<  Index "Rebelul şi ezotericul Isus"

Transmisiunea nr.3

 Experiența răstignirii a fost pentru mine una de eliberare extatică de limitările acelui timp și loc. Când forma fizică mi-a fost distrusă, conștiința mea plecase deja. Aveam capacitatea de a ieşi din corp. Cadavrul a fost dematerializat şi am manifestat un nou corp. Ba chiar, am continuat să predau pe Pământ mulți ani după acea experiență. (Isus)

Mesajul nr. 3, "Crucificarea şi Iuda", publicat pe data de 12/07/2015, din seria de transmisiuni înregistrate în decembrie 2014 şi grupate de noi sub genericul "Rebelul şi ezotericul Isus". Spiritul lui Isus ne vorbeşte prin vocea mediumului Tina Spalding. Mesajul în limba engleză este subtitrat în româneşte, iar videoclipul este încorporat la sfârşitul acestei transcrieri.


Textul video #3: "Crucificarea şi Iuda"

Următorul video o prezintă pe mediumul Tina Louise Spalding transmițând mesaje de la Ananda și Isus pe câteva subiecte.

ANANDA:

«Suntem din nou aici dragilor, și vă spunem bună dimineaţa. Ne bucurăm că ne reîntâlnim cu membrii fondatori, cum v-am putea numi. Este o titulatură drăguță, sunteți în prima linie, aveţi acces la un material informativ de vârf, o gândire şi o evoluție de nivel înalt. Deci ar trebui să fiți mândri de voi înșivă pentru asta. E nevoie de multă muncă până la acest pas. Vrem să înțelegeți că procesul de evoluție a conștiinței este unul lung și lent. Se poate întâmpla şi rapid pentru unele ființe. Dar aşa este istoria lor, în general, comică, aducându-le schimbări bruște și dramatice. Aşa a păţit şi draga noastră, a trăit o schimbare bruscă și dramatică, “un succes peste noapte după zece ani”, cum spune ea, cam așa a fost. Totuşi, viaţa ei actuală este rezultatul multor alte experiențe similare ca profesor sau elev al acestui material informativ.

Așadar, vrem să înțelegeți că această călătorie evolutivă individuală este concepută special pentru voi. Vrem să ajungeţi într-o stare de relaxare, știind că fiecare persoană, loc și lucru pe care îl întâlniţi, fiecare experiență pe care aţi avut-o în trecut a fost perfectă. Vrem să încetaţi cu autoreproşurile, să încetaţi cu obsesia trecutului, dacă vă face să vă simțiţi speciali sau mai buni decât alţii, este important să renunţaţi la trecut. Trecutul nu vă oferă nimic acum. Doar experiența voastră de aici şi acum este transformatoare.

Așa că, am vrea să vă observaţi acea parte zglobie a minții. Unde zboară ea când visaţi cu ochii deschişi, când nu vă concentraţi mintea la ceva anume? Oare la evenimente din trecut? Oare este vorba de evenimente viitoare care nu s-au întâmplat încă? Acestea sunt simple fantezii în minte, nu sunt reale. Ele sunt o joacă a ego-ului. Poate că nu vă dați seama, dar vă reamintim încă o dată: această lume este o lume a conștiinței ego-ului, iar mintea voastră este setată să stea acolo în mod implicit. Acela este locul său natural în acest plan fizic. Nu este locul ei natural în eternitate, dar vă reamintim că ați pășit într-o experiență de separare, în care apare în minte această lume, care este locul de joacă al ego-ului.

Deci focalizarea minţii pe adevăr necesită disciplină, necesită instruire. Nu îl veţi vedea arătat prea des în această lume. Nu vi se va prezenta în mod frecvent. Ci separarea vi se va prezenta frecvent. Convorbirile oamenilor despre frică și negativitate trebuie ignorate într-un mod iubitor. Nu persiflându-i, nu judecându-i, ci înțelegând că această conștiință operează acum în modul de separare, să zicem aşa. Necesită o practică serioasă să puteţi aborda cu dragoste această lume separată, această experiență de separare. Şi asta-i călătoria în care vă aflați cu toții: întoarcerea la dragoste.

