, vă concentraţi asupra vieţii veşnice. Iar acest lucru vă va creşte frecvenţa. (Isus)

Mesajul nr. 10, "Focalizarea mentală şi efectele sale", din seria de transmisii live "Ascensiunea 2021 cu Isus", publicat pe data de 10/03/2021. Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.


Textul mesajului video 10

Salutare tuturor. Sunt mediumul Tina Spalding, pentru episodul 10 din seria despre Ascensiune. Îmi cer scuze, a fost o pauză mai lungă. Viaţa mea a cam luat-o razna în ultimul timp. De fapt, mă mut, aşa că îmi cer scuze pentru intervalele mari dintre sesiuni. Dar iată-mă aici, iar mutarea va mai continua încă câteva săptămâni, aşa că aveţi răbdare cu mine. Să vedem ce are să ne spună Isus astăzi, în episodul 10 din seria Ascensiunea.

ISUS:

«Cu adevărat, sunteți ființe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus. Iată-ne din nou împreună.

Da, draga noastră are viaţa ei. Da, uneori este foarte prinsă în lume, ca voi toţi. Este important să înţelegeţi, vizionând această serie de mesaje despre Ascensiune şi fiind încurajaţi să urmaţi “Cursul de miracole”, că veţi continua să vă trăiţi viaţa, să luaţi decizii, să vă mutaţi, să vă căsătoriţi, să aveţi copii, să cumpăraţi alimente, toate aceste lucruri obişnuite. Această practică spirituală nu vă cere să renunţaţi la stilul vostru de viaţă occidental. Vrem să înţelegeţi că „Un curs de miracole” este conceput pentru a vă ajuta în viaţa voastră de tip occidental. De aceea a fost transmis acum 50 de ani: a fost conceput pentru mintea occidentalilor.

Multe alte practici spirituale sunt concepute pentru mintea orientalilor. Iar acest lucru poate ridica unele probleme, pentru că, atunci când eşti total angrenat într-un anumit sistem social de valori, este foarte greu de gestionat un altul diferit. De exemplu, în filosofiile orientale, există un respect pentru cei care aleg o viaţă spirituală, merg la un ashram, aleg sărăcia, ideea de a-i da de mâncare adeptului spiritual este la mare preţ în aceste filosofii orientale. Nu este deloc o idee la mare preţ în filosofiile occidentale. Va trebui să ai grijă de tine. Va trebui să îţi procuri singur venitul. Va trebui să duci o viaţă occidentală foarte ocupată.

Anul acesta a fost puţin diferit, şi suntem recunoscători pentru asta. Suntem recunoscători că mulţi dintre voi aţi săpat mai adânc în lumea voastră interioară. Suntem recunoscători că multe dintre distracţiile lumii occidentale au cam dispărut de ceva timp. Şi începeţi să vedeţi efectele acestui lucru. Despre asta vrem să vorbim astăzi: cum să gestionaţi efectele restricţiilor şi pierderilor prin care aţi trecut, din cauza acestei experienţe globale pe care o aveţi cu toţii.

Da, ne alegem cuvintele cu atenţie, astfel ca videoclip-urile dragei noastre să nu fie şterse. Acesta este un efect al acestei situaţii actuale, că nu aveţi voie să vorbiţi liber despre anumite lucruri. Este o experienţă nouă pentru mulţi dintre voi. Nu este o experienţă total nouă pentru oamenii care au trăit în alte societăţi opresive. Dar pentru occidentali, este o experienţă nouă, cea de a nu putea vorbi liber. Asta provoacă nişte blocaje în sistemul bioenergetic şi poate fi destul de dureros să simţi că nu ai voie să te exprimi, că te afli cumva în pericol şi că ai putea fi urmărit. Acestea sunt nişte efecte pe care le provoacă acum exprimarea liberă în societatea voastră.

