<  Index "24/7 cu Isus"

Mesaj #3 - "Deciziile voastre schimbă lumea"

Nu iniţiem contactul cu voi, decât dacă aveţi un mental extrem de stabil. Nu vrem să vă producem frică şi nici să vă agităm mintea. (Ananda)

Mesajul nr. 3, «Deciziile voastre schimbă lumea», din seria de transmisii live "24/7 cu Isus", publicat în 13/02/2022. Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Textul mesajului video

Deciziile voastre schimbă lumea

Colectivul spiritual ANANDA:

«Suntem din nou alături de voi, dragii noştri. Noi suntem Ananda, suntem ghizii şi învăţătorii acestei fiinţe. Suntem o conştiinţă de grup şi ne aflăm aici pentru a vă ajuta în procesul vostru de ascensiune. Colaborăm cu această fiinţă de aproape 10 ani în mod conştient, dar lucrasem cu ea şi înainte, conducând-o la deschiderea care v-a putut aduce aceste învăţături şi care i-a permis, în felul ei, să vă ajute în evoluţia voastră.

Acum zece ani am intrat în viaţa acestei fiinţe cu o mare explozie de iubire şi acela a fost momentul vieţii ei, când a simţit nişte energii extraordinare şi o transformare de conştiinţă pe care nu o mai cunoscuse vreodată. Dar vrem să ştiţi că acest lucru este posibil pentru voi toţi. Toţi aveţi capacitatea de a vă ridica vibraţia până la punctul în care ghizii şi învăţătorii voştri pot să dea năvală în viaţa voastră.

Aşa că, dacă în această perioadă sunteţi la nivelul în care citiţi „Un curs de miracole” şi ascultaţi sau vizionaţi aceste materiale video şi vă gândiţi că „Păi, nu se întâmplă nimic, nu se întâmplă nimic, nu se întâmplă nimic”, vrem să înţelegeţi că există un motiv pentru care nu sunteţi conştienţi de schimbările care se petrec în psihicul vostru.

Mintea umană este foarte, foarte instabilă, aproape de nebunie, am zice. Mulţi dintre voi vă supăraţi uşor, sunteţi schimbători, sunteţi emoţionali, iar acestea sunt calităţi ale ego-ului, nu ale adevăratului vostru Sine. Iar noi ne manifestăm prin oameni cu mare prudenţă tocmai din această cauză. În societatea voastră, cel mai mic spasm pe care nu-l controlaţi înseamnă că există ceva teribil de în neregulă cu voi. V-aţi născut şi trăiţi într-o societate care nu va tolera nici cea mai mică schimbare a conştiinţei voastre fără să vă declare bipolari sau psihotici sau că aveţi o cădere psihică.

De aceea, vă abordăm cu mare precauţie şi nu iniţiem contactul cu voi, decât dacă vedem că aveţi un mental extrem de stabil. Aşa că, dacă aveţi senzaţia că aţi depus multă muncă spirituală şi totuşi nu se întâmplă nicio manifestare, nu aveţi nicio senzaţie energetică în corp, nu aveţi vise profetice, nu scrieţi automat sau orice altceva consideraţi că ar trebui să faceţi, atunci am dori să reflectaţi asupra nivelului păcii voastre mentale. Noi nu vrem să vă producem frică şi nici să vă agităm mintea.

Când am intrat prima dată în contact cu această fiinţă, ea studia de mult timp „Cursul de miracole”. Era profund angrenată în practica predării de sine, în practica de iertare. Şi, de fapt, am aşteptat mult timp până am intrat în contact cu ea, deoarece materialul pe care doream să-l transmitem necesita o vibraţie mai înaltă. În unele cazuri, putem să ne facem simţită prezenţa şi când omul vibrează pe o frecvenţă mai joasă şi nu avem atâtea informaţii de adus. Dar am aşteptat-o pe această fiinţă până la momentul perfect, datorită misiunii pe care şi-a asumat-o pentru acest timp şi loc.

