<  Index "Ascensiunea 2021 cu Isus"

Mesajul 19

Corupţia şi direcţionarea pe piste false vor duce la căderea sistemului. Va avea loc în lunile următoare o mare răsturnare de situaţie. (Isus)

Mesajul nr. 19, «Mesajul zilei de la Isus: "Caut slujbă fără v."», din seria de transmisii live "Ascensiunea 2021 cu Isus", publicat pe data de 09/11/2021. Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Textul mesajului video 19

Mesajul zilei de la Isus: "Caut slujbă fără v."

ISUS:

«Cu adevărat, sunteți ființe binecuvântate. Eu sunt acela pe care îl ştiţi ca Isus.

Pe măsură ce anul se apropie de sfârşit, iată că este luna noiembrie şi în curând va fi sfârşitul anului 2021, un an pe care nu-l veţi uita niciodată. Credeaţi că nu veţi uita anul 2020, dar 2021 a fost la fel de tulburător şi provocator şi tot mai dificil pentru mulţi cărora vi s-a cerut, poate, să vă părăsiţi locurile de muncă sau vă sunt ameninţate. Vrem să înţelegeţi că totul este în regulă în Lumea energiei şi a spiritului. Vrem să înţelegeţi că treceţi printr-o adevărată evoluţie. Corupţia şi direcţionarea pe piste false, care tot mai mulţi înţelegeţi că au loc, vor duce la căderea sistemului. Va avea loc în lunile următoare o mare răsturnare de situaţie, o mare schimbare în beneficiul umanităţii.

Să spunem că sunteţi pe internet şi cineva vă înşală cu ceva, o perioadă pe parcursul acelei înşelăciuni încă nu ştiţi că sunteţi păcăliţi. Escrocul chipeş şi fermecător, frumos şi carismatic îşi pune în funcţiune farmecul şi dorinţa de a vă atrage în lumea lui şi nu aveţi nicio idee despre ceea ce vi se întâmplă. Puteţi avea impresia că sunteţi curtaţi sau că vi se dau nişte informaţii speciale şi aşa sunteţi absorbiţi în povestea escrocului. Asta s-a întâmplat în 2020 pentru mulţi oameni. Erau multe necunoscute şi s-au pus în funcţiune programe vaste, concepute ca să vă momească.

Ce se întâmplă atunci când sunteţi înşelaţi de un escroc online – şi nu vorbim despre actualul guvern, ci discutăm în termeni ipotetici ce se întâmplă atunci când eşti înşelat online – vine un moment în care începeţi să simţiţi că ceva nu este chiar aşa cum credeaţi. Poate că-i telefonaţi escrocului, iar sunetele din fundal nu au sens, având în vedere locul unde v-a spus că se află. Poate că-i sesizaţi o schimbare de comportament. Poate că escrocul începe să fie mai puţin iubitor sau mai puţin atent şi simţiţi că sunteţi înşelaţi cumva, dar înscenarea a fost atât de convingătoare, seducţia a fost atât de completă, încât respingeţi aceste semne de îngrijorare.

Apoi vine un moment în care ştiţi cu siguranţă că aţi fost păcăliţi. Fie i-aţi trimis nişte bani, fie l-aţi prins pe escroc cu o minciună, fie a făcut ceva atât de evident neadevărat, încât trebuie să acceptaţi faptul că vă înşală. Vă apropiaţi rapid de cea de-a treia fază.

Pe măsură ce tot mai mulţi oameni îşi vor da seama că acesta nu este un sistem iubitor care vă dă sfaturi bune, pe măsură ce tot mai mulţi oameni îşi vor da seama că, de fapt, sunt ameninţaţi de sistem, în loc să fie ajutaţi de el, va avea loc o schimbare bruscă şi rapidă a vibraţiei acelor fiinţe care, până acum, au cooperat cu sistemul.

Asta veţi vedea întâmplându-se în următoarele luni. Veţi vedea o schimbare radicală, mareea îşi va schimba direcţia. Există o perioadă în care marea se retrage, se mişcă în direcţia refluxului, apoi există un moment în care este liniştită, după care începe să se întoarcă, începe să curgă înapoi. Acum vă aflaţi în faza liniştită, când mareea este pe cale să se inverseze. Şi am spune că fluxul este pe cale să se întoarcă într-un stil grandios.

