<  Index "Ascensiunea 2021 cu Isus"

Mesajul 23

 Pentru un contact mai conştient cu ghizii spirituali, trageţi un pui de somn în timpul zilei. (Isus)

Mesajul nr. 23, «Cum să ne cultivăm abilităţile paranormale?», din seria de transmisii live "Ascensiunea 2021 cu Isus", fragment dintr-o întâlnire prin Zoom, publicat în 06/12/2021. Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Textul mesajului video 23

Cum să ne cultivăm abilităţile paranormale?

ISUS:

«Adevăr grăiesc, sunteţi nişte fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care îl ştiţi ca Isus.

Chiar dacă nu aţi simţit-o încă, totuşi, sunteţi proiectaţi să funcţionaţi la o frecvenţă mult mai înaltă decât cea pe care o aveţi acum în această lume. S-a depus atât de mult efort pentru a vă restricţiona, pentru a vă face să vă fie frică şi ruşine, să vă simţiţi vinovaţi şi tot restul chestiunilor de care vorbim mereu. Amintiţi-vă când eraţi la şcoală şi vi se cerea să staţi cuminţi în bancă şi eraţi certaţi dacă vorbeaţi şi nu vă puteaţi juca afară cu prietenii după cum aţi fi vrut şi petreceaţi lungi şi chinuitoare după-amieze rezolvând nişte probleme de matematică care nu vă interesau. Aţi fost reduşi sistematic. În multe privinţe, ceea ce se întâmplă acum este că săriţi înapoi acolo unde aţi fi ajuns în mod natural, dacă aţi fi fost crescuţi într-o familie iubitoare, bine educată şi plină de compasiune, dacă aţi fi fost hrăniţi cu alimente sănătoase, dacă aţi fi fost educaţi într-un mod plin de compasiune, iubire şi bunătate, dacă aţi fi fost instruiţi ce sunt emoţiile voastre şi că gândurile sunt creatoare, despre legile creaţiei. Dacă aţi fi fost crescuţi în acel mod, acum aţi vibra la o frecvenţă înaltă.

Asta se întâmplă pe alte planete, în alte societăţi. Pentru că s-au eliberat de această reţea întunecată, să-i zicem aşa, acolo se nasc copii doar atunci când un cuplu conştient se alătură pentru a crea un copil împreună. Nu apar sarcini la adolescente, nu există acest sex promiscuu când vă îmbătaţi în weekend la o petrecere prin tufişuri. Toate lucrurile care sunt aşa-zis “normale” în societatea voastră sunt nemaiauzite în societăţile foarte evoluate.

Sunteţi ţinuţi sub o presiune continuă. Gândiţi-vă la o minge de plajă, ce face când o aruncaţi într-o piscină? Pluteşte, asta-i starea ei naturală. Ei bine, ceea ce vi se face vouă, ca societate, este ca şi cum acea minge de plajă ar fi ţinută forţat sub apă, aşa că nu sunteţi deloc în starea voastră naturală. Starea voastră naturală este să plutiţi deasupra apei. Iar aceste energii în creştere care vin pe planetă şi numeroasele fiinţe care s-au încarnat în formă fizică pentru a vă sprijini să evadaţi din umbră, să zicem aşa, ce efect vor avea? Mingea de plajă se va ridica din nou şi se va aşeza deasupra apei. Şi de acest avantaj profitaţi voi.

De exemplu, când am început să lucrăm energetic cu draga noastră, ea făcuse deja 12 ani de practică intensă a iertării, de reeducare, de studiere a “Cursului de miracole”, pe lângă multe alte lecţii pe care i le dăduse viaţa. Înainte de a-i putea influenţa forma fizică cu uşurinţă, ea ajunsese la un anumit nivel de conştiinţă şi o frecvenţă la care ştiam că nu se va speria de inducerea acestor energii. Deci făcuse suficiente progrese pentru a înţelege ce i se întâmpla din punct de vedere energetic. Şi atunci, am început să trimitem un fel de “sonde sau inteligenţe de cercetare” în forma ei corporală, în marile ei sisteme energetice, făcând transferuri de energie ce îi penetrau corpul, vizând anumite conexiuni microscopice. Asta, pentru că în structura ADN-ului, printr-un fel de inginerie genetică, erau deconectate multe conexiuni puternice care vă dau acces la ceea ce numiţi abilităţi paranormale.

Cunoaşteţi faptul că fiinţa umană obişnuită din lumea voastră poate auzi şi vedea şi gusta şi mirosi şi atinge lucruri datorită faptului că informaţiile sunt transmise prin sistemul nervos către creier, creierul interpretează acele vibraţii şi vă oferă senzaţii, pe care le interpretaţi ca atingere, vedere, auz. Cele cinci simţuri se bazează pe un întreg proces şi circuite electrice. Numai că puteţi avea acces şi la simţuri subtile. Aveţi acces la simţuri precum clairaudiţia şi clarviziunea care, prin manipulări de-a lungul multor milenii, au fost deconectate şi abandonate. Iar pierderea acestor abilităţi v-a fost grăbită de îndoctrinarea cu frică şi prin constrângeri. Gândiţi-vă doar la vremurile istorice când femeile nu aveau libertate şi biserica era opresivă şi îi ardea pe rug pe vindecători, prin aceste mecanisme de control aţi fost blocaţi cu toţii. S-au depus multe eforturi pentru a vă bloca pe toţi.