Ne oprim aici. Îi vom da cuvântul lui Isus, care va continua cu învățăturile sale și vă va anunța pașii următori pentru pregătirea voastră.»

ISUS:

«M-am întors să continui aceste învățături. Bine aţi revenit şi voi! Astăzi vom vorbi despre răstignire. Vom vorbi despre acea poveste şi ce mi s-a întâmplat pe Pământ pe când se apropia sfârșitul încarnării mele în acest plan fizic. Imaginea lui Isus răstignit v-a penetrat societatea și vă pătrunde mintea. Ideea suferinței v-a fost implantată în minte şi a fost încurajată şi alimentată pentru beneficiul structurilor ierarhice conducătoare. Vom călători înapoi în timp, ca să puteți înțelege care a fost experiența mea şi ce am vrut să demonstrez prin acest act care, văzut din exterior, a părut ca o catastrofă.

În timpul încarnării mele, în misiunea mea de a răspândi învăţătura, s-a acumulat multă energie. A fost un moment puternic, o epocă revoluționară. Eu eram un revoluționar, nu eram un rabin tăcut şi cuviincios, care preda în liniște. Eram activ, inspiram oamenii, îi supăram, eram un agitator. Asta înţeleg eu prin faptul că a fost un moment excelent: să apar într-o societate, la fel cum apar acum şi în a voastră, pentru a provoca valuri, pentru a strica planurile sistemului. Acesta este modul prin care mintea oamenilor este transformată.

Mintea este adânc înrădăcinată în atitudinile sale. Este adânc înrădăcinată în temerile sale și se va ghemui în acele locuri întunecate, până când va cădea lumina peste ea. Dar când lumina cade pe o minte care a stat în întuneric, când lumina arde într-o inimă închisă îi provoacă dureri, la fel cum, atunci când aprinzi lumina în mijlocul nopții, ochii și corpul se feresc automat. Se petrece același lucru cu mintea. Când este obișnuită cu întunericul, când este obișnuită cu frica, când este obișnuită cu judecata, este îngrozită de forțele opuse ale dragostei și comuniunii deschise. Prin urmare, lumina trebuie adusă uneori cu forța în societățile în care aceste frici au câștigat teren, unde aceste frici stăpânesc conștiința colectivă.

Într-un asemenea loc m-am aventurat acum 2000 de ani. Construiam o şcoală spirituală bazată pe două tipuri de învățături: primul tip de învățături le ofeream în public bărbaților și femeilor obișnuite, oameni simpli, oameni fără educație, traduse în pildele cu care sunteți atât de familiarizați. Apoi, exista şi învăţătura oferită în privat, unde le spuneam bărbaților și femeilor adevărul necosmetizat.

Femeile nu aveau voie să fie învățate în public. Dar acele femei erau, de obicei, partenere, fiice, soții ale bărbaților care îmi urmau învățăturile şi care îşi deschideau mintea și inima, și de aceea le permiteau – pentru că aceasta era condiţia femeii pe atunci – le permiteau femeilor lor să ia parte la această experiență. Îmi era clar că femeile erau cele care vor schimba psihicul generației următoare. Ele erau cele care îi învățau pe copii, ele îi instruiau mereu pe tineri. Așa că am insistat ca învăţătura să aibă loc sub această formă mixtă.

Dar la exterior, şcoala mea spirituală părea una de tip patriarhal, lucru ce mi-a permis să continui o vreme. Însă nu avea să-mi fie permis mult timp. Ştiam bine asta. Încă cu doi ani înainte de a fi răstignit, știam că voi fi scos din scenă, ca să zic așa. Iar relațiile mele personale au suferit din cauza asta. Dar era o sarcină pentru care fusesem pregătit întreaga viață. O acceptam, dar nu o consideram aşa de gravă, pentru că percepeam Conştiinţa și înţelegeam fragilitatea corpului, nevoia inutilă de un trup, durerea și a suferința pe care le provoacă corpul în minţile netrezite. De aceste lucruri eram conștient.

