<  Index "24/7 cu Isus"

Mesaj #5 - "Război şi iar război"

Războiul este hrană pentru ego. Nu-l mai hrăniţi. (Isus)

Mesajul nr. 5, «Război şi iar război», din seria de transmisii live "24/7 cu Isus", publicat în 19/03/2022. Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Textul mesajului video

Război şi iar război

ISUS:

«Adevăr grăiesc, sunteţi nişte fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus.

Privind la energiile planetare, vedem că urmaţi două direcţii foarte diferite.

Unii dintre voi sunteţi captivaţi de programele mass-media. Şi ne pare sincer rău pentru aceia care păţesc asta. Dar asta vă face să conştientizaţi în ce anume credeţi, din ce surse vă informaţi şi, cel mai important, să conştientizaţi cum vă face să vă simţiţi.

Observăm însă că cealaltă parte a oamenilor – cei care s-au prins de înşelare, de frica ce se pompează constant – ei opresc acele fluxuri panicarde, pentru că îşi dau seama că îi fac să se simtă groaznic. Şi îşi dau seama că, dacă te simţi groaznic, înseamnă că ai nevoie de o recalibrare; când te simţi groaznic, trebuie să acţionezi altfel; când te simţi groaznic, înseamnă că sistemul tău de ghidare funcţionează aşa cum trebuie. Asta, pentru că sistemul de ghidare este acordat pe frecvenţa iubirii.

Cei care urmăresc poveştile din mass-media fac greşeala de a crede că se simt rău din cauza compasiunii lor pentru fiinţele prinse în zona de război din acea parte a lumii. Ei cred că starea lor de rău ar fi semnul că îi iubesc pe acei năpăstuiţi. Ceea ce este absolut incorect. Este total incorect. Iubirea nu-ţi dă niciodată o stare de rău. Iubirea te face să te simţi întotdeauna bine.

Acum se vădesc rezultatele instruirii voastre religioase, fundamentul cultural de a preţui suferinţa şi vina şi ruşinea şi martiriul – acestea sunt evidente când observăm energia planetară din acest moment.

Prin urmare, dacă priviţi la ceva care vă face să vă simţiţi rău, trebuie să înţelegeţi că aveţi două opţiuni. Puteţi să nu mai urmăriţi acel lucru – şi asta vă sugerăm în privinţa războiului care nu are loc în casa voastră, în curtea voastră, în comunitatea voastră. Dacă vă uitaţi la război, înseamnă că doriţi război.

Desigur, cei mai mulţi care priviţi dramele de pe scena globală din acest moment, nu vă gândiţi deloc că doriţi război. Dar dacă nu aţi vrea război, nu v-aţi uita la el, nu aţi vorbi despre el, nu v-aţi umple de el, aţi înţelege că atunci când urmăriţi avizi ştirile de război, de fapt, îl alimentaţi.

Deci când vă uitaţi la ceva şi vă provoacă o stare de rău, vă sugerăm să nu vă mai uitaţi acolo, iar apoi... să faceţi ceva opus lucrului care nu vă place.

De exemplu, dacă eşti un iubitor de animale şi vizionezi, te frămânţi mereu şi denunţi cruzimea faţă de animalele de pe planetă, atunci te veţi simţi rău în fiecare zi – pentru că există multă cruzime faţă de animale pe această planetă. În schimb, dacă vei gândi “Nu vreau cruzime faţă de animale. Oare ce pot face pentru a uşura durerea animalelor care suferă?”, atunci îţi spunem să nu mai vizionezi acele imagini şi apoi să-ţi spui aşa: “Oare ce pot face pentru a-mi manifesta grija şi bunătatea faţă de animale?! OK, voi face o donaţie lunară de 100 de dolari pentru adăpostul de animale. O să merg acolo şi o să-mi ofer serviciile de a-i ajuta, poate, cu căţeii care trebuie plimbaţi, cu câinii care trebuie îngrijiţi, cu curăţenia zilnică a adăposturilor”.