Când simţi că s-ar putea să-ţi pierzi libertatea din cauza a ceva ce spui, acest lucru te pune într-o stare foarte primitivă, cea de luptă-sau-fugi-sau-înlemneşte. Iar ceea ce vedeţi la mulţi dintre compatrioţii voştri din ţările occidentale este exact această stare de înlemnire. Luptă sau fugi sau înlemneşte, acestea sunt modalităţile prin care ego-ul vă protejează în situaţii periculoase. Nu uitaţi că ego-ul este partea minţii voastre care crede în separare, care crede în moarte, care crede că frica este cea mai sănătoasă reacţie, aşa că strânge tot timpul informaţii despre societate şi despre cum ar trebui să acţionaţi în societate pentru a vă menţine corpul fizic în siguranţă. Acesta este scopul principal al ego-ului, cel de a păstra corpul fizic în siguranţă, şi asta, parţial, pentru că ego-ul poate supravieţui numai dacă trupul este viu. Cele două sunt împletite indisolubil.

Presiunile la care aţi fost supuşi în ultimul an declanşează reacţii ale ego-ului precum dezamăgirea, depresia, gândurile suicidare, instinctul de supravieţuire legat de venituri şi locul de muncă, astfel de lucruri. Dacă nu înţelegeţi ce se întâmplă când simţiţi presiunile exterioare şi cum se schimbă personalitatea voastră, atunci poate fi foarte copleşitor.

Dar vrem să înţelegeţi că există şi o contraparte la aceste sentimente negative şi aceasta este practica voastră spirituală. Există două sisteme de gândire: sistemul de gândire al Duhului Sfânt şi sistemul de gândire al ego-ului. Presiunile la care vă supune guvernul mondial şi care influenţează toate activităţile încearcă să vă împingă în sistemul de gândire al ego-ului, care se teme de moartea fizică. Acesta este principalul factor de influenţă utilizat acum pentru a vă dirija către zonele inferioare de funcţionare. Când trăiţi în modul de supravieţuire, veţi lua numai decizii pe termen scurt. Nu veţi fi în stare de a lua nişte decizii sănătoase pe termen lung, ceea se poate întâmpla numai dacă sunteţi relaxaţi şi vă simţiţi în siguranţă şi fericiţi.

Cum să fiţi relaxaţi şi să vă simţiţi protejaţi şi fericiţi? Urmaţi o practică spirituală. De ce? Fiindcă atunci când urmaţi o practică spirituală, nu vă focalizaţi pe corp, ci vă focalizaţi pe spirit. Nu vă concentraţi asupra morţii, vă concentraţi asupra vieţii veşnice. Iar acest lucru vă va creşte frecvenţa.

Ce înseamnă, de fapt, creşterea frecvenţei? În zonele inferioare ale planului 3D, acolo sunt prezente depresia, moartea, sinuciderea, sărăcia, restricţia. Restricţia este un aspect de frecvenţă mai coborâtă a experienţei în 3D, or, cum mulţi dintre voi sunteţi restricţionaţi, asta vă cam forţează să coborâţi în acele zone inferioare ale 3D. Dar nu acolo locuieşte inspiraţia, nu acolo locuieşte abundenţa, nu acolo locuieşte creativitatea, nu acolo locuieşte iubirea. Ci acolo jos trăieşte frica, restricţia, judecata, aşteptarea morţii, acest gen de idei.

Când observi că aceste efecte negative se manifestă în personalitatea ta – poate că te simţi trist sau poate că te simţi nemotivat, poate că ţi-e frică de guvern sau ţi-e frică de viitor – asta îţi arată că te afli în zonele inferioare ale 3D şi trebuie să te schimbi. Trebuie să-ţi deplasezi atenţia de la supravieţuirea corpului fizic la puterea veşnică, pe care o poţi accesa prin corpul spiritual.

Corpul spiritual este înţelegerea că provii de la Sursă. Corpul spiritual este înţelegerea că eşti conectat la Sursa de energie puternică şi creatoare a Universului. Nu te afli aici din greşeală. Moartea nu este reală, în sensul că conştiinţa ta exista înaintea acestui corp şi va exista şi după ce acest corp nu va mai fi. Eşti o fiinţă spirituală eternă.

