<  Index "Ascensiunea 2021 cu Isus"

Mesajul 20

Veţi ajunge la Ascensiune în timpul acestei generaţii. (Ananda)

Mesajul nr. 20, «Retreat-ul de la Sedona, transmite Ananda», din seria de transmisii live "Ascensiunea 2021 cu Isus", fragmente publicate în 09/11/2021 şi 24/11/2021. Grupul de spirite Ananda ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Textul mesajului video 20

Retreat-ul de la Sedona, transmite Ananda

ANANDA:

«Voi nu sunteţi corpul vostru. Corpul vi l-aţi creat pentru a putea experimenta tot ce aveţi nevoie ca să ajungeţi la Ascensiune în această generaţie. Veţi ajunge la Ascensiune în timpul acestei generaţii. Iar dificultăţile pe care le trăiţi acum sunt în beneficiul vostru. Mulţumită acestor presiuni, apar revelaţii şi demascări, care sunt în beneficiul vostru şi al altor fiinţe care trec prin provocările vieţii.

Ascensiunea este în curs de desfăşurare deja de câteva decenii, nu-i o noutate. Iar această perioadă de accelerare a evoluţiei umane vă este destinată. Vi se adresează în mod special, pentru că trăiţi la sfârşitul unui anotimp spiritual. Foarte multe fiinţe au venit în realitatea voastră spaţio-temporală ca să vă ajute în călătorie. Din acest motiv, există astăzi atât de mulţi mediumi sau clarvăzători şi vă sunt transmise atât de multe mesaje pentru a vă sprijini şi a vă ajuta să faceţi alegerile corecte. Deci există o multitudine de informaţii din nenumărate surse spirituale. Mesajele vă parvin în forme diferite, pentru ca să ajungă la cât mai mulţi oameni.

* * *

Voi sunteţi nişte fiinţe aflate pe calea Ascensiunii, ceea ce înseamnă că aţi ajuns în acest moment al călătoriei voastre de încarnare când vi se cere să clarificaţi tot ceea ce nu a fost încă clarificat. Corpul vă va ajuta în acest scop, producându-vă vreo durere sau vreo suferinţă pentru a vă stimula să observaţi “O, se întâmplă ceva aici. Oare ce anume nu am băgat de seamă? Să fie un simţământ, să fie un mesaj?”. De exemplu, dacă vă urâţi slujba, s-ar putea să apară dureri şi suferinţe. Corpul va începe să rezoneze cu vibraţia sufletească pe care o aveţi când vă petreceţi timpul la un loc de muncă care nu vă place.

Ceea ce vrem să subliniem este că nu mai trebuie să amânaţi nimic în aceste vremuri. Vă aflaţi la sfârşitul unui anotimp spiritual, când aveţi ocazia să vă ocupaţi de tot ce nu v-aţi ocupat de-a lungul multor, multor încarnări. De aceea, sunt nişte vremuri foarte provocatoare, pentru că sunteţi mânaţi într-un ţarc şi supuşi la presiuni, dar asta scoate la iveală în voi lucrurile pe care nu le-aţi rezolvat încă.

Unul dintre lucrurile pe care am dori să le faceţi în aceste zile este să începeţi să schimbaţi povestea pe care v-o spuneţi despre lucrurile rele care se întâmplă în lume. Am dori să spuneţi povestea cam aşa: Presiunea sub care se află societatea – şi vom folosi acum o imagine sugestivă – este ca şi cum v-aţi stoarce un coş mare, şi doare, şi ştiţi ce se va întâmpla dacă veţi continua să-l stoarceţi, va ieşi la iveală tot puroiul. Şi exact asta vedeţi acum petrecându-se.

Se cam vede câtă lipsă de iubire au guvernele voastre, se cam vede câtă lipsă de iubire au companiile voastre, se cam vede câtă lipsă de iubire au unii membrii de familie şi prieteni. Dar ceea ce se vede acum a existat dintotdeauna, ascuns vederii. A fost acolo dintotdeauna, nu vă amăgiţi singuri. Abia acum începeţi să vedeţi cât de profund infectată este societatea voastră.

