<  Index "Ascensiunea 2021 cu Isus"

Mesajul 22

 Voi înşivă plantaţi seminţele fricii. Nu ei. Ei doar vă dau seminţele. (Isus)

Mesajul nr. 22, «Seminţele fricii», din seria de transmisii live "Ascensiunea 2021 cu Isus", fragment dintr-o întâlnire prin Zoom, publicat în 03/12/2021. Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Textul mesajului video 22

Seminţele fricii

ISUS:

«Adevăr grăiesc, sunteţi nişte fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care îl ştiţi ca Isus.

În acest moment vă aflaţi în ceea ce numim un vortex de creştere a energiei. Vi se impune o cultură a fricii pe planetă. În acelaşi timp, planeta îşi ridică continuu frecvenţa, prin codurile de lumină care vă bombardează planeta. Carol şi draga noastră au simţit valuri intense de oboseală în această săptămână. Din cauza asta. Organismul încearcă să se upgradeze şi să integreze aceste coduri de lumină.

Ce sunt codurile de lumină? Sunt informaţii. Sunt inspiraţia divină. Sunt gândurile din mintea lui Dumnezeu, să le zicem aşa. Acum se derulează un gigantic joc de putere. Nu doar în minţile voastre există un joc de putere între sistemul de gândire al Duhului Sfânt şi cel al ego-ului. Ci mai există jocuri de putere în sistemele politice, medicale, financiare de pe planetă, care, desigur, sunt fabricate tot de minţile voastre. Nu uitaţi că conflictele pe care le vedeţi în lume sunt o rezultantă a vibraţiei tuturor participanţilor la grupul social. Deci lumea de neînţeles pe care o vedeţi nu-i decât locul de joacă al ego-ului care îşi arată muşchii. Iar ca urmare a acestui joc de putere, simţiţi uneori confuzie, alteori oboseală, alteori dezamăgire.

Şi ce altceva înseamnă dezamăgirea, decât că ego-ul nu şi-a respectat promisiunile?! Asta este dezamăgirea. Dezamăgirea nu este un lucru rău, ci arată că idolii voştri dau greş. Privind situaţia dintr-o perspectivă cosmică, nu există doar probleme personale şi culturale, ci chiar o situaţie planetară, în sensul că planeta însăşi parcurge o călătorie ascensională, ceea ce provoacă o mare parte din confuzia de pe planetă, precum şi experienţe individuale.

Dar se derulează şi un joc de putere galactic. În tărâmurile spaţiului se desfăşoară negocieri intense, dispute, bătălii, războaie de care habar nu aveţi. Există forţe benefice care se luptă cu forţele negative, cele care nu au la inimă interesele voastre. Se iau măsuri şi contramăsuri şi alte contramăsuri. Se derulează un joc de putere multistratificat, cu multe faţete, chiar multidimensional.

Dar ceea ce trebuie să vă preocupe ca “indivizi” – după cum ştiţi, nu sunteţi indivizi, ci un colectiv, sunteţi cu toţii interconectaţi, dar senzaţia voastră aici, în separare, este că sunteţi indivizi – în călătoria voastră personală trebuie să descoperiţi jocul de putere din interiorul propriei conştiinţe. Pentru că acolo se schimbă totul, acolo influenţaţi aceste alte sisteme, care sunt doar o consecinţă a conştiinţei colective. Din acest motiv, acele fiinţe care încearcă să modifice traictoria planetei voastre către o linie temporală negativă se folosesc de filme şi de mass-media. Nu o fac din distracţie, ci fiindcă înţeleg că un colectiv de indivizi care gândesc la fel are puterea să transforme totul.

Vi se tot repetă: “Va trebui să faceţi asta, a apărut o nouă variantă, viaţa nu va mai fi niciodată la fel, va trebui să renunţaţi la asta, va trebui să renunţaţi la aia”. Prin repetarea acestor afirmaţii, ei plantează seminţele pe care vor să le creşteţi pentru ei. Când mergeţi la un magazin de plante, ei nu cresc plantele acolo, ci vând seminţe. Dacă cumpăraţi un bulb, o plantă în faza de început, o luaţi acasă şi o plantaţi. În acelaşi sens, puteţi privi mass-media oficială ca pe un magazin de plante. Vă dau seminţe pe care să le luaţi acasă şi să le plantaţi. Ei ştiu bine că, dacă aveţi o anumită credinţă, o veţi alimenta şi va creşte mai puternică şi va înflori şi va da roade. Deci mass-media oficială şi filmele şi organele politice ale guvernelor din umbră vă trimit acasă seminţe sub formă de idei.

