<  Index "Ascensiunea 2021 cu Isus"

Mesajul 14

  O fiinţă iluminată sau trezită, care este în contact direct cu spiritul, este de mii de ori mai puternică decât cineva care se ascunde într-un colţ, de frică să iasă din casă. (Isus)

Mesajul nr. 14, "Situaţia curentă şi ego-ul", din seria de transmisii live "Ascensiunea 2021 cu Isus", publicat pe data de 02/05/2021. Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.


Textul mesajului video 14

ISUS:

«Cu adevărat, sunteți ființe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Asistând la frământările actuale ale lumii voastre, vrem să înţelegeţi că ele sunt amplificate în acest moment. Puterile ce conduc planeta voastră sunt conduse de ego şi se adresează ego-urile voastre. Este foarte important să înţelegeţi cum se folosesc sistemele de comunicaţie în masă în acest moment pentru a însufleţi şi a întări aspectele minţii ego-ului.

Ego-ul crede în lipsuri, ego-ul crede în putere, ego-ul crede în bani, ego-ul crede în boală şi în moarte şi în separare. După cum puteţi vedea, toate aceste noţiuni sunt amplificate în acest moment în societatea voastră. Este foarte important să înţelegeţi că, atunci când reacţionaţi la aceste tactici de inducere a fricii, sunteţi în ego. Acum este momentul, pentru aceia care urmaţi lecţiile “Cursului de miracole” şi studiaţi cum să înţelegeţi acest text, să folosiţi cu adevărat ceea ce aţi învăţat până acum. Anume, că, dacă vă este frică, aţi păşit în lumea ego-ului şi va veni o avalanşă de idei de acelaşi tip.

Nu puteţi fi şi în ego, şi în spirit în acelaşi timp. Dar ambele rezidă în conştiinţă. Când eşti în spirit, te simţi bine, eşti mulţumit, te interesează lucrurile pe care le iubeşti, te deschizi spre comunicare, nu trăieşti într-un mod izolat. Când eşti în mintea ego-ului, te simţi limitat, te simţi înspăimântat, critic, ruşinat, vinovat, agresiv etc.

Ca cei care-i învaţă pe alţii despre Dumnezeu, este important să înţelegeţi că nu poate exista niciun compromis între aceste două sisteme de gândire. Fie vă aflaţi în sistemul de gândire al spiritului, fie vă aflaţi în sistemul de gândire al ego-ului. Iar odată cu afluxul de informaţii actuale, care vă încurajează să acceptaţi sistemul de gândire al ego-ului, este foarte important să înţelegeţi că sunteţi nişte mesageri ai lui Dumnezeu şi că aveţi toate informaţiile pentru a discerne cum să rămâneţi în sistemul de gândire al Duhului Sfânt. Adică, să vă focalizaţi pe ceea ce este bun, frumos, întreg şi iubitor.

Deci, când te trezeşti dimineaţa, este important să-ţi concentrezi atenţia asupra a ceea ce vrei mai mult. Nu deschide reţelele de socializare imediat ce te trezeşti dimineaţa şi nu începe să cauţi demonii pe care îi urăşti, demonii care te sperie, demonii care sunt folosiţi pentru a te atrage în sistemul de gândire al ego-ului. Este foarte important să începi ziua alegând ceea ce-ţi place, ce te face să te simţi bine, să alegi să te armonizezi cu spiritul şi atunci ziua va curge diferit decât dacă procedezi invers. Aceasta este o învăţătură fundamentală pe care vrem să o folosiţi acum, pentru că vedem cum, mulţi dintre voi, primul lucru pe care îl faceţi dimineaţa este să vă scufundaţi în propaganda care agită ego-urile, înainte de a pune ferm picioarele în lumea spiritelor.