Nu mă temeam de moarte în felul în care-şi imaginau majoritatea oamenilor. Am avut contacte directe cu non-fizicul în anii în care am predat și am învățat. Încă mai învățam. Învățam cum să fac faţă la mari mulțimi de oameni, învățam cum să fiu curajos în circumstanțe periculoase, învățam să am grijă de mine, căci nu mai experimentasem niciodată acel gen de conștiință pe care l-am avut după iluminare. Atunci când se întâmplă, este un limbaj complet nou, este o experiență complet nouă. Ia ceva timp de acomodare.

Erau momente când mă simţeam copleșit de lucrarea ce mi se cerea să o fac. Erau momente când voiam doar să închid ușa casei mele și să rămân o persoană obișnuită, pentru că mi se părea prea mult. Am trecut prin sentimentele și emoțiile obișnuite prin care ar trece orice om, pentru că om eram. Am devenit un om iluminat, dar am fost, totuși, om. Însă anii care au culminat cu răstignirea mea erau limitați. Știam că sunt limitați. Agitaţia pe care o provocam, mesajul pe care îl aduceam, vibrația pe care o manifestam nu puteau fi tolerate de regimurile represive care stăpâneau acea zonă a lumii la acea vreme.

Dar experiența mea în corpul fizic era una excepțională: îmi părăseam corpul fizic, călătorind în formă astrală, fiind capabil să conversez cu oamenii, în timp ce eu meditam în altă parte. Îmi puteau vedea structura fizică de parcă era reală. Trebuie să ţineţi cont de acest fapt când vă gândiţi la răstignire.

La un moment dat, moartea mea a devenit imperios necesară, fiind cerută la mai multe niveluri – regimul politic şi sistemul religios de la acea vreme conspiraseră pentru a-mi pune capăt vieţii. Dar și eu am colaborat cu ei la final. Pentru mine, a fost o ocazie de a-mi demonstra învăţătura, mai presus de puterea de înţelegere a majorității ființelor. Învățătura pe care o dădusem discipolilor pe care îi cunoaşteţi ajunsese la punctul în care ei trebuiau să fie lăsaţi pe cont propriu. Mă căutau să le rezolv eu problemele. Mă căutau să îi mântui.

Cât de ironic este ce s-a întâmplat în ultimele mii de ani, că oamenii mă caută să-i mântui. Dar nu ţine de mine, ci de mintea voastră, de propria cunoaștere-de-sine. Această problemă a apărut chiar în timpul vieţii mele. Există o incapacitate a oamenilor de a înțelege non-dualitatea, o incapacitate de a înțelege că trupul nu este real și că ființa din faţa ta nu este mai puternică, nici mai sfântă, nici mai divină decât tine. Toți suferiţi de asta, pe de-o parte sunt eroii voştri și pe de alta, oamenii pe care îi priviți de sus. Este aceeași idee, același sistem de gândire din mintea ucenicilor mei, care nu mai progresau deloc.

Sistemul ce stăpânea populaţia căreia îi revelam învăţătura nu avea să o mai permită. Dar se luase decizia cum voi pleca din lume cu mult înainte de evenimentul propriu-zis. Însă vi s-a spus doar povestea răstignirii interpretată de religie. De fapt, eu demonstram lipsa mea de atașament față de fizic. Nu mai eram atașat de fizic în niciun fel. Puteam oricând manifesta un trup nou. Puteam călători prin spațiu-timp într-un mod care părea magic, divin.

În alte culturi, există multe demonstrații de acest tip, dar în cultura voastră, această demonstrație nu este ceva comun. Nu este ceva obișnuit, pentru că vi se interzice practicarea a ceea ce eu v-am învăţat. Vi se interzice să vă antrenaţi mintea. Şi asta durează de mult timp în societatea voastră. Iată de ce această poveste iese acum la iveală, fiindcă, pentru a vă schimba societatea, trebuie să înțelegeți că această societate este construită pe neadevăruri, această societate este construită pe istoria Bisericii creștine. Pe asta este întemeiată. Pe povești despre faptul că aş fi fost sacrificat şi că aş fi suferit groaznic. Vi se sugerează faptul că ar fi un act nobil acela de a vă sacrifica și a suferi, în scopul ca voi ca să vă comportaţi regulamentar.