Totuşi, este necesar să fiţi focalizaţi pe acest adevăr dacă doriţi să depăşiţi programele şi protocoalele şi propaganda care vă sunt băgate pe gât cu forţa. Deci, în primul rând, nu mai vizionaţi mass-media principală. Ştim că vă spunem mereu asta, dar mulţi dintre voi încă vă scăldaţi în acea piscină otrăvitoare, ca să vedeţi ce s-a mai întâmplat. De fiecare dată când decideţi să intraţi în acea piscină otrăvitoare, de fapt, reafirmaţi că voi credeţi că este adevărat ceea ce vă spune mass-media principală.

Dacă sunteţi fiinţe inteligente şi dacă cercetaţi informaţiile din mai multe surse, veţi înţelege că ceea ce vă spune mass-media principală nu este adevărul. Este concepută pentru a vă speria, pentru a vă coborî într-o stare în care puteţi fi mai uşor de controlat, acea stare în care ego-ul ia decizii pe termen scurt, din frica de moarte.

Deci ceea ce vă îndemnăm în această serie despre Ascensiune este să vă conduceţi mintea către eternitate, conduceţi-vă mintea către creativitate, conduceţi-vă mintea către dragoste. Iubiţi ceea ce faceţi. Iubiţi ceea ce priviţi. Iubiţi lucrurile care vă fac să vă simţiţi bine. Asiguraţi-vă că tot ceea ce permiteţi să vă intre în minte vibrează la frecvenţa iubirii.

Dacă îţi place să găteşti şi vrei să te simţi bine, urmăreşte videoclipul de pe YouTube despre cum să găteşti o reţetă nouă. Dacă eşti grădinar şi vrei să-ţi ridici frecvenţa, cumpără un catalog de seminţe, comandă nişte seminţe, începe să lucrezi în grădină. Acestea sunt strategiile simple de a învinge propaganda care vă este pompată în minte în acest moment.

Vi se pare că acolo există o lume reală, vi se pare că se întâmplă lucruri reale unor oameni reali, dar dacă veţi opri televizorul, ce se va întâmpla în lumea voastră reală? Ce se întâmplă în lumea voastră reală? Către asta vă îndemnăm – chiar dacă această lume nu este reală, este o lume iluzorie, este o născocire a imaginaţiei voastre, să zicem aşa – vrem să începeţi să priviţi la lumea reală.

Acum, unii dintre voi vor spune: „Nu-mi place să privesc lumea reală, toţi poartă mască, toţi sunt speriaţi”. Dar nu vorbim despre asta. Vorbim despre natură. Vorbim despre lumea reală, care înseamnă familia şi prietenii voştri apropiaţi. Iar dacă lor le este frică, atingeţi-le partea legată de normalitate. De pildă, poţi vorbi cu bătrâna ta mătuşă speriată despre vremurile când era tânără şi obişnuia să se distreze. Fă-o să vorbească despre lucruri diferite de această propagandă din mass-media cu care sunteţi îndopaţi.

Ai capacitatea de a decide ceea ce gândeşti, ai capacitatea de a alege la ce dai atenţie, ai capacitatea de a te ţine departe de zona fricii, alegând viaţa. Adică, priveşte pe fereastră, pune-ţi bocancii şi ieşi la plimbare, priveşte păsările, păsările cântă, norii zboară, pescăruşii se bat pe bucăţile de pâine, valurile se prăbuşesc pe plajă. Nimic nu s-a schimbat, decât viziunea cu care sunteţi îndopaţi.

Asiguraţi-vă că vă stăpâniţi mintea. Dacă nu o puteţi face – şi acesta este cazul pentru majoritatea oamenilor care nu au fost instruiţi – dacă nu vă puteţi stăpâni mintea şi continuă să gândească negativ, vă tot duce către aspectele mai întunecate ale societaţii, atunci faceţi „Cursul de miracole” cu sprijinul videoclipurilor realizate de această fiinţă, astfel încât să începeţi să vă stăpâniţi mintea.

