<  Index "Ascensiunea 2021 cu Isus"

Mesajul 17

Va apărea un prag de separare a tărâmurilor vibratorii. Unele fiinţe îl vor trece către următorul nivel superior de educaţie şi conştiinţă, iar sub acel prag, fiinţele vor fi reciclate într-un alt anotimp spiritual cu aceleaşi vieţi obişnuite în 3D, trecând din nou prin aceste aspecte neplăcute. (Isus)

Mesajul nr. 17, «Există Raiul şi Iadul?», din seria de transmisii live "Ascensiunea 2021 cu Isus", publicat pe data de 17/09/2021. Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Textul mesajului video 17

Există Raiul şi Iadul?

ISUS:

«Cu adevărat, sunteți ființe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Există grade de iad şi există grade de rai. După cum bine ştiţi, ca elevi ai “Cursului de miracole”, pe măsură ce faceţi lucrarea de iertare, pe măsură ce vă abţineţi de la judecăţi, pe măsură ce începeţi să plutiţi în aval, decât să înotaţi în amonte, pe măsură ce faceţi alegeri diferite, veţi începe să vă simţiţi mai bine, să suferiţi mai puţin, uneori relaţiile se pot termina chiar, pentru că acum nu mai rezonaţi pe frecvenţele mai joase şi veţi găsi noi relaţii şi prietenii şi asocieri. Continuându-vă această călătorie spre lumină şi iubire, când veţi privi înapoi peste mulţi ani, vă veţi da seama că, într-un fel, aţi fost într-un fel de iad, aţi fost într-o poziţie de victimă sau aţi fost abuzaţi sau aţi fost într-o stare de dependenţă sau de singurătate sau de frustrare, care acum se pare că s-a şters complet din experienţa voastră.

Aşadar, de fapt, un anumit grad de separare de iubire se simte ca iadul. Şi dacă veţi continua să faceţi alegeri ce întăresc separarea, atunci veţi ajunge până la urmă într-un loc care, dacă l-aţi vizita având conştiinţă de acum, aţi spune că este iadul. Aţi vedea acolo fiinţe care complet izolate, complet singure, violente, egoiste, crude, criminale, bolnave, toate aceste aspecte negative.

Forma fizică se manifestă într-un anumit spectru de frecvenţe. Peste şi sub acest spectru, se intră în zone diferite de conştiinţă. Deci, odată ce cobori sub un anumit nivel de conştiinţă în acest tărâm 3D, nu vei putea rămâne într-o formă fizică în acest tărâm, ci vei merge într-unul dintre aceste tărâmuri inferioare, care sunt invizibile pentru voi, cei din 3D. Pe acesta l-aţi considera a fi iadul: atunci când ai ales de atâtea ori lipsa de iubire, violenţa, cruzimea, izolarea şi separarea şi frica, încât nu te mai poţi manifesta într-o formă fizică în planul terestru.

Acelaşi lucru se întâmplă când îţi ridici frecvenţa. Vine un moment când ţi-ai ridicat vibraţia suficient de mult… Dar aici e vorba de nenumărate experienţe umane, vă reamintim, nu-i ceva ce se întâmplă într-o săptămână sau chiar într-o singură viaţă, ci este vorba de alegeri consecvente una după alta, una după alta, una după alta. Încarnarea mea fizică ca Isus, aceea nu a fost prima mea încarnare, ci toate schimbările pe care le-am făcut în acea ultimă încarnare au fost construite pe baza schimbărilor şi alegerilor pe care le-am făcut în alte încarnări, nu toate fiind în planul terestru, vă mărturisesc. Au fost şi unele în alte locuri, dar nu sunt importante pentru voi.

Ceea ce este important să ştiţi este că această încarnare în care vă aflaţi acum este construită pe multe, multe, multe, multe alte încarnări pe care suprasufletul vostru le-a experimentat şi din care a cules informaţii. Şi acest lucru are foarte mare greutate, aşa cum am mai menţionat, asupra deciziilor pe care le iau oamenii acum. Ei nu iau decizii doar pe baza acestei încarnări, ci pe baza multelor şi nenumăratelor încarnări pe care le-au avut în acest anotimp spiritual [ciclu cosmic – n.tr.].