Toţi cei care ascultaţi sau priviţi acum ştiţi bine ce efect au avut aceste sesiuni de channeling asupra vieţilor voastre. Şi conştientizaţi efectele pe care schimbările prin care aţi trecut le au asupra vieţilor celor din jurul vostru şi aşa mai departe şi aşa mai departe şi aşa mai departe. Este ca o piatră aruncată într-un iaz liniştit şi care ajunge în locuri foarte îndepărtate de impactul iniţial.

Vrem să înţelegeţi că, chiar dacă simţiţi că vă aflaţi într-o etapă de început, chiar dacă simţiţi că nu obţineţi rezultatele pe care le-aţi dori, aveţi încredere în acele mici progrese ale păcii lăuntrice. Aveţi încredere în acele mici schimbări de percepţie. Aveţi încredere în faptul că intuiţi când ceva este corect şi când ceva este greşit. Acesta este un moment foarte important în evoluţia spirituală a fiecăruia dintre voi.

Deciziile pe care le faceţi acum vă vor influenţa viaţa pentru foarte mult timp. Şi vrem să înţelegeţi că celelalte fiinţe din viaţa voastră care iau alte decizii cu care nu sunteţi de acord vor avea parte de urmările propriilor decizii, iar voi veţi avea parte de urmările deciziilor voastre. Când veţi ajunge la sfârşitul acestei încarnări şi vă veţi analiza viaţa – fiecare veţi avea parte de o retrospectivă a vieţii, unde veţi analiza toate deciziile pe care le-aţi luat de-a lungul întregii încarnări şi veţi simţi tot ce i-aţi făcut pe alţii să simtă, veţi revedea foarte multe situaţii şi relaţii şi experienţe – atunci veţi înţelege că toate aceste relaţii şi experienţe şi interacţiuni cu alte fiinţe au fost cauzate de capacitatea voastră de a alege. De a vă folosi liberul arbitru pentru a decide „Voi vorbi cu această persoană sau nu voi mânca acea mâncare sau voi merge în această excursie sau voi merge la acest colegiu”. V-aţi folosit liberul arbitru pe tot parcursul acestei încarnări şi aţi ajuns în punctul în care vă aflaţi acum, când aţi luat decizia de a vă înscrie la sesiunea de channeling online sau aţi venit în această locaţie pentru a vă bucura de ea în persoană.

Liberul arbitru îţi aparţine. Liberul tău arbitru te ajută să creezi viaţa, experienţele, evoluţia spirituală pe care ai venit aici să o trăieşti. Odată ce liberul arbitru îţi este luat, atunci şi capacitatea de a creşte spiritual îţi este luată. Această planetă este un loc al liberului arbitru. Acesta este un loc în care poţi alege, poţi avea o experienţă şi poţi învăţa din ea.

Or, ceea ce se întâmplă în societatea voastră în acest moment vă îndepărtează de liberul vostru arbitru. Este important să înţelegeţi magnitudinea schimbărilor care au loc în societate în acest moment şi importanţa de a nu vă pierde capacitatea de a decide. Trebuie să nu vă pierdeţi capacitatea de a alege, ceea ce înseamnă că trebuie să puteţi evalua o situaţie în mod inteligent, să o cercetaţi, dacă este necesar, folosind mai multe surse diferite de informaţii şi niciodată una singură, şi să cumpăniţi bine aceste decizii pentru o vreme, până când veţi simţi că vă aflaţi pe drumul cel bun.

Trebuie să nu uitaţi că acţionează acum în lume forţe hotărâte să vă răpească liberul arbitru. Iar din punct de vedere spiritual, acest lucru nu este deloc ideal. Nu-i deloc ideal – avem grijă ce cuvinte folosim. Nu vrem să speriem pe nimeni. Nu vrem să derutăm pe nimeni. Dar vrem să subliniem că, atunci când vă pierdeţi liberul arbitru, atunci evoluţia spirituală se opreşte.

Desigur, liberul arbitru poate fi angrenat chiar şi numai în liniştea propriei minţi. Cineva v-ar putea ameninţa că vă bagă la închisoare, dar mintea va fi în continuare liberă. Deci liberul arbitru încă funcţionează. El nu se referă la corp. Este vorba despre minte, despre conştiinţă.