Acesta este partea bună a ceea ce se întâmplă acum. Mulţi dintre voi începeţi să resimţiţi consecinţele faptului că aţi crezut în lume. Vrem să săriţi de pe această trambulină şi să ajungeţi la Spirit. Aţi simţit cât de dăunătoare sunt aceste poveşti ale lumii – moartea şi distrugerea, limitarea călătoriilor şi a libertăţii şi libertăţii de exprimare – toate aceste lucruri aparent reale, care aparent vă sunt impuse. Este o propagandă menită să vă sperie. Când sunteţi speriaţi, sunteţi mai uşor de controlat. Înţelegeţi că voi deţineţi puterea. Înţelegeţi că mintea voastră este legată de Dumnezeu atunci când sunteţi conştienţi de ceea ce gândiţi şi de ce credinţe aveţi şi cum acţionaţi. Când sunteţi manipulaţi, nu mai conştientizaţi prezenţa lui Dumnezeu şi nici a iubirii.

Trebuie să vă luaţi înapoi puterea personală, abilitatea de a alege pe ce anume vă focalizaţi: să vă focalizaţi pe ceea ce iubiţi, să vă focalizaţi pe ceea ce vreţi mai mult, să vă focalizaţi pe natură, să vă focalizaţi pe ceea ce este gratuit şi dăruit vouă de către univers. Nu mai daţi atâta atenţie societăţii voastre, ci concentraţi-vă pe intangibil, pe indefinibil, pe creativ, toate aceste lucruri foarte importante.

Aşadar, cei dintre voi care sunteţi înfloritori în această situaţie, înseamnă că faceţi ceva ce vă place, ceva în care credeţi. Iar cei dintre voi care nu sunteţi înfloritori, este timpul să recunoaşteţi acest fapt şi că trebuie să vă schimbaţi comportamentul şi atitudinea şi ce gânduri acceptaţi în minte. Amintiţi-vă că nu trebuie să credeţi fiecare gând pe care îl aveţi. Gândurile negative şi înfricoşătoare provin din mintea ego-ului. Mintea ego-ului este locul în care trăiesc toate gândurile negative şi de frică cărora le-aţi permis să locuiască în voi. Şi oricând apare o situaţie stresantă, vă va spune: „Ascunde-te în casă, nu vorbi cu oamenii, economiseşte banii”. Vă va limita, veţi simţi ca şi cum vi s-a pus o pătură umedă peste Spirit.

În schimb, când trăiţi în zonele superioare ale planului 3D, în armonie cu cu adevărurile spirituale, veţi începe să vă simţiţi mai bine. Dimineaţa, veţi ieşi pe uşă fericiţi, ştiind că sunteţi conectaţi la cea mai puternică Sursă din lume, din univers, din galaxie, Dumnezeu. Faceţi parte din acea Sursă de energie şi nimic nu v-o poate lua.

Totuşi, puteţi renunţa la ea, prin liberul vostru arbitru. Când renunţaţi la putere? Atunci când luaţi decizii proaste, când nu studiaţi textele înţelepciunii, când vizionaţi violenţe, când vizionaţi lucruri triste, când consumaţi ceea ce doresc globaliştii.

Acum, printre voi sunt şi unii care afirmă: „Isus n-ar spune asta niciodată”, dar credeţi-mă pe cuvânt, când am trăit pe Pământ cu mulţi ani în urmă, am fost un activist politic. Prin politică se exercită influenţa celor care doresc să vă controleze. Aşa că este în regulă să punem în evidenţă aceste aspecte. Am fost un rebel, am fost un revoluţionar, încă sunt un rebel, încă sunt un revoluţionar. Doar că puterea acestei revoluţii rezidă în inima voastră, în sufletul vostru, în mintea voastră, nu rezidă neapărat în corpul fizic. Corpul fizic urmează ceea ce spune mintea. Prin urmare, dacă vă simţiţi supraponderali, greoi, deprimaţi, dezamăgiţi, este din cauză că mintea voastră a luat-o razna.

Aşadar, astăzi treziţi-vă la realitatea că nu vă puteţi găsi fericirea în lume. Trebuie să apelaţi la Spirit, la acele aspecte creative intangibile şi puternice ale propriei voastre conştiinţe: iubire, libertate, bucurie, creativitate, preţuire, recunoştinţă. Toate aceste lucruri sunt gratuite şi le puteţi accesa chiar acum, dacă doriţi. Închideţi televizorul, nu vă este prieten.

Eu sunt cel pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou în curând.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
12 martie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=f1mTZo1Z1lA