Vrem să înţelegeţi însă că întoarcerea fluxului înseamnă că vor fi mai multe conflicte. Pentru că cei care până acum au fost pasivi şi s-au conformat vor începe să spună “nu” şi vor începe să pună frână traiectoriei pe care autorităţile voastre doresc să o parcurgeţi. Şi vrem să înţelegeţi că acest sistem a proiectat acest eveniment de foarte multe decenii. Vă veţi lovi de o mulţime de aspecte şi faţete ale acestui plan atunci când veţi decide că nu mai vreţi să cooperaţi cu el.

Nu vrem să fiţi deziluzionaţi sau dezamăgiţi sau speriaţi când vă veţi lovi de aceste restricţii sau de aceste zone interzise. Odată ce nu veţi mai fi cooperanţi, veţi înţelege că s-a aruncat o plasă peste voi care vă prinde oricum v-aţi mişca. Să nu permiteţi ca această plasă să vă perturbe credinţa în bine şi credinţa în iubire.

Mulţi se lovesc acum de perspectiva că, dacă nu cooperează, îşi vor pierde slujba. Vrem însă să vă spunem că există lucruri mult mai importante decât slujba voastră. Nu salariul vă ţine în viaţă. Ci legătura voastră cu Divinul este ceea ce vă ţine în viaţă.

Veţi descoperi că, dacă vă pierdeţi slujba şi vă adresaţi oamenilor care gândesc la fel ca voi pentru ajutor, dacă lansaţi apelul “Am nevoie de ajutor, mă poate ajuta cineva?”, atunci veţi descoperi că există fiinţe cu diverse afaceri, fiinţe cu care puteţi coopera, despre care însă nu veţi afla până când nu lansaţi apelul de ajutor.

Aşa că aici este vorba, în mare măsură, de un act de credinţă, un act prin care înţelegeţi că iubirea este mai puternică decât frica. Iubirea este mai puternică decât frica, iubirea nu terorizează, iubirea nu intimidează, iubirea nu sperie. Cei care provoacă frică folosesc toate armele pe care le au la dispoziţie, pentru că trebuie să o facă. Pentru a ţine oamenii în teroare, este nevoie de mult efort. Pentru a-i menţine pe oameni maleabili şi controlabili, este nevoie de multă muncă, pentru că voi sunteţi, într-un fel, nişte creaturi sălbatice – sunteţi inteligenţi, creativi, puternici – dar, din păcate, sunteţi inconştienţi şi orbi la aceste lucruri, pentru că s-au depus multe eforturi pentru a vă face să uitaţi, pentru a vă distrage atenţia, introducând toxine în mediul vostru, nu numai toxine chimice, ci şi toxine psihologice.

Aşadar, înţelegeţi că vă va fi cu atât mai bine cu cât veţi fi mai curaţi şi mai limpezi. Mai curaţi şi mai limpezi – ce înseamnă asta? Înseamnă să nu mai urmăriţi mass-media. Înseamnă să nu mai consumaţi alimente produse industrial care au în ele o listă de substanţe chimice pe care nici măcar nu o puteţi citi. Când vă uitaţi la lista de ingrediente a unui aliment, dacă are mai mult de cinci elemente pe care nu le puteţi pronunţa, nu-l cumpăraţi, nu-l mâncaţi, nu-l daţi copiilor voştri. Sistemul alimentar este folosit ca o armă. Sistemul mediatic este folosit ca o armă. Sunteţi atacaţi pe neaşteptate din toate părţile şi, practic, vă aflaţi într-o bătălie.

Trebuie să înţelegeţi că sănătatea voastră, integritatea mentală, puterea emoţională, puterea fizică, toate acestea sunt cea mai importantă avuţie pe care o aveţi. Şi acest adevăr a devenit foarte evident tocmai pentru că aceste lucruri vă sunt atacate acum. Dacă nu aţi fi o ameninţare pentru acest sistem când sunteţi sănătoşi, atunci ei nu ar fi atât de preocupaţi să vă îmbolnăviţi.

Aşa că înţelegeţi că aveţi puterea de a vă transforma mintea şi aveţi puterea de a vă transforma corpul, prin stăpânirea minţii. Dar trebuie să o faceţi voi înşivă. Nimeni nu o poate face în locul vostru. Prin urmare, dacă nu aţi început încă practica spirituală de a cultivare a minţii, începeţi astăzi. Căutaţi online “Un curs de miracole” până veţi face rost de cartea fizică. Am dori să aveţi cartea pe hârtie. Draga noastră a publicat o carte care însoţeşte “Cursul de miracole”, aşa că o puteţi comanda şi pe aceea. Se numeşte “Un an de iertare”, conţine 365 de comentarii transmise de mine pentru a vă ajuta să înţelegeţi “Cursul de miracole” şi procesul prin care treceţi atunci când urmaţi acele lecţii.

