<  Index "Ascensiunea 2021 cu Isus"

Mesajul 18

Atunci când urmaţi poruncile ego-ului, veţi suferi şi veţi muri şi vă veţi îmbolnăvi şi nu veţi avea o viaţă plăcută. (Isus)

Mesajul nr. 18, «Despre “Cursul de miracole” şi situaţia actuală a lumii», din seria de transmisii live "Ascensiunea 2021 cu Isus", publicat pe data de 03/11/2021. Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Textul mesajului video 18

Despre “Cursul de miracole” şi situaţia actuală a lumii

[După lectura capitolului 5, partea III din "Cursul de miracole" (pag.52) - n.tr.]

ISUS:

«Cu adevărat, sunteți ființe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

O parte din limbajul acestei cărţi vi se pare confuz şi derutant, dar există un motiv pentru care este aşa. Vă face să vă concentraţi, vă face să gândiţi, vă face să acceptaţi în mintea voastră idei neobişnuite. Dacă am folosi cuvinte obişnuite, aţi asocia acele cuvinte obişnuite cu gândirea voastră obişnuită. O modalitate prin care vă putem împiedica să asociaţi aceste învăţături cu gândirea voastră obişnuită este prin folosirea unor cuvinte nefamiliare: Duhul Sfânt, ispăşirea, mântuirea. Unii dintre voi sunteţi familiarizaţi cu aceste cuvinte din învăţăturile voastre religioase, dar, desigur, modul în care le folosim noi în “Cursul de miracole” este cu totul diferit.

Vrem să înţelegeţi că mântuirea vine din schimbarea minţii voastre. Aceasta este învăţătura fundamentală din acest fragment de text, şi anume că nu ştiţi ce este în interesul vostru, că aţi fost învăţaţi şi credeţi lucruri care nu sunt adevărate şi nu sunt bune pentru voi, dar puteţi avea acces la adevăr, la înţelepciune şi cunoaştere prin reinterpretarea a ceea ce credeaţi a fi adevărat.

Ceea ce vedeţi în lumea voastră în acest moment şi criza în care vă aflaţi – care este o criză a ego-ului şi a spiritului, indiferent de numele părţilor vinovate sau sistemele angrenate în joc – este o bătălie spirituală între ego şi spirit, asta trăiţi şi vedeţi acum. Dar aveţi în voi – şi fiecare om are în el – ideea de adevăr, că există lucruri adevărate şi lucruri neadevărate. Aveţi un sistem de ghidare în interiorul vostru care este impecabil şi permanent. Iar celor care sunteţi confuzi acum, v-am spune că voi ascultaţi vocea ego-ului şi de aceea sunteţi confuzi, căci vocea lui Dumnezeu e prezentă în mintea voastră mereu, în fiecare secundă din fiecare zi, în fiecare zi din fiecare lună, în fiecare lună din fiecare an, nu dispare niciodată. Iar acest sistem de mesagerie vă comunică adevărul în fiecare secundă din fiecare zi, dacă îl ascultaţi.

Ceea ce se întâmplă cu mulţi dintre voi, din cauza infiltrării tehnologiei în vieţile voastre, este că ascultaţi vocea ego-ului, îi ascultaţi motivaţiile malefice şi concentrarea pe moarte şi distrugere, îi ascultaţi motivaţiile privind vinovăţia, sacrificiul şi suferinţa. Acestea sunt modalităţile prin care ego-ul se joacă cu voi, astfel încât să vă facă să alegeţi ceea ce vrea el să alegeţi.

Ne referim la ego ca la un obiect, pentru că este un sistem energetic, un sistem cultivat până la o intensitate maximă în societatea voastră în această perioadă. “Un curs de miracole” este o contrapondere la această reţea de cultivare extremă a ego-ului. Ca elevi ai “Cursului de miracole”, trebuie să conştientizaţi acum că tot ceea ce se propagă în societatea voastră vă coboară intenţionat frecvenţa tot mai jos. Faptul că vă ascundeţi feţele unii de alţii vă coboară vibraţia şi vă îndepărtează de comuniune şi comunicare, care aparţin Spiritului. Izolarea în casele voastre, departe de alţi oameni, refuzul libertăţilor voastre, acestea sunt metode ale ego-ului de a vă adânci frica şi neîncrederea în fraţii şi surorile voastre. Este foarte important să înţelegeţi ce vi se face în acest moment.

Mesajele din această carte sunt atemporale, dar ea a fost transmisă special în vederea acestei crize. În tărâmurile spirituale, se ştia de mult timp că va avea loc acest proces de Ascensiune, că veţi fi forţaţi să renunţaţi la tot ceea ce nu este iubire în voi şi că, în acest proces de Ascensiune, veţi deveni creatori extrem de puternici.

Dar mai există şi alte fiinţe care înţeleg şi ştiu ce urmează să se întâmple, şi s-au pregătit din vreme să împiedice acest proces de Ascensiune. Asta simţiţi şi observaţi pe planul terestru în acest moment. Sunteţi martorii încercărilor de a vă împiedica să comunicaţi cu fraţii şi surorile voastre, să vă iubiţi unii pe alţii, să fiţi creativi, să vă exprimaţi, să fiţi creaturi minunate, iubitoare şi în căutare de libertate, făcute după chipul lui Dumnezeu. Şi chiar asta sunteţi cu adevărat.

