<  Index "Rebelul şi ezotericul Isus"

Transmisiunea nr.1

Nu confundaţi acest loc cu unul divin. Cu toată frumuseţea sa, cu toată bogăţia sa, cu toată fertilitatea sa, cu toată natura şi manifestarea sa glorioasă, acesta este locul de joacă al ego-ului. Aici sunteţi separaţi de Sinele vostru superior, aici sunteţi separaţi de iubire. (Isus)

Mesajul nr. 1, "Separarea de Unitate", publicat pe data de 06/06/2015, din seria de transmisiuni înregistrate în decembrie 2014 şi grupate de noi sub genericul "Rebelul şi ezotericul Isus". Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.


Textul video #1: "Separarea de Unitate"

Mediumul Tina Louise Spalding transmite cuvintele lui Isus într-o conferinţă publică dintr-o serie ţinută în luna decembrie 2014.

ISUS:

«M-am întors. Vă aflaţi într-o călătorie energetică. În societatea voastră, consideraţi în mod greşit că aţi fi nişte fiinţe fizice. Nu sunteţi deloc nişte fiinţe fizice. De fapt, sunteţi nişte fiinţe spirituale eterne care s-au rătăcit în propria minte. Asta vi se întâmplă aici. Şi mă includ şi pe mine, că şi eu am făcut acelaşi lucru. La un moment dat, am intrat într-o călătorie în fizic şi individualizare şi în separarea de unitate, de iubire, de Dumnezeu.

Acestă călătorie este un loc de joacă pentru ego. Nu confundaţi acest loc cu unul divin. Nu îl priviţi ca pe un loc divin. Cu toată frumuseţea sa, cu toată bogăţia sa, cu toată fertilitatea sa, cu toată natura şi manifestarea sa glorioasă, acesta este locul de joacă al ego-ului. Mulţi dintre voi vorbiţi despre ego şi că vi s-a declanşat ego-ul: “Acum vorbesc din ego!”. Dar toate acestea sunt ego-ul. Tot ce vedeţi şi oricine este mintea ego-ului. Mintea ego-ului este conştiinţa separată. Acea conştiinţă care nu se află în contact cu iubirea, care este separată de mintea lui Dumnezeu. Această realitate, care credeţi că ar fi singura, nu este singura realitate, ci este o bucăţică de spaţiu-timp în care aţi decis să intraţi ca să aveţi o experienţă fizică.

Nu apare aşa pentru toţi dintre noi. Mulţi dintre noi fiinţăm în multe alte tărâmuri; există nivele de conştiinţă sub acesta şi există foarte multe tărâmuri de conştiinţă deasupra acestuia. Al vostru este unul dintre tărâmurile inferioare, dar nu vă necăjiţi pentru asta. Este un spaţiu dificil. Sunteţi fiinţe foarte curajoase dacă aţi intrat în separare pentru a o experimenta. Dar aceasta este călătoria în care v-aţi lansat.

Spiritul, Dumnezeu, Tot-ce-există, Iubirea, această forţă binevoitoare care infuzează întreaga Viaţă, v-a dotat cu un cadou pentru această călătorie printr-un peisaj terifiant. Căci aşa este lumea asta, de aceea vă simţiţi singuri şi, uneori, disperaţi. Acesta este motivul pentru care unele fiinţe ar vrea să se sinucidă, din cauză că aceasta nu este casa voastră naturală. Aici sunteţi separaţi de Sinele vostru superior, aici sunteţi separaţi de iubire. Mai vedeţi mici licăriri de dragoste, dar chiar şi în relaţiile de dragoste, mintea ego-ului se manifestă foarte agresiv.

Într-o relaţie de dragoste, o relaţie specială, la foarte multe fiinţe, dragostea are însă o prezenţă foarte slabă. O relaţie specială este o relaţie în care vă concentraţi toată dragostea asupra unei singure persoane, în loc să le iubiţi pe toate în mod egal. Asta reuşeşte o fiinţă iluminată; o fiinţă iluminată vede toate fiinţele ca fiind egale, vede toate fiinţele ca fiind demne de dragostea şi bunătatea sa, de compasiune şi îngrijire. Asta se va întâmpla şi cu voi pe măsură ce vă veţi expansiona conştiinţa. Mulţi din societatea voastră confundaţi relaţia specială cu suprema iubire. Dar nu este cea mai înaltă iubire. Cu toate acestea, relaţia specială poate şi trebuie să fie transformată de conştiinţa voastră expansionată. Căci dragostea restrânsă se simte uşor ameninţată, dragostea restrânsă este una dominatoare, dragostea restrânsă este limitativă. Or adevărata dragoste nu este aşa.

