<  Index "24/7 cu Isus"

Mesaj #1 - "Plutiţi pe val"

  Telefoanele sunt zăbrelele de la noul tip de celulă în care sunteţi închişi – chiar se numesc telefoane „celulare”. (Isus)

Mesajul nr. 1, «Plutiţi pe val», din seria de transmisii live "24/7 cu Isus", publicat în 23/01/2022. Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Textul mesajului video

Plutiţi pe val

ISUS:

«Adevăr grăiesc, sunteţi nişte fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care îl ştiţi ca Isus.

Conştiinţa voastră este în curs de expansiune. Se extinde, datorită faptului că treceţi prin dificultăţi. Iar acest lucru nu-i place ego-ului. Din acest motiv, mulţi sunteţi supăraţi sau confuzi, îngrijoraţi sau revoltaţi în acest moment, pentru că ego-ului nu-i place ceea ce se întâmplă.

Dar din punctul de vedere al spiritului, ceea ce se întâmplă este senzaţional. Este senzaţional, pentru că vă sunt puse la încercare convingerile despre lume. Iar aceasta pregăteşte una dintre marile transformări prin care treceţi şi veţi trece. Foarte mult timp, v-aţi complăcut într-o stare de adormire şi aţi crezut tot ceea ce vi s-a dat cu linguriţa de către sistemele educaţionale, ori de către guvernele voastre, ori de către companiile farmaceutice. Nu aţi pus nimic la îndoială. Chiar dacă existau o mulţime de dovezi, de efecte negative ale acelor companii şi instituţii, care vă indicau că ceva nu este în regulă, le-aţi ignorat.

Prin urmare, ceea ce se întâmplă acum în societatea voastră este o revelaţie, o dezvăluire a adevărului. Căci nimic nu poate fi transformat până când nu este dezvăluit.

Dacă, să zicem, ai un partener de viaţă care te înşală şi tu nu ştii nimic, acea infidelitate va continua. Faptul că a rămas secretă şi ascunsă înseamnă că nu pui întrebări pertinente, înseamnă că ai o încredere oarbă, înseamnă că accepţi nişte minciuni de poveşti. Însă odată cu revelaţia că se întâmplă ceva nepotrivit, atunci te uiţi în urmă şi te gândeşti “Doamne, ştiam eu că ceva nu-i în regulă, a fost treaba aia şi a fost acea călătorie în străinătate şi au mai fost acele telefoane ciudate”. Analizezi retrospectiv şi îţi dai seama că existau nişte indicii, nişte semnale de alarmă. Desigur, odată ce infidelitatea a fost demascată, atunci trebuie să iei o decizie. Vei rămâne în relaţie cu această persoană care te-a minţit? Vei continua să ai încredere în ea sau nu?

Cam aceasta este situaţia în care v-aţi trezit acum mulţi dintre voi în relaţia cu guvernele voastre, cu sistemele de educaţie, cu sistemele de transport şi cu administraţiile locale. Vă daţi seama că se pun la cale nişte lucruri suspecte de ceva vreme. De unde ştiţi asta? Fiindcă aţi văzut ce strategii au implementat în ultimii doi ani şi deduceţi că este vorba de o întreagă orchestraţie. Că e vorba de un plan mai mare, să zicem aşa.

Iar acum aţi devenit conştienţi de înşelăciune, de escrocherie. Primiţi tot mai multe dovezi care vă demonstrează că ceea ce vi s-a spus nu este adevărat. Cei care v-aţi conformat cererilor guvernelor voastre, care vă asigurau că mai târziu veţi fi liberi, descoperiţi că nu sunteţi liberi. Unora dintre voi vi se redă acum libertatea.. Dar ia staţi puţin – oare nu o aveaţi înainte, nu eraţi liberi înainte?! Ei bine, de fapt, nu, nu eraţi. Doar credeaţi că sunteţi liberi. Încet, dar sigur, aţi fost mânaţi într-un ţarc. Acel ţarc încă există. Au deschis poarta pentru puţin timp în unele locuri şi vă lasă pe câţiva să priviţi câmpul, dar câmpul nu este încă cu adevărat la dispoziţia voastră.

Vrem să înţelegeţi că orchestraţia la care aţi asistat în ultimii doi ani nu se va opri. Nu se va opri. Vor mai fi scurte reprize de respiro, dar vor apărea foarte curând alte implementări, imediat ce poarta se va deschide puţin. Veţi gândi “O, vom putea să ne plimbăm din nou liberi pe câmp”. Dar apoi veţi observa că vine altceva peste voi.

De ce vă spunem asta? Nu ca să vă întristăm. O spunem ca să vă avertizăm. Avertismentul vă ajută să vă pregătiţi pentru următorul val. Dacă eşti în apa mării şi te loveşte un val mare şi te răstoarnă, dar te ridici în picioare şi apoi vezi mai încolo un alt val, la 20 sau 30 de metri, deja ştii ce se va întâmpla. Iar când vine valul acela, se va întâmpla una din două posibilităţi: fie te va doborî, dacă nu eşti pregătit, fie poţi pluti pe val sau poţi sări în sus, astfel încât valul să nu te mai dezechilibreze.

Am prefera să plutiţi pe val până ajungeţi la ţărm. Am prefera ca, în loc să vă lăsaţi loviţi de următorul val, să vă gândiţi “Vine un alt val, cum ne pregătim?”. Pentru că asta se va întâmpla. Vine un alt val.

