<  Index "24/7 cu Isus"

Mesaj #8 - "Mesaj de Paşte 2022"

"Pregătiţi-vă să fiţi martori la multe evenimente cu plecări în masă în lumea de dincolo, în următorii 10 ani." (Isus)

Mesajul nr. 8, «Mesaj de Paşte 2022», din seria de transmisii live "24/7 cu Isus", publicat în 18/04/2022. Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.

Textul mesajului video

Mesaj de Paşte 2022

ISUS:

«Adevăr grăiesc, sunteţi nişte fiinţe binecuvântate. Eu sunt cel pe care îl ştiţi ca Isus.

După cum se ştie, Paştele este marea sărbătoare creştină în care se celebrează moartea şi învierea. Iar duminica Paştelui este cea mai importantă zi din calendarul creştin, în sensul că este ziua în care a fost dezintegrat vechiul trup şi a fost făurit noul trup.

Însă, desigur, acea demonstraţie a fost destinată discipolilor mei de atunci. Este foarte interesant pentru Noi, cei aflaţi de această parte a vălului, să observăm ce se poate fabrica dintr-o poveste personală. Evident, povestea mea nu era în totalitate personală. Mă urmau la acea vreme o mulţime de oameni, nu doar discipolii, şi discutam şi îi învăţam pe foarte mulţi. Lor le-a fost foarte greu să treacă prin tot procesul petrecut de Paşte cu atâţia ani în urmă.

Dar pentru toţi cei care sunteţi elevi ai “Cursului de miracole”, aceasta este o zi de bun augur, pentru că în această zi a fost dezvăluit adevărul – adevărul despre natura voastră eternă, adevărul că trupul în care vă aflaţi nu este factorul de decizie asupra vieţilor voastre. Aceasta este lecţia de astăzi: că nu corpul vă are în stăpânire, ci voi sunteţi stăpânii corpului vostru. Nu corpul vă stabileşte moartea. Ci conştiinţa voastră determină momentul morţii. Învoiala pe care aţi încheiat-o cu ghizii şi învăţătorii voştri şi acceptul ce vi l-aţi dat pentru proiectul vieţii voastre, acestea determină momentul în care veţi trece pe celălalt tărâm.

Deci una dintre ideile pe care dorim să vi le aducem în minte astăzi este să aveţi toată încrederea în forţa vitală care circulă prin corpul vostru. Şi, încredere în înţelepciunea deciziei luate înainte de a vă naşte cu privire la momentul plecării voastre.

Desigur, uneori pot apare mai multe ocazii de plecare, în funcţie de ceea ce aţi realizat în decursul încarnării voastre.

Aşadar, am vrea să vă surprindem puţin în legătură cu ideea morţii, care înseamnă a părăsi planeta, a merge Acasă, a vă întoarce înapoi în braţele lui Dumnezeu. Am vrea să vă clarificaţi această idee odată şi pentru totdeauna. Am vrea să nu mai vedeţi moartea cuiva ca pe sfârşitul lumii. Am vrea să înţelegeţi că, prin ceea ce voi numiţi „moarte”, spiritul omului părăseşte forma sa fizică şi se întoarce într-un loc plin de iubire, îngrijire şi iertare. Am vrea să schimbaţi vechea poveste despre acest subiect, pentru că este una dintre marile denaturări ale adevărului, cauzată de ego, care este indisolubil legat de trup.

Prin urmare, atunci când vedeţi că cineva moare, de fapt, corpul său este părăsit de spirit. Acesta este cel mai bun mod de a începe să priviţi situaţia, să vă gândiţi: „A, spiritul a părăsit acest corp, şi-a terminat treburile aici şi a decis să se întoarcă acasă”. Spunându-vă această poveste, nu veţi fi măcinaţi de durere şi disperare. Veţi înţelege: „A, acea fiinţă şi-a încheiat misiunea, i-a sosit momentul de plecare şi a plecat”.

Această înţelegere superioară va fi foarte, foarte importantă în anii care vin, din motivul că o mulţime de fiinţe îşi vor părăsi corpurile. Multe fiinţe vor considera că lucrarea lor aici s-a încheiat şi vor pleca Acasă.

Pentru voi, ca fiinţe care veţi rămâne pe Pământ, aceasta va fi o provocare foarte mare, dacă încă păstraţi viziunea tradiţională asupra morţii şi consideraţi că este un eveniment trist când cineva îşi părăseşte corpul. Pentru spirit, este ceva la fel de vesel precum o naştere.

