<  Index "Ascensiunea 2021 cu Isus"

Mesajul 24

 Programarea mentală a Crăciunului comercial, la care sunteţi supuşi în societatea occidentală, este extrem de puternică.  (Isus)

Mesajul nr. 24, «Despre Crăciunul comercial», din seria de transmisii live "Ascensiunea 2021 cu Isus", fragment dintr-o întâlnire prin Zoom, publicat în 24/12/2021. Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Textul mesajului video 24

Despre Crăciunul comercial

ISUS:

«Adevăr grăiesc, sunteţi nişte fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care îl ştiţi ca Isus.

Desigur, această zi are reputaţia de a fi ziua mea de naştere. Dar ceea ce am dori noi să vă gândiţi în această zi de Crăciun, după ce aţi trecut prin vreo doi ani de presiuni intense şi care se intensifică în unele ţări, ceea ce am dori să vă preocupe este pacea minţii. Despre asta a fost vorba, de fapt, în lucrarea mea pe planul terestru de acum foarte mulţi ani. Scopul ei a fost de a vă aduce mintea într-o stare de pace, astfel încât să vă puteţi conecta cu Cunoaşterea.

Aceasta este temelia „Cursului de miracole”, să vă aduceţi mintea într-o stare de pace, ca să puteţi lua legătura cu îndrumarea pe care o căutaţi. Cu toţii căutaţi îndrumare. Deschideţi televizoarele, intraţi pe reţelele de socializare, vorbiţi unii cu alţii, căutând îndrumare. „Cum să mă descurc în viaţă? Cum să-mi găsesc scopul? Din ce motiv mă aflu aici?” Răspunsurile la aceste întrebări ajung la voi atunci când păstraţi o vibraţie suficient de înaltă încât să puteţi primi mesajul. De aceea este atât de importantă lucrarea pe care o realizăm prin această fiinţă, pentru că este vorba de obţinerea liniştii interioare.

Desigur, mulţi veţi observa că nu sunteţi prea liniştiţi de Crăciun. Aveţi obligaţii, vi se impun restricţii, aveţi probleme cu banii, care sunt amplificate de această perioadă de sărbători. Ce vă spunem în această zi de Crăciun, căci mulţi veţi urmări acest videoclip în ziua de Crăciun, este să căutaţi pacea în viaţa voastră. Cum sunteţi cei mai fericiţi, ce vă mulţumeşte cel mai mult, ce vă aduce cea mai mare bucurie? Dacă este să vă priviţi copiii desfăcând cadourile de Crăciun în dimineaţa de Crăciun, atunci urmaţi direcţia asta. Dacă însă nu este asta, atunci mergeţi în cealaltă direcţie. Şi fiţi conştienţi că programarea mentală a Crăciunului comercial, la care sunteţi supuşi în societatea occidentală, este extrem de puternică.

În acel film „Scrooge”, sunteţi avertizaţi de lucrurile groaznice care vor urma dacă nu participaţi la festivităţile Crăciunului aşa cum sunt ele programate de societatea voastră. Aceasta este una dintre poveştile de groază, să le zicem aşa, ale acestei perioade, anume că, dacă nu participaţi, dacă alegeţi să staţi singuri sau alegeţi să nu cumpăraţi cadouri sau alegeţi să trataţi această zi ca pe o zi obişnuită, atunci veţi fi numiţi „Scrooge”, veţi fi arătaţi cu degetul.

Am vrea să înţelegeţi că sunteţi fiinţe libere. Sunteţi liberi să faceţi ce vreţi cu timpul vostru. Crăciunul, aşa cum este prezentat acum, este o sărbătoare comercială. 60% din veniturile magazinelor se fac de Crăciun. Prin urmare, dacă vreţi să sprijiniţi magazinele locale şi să cumpăraţi cadouri de Crăciun, asiguraţi-vă că o faceţi din iubire, nu ca să fiţi în trend. Cheltuiţi-vă banii mai degrabă la magazinele locale, decât la marile magazine sau online. Ştiţi la ce ne referim. Aceia nu trăiesc în comunitatea voastră, nu-şi trimit copiii la lecţii de patinaj, nu au probleme cu banii de mâncare, dar afacerile locale au probleme.