Iubirea este creativă, iubirea dăruieşte, iubirea este deschisă, iubirea oferă libertate. Asta este iubirea. Asta vă ofer eu. Vă ofer înţelegerea care vă va aduce libertate şi o iubire care vă va transforma atât de profund, încât nu vă veţi mai recunoaşte. Nu veţi mai recunoaşte această fiinţă limitată de acum, această conştiinţă limitată. Vă veţi aminti cum eraţi înainte de a începe să practicaţi aceste principii şi vă veţi mira ce fire neiubitoare aveaţi. Acum nu o vedeţi, pentru că sinele de suprafaţă vă arată numai lucrurile voastre pozitive. Nu doriţi să vă vedeţi decât aspectele bune. Iar toate aspectele voastre pe care le urâţi, le dispreţuiţi şi de care vă temeţi le-aţi plasat afară în lume, pe acest ecran de cinema pe care îl consideraţi a fi viaţa voastră. Iar aceste aspecte proiectate se întorc la voi sub formă de oameni, de experienţe, de emoţii negative.

Iar acum vom vorbi despre sistemul vostru de ghidare prin emoţii. Acest sistem are vibraţia iubirii şi vă însoţeşte în experienţa voastră de separare. A fost implantat în voi când conştiinţa voastră a intrat în fetus. Aceasta este structura fizică în care aţi fost adăpostiţi, căci voi nu sunteţi structura voastră fizică. Structura fizică s-a format înainte să ajungeţi în corpul-minte al mamei voastre. Exista un fetus în curs de dezvoltare şi el a fost recipientul pentru conştiinţă. Conştiinţa tot intră şi iese din acea mică fiinţă găzduită în burta mamei, acel mic prunc. Nu locuieşte de la început în acea structură fizică. Conştiinţa va intra şi ieşi din acea structură fizică de multe ori în timpul gestaţiei, pentru a simţi mediul înconjurător, pentru a decide dacă vrea sau nu să se nască. În cele din urmă, conştiinţa se stabileşte definitiv în acea structură fizică.

Iată deci că acest trup nu este cine sunteţi, acest corp doar adăposteşte o parte din conştiinţa voastră, astfel ca să poată experimenta individualitatea. De ce ar vrea cineva să experimenteze individualitatea? întrebaţi. Ei bine, aceasta este o idee nebună care se întâmplă să le vină unor aspecte ale Minţii. V-aţi aşezat vreodată într-un restaurant pentru a lua masa gândindu-vă: „Oare ce s-ar întâmpla dacă m-aş urca pe scaun şi aş trage nişte ţipete”? V-aţi condus vreodată maşina întrebându-vă ce s-ar întâmpla dacă aţi merge pe sensul invers de circulaţie? Acestea sunt ideile nebune care contribuie în mod creator la fabricarea, să spunem, a istoriei încarnărilor voastre. Datorită conexiunii voastre uimitoare cu Forţa de creaţie, aceste idei nebune pot deveni concrete. Şi chiar asta s-a întâmplat.

Ideea despre ce-ar fi dacă v-aţi separa de Unitate a căpătat o expresie energetică creatoare, şi a apărut o coborâre în separare, pentru că voi sunteţi Dumnezeu, sunteţi Creatorul. Dar atunci mintea s-a îngrozit, a devenit înfricoşată şi dezorientată prin coborârea în experienţa separării, încât aţi creat o lume în care să vă adăpostiţi frica, vinovăţia şi ruşinea pentru luarea acelei decizii. Vă este foarte greu să înţelegeţi de ce aţi făcut-o. Este foarte dificil să înţelegeţi magnitudinea forţei creatoare pe care aţi exercitat-o pentru a vă produce o lume în care puteţi locui ascunzându-vă de Dumnezeu, din frică. Pentru că asta trăiţi în această lume.

În această lume a separării există un sentiment extraordinar de vinovăţie şi teamă că veţi fi pedepsiţi. Şi de aici vine legenda despre acel Dumnezeu care pedepseşte. De aici au apărut în minte acele sentimente difuze de vinovăţie. Foarte mulţi dintre voi vă simţiţi vinovaţi, vă simţiţi vinovaţi pentru viaţa pe care aţi dus-o, vă simţiţi vinovaţi pentru lucruri pe care nici măcar nu le-aţi făcut, deoarece credeţi că ar fi trebuit să le faceţi. Această vinovăţie inconştientă conduce lumea voastră.

