<  Index "24/7 cu Isus"

Mesaj #4 - "Cum să menţinem pacea într-o lume nebună"

Mintea se debarasează de ceea ce o deranjează (iar când judeci şi ataci te simţi neplăcut) dând vina pe altcineva, care devine “omul cel rău”. (Isus)

Mesajul nr. 4, «Cum să menţinem pacea într-o lume nebună», din seria de transmisii live "24/7 cu Isus", publicat în 17/03/2022. Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Textul mesajului video

Cum să menţinem pacea într-o lume nebună

Tina: Aceasta a fost lecţia de astăzi, din textul “Cursului de miracole” capitolul 6, partea a treia, “Renunţarea la atac”. Să vedem ce are de comentat Isus.

ISUS:

«Adevăr grăiesc, sunteţi nişte fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

Cea mai preţioasă armă a ego-ului şi comoara care-i este foarte dragă, pe care o foloseşte ca o modalitate de a menţine separarea este credinţa lui că soluţia ar fi atacul.

Acum, când priviţi la ce se petrece în lume, vedeţi oameni care se atacă unii pe alţii. În acest moment, în lumea voastră are loc un război pe care îl consideraţi devastator şi foarte real şi la care se uită multe milioane, dacă nu chiar miliarde de oameni. Îl privesc, pentru că le place atacul.

Acesta este un lucru foarte greu de înţeles de către cei care nu au studiat “Cursul de miracole”, anume că vă place să priviţi la accidente de maşină şi la războaie şi la filme de război, din cauză că sunteţi conduşi de mintea ego-ului, care se hrăneşte cu atac şi moarte. Iar pe măsură ce se întăreşte, vrea tot mai mult din acestea.

Aşa că acum observaţi cum acele fiinţe care sunt atrase în naraţiunea războiului şi cărora li se spune că o persoană este rea, iar alta este bună, acum au intrat şi ele în război, iar multe îl atacă pe atacator. Deoarece cred în război şi urmăresc războiul şi consumă fapte de război, ele nu-şi dau seama că au devenit exact ca cel pe care îl dispreţuiesc. Ele fac o proiecţie psihologică, îşi scot agresivitatea din propria minte şi o plasează asupra celeilalte persoane, în efortul de a-şi aduce pacea în minte.

Asta-i ironia, că mintea se debarasează de ceea ce o deranjează (iar când judeci şi ataci te simţi neplăcut) dând vina pe altcineva, care devine “omul cel rău”. Dar atunci când crezi povestea cu tipul cel rău şi crezi că este malefic, că se împotriveşte voinţei lui Dumnezeu (apropo, NIMENI NU SE POATE ÎMPOTRIVI VOINŢEI LUI DUMNEZEU), atunci faci o proiecţie agresivă în loc să manifeşti pacea.

Iar în această lecţie tocmai a fost vorba despre manifestarea credinţei din mintea ta. Dacă crezi că atacul nu are nicio valoare (asta s-ar putea să fie o credinţă nouă pentru tine, anume că atacul nu are niciun rost), atunci nu vei mai ataca pe nimeni. Ceea ce înseamnă că vei înceta să mai bârfeşti oamenii, vei înceta să-i mai judeci, de genul “O, este prea bătrână ca să poarte haina aia” sau “El n-ar trebui să facă treaba asta” sau orice altă judecata pe care o crezi secretă, de fapt, nu-i deloc secretă, ci se va manifesta în lume. Şi te va menţine într-o vibraţie joasă, la mare distanţă de zonele înalte ale iubirii pe care cauţi să le atingi şi să le simţi, acolo unde se găseşte pacea, bucuria, creativitatea şi abundenţa.

De fapt, îţi tragi singur un glonţ în picior de fiecare dată când îl urăşti pe acel “duşman”, perceput ca fiind persoana cea rea. Îţi subminezi propria viaţă. Îţi cobori frecvenţa de vibraţie.

Deci ideea de a ierta lumea înseamnă să renunţi la atac, să înţelegi că dacă îi ataci pe alţii, de fapt, te ataci pe tine însuţi.

Revenind la această lume modernă, vrem să vă atragem atenţia că, atunci când sunteţi asaltaţi de toată această avalanşă de informaţii, devine foarte important să nu vă conectaţi la site-urile de internet sau la emisiunile de televiziune unde se practică atacul. Pentru că, dacă le veţi opri, atunci vă veţi regăsi în sufrageria voastră, unde nu se întâmplă nimic rău şi trăiţi într-un loc paşnic.

Însă când consumaţi acele materiale informative, începeţi automat să-l atacaţi pe “tipul cel rău” – şi punem ghilimele de rigoare, pentru că nu-i niciun tip rău acolo. În acea parte a lumii, fiinţele care manifestă agresiune cred că este cel mai bun lucru pe care îl pot face. Conflictul este practica lor spirituală şi nu voi stabiliţi dacă sunt fiinţe bune sau rele. Este cazul să vă vedeţi de treaba voastră şi să vă analizaţi propria viaţă, întrebându-vă “Oare eu când atac, când judec, când sporesc puterea separării în viaţa mea şi, prin urmare, în lume?”.

Concentraţi-vă pe propria practică acum, pentru că acesta este sfârşitul unui anotimp spiritual, iar motivul pentru care primiţi aceste lecţii foarte importante este că se termină un anotimp spiritual. Aceste evenimente globale cruciale la care sunteţi martori şi la care participaţi vă oferă ocazia de a vă eleva conştiinţa către mai multă iubire. Acesta e folosul lor. Sunt nişte oportunităţi excepţionale de a nu mai crede în boală şi moarte, în război şi atac, astfel încât să puteţi absolvi cu brio şcoala Pământului la sfârşitul acestui anotimp spiritual. Asta aveţi ocazia de a învăţa aici.

Prin urmare, atunci când citiţi acest fragment de text sau o ascultaţi pe draga noastră lecturându-vă textul, faceţi o pauză după lectură şi întrebaţi-vă fiecare “Dar oare eu unde manifest agresivitate?”, pentru că aceasta este lucrarea interioară pe care o aveţi de făcut, nicidecum în lumea exterioară. Lumea exterioară este deja creată, este deja manifestată. Noi însă vorbim despre viitor. Când renunţaţi la agresiunea din propria minte, abia atunci începeţi să-i învăţaţi şi pe alţii despre pace, începeţi să simţiţi pacea şi, în fond, asta pretindeţi că vă doriţi cu toţii.

Aşa că mergeţi la sursă, în locul de unde se proiectează toate aceste lucruri, care este conştiinţa colectivă, iar acţiunea voastră înţeleaptă în cadrul acestei conştiinţe colective va putea transforma lumea.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou în curând.»

traducere de Răzvan A. Petre
19 martie 2022

< Sus >

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=xWemJ4t0Hyg