Fă ceva concret în direcţia unde vrei să vezi progres şi prosperitate. Şi te vei simţi mai bine. Te vei simţi mai bine, căci îţi vei aminti “Ce minunat, astăzi am petrecut două ore ajutând pe cineva cu animăluţul lui”. Poate că ştii pe cineva în vârstă care are un animal de companie care nu-i plimbat suficient, poate că-i un câine mic ţinut mai mult în casă, şi observi că persoana în vârstă se chinuie să se deplaseze. Du-te, bate-i la uşă şi spune-i “Iubesc animalele şi fac tot ce pot să le ajut, ca parte a practicii mele spirituale. Mi-ar face plăcere să vă scot câinele la plimbare în fiecare zi. Sunteţi de acord? Care parte a zilei v-ar conveni?”. Iar persoana respectivă s-ar putea să răspundă “Îmi este foarte greu după ora cinci spre seară, câinele meu încă are energie, dar eu sunt deja obosit, nu mai pot să-l scot la plimbare la acea oră.” Iar tu vei spune “Bine, voi veni de trei sau patru ori pe săptămână şi vă voi scoate câinele la plimbare pe la ora 5:30. Daţi-mi numărul de telefon şi vă voi anunţa dimineaţa la ce oră voi ajunge”.

Acesta este genul de comportament pe care am dori să îl vedem la oamenii înduioşaţi de suferinţa animalelor: să facă ceva concret. Oricare dintre voi aţi putea face asta, indiferent de câţi bani aveţi, de cât de bogaţi sau săraci sunteţi sau alte considerente.

Dar ce faceţi de obicei – desigur, din cauza modului în care aţi fost instruiţi, a modului în care funcţionează societatea voastră – este că protestaţi împotriva celor care sunt cruzi cu animalele, vizionaţi videoclipuri despre cruzimea faţă de animale şi aşa rămâneţi cu inima frântă. Vă concentraţi pe direcţia greşită, daţi atenţie la ceea ce are scopul să vă influenţeze şi vă lăsaţi păcăliţi de programul de instruire a societăţii, care urmăreşte să vă instaleze sentimente de vinovăţie şi ruşine şi îngrijorare şi lamentări tardive.

Am vrea să înţelegeţi că aceasta este o învăţătură culturală care îşi manifestă acum efectele din plin. Iată că milioane şi milioane de oameni vor să atace acum economia, oamenii, structura Rusiei, din cauza unor poveşti aflate de la ştiri sau de pe reţelele de socializare. În urmă cu o lună, nu le păsa deloc de ce se întâmpla în Ucraina. Nu le păsa deloc de ce se întâmpla în Ucraina. Dar pentru că mass-media a pompat frica, a pompat verdicte, a umflat povestea, dintr-o dată, a devenit cel mai important lucru.

Iată ce am vrea să vă spunem acelor mulţi necăjiţi din cauza războiului: ca să puneţi capăt războiului, puneţi capăt războiului din propria viaţă. Puneţi capăt războiului cu rudele cu care nu mai vorbiţi. Puneţi capăt războiului cu voi înşivă, dispreţului de sine pe care îl aveţi atunci când vă uitaţi în oglindă sau când reflectaţi la realizările vieţii voastre. Puneţi capăt războiului din propria viaţă.

Voi nu înţelegeţi că, urmărind violenţa, discutând despre violenţă, chiar şi participând la boicotarea unei ţări care nu v-a făcut niciun rău, rezonaţi pe frecvenţa agresiunii, deveniţi pentru Rusia la fel cum Rusia este pentru Ucraina: deveniţi un agresor. Deveniţi un adept al atacului şi al războiului şi, astfel, îl alimentaţi. Şi tocmai pentru asta vi se arată mult război, fiindcă vă vor energia. Vă vor frica, vă vor furia, vă vor indignarea îndreptăţită. Acestea sunt nişte emoţii de frecvenţă joasă din care se hrănesc structurile globaliste care vă conduc planeta. Se hrănesc cu asta. Şi exact asta le permite să emită legi şi norme şi reglementări de frecvenţă joasă. Vă menţin pe o frecvenţă joasă, pentru că nu ştiţi cum funcţionează regulile creaţiei.