Dar vrem să vă bucuraţi de ceea ce iese la vedere, pentru că doar când vedeţi ceva şi acceptaţi că este aşa, abia atunci puteţi să faceţi ceva în privinţa asta. Atâta timp cât stă ascuns în subteran, cât este inconştient, cât este ascuns de un văl, nu puteţi face nimic. Trebuie întâi să vedeţi, trebuie să acceptaţi şi apoi puteţi trece la acţiune.

Deci asta se întâmplă acum în societatea voastră. Trecutul, confuzia, durerea încep să iasă la suprafaţă în toţi, în toate sistemele. Şi este un lucru bun, pentru că trebuie să fie văzute şi să acceptaţi că există, iar apoi veţi puteţi face ceva în privinţa lor.

Prin urmare, acum treceţi prin faza de stoarcere şi erupţie a puroiului din interior, care este un lucru bun, pentru că este sfârşitul unui anotimp spiritual şi otrava trebuie curăţată. Dar asta nu înseamnă neapărat să treceţi la acţiuni în lume. Ci înseamnă că macrocosmosul se va reflecta în voi şi veţi avea o experienţă microcosmică similară, adică veţi vedea ce nu funcţionează în viaţa voastră personală. Veţi vedea ce trebuie să schimbaţi. Veţi vedea unde nu sunteţi autentici. Veţi vedea unde mocneşte ura în viaţa voastră.

* * *

Mulţi dintre voi aveţi trecuturi cu probleme: divorţuri, falimente, infracţiuni, trafic de droguri, contrabandă de explozibili – asta a fost draga noastră, făcea contrabandă cu explozibili peste graniţă pentru primul ei soţ, a avut o viaţă foarte dificilă. Dar vrem să ştiţi că, aşa cum am spus mai devreme, toate lucrurile prin care aţi trecut v-au adus în acest loc. Fiecare lucru prin care aţi trecut v-a schimbat şi v-a adus aici.

Ştim că ne repetăm, dar vă spunem că puteţi lăsa trecutul în urmă fără niciun regret. Unii dintre voi au traume profunde, unii dintre voi au mari frici în legătură cu anumite lucruri. Acelea aparţin trecutului. Lăsaţi-le să se ducă şi înţelegeţi că acum vă creaţi viitorul şi vi l-aţi creat întotdeauna în acest moment prezent, în acest etern acum. Dacă vă temeţi tot timpul în acest etern acum, vă creaţi un viitor de groază. Dacă sunteţi relaxaţi şi fericiţi şi deschişi şi curioşi şi conştienţi şi prezenţi, veţi auzi îndrumarea de care aveţi nevoie pentru a vă îndrepta spre un viitor bun pentru voi. Aşadar, ori de câte ori observaţi că rumegaţi trecutul, simţind o frică iraţională sau o fobie, fiţi conştienţi că trecutul a venit să vă contamineze momentul prezent. Şi îi permiteţi să vă infecteze viitorul.

Dacă simţiţi o frică sau o traumă venită din trecut – şi vă veţi da seama de asta când veţi avea o reacţie disproporţionată la ceea ce se întâmplă în faţa voastră – atunci înţelegeţi că o puteţi opri. Şi la asta ne referim prin gândire neglijentă, o gândire pe care nu o puteţi opri. Dar o puteţi opri, spunându-vă “Nu, nu-mi mai spun povestea aia, nu mai repet aceeaşi poveste”.

Aşadar, o bună practică ar fi – dacă este vorba de o relaţie dificilă cu un părinte, iubit, copil, soţ, oricine vă provoacă resentimente – spuneţi imediat “Las această relaţie complet în seama Duhului sfânt, astfel încât să ne eliberăm amândoi”. De îndată ce creierul tău vrea să spună vechea poveste: “Mi-a greşit, m-a trădat, m-a furat, m-a înşelat, a abuzat de mine”, tu vei spune “Las această relaţie în seama Duhului sfânt, astfel încât să putem fi amândoi liberi”. Şi când apare din nou gândul vechi, spui din nou “Las această relaţie în seama Duhului sfânt, ca să fim amândoi liberi”.

Când faci asta, de fapt, recunoşti că nu ştii cum să rezolvi această problemă, ai trecut prin ea ani şi ani de zile, repetând-o ani de zile, şi recunoşti că nu ştii cum să rezolvi această problemă. “Las această relaţie în seama Duhului sfânt, ca să fim amândoi liberi”.