Prin urmare, poveștile despre spiritul meu rebel, despre comportarea mea necuviincioasă au fost șterse, eliminate. Au mai rămas acolo câteva, care vă permit să aruncaţi o privire asupra temperamentului meu. Iar temperamentul meu nu era unul liniștit, de bună-purtare. Nu avea cum să fie unul liniștit şi cuviincios, având acea misiune pe care trebuia să o îndeplinesc în acest plan fizic. Trebuia să fiu puternic, trebuia să fiu independent, trebuia să ascult îndrumările pe care le primeam din non-fizic și să acționez pe baza lor, fără grija că voi fi judecat de unii sau de alţii.

Aşadar, trădarea care a avut loc nu a fost chiar o trădare. A făcut parte din proiect. Vom vorbi puțin şi despre Iuda aici, pentru că și el are o reputaţie proastă, ca să zic așa. Destinul lui a fost să joace acel rol. Dar mi-a fost un prieten drag și îl iubeam foarte mult. Știam rolul pe care urma să-l joace, nu a fost o surpriză pentru mine. Mi se spusese ce rol va juca în această dramă. Dar l-am iubit așa cum i-am iubit și pe ceilalți frați ai mei. Nu l-am jignit în niciun fel. Trecerea lui dincolo a fost dificilă pentru el, din cauză că, până nu a părăsit acest plan fizic, nu a înţeles rolul pe care l-a jucat. El credea că și-a omorât bunul lui prieten. Ne-am întâlnit în non-fizic la scurt timp după trecerea sa dincoace și i s-a dat o cunoaştere completă. Totuși, a trecut printr-o perioadă dificilă pentru ceva timp. Dar iubirea este întotdeauna gata să te primească cu braţele deschise atunci când treci în non-fizic, și la fel a fost şi pentru el.

Experiența răstignirii a fost una de eliberare extatică de limitările acelui timp și loc. Când mi-am părăsit corpul fizic, când forma fizică mi-a fost distrusă, conștiința mea plecase deja. Aveam capacitatea de a ieşi din corp. Am avut capacitatea de a transforma acea experiență în cu totul altceva. Asta este puterea minții: puterea minții de a se manifesta, puterea minții de a se elibera de suferință, puterea minții de a se concentra asupra iubirii, excluzând toate celelalte lucruri.

Discipolii mei, acei oameni apropiaţi, erau mulţi, nu doar cei pe care îi cunoaşteţi, şi foarte mulţi m-au însoţit în acel capitol final. Iar printre ei erau destui care nu înțelegeau, pentru că mă vedeau ca pe un trup și oricine mă vedea ca pe un trup suferea îngrozitor. Credeau că povestea care se întâmpla în fața ochilor lor era adevărul: că eram ucis. Nu ai cum deschide o minte mai mult decât este deschisă la un moment dat. Numai acele ființe care atinseseră un anumit nivel de înțelegere a învățăturilor, care studiaseră, care renunțaseră la atașamentul față de lume, au putut înțelege cu adevărat ce se întâmpla în acel moment.

În ceea ce privește învierea, nu a fost vorba de același trup. Cadavrul a fost dematerializat şi am manifestat un nou corp. Ba chiar, am continuat să predau pe Pământ mulți ani după acea experiență. Există povești că aş fi fost văzut şi este adevărat. Nu am rămas în acea zonă prea mult timp, din cauza incapacității oamenilor de a înțelege fenomenul. S-ar fi temut de demoni și posedarea de cel rău. Ar fi intrat într-o stare psihică în care demonstrația mea că încă trăiesc după răstignire nu i-ar fi ajutat cu nimic.

Şi ăsta-i un lucru important de înţeles în călătoria voastră evolutivă. Nu încercați să oferiţi învăţătură oamenilor care nu sunt pregătiți să fie învățați. E de ajuns să demonstrați prin propria practică, e de ajuns să demonstrați prin propria evoluție a minții, iar cei curioși, cei care sunt de acel nivel vă vor găsi. Un far al iubirii, asta veţi deveni. Veţi împărtăși acea experiență clipă de clipă în zilele obișnuite cu ființele care trăiesc în jurul vostru sau împreună cu voi sau vă întâlnesc. Şi vor vedea ceva diferit la voi. Iar cei care sunt pregătiţi, cei care sunt curioși, cei care pot susţine un dialog se vor apropia de voi, vor vorbi cu voi, vă vor întreba ce anume faceţi.