Regulile creaţiei sunt “dacă atacaţi, veţi fi atacaţi”. Însă voi îi atacaţi pe ruşi sau îl judecaţi pe Putin sau pe Trump sau orice altceva – şi mulţi dintre voi atacă în minte o mulţime de lucruri. Atacaţi multe lucruri în mintea voastră. Exact această frecvenţă de vibraţie permite guvernelor corupte să adopte legi care vă vor ataca la rândul vostru. Este atât de simplu.

Vibraţia voastră pe frecvenţa fricii şi a îngrijorării permanente şi a preocupării constante pentru moarte şi agonie, această frecvenţă contribuie ca planeta voastră să devină din ce în ce mai bolnavă.

Însă nu vrem să îi mustrăm prea tare pe cei care au ales să se implice în război – pentru că asta faceţi dacă vă uitaţi la el, vă implicaţi în război. Dacă urâţi Rusia, participaţi la război. Dacă îl urâţi pe Putin, participaţi la război. Vă provocăm pe toţi cei care urmăriţi acest videoclip să vă opriţi chiar acum. Şi să fiţi atenţi ce poveste vă vine în minte. Închideţi CNN sau orice canal de ştiri pe care îl urmăriţi. Opriţi-le, nu mai căutaţi imagini de război şi cu oameni care îşi pierd casele.

Pricepeţi că, atunci când căutaţi asta, înseamnă că asta vreţi. Când vă uitaţi la aşa ceva, chiar o vreţi. Şi când o vreţi, o veţi obţine. Aceste bătălii desfăşurate pe ecranele mass-media provin din interiorul vostru, al tuturor. Provin din interiorul vostru, al tuturor. Instigarea la frică vine din exterior, voi o cultivaţi în interior şi aşa se regenerează.

Aşadar, marii decidenţi nu ar putea face aceste lucruri fără sprijinul vostru. Nu ar putea face ca aceste lucruri să se întâmple fără sprijinul vostru. Deci nu-i mai susţineţi. Nu mai priviţi. Nu vă mai crispaţi de frică. Nu mai credeţi minciunile lor. Opriţi emisiunea şi folosiţi-vă în mod pozitiv energia, acea energie pe care aţi folosit-o în mod negativ, iar acum vă simţiţi dezamăgiţi, vă simţiţi trişti, vă simţiţi copleşiţi, vă este teamă de viitor. Acea frecvenţă joasă a intrat în viaţa voastră. Iar viaţa voastră va deveni din ce în ce mai dificilă. Vrem să ştiţi acest adevăr. Vrem să ştiţi acest adevăr.

Totuşi, privind imaginea de ansamblu a planetei, situaţia înfloreşte. Oamenii îşi cultivă grădinile, îşi mulg vacile, îşi cresc legumele în sere, se întorc la şcoală şi se autoeducă, fac lucruri care îi ajută în viaţă. Acesta este mesajul nostru de astăzi pentru voi.

Închideţi sursele mass-media şi faceţi ceva constructiv pentru voi. Iar când simţiţi nevoia să aflaţi ştirile de război şi să vizionaţi ce s-a mai întâmplat, pur şi simplu, nu o mai faceţi. În schimb, faceţi un duş, răsfoiţi un catalog cu seminţe, scoateţi-vă la plimbare câinele vostru sau pe al vecinului, faceţi ceva în sprijinul vieţii. Ieşiţi afară şi priviţi apusul soarelui, ascultaţi cântecul păsărilor şi spuneţi-vă “Nu mă aflu într-o zonă de război, nu sunt în niciun război, nu susţin niciun război, nu-mi ofer energia pentru război, nu mă gândesc la război, de fapt, mă voi opri chiar acum şi voi rămâne total prezent aici şi acum, privind cum apune soarele, ascultând păsările care zboară şi se cuibăresc în copaci”. Orice aţi face, fiţi conştienţi că, dacă războiul nu se desfăşoară în curtea voastră, nici nu-i problema voastră. Nu-i treaba voastră.