Ca elevi ai “Cursului de miracole”, ştiţi că se dispută în voi un joc de putere între gândirea Duhului Sfânt şi poveştile pe care le suprapune ego-ul, pe baza programelor de condiţionare, şi înţelegeţi că voi înşivă sunteţi cei care plantaţi seminţele fricii. Nu ei. Ei doar vă dau seminţele. Dacă le credeţi, dacă le acceptaţi şi le hrăniţi în minte şi ele cresc, înseamnă că aţi făcut treaba în locul lor. Ţineţi minte, voi faceţi treaba în locul lor. Şi vă veţi da seama că aţi preluat vreuna din aceste idei-seminţe după felul cum vă simţiţi, după starea pe care v-o dă.

Este vremea să înţelegeţi foarte clar că fricile voastre provin din acele seminţe. Nu trebuie să trăiţi în frică. Sunteţi nişte creatori puternici. Uitaţi mereu că sunteţi nişte creatori puternici. Ceea ce trebuie să faceţi este să vă aliniaţi mintea cu ceea ce vă face să vă simţiţi bine, cu ceea ce vă doriţi mai mult, cu ceea ce vă entuziasmează, cu ceea ce vă trezeşte curiozitatea, cu ceea ce vă aduce bucurie. Desigur, unii au tendinţa să creadă că asta înseamnă relaţii romantice multiple şi să vezi viaţa în roz. :)

Nu vă cerem să ignoraţi situaţia globală, pentru că aveţi de gestionat nişte chestiuni: banii, casa, călătoriile, copiii care merg la şcoală, există tot felul de lucruri de care trebuie să ţineţi cont. Deci e nevoie să fiţi atenţi cum vă mişcaţi în această societate. Dar dacă nu e vorba de o situaţie care vă afectează direct şi pe care trebuie să o cunoaşteţi, nu vă pierdeţi timpul cu ea. Petreceţi-vă timpul cercetând, învăţând şi studiind ceea ce vă place, ceea ce aţi dori să aveţi parte mai mult în această încarnare.

Prin urmare, de exemplu, dacă aveţi nevoie să rezervaţi un bilet de avion, aflaţi detaliile tehnice în ţara voastră sau în ţara în care mergeţi. Ocupaţi-vă de problema asta şi apoi nu vă mai gândiţi la ea. Sau dacă trebuie să treceţi graniţa sau trebuie să daţi un examen, aflaţi care sunt condiţionările şi, dacă sunteţi dispuşi să vă conformaţi acelor reguli, conformaţi-vă pe loc şi apoi nu le mai daţi atenţie.

Ceea ce se întâmplă acum şi vi se pare dificil este că vi s-au dat peste cap obişnuinţele, sunteţi dezamăgiţi că nu mai puteţi repeta ceea ce aţi făcut dintotdeauna. Cu asta se luptă majoritatea oamenilor. Mulţi şi-au aranjat viaţa astfel încât să plece în voiaj de câteva ori pe an, fapt ce le oferă bucurie şi pe care îl aşteaptă cu nerăbdare. Dar dacă nu mai pot călători, din cauza restricţiilor, ei trebuie să îşi adapteze viaţa astfel încât să se poată bucura de ea chiar dacă nu mai călătoresc. Şi tocmai asta-i cauza deziluziei pe care o simt mulţi oameni.

Iar structurile organizatorice ale societăţii voastre se bazează pe faptul că ignoraţi modul în care vă funcţionează mintea. De aceea este atât de important “Un curs de miracole”, de aceea este atât de important să vă stăpâniţi mintea. Pentru că ei sunt convinşi că nu ştiţi ce este mintea şi cum funcţionează şi cum vă simţiţi când funcţionează incorect şi cum vă simţiţi când funcţionează corect.

Una din strategiile pe care le folosesc, bineînţeles, este ideea de vinovăţie: “Dacă nu accepţi vaccinul, vor muri oameni.” Dacă daţi atenţie acestei idei şi o credeţi, vă veţi simţi prost. Ei nu v-au învăţat niciodată ce sunt emoţiile, nu v-au educat în legile creaţiei, şi de aceea ştiu că, simţindu-vă vinovaţi, veţi fi motivaţi să faceţi ceea ce vă cer. Ei ştiu asta, fiindcă tot ei v-au învăţat, tot ei au proiectat sistemul educaţional, tot ei au proiectat sistemul religios, tot ei au proiectat sistemul de răspândire a informaţiilor – ştiu foarte bine ce fac.

Ceea ce este minunat la fiinţe ca voi, care studiază mintea şi ştiu cum să-şi urmeze sistemul de ghidare interioară, este că nu vă aflaţi sub controlul lor, pentru că sunteţi într-o oarecare măsură stăpânii propriei minţi şi începeţi să înţelegeţi cum primiţi îndrumări: “O, dacă mă simt rău, ce înseamnă asta? Înseamnă că am luat-o pe o cale greşită, că privesc lucrurile într-un mod greşit. Deci trebuie să-mi schimb perspectiva. Cum anume să privesc lucrurile într-un mod diferit?”.