Bineînţeles, este ziua de Crăciun şi este deja cam târziu pentru acest mesaj, dar vrem să ţineţi cont de el, pentru că va veni Crăciunul următor. Şi dăm mereu un mesaj de Crăciun în vederea Crăciunului următor. Aveţi grijă la stres, aveţi grijă la problemele financiare, aveţi grijă de familiile voastre, aveţi grijă de nefericirea sau excesele pe care le faceţi, observaţi cum vă face să vă simţiţi această perioadă, având în vedere tot ceea ce sunteţi programaţi să faceţi. Sunteţi programaţi să acţionaţi într-un anume fel. Este un program.

În alte părţi ale lumii care nu sunt creştine, nu există o zi de Crăciun. Acesta este un fenomen cultural, nu este un lucru real. Un lucru real este universal. Dragostea este universală. Toată lumea de pe planetă simte dragostea. Adoraţia părinţilor pentru copiii lor este o temă universală. Toţi părinţii îşi iubesc copiii. Dar Crăciunul nu este o temă universală. Este un fenomen cultural. Şi este folosit în multe feluri pentru a vă falimenta financiar.

Aşadar, dacă anul acesta simţiţi stresul acestei sărbători inventate, promiteţi-vă că anul viitor veţi face ceva diferit. Poate că aţi dori să lăsaţi familia deoparte şi să vă invitaţi doar prietenii la cină. E în regulă, puteţi s-o faceţi. Poate că aţi dori să nu mai cumpăraţi cadouri pentru nişte oameni pe care abia îi vedeţi sau cu care rareori vă petreceţi timpul. E în regulă. Dar trebuie să luaţi decizia cu un an înainte, pentru că vi se derulează un program şi, dacă nu faceţi ceva acum, anul viitor veţi funcţiona după acelaşi program.

Iată la ce am dori să vă gândiţi astăzi, când sunteţi prinşi în schimburile de daruri la care aţi decis să participaţi – poate că luaţi parte la o masă întinsă, poate că vă îndreptaţi spre masa tradiţională cu familia – fiţi conştienţi de Conştiinţa Cristică din voi. Ce este aceasta? Este un mod de a privi lumea cu iertare. Înseamnă să nu mergi la adunarea familială aşteptându-te la lucruri rele, ci aşteptând lucruri bune. Ia-o mai uşor cu alcoolul. Alcoolul nu te ajută să-ţi găseşti pacea. Te duce la inconştienţă, care este foarte diferită de pace. Dar dacă ego-ul tău este agitat, dacă este supărat, dacă este declanşat de ceva, atunci alcoolul poate înlătura suferinţa deja declanşată. Însă te poate face şi să spui lucruri pe care le vei regreta în viitor.

Aşa că, faceţi din această zi o zi pentru observaţie. „Ce fac? De ce o fac? Cum mă face să mă simt? Vreau să continui să fac asta?” Dacă da, înseamnă că programul vă face fericiţi. Iar dacă în ianuarie, când vă vin facturile de la cardul de credit, vă daţi seama că veţi petrece următoarele şase luni regretând cumpărăturile făcute de Crăciun, observaţi şi acest lucru. Fiţi astăzi un observator! Întrebaţi-vă: „Îmi place asta? Aş prefera să fac altceva? Oare doar execut un program şi simt o obligaţie? Simt, de fapt, chiar teamă la ideea de a nu face ceea ce sunt programat să fac?”

Nu uitaţi, dragii mei, că sunteţi fiinţe libere, puteţi alege. Dar când vi s-a implantat un program şi sunteţi provocaţi să activaţi acel program, vă va fi greu să faceţi o alegere liberă. Luaţi decizia astăzi. Dacă astăzi nu vă bucuraţi, luaţi astăzi decizia ca la anul să faceţi unele modificări în programul de Crăciun, care să vi-l facă mai plăcut.

Eu sunt cel pe care îl ştiţi ca Isus. Vă doresc o zi de Crăciun foarte, foarte fericită şi sper că veţi lăsa la o parte pentru o vreme diferendele din familie şi că veţi găsi pacea de a fi împreună într-o manieră înţeleaptă şi de bun-simţ! Vă voi mai vorbi în curând.»

traducere de Răzvan A. Petre
25 decembrie 2021

< Sus >

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=kui7Oy4Oq_0