Plecarea noastră departe de acel centru a fost tocmai din acest motiv. Am plecat în Franța, aceea a fost destinația noastră. Da, eram căsătorit, da, aveam copii, doi copii. Ne-am mutat într-un alt loc. Mi-am continuat relația cu soția mea timp de câțiva ani, dar simţeam o intensă chemare către non-fizic. Vibrația ființei iluminate nu aparţine de această lume. Există multe alte lumi, niveluri de conștiință care te cheamă după ce ai realizat acea schimbare vibrațională. Şi este dificil să rămâi în acest loc. O simțiți chiar și voi, atunci când vă ridicați vibrația prin învățare spirituală. Nu mai puteţi să mergeţi în locuri cu o vibrație mai joasă. Pur şi simplu, nu mai puteți merge acolo. La fel a fost și pentru mine. Dar am continuat să trăiesc în planul fizic, oferind învățătura cu un corp fizic real. Nu era o imagine fantomatică, ceva prin care să poți trece mâna. Apăream într-un corp complet şi normal, deoarece corpul este fabricat de minte. Aveam capacitatea de a-l fabrica printr-un act conștient, pe când voi o faceţi inconștient. Dar iată că vă orientăm către capacitatea de a o face în mod conștient.

Așa stăpâniţi materia. Astea sunt miracolele: demonstraţia minţii că înţelege în mod complet și absolut ce este Creația. Sunteţi creaţi după imaginea Creatorului vostru, care exprimă mereu dragoste, creativitate, expansiune. În schimb, fricile și judecățile și condiționările din minte provoacă o contracţie. Este un proces foarte simplu. Acestea sunt ideile de limitare, ideile de contracţie, ideile de frică, acestea vă mențin în fizic, acestea vă mențin lipsiți de putere şi încredere în sine. Când accesaţi Mintea divină prin practica iertării, care este o știință, vă veți ridica vibrația pe tărâmuri care vă permit să accesați înțelepciunea Creației. Este deschisă tuturor. Este disponibilă pentru voi toți. Dar trebuie să înțelegeți cum funcționează mintea, trebuie să înțelegeți că vă fabricați propriile frici. Fricile nu vă apar din nimic, ci vă sunt prieteni dragi pe care îi hrăniţi frecvent și îi invitați să ia masa cu voi în mod frecvent. Vă răsfăţaţi şi vă hrăniţi fricile și aşa devin ele puternice, dar voi nu vă înțelegeţi rolul în dezvoltarea lor. Nu înțelegeţi că sunteţi Creatorul. Chiar dacă este neinstruită, mintea este creatoare şi încă face lucruri, creează lucruri tot timpul. În realitate, voi vă creaţi corpul, lumea, experiențele. Deocamdată, nu sunteți conștienți de asta, din cauza nivelului de conștiință pe care îl aveţi în acest moment. Însă, pe măsură ce iertați, pe măsură ce vă ridicați vibrația, pe măsură ce nu mai acționați în vibrația separării, demonstrându-vă iubirea prin practica iertării, veți trăi lucruri noi, veți accesa tărâmuri noi, veți putea ajunge la o înțelegere pe care nu aţi avut-o până acum.

Principiile pe care se bazează societatea voastră şi care provin din acea poveste de demult v-au făcut să credeţi că sunteţi nişte fiinţe mărunte. Credeţi că nu sunteţi divini şi că anumite alte persoane sunt mai speciale. Iar asta vă întărește lipsa de iubire de sine şi neputința. Credinţa că Dumnezeu și-a ucis sacrificial singurul său fiu îngrozește mintea. Vă face să vă fie frică să vă apropiaţi de cel pe care-l consideraţi Dumnezeu, încât rămâneţi în tărâmurile inferioare ale conștiinței – fiindcă dacă asta i s-a întâmplat fiului iubit, atunci oare ce se va întâmpla cu voi?! Cu siguranță că acest Dumnezeu care și-a ucis propriul fiu vă va ucide, pentru că sunteţi imperfecţi, în viziunea voastră. Nu înțelegeţi ce sunteţi. Vi s-au spus minciuni despre ceea ce sunteţi.