Analizaţi-vă viaţa şi întrebaţi-vă “Oare de ce mă concentrez atât pe suferinţele altora?! Poate că ar trebui să-mi depistez propria mea rană sufletească”. Înseamnă că evitaţi să vedeţi ceva dureros din voi, dacă vă place să vă uitaţi tot timpul la suferinţa altora, la războaiele altora. Există ceva în voi ce vibrează pe aceeaşi frecvenţă, căci altfel nu aţi urmări cu aviditate, nu v-ar interesa atâta.

Opriţi ştirile negative şi apoi ascultaţi-vă propria durere. Oare suferiţi de singurătate, sunteţi bolnavi, v-au dezamăgit propriile decizii, trebuie să faceţi nişte schimbări?! Folosiţi toată energia pe care o trimiteaţi către altă parte a lumii şi investiţi-o în viaţa voastră. Aveţi destule de făcut pentru viaţa voastră. Este inflaţie, se apropie mari transformări. Cu cât aţi investit mai mult în propria educaţie, în reorientarea profesională, în practica spirituală a iertării, cu atât vă va fi mai bine. Pentru că veţi vibra pe o frecvenţă mai înaltă, ceea ce înseamnă că veţi fi atraşi de idei, oameni, locuri, lucruri şi experienţe de o frecvenţă mai înaltă. Iar acestea vă vor îmbunătăţi viaţa.

Iar asta nu înseamnă să vă simţiţi vinovaţi că aţi fi egocentrici sau ceva de genul ăsta, deoarece, dacă viaţa voastră nu înfloreşte, asta nu va ajuta cu nimic pe nimeni din Ucraina. Dacă viaţa voastră nu înfloreşte, asta nu va ajuta cu nimic pe niciun animal abuzat.

Dimpotrivă, o viaţă înfloritoare va fi motivul să aduceţi din ce în ce mai multă şi mai multă iubire în lume. Căci de asta este nevoie acum. Este o nevoie profundă şi enormă de iubire, de la voi către lume. Iar adevărata iubire înseamnă să aveţi grijă de voi înşivă, ca să înfloriţi, ca să vă umpleţi paharul cu binecuvântările Divinităţii, pe care sunteţi meniţi cu toţii să le primiţi. Sunteţi meniţi să fiţi fericiţi şi prosperi.

Este, pur şi simplu, o minciună pe care v-au spus-o instituţiile religioase şi guvernele voastre, că ar trebui să vă simţiţi vinovaţi dacă sunteţi fericiţi, că ar trebui să vă simţiţi vinovaţi dacă sunteţi sănătoşi, că ar trebui să vă simţiţi vinovaţi dacă vă bucuraţi de abundenţă. Nu este adevărat. Dar aşa vă menţin în ignoranţă aceste puternice instituţii de influenţă, ca să nu înfloriţi şi să fiţi mai uşor de manipulat.

Se întâmplă din plin în aceste timpuri. Întâi au fost doi ani de propagare a fricii pentru ştiţi voi ce, iar acum vi se induce mai multă şi tot mai multă frică. De ce? Pentru că este o perioadă în care lumea ego-ului se luptă să reziste, din cauza procesului de Ascensiune aflat în desfăşurare.

Procesul de Ascensiune înseamnă că aveţi ocazia de a absolvi cu brio şcoala Pământului, atunci când rezonaţi cu iubirea adevărată, când rezonaţi cu fericirea adevărată, când vă aliniaţi la scopul real şi înţelegeţi cum funcţionează acest loc al Creaţiei. Acest loc este înşelător, acest loc este plin de tentaţii, acest loc este terenul de joacă al ego-ului. Iar războiul este hrană pentru ego. Nu-l mai hrăniţi.

Eu sunt cel pe care-l ştiţi ca Isus şi vă voi vorbi din nou în curând.»

traducere de Răzvan A. Petre
19 martie 2022

< Sus >

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=qo0FXPpuIpk