<  Index "Ascensiunea 2021 cu Isus"

Mesajul 15

   Sunteţi fiinţe spirituale veşnice, dar, în acelaşi timp, veţi trăi ideile în care credeţi şi, prin urmare, este important să reevaluaţi ceea ce credeţi. (Isus)

Mesajul nr. 15, "Ce veţi alege?", din seria de transmisii live "Ascensiunea 2021 cu Isus", publicat pe data de 17/07/2021. Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Cuvintele care-i aparţin exclusiv Tinei sunt marcate printr-o culoare şi un fundal diferite.


Textul mesajului video 15

Salut! Sunt mediumul Tina Spalding. Am primit imboldul să fac un nou videoclip pentru voi. Iată cartea pe care o citesc acum, se numeşte “Viaţa şi învăţăturile maeştrilor din Extremul Orient”, scrisă de Baird T. Spalding, care este motivul principal pentru care am cumpărat cartea. Avusesem o zi teribilă cu mulţi ani în urmă, acum probabil 10 sau 12 ani, şi am simţit nevoia să merg şi să caut o carte spirituală bună. Aşa că am condus până la Victoria, am intrat într-o librărie spirituală şi, plimbându-mă pe culoar, am văzut o carte cu numele meu pe ea: T. Spalding. Este o carte uimitoare, o serie de şase cărţi, aceasta fiind prima. Este povestea adevărată a unui bărbat numit Baird T. Spalding, care era inginer şi a călătorit în Orientul Îndepărtat până la munţii din Tibet şi Nepal în 1895, cam aşa ceva, şi acolo a întâlnit maeştri spirituali, adevăraţi maeştri nemuritori şi care învinseseră moartea. L-a cunoscut pe Isus, pe Buddha şi a scris aceste cărţi pe baza notiţelor sale din acea călătorie. Oricât de fantastic ar suna, aceste cărţi sunt în deplină concordanţă cu învăţăturile lui Isus din “Cursul de miracole”. De aceea vă recomand să încercaţi această serie de cărţi. Dacă vă place “Cursul de miracole”, care vă învaţă despre iertare şi cum să aveţi o minte mai iubitoare, aceste cărţi vă vor atrage.

Mai există o sincronicitate cu acest autor, Baird T. Spalding, anume că în cartea mea „Spirite celebre vă vorbesc”, unde am transmis mesaje mediumnice de la 20 de vedete decedate – este o lectură bună dacă nu aţi citit-o încă – l-am canalizat şi pe Cecil B. DeMille, care a fost un regizor de film ce a făcut mari filme biblice. A făcut şi un film despre viaţa lui Isus, la care Baird T. Spalding i-a fost consultant, deoarece se pare că Baird îl întâlnise pe Isus. Iată deci o sincronicitate interesantă. Vă fac această sugestie de lectură, pentru că mi-a plăcut foarte mult să citesc aceste cărţi. Este cam a treia oară când le citesc. Acum să vedem ce ne va spune Isus astăzi.

ISUS:

«Cu adevărat, sunteți ființe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Motivul pentru care draga noastră a simţit nevoia să citească aceste cărţi este că acela noi o inspirăm să le citească. Am vrut să-şi amintească de zilele ei trecute de mare inspiraţie, de profundă fascinaţie pentru practica spirituală.

Trăind în această lume, mai ales acum, când se întâmplă atâtea lucruri negative în jurul vostru, este mai important ca oricând să găsiţi inspiraţie, să găsiţi un loc unde să vă puteţi simţi bine, ceva care să vă inspire să scoateţi la lumină cele mai înalte forme de creativitate din conştiinţa voastră.

Asistaţi acum în jurul vostru la un impuls foarte puternic, o presiune care încearcă să vă coboare vibraţiile, să vă ţină separaţi, să vă împiedice să comunicaţi şi să intraţi în comuniune cu fraţii şi surorile voastre, care încearcă să vă înspăimânte de moarte, să vă concentraţi pe boală şi chiar să vă îmbolnăviţi. La aceste presiuni sunteţi supuşi cu toţii şi, dacă nu alegeţi să vă ridicaţi deasupra lor, vă vor trage la fund.

Deci, motivul pentru care am îndemnat-o pe draga noastră să citească această carte este că trebuie să-şi amintească, la fel cum trebuie să vă amintiţi cu toţii, că sunteţi făcuţi după chipul lui Dumnezeu, că sunteţi co-creatori puternici. Şi doar pentru că un birocrat, care locuieşte într-un birou undeva pe un deal, decide ceva în numele tău, nu înseamnă că trebuie să te conformezi în inima şi mintea ta. Poţi fi supus la restricţii ca să treci prin această poartă ori prin acea poartă sau această uşă ori acea uşă, dar în sufletul tău, în inima ta, în mintea ta eşti o fiinţă liberă şi eşti făcut după chipul lui Dumnezeu şi eşti puternic. Dar trebuie să înţelegi că acea putere trebuie să se ridice deasupra câmpului de luptă. Trebuie să te detaşezi, indiferent de ceea ce vezi jucând în filmul de pe ecranul ego-ului – pentru că asta este viaţa pe Pământul din 3D, este locul de joacă al ego-ului.