Şi uite-aşa, mântuirea devine frică, iar micimea și limitarea devin siguranţă. Aceasta este realitatea care ia naștere din acea mitologie a răstignirii, spusă în felul în care o spune Biserica. Cum poți avea încredere într-un Dumnezeu care ar face asta? Nu este logic, nu este o gândire sănătoasă. Iar mintea o știe, o simte, este conștientă de neadevărul ascuns în acea poveste. Şi totuși, societatea voastră este profund îndoctrinată cu acea poveste și a fost de foarte mult timp. Aşa că propria voastră intuiție, propriul sistem de ghidare vă spune ceva, iar toată societatea spune altceva. Cui îi veţi da dreptate? De care parte veţi fi? Va trebui să fiţi de partea întregii societăți, pentru că vi s-a mai spus că sunteţi nişte păcătoşi, că nu sunteţi divini. Aceste două povești merg mână în mână.

Singura soluţie a fost să scriem, să relatăm povestea adevărată, să aducem la lumină informațiile adevărate, ca să puteți înțelege că am fost un om obișnuit, ridicat la un nivel înalt de conștiință printr-o practică special concepută pe care o puteți înțelege şi voi, fiind capabili să mergeți pe acea cale. Deja aţi plecat în acea călătorie când ascultaţi această poveste. Când îmi ascultați povestea, mintea voastră începe să se schimbe. Începeți să vă transformaţi conștiința, doar auzindu-mi povestea. Dar pentru ființele care cred fără rezerve povestea spusă de Biserică, această versiune le va provoca mari dificultăţi psihice, deoarece întregul lor concept de sine este construit pe acea poveste.

Așa că, mergând pe calea propriei voastre transformări, când veţi întâlni pe cineva care este profund îmbibat cu povestea creștină – povestea despre Fiul lui Dumnezeu, fiinţa specială Isus Cristos – veți observa rezistență și o frică extraordinară. Fiţi conștienţi de asta înainte de a începe o conversație. Asigurați-vă că, dacă vorbiți cu cineva, acesta se află la un nivel de conștiință corespunzător pentru a înțelege ceea ce împărtășiți. Nu împărtășiți aceste informaţii ființelor care încă nu au ajuns acolo, la nivelul vostru. Nu are niciun sens. Este ca și cum aţi vorbi într-o limbă străină cuiva care nu o cunoaşte. Tot ce veţi reuşi va fi ca voi să vă simţiţi frustraţi, iar cealaltă persoană să se supere.

Vă spun din nou, sarcina voastră este să vă transformaţi propria minte. Sarcina voastră este să analizați ce efect are această nouă versiune a poveştii asupra opiniei voastre despre societate, despre sinele vostru puternic creator. Vrem să lucrați lăuntric cu acea poveste și fără a o transmite altora.

Această ființă-medium şi-a asumat misiunea respectivă. Ea are curaj. Şi-a conceput viața în mod conştient pentru a realiza această lucrare. Vouă nu vi se cere să o faceți pentru alţii, ci să o asimilaţi interior și în propria viaţă. Aveţi încredere în procesul interior. Este interior înainte de a deveni exterior. A durat o viaţă întreagă până ca acest channeling să devină posibil. Nu-l confundați cu o soluție rapidă. Nu veţi putea remedia lucrurile repede.

Erodăm treptat structura societății voastre, căci, pentru a construi o societate nouă, pentru a aduce dragostea și pentru a transforma mentalitatea societății, trebuie întâi să vă oferim adevărul pe care să clădiţi acea nouă societate. Ce vedeţi acum în jur este rezultatul minciunilor și al represiunii și controlului care se desfăşoară în lume. Asta vedeți în sistemele ce funcţionează acum. Aceste sisteme au fost concepute inițial pentru a oprima, a reprima, a controla, iar voi ați fost manipulaţi prin educație, prin programe de condiționare ca să vă comportaţi într-un anumit mod. Tot aşa erau instruiţi să se comporte într-un anumit mod şi oamenii ce trăiau când am fost încarnat pe Pământ.