Aşadar, ceea ce am vrea să vă spunem în acest moment acelora dintre voi care căutaţi lumină şi iubire şi abundenţă şi ascensiune este să le doriţi tuturor numai binele şi să continuaţi să alegeţi cât de des puteţi, în fiecare zi, numai ceea ce este benefic, plin de iubire şi iertare. Pentru că în acest stadiu al evoluţiei spirituale a omenirii, va apărea un prag de separare a tărâmurilor vibratorii. Unele fiinţe vor trece acest prag către următorul nivel superior de educaţie şi conştiinţă, iar sub acel prag, fiinţele vor fi reciclate într-un alt anotimp spiritual de frecvenţă mai joasă. Când spunem “frecvenţă mai joasă”, ne referim la un gen de viaţă obişnuită în 3D, în care va trebui să treceţi din nou prin unele dintre aceste lucruri neplăcute. Vrem să subliniem acest lucru în acest moment.

Orice lucru neplăcut vă apare în viaţă, recunoaşteţi-l ca atare: “Aha, ceea ce simt acum este ceva de frecvenţă joasă. Trebuie să existe deja cumva în mine, venind de undeva din trecut, pentru că, iată, stau acum în sufrageria mea şi nu se întâmplă nimic rău, dar eu simt frică, sau simt confuzie, sau sunt supărat pe oameni”. Căutaţi dincolo de formele exterioare şi întrebaţi-vă care este credinţa care vă generează, de pildă, această atitudine: “Ceilalţi trebuie să facă lucrurile în felul meu ca să fiu mulţumit”. Nu este adevărat. Pentru ca să fii mulţumit, nu-i nevoie ca ceilalţi să facă lucrurile aşa cum le faci tu. Aceasta poate fi o credinţă care s-a activat în acest moment. Sau alta: “Când oamenii sunt supăraţi pe mine mă simt rău. Nu-mi place ca alţii să fie supăraţi pe mine”. Asta-i forma sub care apare. Dar credinţa din spatele formei este: “Dacă ies din mulţime, rămân cumva neprotejat”. Însă vă spunem altceva: priviţi la ceea ce se întâmplă în societatea voastră; dacă nu mai staţi în mulţime, nici pe departe nu rămâneţi neprotejaţi, ba chiar sunteţi mai în siguranţă. Deci şi aceasta este o minciună. Nu-i deloc adevărat.

Prin urmare, căutaţi dincolo de aspectul aparent al emoţiei şi a situaţiei în care vă aflaţi şi întrebaţi-vă: “Ce convingere mi s-a activat aici?”. De exemplu, pentru draga noastră: “Canada este singura ţară în care poate trăi fericită”. Numai că de îndată ce rosteşte această convingere, îşi dă seama că nu este adevărată. De unde ştie? Pentru că a fost fericită în multe alte locuri de multe ori. Doar că acum a stat în acelaşi loc pentru mai multă vreme şi s-a obişnuit.

Călătoria voastră spre Rai este inevitabilă. Ea înseamnă întoarcerea la iubire şi asta faceţi cu toţii acum. Doar că acum se accelerează această călătorie, spre avantajul vostru. Şi asta vrem să vă transmitem, răspunzând la întrebarea iniţială. Ce se petrece acum este în beneficiul vostru, pentru că unii dintre voi aţi început să gândiţi neglijent, unii dintre voi aţi început să vă temeţi de cenzura socială, unii dintre voi v-aţi pierdut independenţa de gândire, unii dintre voi aţi uitat că sunteţi nişte fiinţe suverane, unii dintre voi aţi uitat că sunteţi fiinţe spirituale veşnice şi că aveţi puterea de a crea orice experienţă pe care o doriţi. Dacă vi se întâmplă acestea – şi o veţi şti prin faptul că simţiţi stres, frică, nefericire – aceste situaţii, care vă forţează să fiţi foarte, foarte conştienţi de gândurile şi emoţiile pe care le lăsaţi să vă intre în minte, sunt în favoarea ascensiunii voastre spirituale. Aşa am vrea să le priviţi.

Deci, ca să revenim la întrebare, adevărul este că există un loc care vi s-ar părea a fi Iadul, dacă l-aţi vizita. Dar fiinţele acelea nu au fost puse acolo de vreun Dumnezeu răzbunător. Ele ajung acolo prin alegerile lor. Şi există un loc, dacă l-aţi vizita cu nivelul de conştiinţă pe care-l aveţi acum, care ar semăna cu Raiul, unde domneşte dragostea, unde domneşte lumina, unde toţi sunt buni cu ceilalţi şi unde toată lumea învaţă şi evoluează, făcând numai lucruri care le plac. Iar ei ajung acolo nu prin îngăduinţa lui Dumnezeu, ci prin alegerile pe care le fac zi de zi, an de an. Acesta este răspunsul nostru.»

traducere de Răzvan A. Petre
19 septembrie 2021

< Sus >

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=B4LV5ryieUk