Desigur, cealaltă rugăciune este “Te rog, schimbă-mi modul de înţelegere a lucrurilor, ca să pot vedea adevărul”. Când te superi pe o persoană sau o situaţie, “Te rog, schimbă-mi modul de înţelegere a lucrurilor, ca să pot vedea adevărul”. Prin asta spui că ştii că mintea ta este problema, dar nu ştii cum să o repari. “Te rog, schimbă-mi modul de înţelegere a lucrurilor, ca să pot vedea adevărul”. Atunci când faci asta, noi şi Duhul sfânt putem lucra asupra ta pentru a-ţi transforma modul de înţelegere.

Când spui ceva de genul “Vă rog, faceţi-mi soţul să plece, nu mai suport să trăiesc cu el” sau “Vă rog, faceţi să moară şeful meu, pentru că, dacă îi mai văd faţa încă o dată, sunt în stare de orice”. Glumim, desigur, dar o altă versiune ar fi “Dacă sora mea ar fi altfel, aş fi mulţumită. Puteţi, vă rog, să faceţi ceva cu ea?”. Când spui lucruri de genul ăsta, se vâră ego-ul în rugăciune. Practic, spui că acel lucru, acel loc, acea persoană trebuie să se schimbe. Or, ele sunt proiecţiile propriei tale minţi. Când judeci şi ataci pe alţii, de fapt, îţi ataci propria minte, pentru că sunt personaje din visul tău, sunt produse ale imaginaţiei tale.

Deci spunând “Te rog, schimbă-mi modul de înţelegere a lucrurilor, ca să pot vedea adevărul”, aceasta este o rugăciune pur adevărată, fără implicarea ego-ului. Ţineţi minte aceste două rugăciuni. Veţi avea acces şi la înregistrare, ca să vi le puteţi aminti. Draga noastră spune aceste rugăciuni tot timpul, aşa că vi le poate aminti oricând, dacă aveţi nevoie de un memento.

Societatea în care vă veţi întoarce trece prin schimbări intense. Voi toţi veţi trece prin schimbări intense. Şi am dori să vă gândiţi de ce anume sunteţi ataşaţi cu adevărat. Sunteţi ataşaţi de un părinte? Sunteţi ataşaţi de o casă? Sunteţi ataşaţi de o anumită slujbă? Sunteţi ataşaţi de un anumit stil de viaţă? Am vrea să vă puneţi întrebarea “Oare cât de spiritual aş fi dacă aş pierde acel lucru? Cât de spiritual aş fi dacă aş pierde acel lucru?”.

Draga noastră face acest exerciţiu cu Delphi [câinele său]. Ştie că va înnebuni dacă o va pierde pe Delphi. Aşa că foloseşte acest gen de exerciţiu, nu pentru a se pedepsi în vreun fel, ci pentru a-şi aminti că Delphi a intrat în viaţa ei şi că, la un moment dat, Delphi va pleca. Dar rostul întâlnirii lor este bucuria de a fi împreună. Acesta este scopul: bucuria.

Ajungând în această perioadă în care civilizaţia voastră se schimbă, am vrea ca, în loc să vă plângeţi de ceea ce aţi pierdut – capacitatea de a călători oriunde sau capacitatea de a face una sau alta – vrem să apreciaţi cu adevărat ceea ce încă puteţi face. Şi nu o spunem pentru că încercăm să vă liniştim sau ca, atunci când zidurile castelului se prăbuşesc în jurul vostru, voi să spuneţi “O, e în regulă, castelul se prăbuşeşte, e în regulă”. Ci vrem să vă focalizaţi în altă parte. Şi veţi descoperi că sunt atât de multe lucruri pe care încă le puteţi face. Puteţi citi orice carte doriţi, puteţi învăţa să cântaţi la instrumente, puteţi studia pictura, puteţi face tot felul de lucruri. Nu vă uitaţi doar la lucrurile pe care nu le puteţi face. Ci poate veţi lua aminte la lucrurile pe care nu le-aţi făcut, iar acum vă daţi seama că sunt de viitor pentru voi.»

traducere de Răzvan A. Petre
18 noiembrie 2021

< Sus >

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=RaIdXix3_ZU