Deci acesta este sfatul nostru de astăzi pentru voi. Începeţi să acordaţi prioritate lucrurilor pe care le doriţi mai mult. Iar ceea ce vreţi mai mult este: pace, mulţumire, fericire, sănătate, longevitate, comuniune, comunicare, abundenţă. Pe acestea le vreţi. Deci pe ele trebuie să vă concentraţi mintea. Şi să vă îndepărtaţi în mod constant pe tot parcursul zilei de lucrurile care vă cheamă în sistemul de gândire al ego-ului. Aşadar opriţi canalele de ştiri. Astea nu sunt canale de ştiri, sunt maşini de propagandă. Staţi de vorbă cu oamenii pozitivi, care sunt fericiţi, care duc o viaţă de care se bucură. Faceţi din acestea o prioritate acum. Poate că asta vă sună de parcă ar trebui să îi ignoraţi pe cei care se agită şi se tem, dar adevărul este că trebuie să vă menţineţi strălucirea luminii în întuneric. Trebuie să vă menţineţi lumina, ca să vă puteţi gestiona propriile experienţe lăuntrice.

Nu-i puteţi ajuta pe ceilalţi când vă strecuraţi cu greu printre aceleaşi greutăţi ca şi ei. Trebuie să deveniţi un far. Farul nu merge de colo-colo, încercând să strângă vapoarele şi să le mişte. El stă acolo ca far călăuzitor, dând semnale luminoase, astfel încât vapoarele să poată alege. Pot alege să vină spre stâncile periculoase, dar măcar văd ce fac. Îi ajutaţi pe ceilalţi atunci când menţineţi aprinsă lumina farului vostru călăuzitor, când vă supravegheaţi propriile procese interne, propria gândire, propriile sentimente, când înţelegeţi şi învăţaţi tot mai multe despre cum să vă direcţionaţi conştiinţa către sistemul de gândire al Duhului Sfânt.

Asta-i o greşeală pe care o fac mulţi dintre voi. Credeţi că, dacă vă focalizaţi pe practica personală, pe menţinerea unei vibraţii înalte şi evitând sistemul de gândire al ego-ului, credeţi că astfel aţi fi cumva egoişti şi inutili. Nu este adevărat. Ori de câte ori cineva ajunge în apropierea unei persoane care menţine adevărul în mintea sa, va fi influenţat de ea. Asta nu vă învaţă metoda voastră ştiinţifică. Iar un motiv pentru care nu sunteţi învăţaţi este că puterile ce conduc lumea nu vor să aflaţi cât de puternici sunteţi. Noi asta vă învăţăm aici, cât de foarte puternici sunteţi.

Prin urmare ţineţi sus lumina, iar primul lucru dimineaţa, discerneţi ce anume vă va face să vă simţiţi bine, ce vă va face fericiţi, ce este important pentru voi, important în sensul de a vă înălţa, de a vă entuziasma de viaţă. Aceasta este îndrumarea spiritului care vă spune că, da, de aceste lucruri ar trebui să vă preocupaţi.

Voi doriţi ca lumea să fie plină de oameni fericiţi, care se implică în proiecte de suflet pe care le iubesc, care respectă liberul arbitru celorlalţi. Prin urmare, voi respectaţi liberul arbitru al celorlalţi, dar înţelegeţi că o fiinţă iluminată sau trezită, care este în contact direct cu spiritul, care este în acord cu spiritul, este de mii de ori mai puternică decât cineva care se ascunde într-un colţ, de frică să iasă din casă. Exercitaţi o mare influenţă atunci când staţi cu capul sus, pieptul înainte, fiind conştienţi că sunteţi un emiţător de lumină şi iubire şi că schimbaţi lumea.

Eu sunt cel pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou în curând.»

Am observat că făceam şi eu la fel în această dimineaţă. Mă uitam la lucruri la care nu ar trebui să mă uit şi m-am simţit dezgustată. Iar acea senzaţie de dezgust m-a adus aici, ca să mă pot simţi mai bine. Aşa că vă mulţumesc că sunteţi aici, inspirându-mă să fac aceste lecturi. Ne revedem în curând. Pa, pa!

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 10 mai 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=5JNyeYYckqU