Dar sunteţi iubiţi, sunteţi o parte a minţii lui Dumnezeu, sunteţi însuşi Creatorul. Şi aţi adus cu voi o bucată de Cer, care se găseşte în sistemul vostru de ghidare prin emoţii. Această bucată de Rai are vibraţia iubirii. Aţi adus cu voi un sistem de feedback continuu, care rezonează la vibraţia iubirii, o vibraţie foarte înaltă. Ori de câte ori aveţi o idee care este în acord cu această vibraţie, vă simţiţi minunat, vă simţiţi în pace, vă simţiţi în largul vostru, vă simţiţi îndrăgostitţi, vă simţiţi creativi, vă simţiţi veseli, vă simţiţi plini de compasiune. Ori de câte ori aveţi un gând sau o idee care nu este în acord cu această vibraţie, atunci amintiţi-vă că sunteţi iubiţi peste puterea voastră de înţelegere şi că vi s-a dat acest sistem de ghidare pentru a vă aduce Acasă, pentru că v-aţi rătăcit prin întuneric, v-aţi rătăcit într-un peisaj terifiant. Dumnezeul vostru vă iubeşte atât de mult, încât v-a dat acest dispozitiv vibraţional de orientare, dacă vreţi să îl priviţi în felul ăsta, micul sistem GPS încorporat în voi. Vi s-a dat acest dispozitiv pentru a vă readuce la Unitate, căci el are vibraţia iubirii. Şi aceasta este călătoria spre casă, călătoria spre iubire.

Prin urmare, când aveţi un gând sau o idee sau o judecată, ceva care este neadevărat, atunci veţi simţi un răspuns negativ de la sistemul vostru de ghidare, veţi simţi o scădere a vibraţiei voastre, deoarece nu este în acord cu acea vibraţie permanentă de dragoste a sistemului vostru de ghidare. Acesta este motivul pentru care, atunci când priviţi unul la celălalt cu dragoste, vă simţiţi atât de minunat: deoarece aceasta este natura voastră. Sunteţi în ton cu natura voastră când priviţi o altă fiinţă cu dragoste. Când creaţi, când aduceţi la viaţă o nouă exprimare de sine, atunci simţiţi alinierea cu dragostea, adică simţiţi acea iubire divină. Acesta este motivul pentru care, atunci când vă scufundaţi în muzică sau pictură sau dans, oricare ar fi expresia voastră creativă, atunci sunteţi în armonie cu Dumnezeu. De ce? Pentru că energia lui Dumnezeu este creatoare, asta-i natura sa. Caută libertatea. Când vă simţiţi liberi, când galopaţi pe un cal sau conduceţi o maşină decapotabilă sau faceţi surfing în ocean plutind pe un val, prin orice mod căutaţi libertatea, atunci sunteţi în acord cu dragostea lui Dumnezeu. De aceea vă simţiţi atât de bine.

Când eşti un copilaş înregimentat într-o şcoală şi vrei să te urci într-un copac sau să-ţi dai jos hainele şi ţi se interzice acest lucru, atunci simţi durere şi suferi. Iar asta se întâmplă din cauză că se impune ruşinea şi un control exterior asupra unei fiinţe divine creatoare care caută libertatea, asemenea lui Dumnezeu. Şi aşa sunteţi cu toţii.

Aşadar, vrem să vă întoarceţi la această vibraţie a iubirii. O simţiţi, vă cunoaşteţi părţile din voi pe care le iubiţi, vă cunoaşteţi părţile din voi care sunt blocate, înţelegeţi aceste lucruri prin corpul vostru emoţional. Dar în această societate şi în multe societăţi de pe planetă, nu este încurajată această recunoaştere a sinelui divin, recunoaşterea acestui sistem de mesagerie. Aţi inventat foarte multe strategii de coping, de a suporta frustrările, ca să vă forţaţi să o luaţi pe drumuri pe care nu doriţi să mergeţi. Iar aceste învăţături încep foarte devreme, adesea în copilărie.»

Cărţi de Tina Louise Spalding: "A face dragoste cu Dumnezeu. Calea spre beatitudinea sexuală" "Vă vorbesc mari minţi" "Isus - Autobiografie"

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 22 aprilie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=kPmdZudrVxY