Din acest motiv, ceea ce se întâmplă acum vi se pare atât de îngrozitor. Din acest motiv, ceva din interiorul vostru vă tot spune: “Acest lucru nu mi se pare corect, chiar dacă, poate, am crezut în el acum şase luni, ceva din mine îmi spune acum, o intuiţie, o voce îmi spune că ceva este teribil de greşit aici”. Iar aceasta este vocea lui Dumnezeu, este Duhul Sfânt, care vă anunţă că vă îndepărtaţi din ce în ce mai mult de drumul cel bun, dacă credeţi în propaganda ego-ului, în mesajul separării, mesajul morţii, mesajul fricii, mesajul de a nu crede în propria capacitate de a vă vindeca.

Aceasta a fost dintotdeauna calea ego-ului. Mulţi dintre voi vor spune “Dar moartea este reală, ne vom îmbolnăvi, vom muri”. Ei bine, acesta a fost dintotdeauna mesajul ego-ului şi de aceea viaţa este plină de suferinţă pentru cei care nu urmează învăţături precum aceasta. Atunci când urmaţi poruncile ego-ului, veţi suferi şi veţi muri şi vă veţi îmbolnăvi şi nu veţi avea o viaţă plăcută. Dacă urmaţi poruncile Spiritului, învăţăturile Duhului Sfânt din mintea voastră, amintiţi-vă, care vă învaţă ce anume este neadevărat, atunci veţi începe să aveţi o viaţă mai fericită, relaţiile voastre vor deveni mai strânse şi mai fericite şi mai sănătoase, veţi simţi nevoia de a mânca mai multe alimente naturale, nu veţi dori să priviţi violenţă şi lucruri neplăcute. După aceste indicii vă puteţi da seama pe ce cale vă aflaţi.

Şi iată ce am mai vrea să vă spunem tuturor celor care ascultaţi această instrucţiune astăzi: “După roadele lor îi veţi cunoaşte”. Care sunt roadele lucrurilor la care sunteţi martori în această perioadă? Sunt oare de fericire şi bucurie şi libertate şi creativitate şi sănătate? Nu, nu sunt. Sunt de tristeţe şi distrugere, eşec economic, frică, tot mai multă moarte, tot mai multă intervenţie, tot mai multă separare, tot mai mult lockdown, toate acestea.

Aşadar, am vrea să vă folosiţi inteligenţa înnăscută, cea care v-a fost dată de Dumnezeu, abilitatea de a privi dovezile şi de a decide pentru voi înşivă: Oare acest sistem funcţionează? Oare acest sistem mă face fericit? Oare acest sistem ne face pe toţi să prosperăm, să ne extindem conştiinţa şi să fim sănătoşi? Aceasta este întrebarea pe care trebuie să v-o puneţi.

Dar dacă sunteţi extrem de buimăciţi şi nici măcar nu vă puteţi pune această întrebare, simţindu-vă ca şi cum aţi fi fost aspiraţi pe un tub în lumea ego-ului, a fricii, a morţii, a distrugerii şi a separării, atunci tot ce trebuie să faceţi este să cereţi ajutor. Cereţi-i Duhului Sfânt să vă transforme mintea. Cereţi-i Duhului Sfânt să vă vorbească în cuvinte pe care le înţelegeţi. Cereţi-i Duhului Sfânt să vă ajute să vă eliberaţi de dictatele ego-ului, căci exact asta aţi păţit. Dacă sunteţi trişti, singuri, ruinaţi şi temători, dacă trăiţi într-o stare de îngrijorare, dacă sunteţi neliniştiţi, dacă aveţi multe dureri în corp şi vă temeţi pentru bunăstarea voastră, atunci înseamnă că vă aflaţi sub stăpânirea minţii ego-ului, care este puternic în societatea voastră.

Dar nu aţi fost trimişi în acest loc singuri, fără sprijin, căci vocea lui Dumnezeu trăieşte în conştiinţa voastră. Este sub forma Duhului Sfânt, marele Mângâietor, care vi s-a dăruit atunci când aţi intrat în separare pentru a trăi tot ceea ce doriţi să trăiţi în această încarnare.

Mulţi dintre voi vă trăiţi acum cele mai mari temeri, cele mai mari îngrijorări şi imensa frică de moarte şi distrugere. Sunteţi martori la ele, pentru că vă sunt reflectate înapoi la voi. Dar este o mare oportunitate, o ocazie de a vă preda iubirii şi de a cere Duhului Sfânt să vă schimbe mintea. Cereţi-i Duhului Sfânt să vă schimbe mintea, dovediţi puţină bunăvoinţă de a recunoaşte că nu sunteţi pe o cale care să vă facă liberi şi fericiţi, ci sunteţi pe o cale a sacrificiului, a suferinţei şi a distrugerii şi o puteţi simţi, o ştiţi, dar nu sunteţi singuri. Oferiţi-vă inima, sufletul şi mintea Duhului Sfânt şi mie, Isus Cristos, şi veţi fi ajutaţi.

Eu nu sunt acel Isus Cristos din Biblia voastră. Eu sunt Isus Cristos care vă iubeşte şi care se află aici să vă înveţe şi să vă ajute să vă ridicaţi din groapa disperării, pe care v-aţi creat-o singuri. Nu vă daţi seama câtă putere aveţi, nu înţelegeţi ce vi se face. Şi v-am ruga pe toţi să începeţi imediat să studiaţi “Cursul de miracole”, ca o modalitate de a vă vindeca mintea, ca o modalitate de a ieşi de sub această umbră care a căzut peste această planetă.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou în curând.»

traducere de Răzvan A. Petre
8 noiembrie 2021

< Sus >

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=4g9vVZZJXRQ