De fapt, atunci când se naşte o fiinţă în lumea voastră, noi ne rugăm pentru ea şi îi urăm noroc, pentru că ştim ce provocare o aşteaptă, ştim în ce se bagă, ştim că setările implicite în acest loc sunt separarea şi frica, ştim că trupul este dificil de manevrat şi că societatea voastră este dificil de ordonat şi că duce mare lipsă de iubire uneori, în acest loc al separării. Atunci când ne luăm rămas bun de la un spirit înainte de călătoria sa spre naştere, am spune că nu suntem la fel de bucuroşi. Desigur, ne bucurăm pentru voi că veţi intra în încarnarea fizică, în sensul că veţi curăţa unele lucruri care trebuie curăţate. Dar adevărul este că abia la întoarcerea voastră Acasă izbucneşte adevărata bucurie în partea aceasta a vălului.

Asta nu înseamnă că ar trebui să fiţi fericiţi când cineva trece dincolo, dar am vrea să vă domoliţi credinţa că acesta ar fi sfârşitul lumii şi că ar trebui să fiţi îndureraţi şi să vă frângeţi mâinile pentru totdeauna de acum înainte. Această atitudine nu v-ar fi benefică în următorii ani.

Dar de ce au ales atâtea fiinţe să plece în următorii ani? Este important de înţeles, pe măsură ce ne apropiem de aceste vremuri grele.

Principalul motiv este schimbarea de frecvenţă. Unele fiinţe ştiu că nu se vor putea adapta la schimbarea de frecvenţă a planetei. Şi s-a convenit înainte de încarnarea lor că vor trăi o anumită perioadă de timp şi, la un moment dat, vor pleca, deoarece viaţa va deveni foarte, foarte dificilă pentru cei care nu au atins încă o anumită frecvenţă în evoluţia lor.

Printre voi sunt mulţi – şi în această categorie sunt incluşi majoritatea elevilor „Cursului de miracole” – aproape gata să absolve şcoala Pământului şi, dacă vă străduiţi în această încarnare, veţi promova la următorul nivel de evoluţie a conştiinţei. Există totuşi nenumărate fiinţe care ştiau de la început că nu vor face faţă acestui proces şi au decis că, la un moment dat – în următorul deceniu sau cam aşa ceva – îşi vor părăsi corpurile şi se vor reîncarna apoi într-o altă comunitate 3D, într-o altă societate 3D şi chiar pe o altă planetă 3D, pentru că încă mai au multe treburi de făcut.

Aşa vrem să priviţi lucrurile. Vrem să înţelegeţi că a fost alegerea lor şi s-ar putea să aleagă un mod de a muri care să atragă atenţia oamenilor. Am dori să înţelegeţi şi acest lucru, că atunci când se întâmplă o plecare în masă – fie că este vorba de prăbuşirea unui avion Jumbo Jet sau de scufundarea unui vapor de croazieră sau de un dezastru natural, cum ar fi un tsunami, ceva de genul acesta – atunci când foarte mulţi de oameni aleg să îşi părăsească corpurile în acelaşi timp, înseamnă că au ales să o facă în acest mod pentru a atrage atenţia pământenilor, pentru a vă da ocazia să vă schimbaţi mentalitatea şi faptele şi să vă treziţi din inconştienţa voastră.

Prin urmare, dacă şi când vedeţi grupuri de fiinţe părăsind Pământul simultan, trebuie să înţelegeţi că acesta a fost planul lor încă dinaintea naşterii şi că au fost de acord să plece împreună, ca să vă atragă atenţia. Deci, atunci când sunteţi martori la aşa ceva, iată cum am vrea să gândiţi: „O, oare ce anume fac eu în mod inconştient? Acel grup de fiinţe care au decis să plece împreună au făcut-o pentru a-mi atrage atenţia. Oare în ce fapte şi gânduri de frecvenţă joasă sunt eu angrenat? Ce anume trebuia să schimb în mine şi nu am reuşit încă, ce anume ştiu că ar trebui să fac, dar tot amân sau în ce privinţă sunt încă inconştient?” Auzind că o mulţime de oameni au plecat împreună, ce făceai în acel moment? Poate că te uitai pierdut la televizor sau rumegai nişte amintiri. Şi dintr-o dată, primeşti această veste care te trezeşte, te readuce în momentul prezent – şi exact ăsta a fost rostul evenimentului.