Ceea ce vrem să vă spunem este că metodele folosite în societatea voastră pentru a vă răpi liberul arbitru ţintesc mintea. Pe de-o parte, sunteţi bombardaţi cu fluxuri propagandistice prin televizoare şi computere şi, pe de altă parte, a intrat în joc şi treaba cu pandemia, pentru a vă împiedica să vă folosiţi liberul arbitru. Pentru asta este, nu are nimic de-a face cu boala, deloc. Nu despre sănătate este vorba. Ci despre a vă obişnui cu blocarea capacităţii voastre de a decide liber.

Prin urmare, în viaţa cotidiană, când trebuie să luaţi unele decizii, întâlnind tot felul de situaţii diferite, asta vrem să reţineţi: că trebuie să eliminaţi orice impietează asupra capacităţii minţii voastre de a funcţiona.

Acum am dori să vorbim despre alte lucruri care împiedică mintea de a vedea clar şi de a evalua situaţiile în mod strategic. Ne referim la substanţele care alterează mintea. Poate fi vorba de nicotină, poate fi vorba de cofeină, poate fi vorba de alcool, poate fi vorba de droguri recreaţionale de orice fel.

Vrem să subliniem că aceasta este o perioadă în care aveţi nevoie de toate facultăţile, de toate abilităţile voastre în formă maximă. Aşa că, dacă aţi tot amânat momentul pentru a scăpa de unele astfel de substanţe, să ştiţi că este timpul să faceţi curăţenie. Este timpul să faceţi curăţenie, dar nu în sensul de „ar fi mai sănătos sau pielea ar arăta mai bine”. Ci este vorba despre liberul vostru arbitru, înţelegând că, din punct de vedere psihic, acesta este o perioadă în care trebuie să aveţi limite sănătoase şi o foarte clară conştiinţă de sine, ca nu cumva să fiţi mânaţi pe un drum pe care nu vreţi să mergeţi şi să nu mai fiţi stăpâni pe facultăţile voastre.

Există anumite forţe în joc care caută orice fisură prin care pot avea acces la conştiinţa voastră. S-ar putea ca asta să vă pară un pic înfricoşător, un pic dificil de acceptat, dar vrem să fiţi conştienţi că acesta este sfârşitul unui anotimp spiritual. Iar sfârşitul unui anotimp spiritual vă aduce ocazia să aduceţi la lumină orice lucru cu care nu v-aţi confruntat încă: pentru a îndrepta lucrurile, a elimina din minte ceea ce nu conţine iubire, a elimina din minte distorsiunile. Pentru a face asta într-un mod care are sens şi care să vă conducă spre ţelul dorit de voi, aveţi nevoie de toate facultăţile pe care le aveţi la dispoziţie şi trebuie ca creierul să fie în formă maximă când evaluaţi situaţiile, când vă analizaţi emoţiile.

De exemplu, să zicem că mergeţi la o petrecere şi cineva vă oferă un joint, iar voi trageţi un fum din acel joint, atunci deveniţi imediat vulnerabili psihic la fiinţele de frecvenţă mai joasă. Deveniţi imediat vulnerabili psihic la fiinţele de vibraţie mai joasă. Voi nu sunteţi conştienţi de asta, dar noi o vedem de la nivelul nostru energetic.

Deci vrem să deveniţi nişte minunaţi paznici ai propriei conştiinţe în aceste vremuri. Este foarte important să înţelegeţi acest lucru. Pentru că este sfârşitul unui anotimp spiritual, există forţe care vor să vă orienteze într-o direcţie diferită. A apărut o bifurcaţie, drumul are o bifurcaţie aici.

Direcţia corectă vă conduce spre ascensiune, dar pentru a merge pe acest drum aveţi nevoie de toate facultăţile intacte, să înţelegeţi cum funcţionează mintea, cum funcţionează sistemul vostru de ghidare, ce anume vă înfricoşează, ce anume vă derutează, trebuie să fiţi în stare să evaluaţi permanent ce vi se întâmplă în corpul-minte.»

traducere de Răzvan A. Petre
17 februarie 2022

< Sus >

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=0NTcXDq4oHY