Vă spunem toate acestea ca să nu credeţi că ar fi ciudat să deveniţi mediumi, să nu credeţi că ar fi ciudat să faceţi vindecări, să nu credeţi că ar fi ciudat să primiţi mesaje prin claraudiţie sau clarviziune. Acestea sunt moşteniri naturale de care aţi fost deposedaţi. De aceea este important să nu vă lăsaţi pradă fricii, pentru că frica este una din acele metode opresive de a vă îndepărta de moştenirea voastră naturală, care ce este? Putere. Aveţi multă putere, aveţi multe abilităţi creatoare, aveţi o capacitate de influenţare de neimaginat.

Mintea umană trezită are o putere incredibilă. E nevoie de un efort imens pentru a o bloca şi a o face proastă. Şi exact asta se străduie aceste sisteme de foarte mult timp. Aşa că, primul lucru pe care vrem să îl faceţi este să vă schimbaţi părerea despre voi înşivă. Priviţi-vă ca având un potenţial nelimitat. Iată că recăpătaţi aceste abilităţi incredibile. Practica dragei noastre cu “Cursul de miracole” a fost o cheie care i-a deschis uşa către această abilitate. Şi ceea ce vedeţi cu toţii, spre consternarea ei, este că această abilitate apare la mulţi alţi oameni şi încă foarte repede. Nu se pune problema că ea n-ar dori ca şi alţii să devină mediumi, dar o părticică din ea se întreabă: “Oare cum se face că mie mi-a luat 12 ani de Curs, iar altora le ia doar un an?”. Asta se întâmplă pentru că accelerarea acestui proces cosmic face ca lucrurile să fie din ce în ce mai uşoare.

Iar celor care vreţi să experimentaţi lucruri noi, vă spunem să vă dedicaţi timpul pentru ceea ce vă place, nu doar pentru a citi şi studia Cursul şi a exersa lecţiile, care este doar un aspect al lucrării voastre. Însă un alt aspect important, care este foarte denaturat în societatea voastră, este ideea de bucurie, de plăcere, de relaxare.

Mulţi oameni simt o poftă copleşitoare de a trage un pui de somn, dar o ignoră. Au lucruri mult mai importante de făcut! Şi iată că venim cu cadouri pentru voi, însă trebuie să aţipiţi ca să vi le putem oferi. Din cauza acestei condiţionări culturale “O, nu se poate, trebuie să continui, am o treabă care trebuie făcută neapărat”, ei ratează primirea unor informaţii subtile în timp ce trag un pui de somn. Draga noastră a învăţat foarte devreme că somnul trebuie să facă parte din practica spirituală. Nu era vorba de lene, nicidecum, ci era un punct de acces pentru contactul cu spiritul.

Aşadar, acelora care doriţi un contact mai conştient cu ghizii şi învăţătorii voştri spirituali, vă recomandăm să trageţi un pui de somn în timpul zilei. Opuneţi-vă propriilor condiţionări, împotriviţi-vă stilului de eficienţă maximă pe care societatea voastră v-o impune permanent. Şi faceţi-vă timp pentru un pui de somn de o jumătate de oră sau de 45 de minute în timpul zilei. Poate că unii spuneţi “Păi, nu mă simt foarte eficient după un pui de somn” şi noi vom spune “Exact! Exact!”.

Această perioadă are rolul de a reechilibra sistemul în care aţi fost educaţi. Sistemul pe care voi îl consideraţi normal este, de fapt, aberant şi dezechilibrat. Iar aceasta este o perioadă potrivită să vă reechilibraţi. Unul dintre aspectele pozitive ale perioadelor de lockdown prin care aţi trecut anul trecut, iar unii încă mai treceţi, este că v-au oferit ocazia de a vă ocupa mai intens de practica spirituală.

Am vrea să înţelegeţi că sunteţi cu toţii, în mod natural, minunat de creativi, aveţi nişte abilităţi care abia aşteaptă să iasă la suprafaţă. Deja cunoaşteţi toate lucrurile pe care vă spunem să le faceţi: faceţi tot posibilul să mâncaţi sănătos, să beţi mai multă apă, să ieşiţi la lumina soarelui, să vă îmbrăţişaţi câinele, să scrieţi o poezie, să pictaţi un tablou, toate aceste lucruri pe care vă îndemnăm să le faceţi. Şi veţi şti ce vi se potriveşte, pentru că vă va atrage interesul, veţi fi curioşi. Dar unii dintre voi trebuie să treceţi mai întâi printr-un proces de încetinire considerabilă a vitezei. Când aveţi această mentalitate a productivităţii maxime, doar domolindu-vă ritmul se va crea un spaţiu pentru ca Divinul să înceapă să se conecteze cu voi.»

traducere de Răzvan A. Petre
23 decembrie 2021

< Sus >

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=6wlS3DBCAmk