Cei dintre voi care urmaţi “Cursul de miracole”, cei dintre voi care sunteţi curioşi să vă treziţi, cei dintre voi care sunteţi interesaţi de ascensiune, vă sugerăm să citiţi aceste cărţi, deoarece sunt inspiraţionale şi vă oferă nişte indicii cam la ce ne referim în “Cursul de miracole”. Multora dintre voi, în lumea modernă, nu vă vine ideea de a deveni un maestru spiritual. Credeţi că Isus a reuşit, poate că mai există nişte yoghini în Extremul Orient care au realizat lucruri nebuneşti, dar adevărul este că şi voi sunteţi meniţi să faceţi toate lucrurile astea. De aceea se pune atâta presiune ca să rămâneţi într-o stare de conştiinţă coborâtă: pentru că procesul de ascensiune este în plină desfăşurare şi, dacă vă acordaţi la frecvenţa iubirii, iertării, creativităţii, speranţei, bucuriei şi împărtăşiri, veţi urca. Iar ascensiunea înseamnă că veţi lăsa în urmă câmpul de bătălie, vă veţi ridica deasupra acestei lumi 3D dificile, plină de moarte şi boală. Dar trebuie să vă folosiţi liberul arbitru pentru a alege. Nimeni nu o poate face pentru voi şi nu va veni nicio cavalerie să vă salveze.

Trebuie să înţelegeţi că acesta este un test, un test spiritual, este sfârşitul unui anotimp spiritual şi vi se oferă tuturor posibilitatea de a arăta ceea ce ştiţi şi ceea ce credeţi că este adevărat despre realitate. Vi se oferă tuturor această ocazie. O să treceţi testul?

Desigur, unii vor spune că Isus nu ar afirma niciodată aşa ceva şi că nu există niciun test. Totuşi, apar nişte ocazii de a alege calea pe care urmează să o parcurgeţi. Întotdeauna aveţi posibilitatea unor alegeri. Oare veţi alege calea beţivului, a dependentului, a zgârcitului sau veţi alege o cale deasupra acestor frecvenţe? Există o cale deasupra oricărei negativităţi, o cale deasupra oricărei frici, o cale deasupra oricărei separări, angoase şi temeri, care sunt aruncate peste voi ca o găleată cu apă rece – iar această cale este adevărul.

 Adevărul este că sunteţi făcuţi după chipul lui Dumnezeu, adevărul este că sunteţi creatori puternici. Doar că aţi fost programaţi să nu mai credeţi acest adevăr. Am spune că este timpul să vă reprogramaţi mintea, este timpul să vă amintiţi cine sunteţi cu adevărat. Sunteţi copiii lui Dumnezeu, sunteţi fiinţe spirituale veşnice, dar, în acelaşi timp, veţi trăi ideile în care credeţi şi, prin urmare, este important să reevaluaţi ceea ce credeţi.

Credeţi în limitările pe care vor să vi le pună? Credeţi în frică? Credeţi în boală? Credeţi în moarte? Vreţi toate astea? Dacă nu le vreţi, nu le mai priviţi. Dacă nu le doriţi, nu vă focalizaţi atenţia la ele. Concentraţi-vă pe ceea ce iubiţi, concentraţi-vă pe ceea ce vă doriţi mai mult şi înţelegeţi cu adevărat în inima şi mintea voastră că puteţi crea un Pământ nou. Noul Pământ este creat chiar acum de milioane şi milioane de oameni care aleg dragostea în locul fricii, care aleg suveranitatea în locul sclaviei. Aveţi grijă să faceţi alegerea corectă în această încarnare.

Eu sunt cel pe care îl ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou în curând.»

Eu, una, aleg suveranitatea. Vă amintesc încă o dată: “Viaţa şi învăţăturile maeştrilor din Extremul Orient” de Baird T. Spalding, voi pune mai jos linkul către Amazon. Dar puteţi comanda cartea de la librăria locală, dacă credeţi că domnul Bezos are destui bani. Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi ascultat şi vom mai vorbi în curând. Pa.

traducere de Răzvan A. Petre
 31 iulie 2021

Download cartea în 5 volume "Viaţa şi învăţăturile Maeştrilor din Extremul Orient", de Baird T. Spalding

< Sus >

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=n7SJTnc45H8