Vă spunem aceste lucruri, din motivul că asta se va întâmpla în anii care vin. Veţi urmări ştiri care vor spune: „Atâţia oameni au părăsit planeta în masă în evenimentul acesta sau acela”. Toate acestea fac parte din procesul de ascensiune, fac parte din trezirea planetei de la inconştienţă la conştienţă. Şi deja treceţi cu toţii prin asta şi simţiţi că trebuie să fiţi mai atenţi şi că nu mai sunteţi la fel de inconştienţi ca înainte. Sunteţi mai conştienţi de cum stau lucrurile, sunteţi mai conştienţi de sistemul vostru intern de ghidare, sunteţi mai conştienţi de cuvintele care vă ies pe gură, sunteţi mai conştienţi de alimentele pe care le băgaţi în gură, sunteţi mai conştienţi decât eraţi acum un an. Iar acesta-i un lucru bun şi asta ne dorim cu toţii să vedem la voi.

Din păcate, minţile umane care sunt profund condiţionate să doarmă, profund condiţionate să nu fie atente, profund condiţionate doar să se distreze, de exemplu, e greu să le fie atrasă atenţia acestor minţi. Din acest motiv, se întâmplă multe lucruri pe scară largă, se întâmplă multe lucruri greu de suportat, dar sunt concepute pentru a vă atrage atenţia, ca să puteţi reflecta la ce preţuiţi mai mult, unde vă investiţi timpul, ce vă face plăcere cu adevărat, ce nu vă place, toate acele lucruri despre care v-am tot vorbit în mod repetat.

Însă adevărata mare schimbare care trebuie să se petreacă este sfârşitul ideii că moartea ar fi sfârşitul.

Acum, în ceea ce priveşte învierea, ce-a fost cu ea? Prin ea, am dovedit că moartea nu este reală. Are legătură cu această discuţie. Moartea nu este reală. Oricărei fiinţe care părăseşte planul fizic şi îşi lasă corpul în urmă – aşa cum vi se întâmplă vouă, pământenilor – i se deschide imediat o uşă către un nou nivel de conştiinţă, unde este primită cu braţele deschise, cu bunătate, iubire, iertare, şi cu vindecare şi compasiune (dacă a fost traumatizată şi a trecut printr-o perioadă dificilă). Asta este moartea.

Aşa că, atunci când auziţi că cineva a „murit”, între ghilimele, să ştiţi că nu a murit. Fiinţa care a părăsit corpul nu este moartă, ci doar a trecut pe un alt nivel de conştiinţă, un nivel cu care puteţi comunica dacă menţineţi vibraţia corectă şi dacă vă antrenaţi să o faceţi. Nu a plecat nicăieri.

Doar că, în locul unde trăiţi acum, aveţi cu toţii o perspectivă îngustă, o energie foarte, foarte grea, densă, focalizată pe separare, care împiedică comunicarea, dacă nu vă ridicaţi vibraţia până la nivelul la care se află cei plecaţi dintre voi. Majoritatea acelor fiinţe nu vor să coboare la frecvenţa specifică fiinţelor 3D de de Pământ. Dacă însă practicaţi iertarea, dacă încercaţi să fiţi mai iubitori faţă de voi înşivă şi faţă de ceilalţi, dacă vă armonizaţi cu natura şi cu toate aspectele despre care am tot vorbit, atunci vă ridicaţi la acel nivel unde, eventual, ar putea să ia contact cu voi.

Desigur, nu vă sugerăm că ar trebui să vă petreceţi viaţa încercând să-i contactaţi pe cei care au trecut dincolo. Ei au primit noi misiuni. Nu vor să fie tot timpul chemaţi înapoi ca să stea la taclale cu voi. Se descurcă foarte bine, au acces la noi zone de satisfacere a curiozităţii şi de învăţare şi de creştere. Aşa că ar fi foarte bine să îi lăsaţi în pace acolo unde sunt.

Dar vrem să nu uitaţi că doliul, jalea voastră profundă şi dureroasă, suferinţa voastră provine din povestea pe care v-o spuneţi despre moarte.»

traducere de Răzvan A. Petre
27 aprilie 2022

< Sus >

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=o1QENkDpzf0