Deci asta este important acum, să vă concentraţi strict asupra a ceea ce aveţi de rezolvat, iar când aţi terminat, să vă concentraţi pe ceea ce iubiţi, pe ceea ce vă doriţi mai mult, pe comunicare, pe comunitate, pe alimentaţia sănătoasă, pe creativitate, să staţi în aer liber, să vă iubiţi animalele de companie, să vă iubiţi familia, prietenii, să vă iubiţi pe voi înşivă, acestea sunt modalităţile prin care deveniţi nişte revoluţionari. Dacă sunteţi fericiţi în acest moment, sunteţi nişte revoluţionari. Dacă vă simţiţi fiinţe libere, sunteţi nişte revoluţionari. Dacă sunteţi sinceri şi rostiţi adevărul, sunteţi nişte revoluţionari. Aşa arată un revoluţionar în acest moment. Iar revoluţionarii schimbă sistemele.

Vrem să reafirmăm şi să vă reamintim tuturor că, cu cât sunteţi mai fericiţi, cu cât sunteţi mai mulţumiţi, cu cât sunteţi mai împăcaţi, cu cât sunteţi mai atenţi la ceea ce este bun şi minunat în viaţa voastră, cu atât sunteţi mai revoluţionari. Nu e nevoie să fiţi în prima linie.

Desigur, aţi putea fi inspiraţi să mergeţi în prima linie, aţi putea fi inspiraţi şi să faceţi ceva radical, aţi putea fi inspiraţi să manifestaţi în faţa biroului consiliului şcolar, din cauză că vaccinează copiii. Iar dacă aveţi copii, dacă vă aflaţi într-o comunitate în care se petrece aşa ceva, v-am sugera să le spuneţi celorlalţi: “Treaba asta trebuie să înceteze. Cum am putea să arătăm că ne iubim copiii? Cum o putem face? Ce este posibil? Oare suntem doar nişte pisicuţe speriate, care ne frecăm mâinile de necaz spunând că este groaznic, dar nu facem nimic?!”. Este momentul să acţionaţi, nu în mod inconştient şi furios, ci folosindu-vă inteligenţa şi discernământul: “Ajunge, este suficient, am de gând să fac ceva”.

Dar fiecare poate acţiona într-un mod diferit. Unii vă puteţi concentra pe rugăciune şi meditaţie, alţii puteţi scrie petiţii, alţii puteţi dona bani acele către instituţii şi organizaţii care luptă pentru libertate. Indiferent ce vă simţiţi motivaţi să faceţi, înseamnă că aceea e misiunea voastră.

Aşadar, fiţi în armonie cu voi înşivă şi păstraţi-vă liniştea sufletească, nu fiţi dezamăgiţi de ceea ce se întâmplă în jur, ci acceptaţi ceea ce se petrece şi, fiind în acea stare calmă de acceptare, focalizaţi-vă mintea pe ceea ce vă doriţi mai mult, pe ceea ce vă place, pe ceea ce iubiţi.

Ştim că ne repetăm, dar pe măsură ce presiunile cresc, pe măsură ce locurile de muncă ale oamenilor sunt ameninţate, pe măsură ce familiile iau poziţie, pe măsură ce vârsta de vaccinare coboară tot mai mult, mulţi dintre voi veţi simţi imboldul de a face ceva. Şi vă sugerăm să o faceţi. Găsiţi calea cea mai potrivită pentru voi, având în vedere temperamentul, abilităţile şi calificările voastre, având în vedere ceea ce credeţi şi care vă sunt priorităţile. Veţi primi ghidare interioară să vă lărgiţi orizontul şi să vă amplificaţi dragostea pentru omenire, pentru sănătate, pentru libertate, pentru libera alegere, deoarece aşa aţi fost creaţi. Aţi fost creaţi după chipul lui Dumnezeu, care este liber, iubitor şi creator.

Aceste aspecte se vor amplifica din ce în ce mai mult, pe măsură ce codurile de lumină vă bombardează planeta. Totul face parte din procesul de ascensiune. Această expansiune a conştiinţei face parte din procesul de ascensiune şi mulţi dintre voi vor primi imbolduri pentru a face lucruri noi. Aşa că vă spunem: rugaţi-vă, contemplaţi, gândiţi, simţiţi şi apoi acţionaţi. Nu vă limitaţi doar la gânduri şi emoţii. Ci gândiţi, simţiţi, dar şi acţionaţi.»

traducere de Răzvan A. Petre
14 decembrie 2021

< Sus >

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=IsMMHeHpyQQ