Acum, nu ne cereţi să vă spunem care va fi următorul val. Veţi şti, mass-media vi-l va dezvălui de îndată. Dacă apare în mass-media, e clar că face parte din următorul val. Orice vă transmite acel sistem de mesagerie face parte din acest următor val. Aşa că nu trebuie să ghiciţi ce va fi, veţi şti când va veni.

Dar voi, cei care ascultaţi acum, vrem să vă pregătiţi pentru acest val următor. Cum să vă pregătiţi pentru următorul val? Continuaţi cu practica voastră spirituală. De ce? Pentru că acest sistem de mesagerie spirituală vă va oferi informaţiile de care aveţi nevoie. E vorba de acea intuiţie care spune “Să iau nişte mâncare în plus”. E vorba de acea intuiţie care spune “E timpul să mă reeduc, e timpul să-mi găsesc o ocupaţie în care să nu mai depind de sistem”. Poate să devii antreprenor, poate să investeşti în unele afaceri care se vor extinde, alte tipuri de afaceri, alte tipuri de monede, de exemplu.

Sunteţi îndrumaţi prin intuiţie. Intuiţia reprezintă mesajele pe care ghizii şi învăţătorii voştri vi le transmit tot timpul. Vă transmit mesaje de genul “Priveşte aici, caută acolo, învaţă asta, joacă-te aici, asta-i interesant, nu mă pot opri să mă gândesc la asta, asta mă face fericit”. Destinul vostru împreună cu ghizii şi învăţătorii voştri vă vor conduce în situaţia cea mai favorabilă pentru voi.

Am mai spus acest lucru, dar îl vom repeta. Mulţi oameni care au făcut ceea ce li s-a poruncit în ultimii doi ani şi au acceptat reţetele oferite, cam 95% dintre ei aveau sentimentul că nu ar trebui să o facă. Acest sentiment venea din îndrumarea primită de la ghizii şi învăţătorii lor. Ceea ce vrem noi este ca aceia dintre voi care aţi ales să urmaţi poruncile, iar acum vedeţi că nu primiţi ceea ce vi s-a promis, de data aceasta să vă ascultaţi îndrumarea. Căci ea vine acum cu şi mai multă putere. Codurile de lumină care sosesc pe această planetă vă upgradează pe toţi. Cum vă upgradează? Ei bine, când staţi afară, la lumina soarelui, primiţi un upgrade. Când staţi aşezaţi pe pământ, sub un copac, primiţi un upgrade. Când respiraţi aer proaspăt şi nepoluat, primiţi un upgrade.

Aşa că faceţi aceste lucruri. Ieşiţi la lumina soarelui, la aer curat şi staţi în contact cu pământul. Staţi în natură. Acolo este locul unde sistemele de bruiaj nu vă pot ajunge. Prin urmare, de fiecare dată când vă faceţi timp să staţi pe afară, aveţi ocazia să primiţi noi informaţii, aveţi ocazia de a vă actualiza sistemul.

Acesta este sfatul nostru pentru astăzi. Pregătiţi-vă pentru al doilea val, ascultându-vă îndrumările interioare, ieşind în natură, liniştindu-vă mintea, lăsându-vă telefoanele acasă. Da, ştim că au camere bune şi că vreţi să faceţi poze la cascadă sau la frunze sau la păsări, dar vă rugăm să vă lăsaţi telefoanele acasă când mergeţi în natură. Ele vă bruiază foarte mult sistemele voastre bioelectrice, încât aproape că deveniţi surzi la glasul intuiţiei atunci când ţineţi telefonul la voi. Lăsaţi-l acasă cât mai des posibil. Dacă aşteptaţi unele apeluri telefonice importante, puneţi-l pe modul avion, lăsaţi-l undeva departe de corp şi verificaţi-l o dată la fiecare jumătate de oră, dacă este nevoie. Vedeţi dacă a intrat ceva important, dar nu-l ţineţi tot timpul în mână, în buzunar, în poşetă. Luaţi cu voi o pungă Faraday. Este o pungă mică care blochează toate mesajele telefonice. În acest fel, puteţi alege să vă verificaţi mesajele într-un loc pe care îl consideraţi sigur, acceptabil şi le menţineţi într-o limită. Asta poate face oricine.

Telefoanele sunt zăbrelele de la noua voastră celulă – este chiar interesant că se numesc telefoane „celulare”. Exact ăsta-i rostul lor, sunt folosite ca zăbrele la celula voastră şi sunteţi împinşi să le folosiţi din ce în ce mai mult. Au apărut restaurante unde trebuie să scanaţi un cod QR pentru a obţine meniul. Cereţi-le un meniu pe hârtie şi spuneţi-le că nu veţi folosi codul QR, că nu doriţi să luaţi parte la aşa ceva. Spuneţi-vă punctul de vedere, fiţi curajoşi şi înţelegeţi că totul este bine din punctul de vedere al spiritului. Treceţi printr-un proces în care învăţaţi despre lumea voastră, învăţaţi despre guvernele voastre, învăţaţi despre sistemele mass-media, începeţi să deschideţi ochii către adevăr. Şi numai în adevăr vă veţi găsi libertatea.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou în curând.»

traducere de Răzvan A. Petre
26 ianuarie 2022

< Sus >

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=jkg6AGCn9Gk