Toate celelalte cărţi ale dragei noastre sunt concepute pentru a vă ajuta să înţelegeţi societatea, ce anume înseamnă iubirea, ce înseamnă sănătatea, ce este adevărul. Sunt acolo o mulţime de informaţii pe care le puteţi accesa chiar acum, dacă credeţi că ceea ce se întâmplă în viaţa voastră nu este ceea ce vă doriţi. Ţineţi minte, nu sunteţi o victimă a acestei lumi. Aţi participat la crearea acestor lucruri greşite pe care le trăiţi, printr-o educaţie greşită, prin lipsă de educaţie, prin minciuni care v-au fost predate drept adevăr.

Acum este momentul să ajungeţi la adevăr. Iar adevărul este că sunteţi fiinţe divine, sunteţi creatori puternici. Dar tot mintea a fost folosită şi pentru a crea toate acele lucruri greşite.

Trebuie să fiţi responsabili de propriile gânduri, de propriile credinţe, de discernerea binelui de rău, adevărului de minciună. După ce aţi fost minţiţi atât de mult timp, adevărul pare o minciună. După ce aţi fost atât de înşelaţi, cinstea pare o eroare. Aceasta este situaţia în care vă aflaţi majoritatea dintre voi şi vă loviţi de unele credinţe şi idei ale voastre limitative, pe măsură ce şurubul societăţii se strânge şi aveţi de luat decizii dificile.

Nu este momentul să fugiţi în camera din spate, să vă ghemuiţi în poziţia fătului şi să vă sugeţi degetul. Acum este momentul să spuneţi “Îmi voi recupera mintea, m-am săturat de acest sistem şi voi deveni puternic prin autocunoaştere, prin iubire, prin iertare şi prin învăţăturile aceluia cunoscut ca Isus”. Eu sunt acela pe care-l ştiţi ca Isus, iar “Un curs de miracole” vă arată adevărul cine sunteţi, cum funcţionaţi, cum vă este manipulat ego-ul şi cum vă poate manipula ego-ul şi veţi simţi nevoia să îl citiţi.

Cartea vă poate părea dificilă, aşa că ar fi bine să începeţi cu cărţile dragei noastre, pentru că sunt scrise într-un format mai uşor de înţeles. Dar vrem să începeţi şi lecţiile din “Cursul de miracole” cât mai curând posibil. Comandaţi această carte şi textul care îl însoţeşte publicat de draga noastră, care să vă ajute să înţelegeţi ceea ce citiţi.

Nu vrem să depindeţi exclusiv de conexiunea wi-fi, de aceea v-am recomandat cărţile pe hârtie, ca să puteţi să vă întindeţi pe o plajă însorită cu cartea în mână, s-o puteţi citi şi când se va întrerupe curentul sau când va cădea internetul. Vrem să înţelegeţi că acest internet este un loc minunat pentru a disemina informaţii, dar este cenzurat şi este posibil să se întrerupă la un moment dat, dacă nu cumva chiar o perioadă mai lungă de timp. Aşa că, asiguraţi-vă că aveţi cărţile la îndemână pentru acea perioadă şi aveţi grijă să nu vă petreceţi tot timpul conectaţi la un sistem care vă creează multora dependenţă.

Eu sunt cel pe care îl ştiţi ca Isus şi sperăm că ni vă veţi alătura pe 13 noiembrie pentru o sesiune de întrebări şi răspunsuri necenzurate. Draga noastră o aşteaptă cu nerăbdare, la fel ca şi noi. Aici suntem mulţi ghizi şi învăţători ce căutăm să-i ajutăm pe aceia dintre voi care aveţi ca scop ridicarea şi evoluţia conştiinţei umane. Suntem aici pentru a vă ajuta şi putem comunica uşor cu voi odată ce v-aţi reorientat mintea către o vibraţie mai iubitoare şi mai blândă şi mai generoasă.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou în curând.»

traducere de Răzvan A. Petre
11 noiembrie 2021

< Sus >

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=-VQ_a9Tc8JI