Dacă insufli în minte suficientă frică, dacă ameninți destui oameni, dacă ucizi destui oameni, poţi controla foarte multe minți. Dar e de ajuns o singură minte conectată la Sursă, o singură minte conectată la Adevăr şi ea poate schimba întreaga lume. Şi la asta vrem să vă gândiți când faceți această lucrare, când vă confruntați cu fricile voastre. Vă pregătiţi să deveniţi acea minte care poate schimba lumea. Şi este posibil. Vă stă la îndemână în această viață. Dar este nevoie de tot atâta muncă pentru a vă transforma mintea și a o alinia cu dragostea și adevărul, câtă s-a investit ca să vă obişnuiţi cu frica şi cu lipsa voastră de importanţă şi de influenţă.

Trebuie să înțelegeți treaba asta pe măsură ce avansaţi pe cale. Trebuie să înțelegeți cât de mult efort s-a depus pentru a vă diminua influenţa şi încrederea în sine. Generații după generații au fost instruite şi educate pentru a vă pregăti să acceptaţi o poziţie minoră şi umilă. Trebuie să fiţi dispuşi să vă dedicaţi ceva timp în acest scop. Dar nu va fi o corvoadă fără sfârşit, nu asta va fi experiența voastră. Pe măsură ce aduceți tot mai multă dragoste în minte și inimă, pe măsură ce vă eliberați de frici, pe măsură ce vă antrenați mintea, veți obține rezultate foarte repede. Nu va fi o strădanie de un deceniu. Este mai greu la început, pentru că s-au depus atât de multe eforturi pentru a vă instrui. Dar mulți dintre voi aţi ajuns deja departe pe calea antrenamentului minții, spre înțelegerea superioară.

Totuşi vrem să înțelegeți că nu în gândire, nici în lume, nici în ego, ci în sistemul de ghidare emoțională, acea simţire subtilă, acolo sunt informațiile pure şi autentice. Şi echilibraţi această înțelegere cu recunoaşterea condiţionărilor la care aţi fost supuşi. Căci aceste idei condiționate adânc înrădăcinate în minte sunt cele pe care le veţi simţi ca fiind cele corecte. Totuşi, veţi simţi că vă limitează. În schimb, sistemul vostru de ghidare vă va da o senzaţie specifică inspiraţiei spirituale. Iar de la Spirit vine întotdeauna o senzaţie de expansiune, o senzaţie de creștere, o senzaţie de bună-dispoziţie, o senzaţie de detaşare, o senzaţie de comunicare. Ideile condiționate întotdeauna vă diminuează, sunt de genul „Să nu faci asta, cuiva n-o să-i placă”, sau „Fă asta mâine, nu o face azi”. Le veți deosebi între ele foarte clar atunci când vă analizaţi mintea.

Idei, sentimente, emoţii pozitive, creativitate, exprimare de sine, acestea sunt mesajele de la Spirit, care vin direct prin sistemul vostru emoțional de ghidare. Acesta este unul dintre motivele pentru care este important, în general, să nu folosiţi substanţe cu efecte asupra psihicului, deoarece trebuie să puteți citi mesajele care vă parvin prin structura fizică. Trebuie să fiţi apţi să înțelegeţi clar că bucuria voastră nu este indusă de o substanță, că bucuria provine din eliberarea de frică şi judecată.

Iar bucuria este mereu acolo, gata să vă inunde, pentru că sunteţi iubiţi, pentru că sunteţi conectaţi la cel pe care-l numiţi Dumnezeu, Mintea divină, Tot-ce-este, Unimea. Legătura voastră cu acea vibrație se realizează prin sistemul vostru de ghidare emoțională, prin sinele vostru simţitor creativ și imaginativ. Nu se realizează prin gândire. Nu se realizează prin activitate. Apare în mod spontan prin sistemul de ghidare emoțională.

Însă mintea voastră condiționată a pus deasupra lui straturi peste straturi de murdărie și frică. Şi pe astea le veți percepe mai întâi, pentru că astea vi s-a spus că ar fi corecte. Aţi fost învățaţi că ar fi corect să nu vă exprimaţi adevărul personal, vi s-a spus că ar fi corect să vă sacrificaţi în favoarea altora, aţi fost învățaţi că ar fi corect să suferiţi. Dar niciunul dintre aceste lucruri nu este adevărat și nimic dintre acestea nu v-am învățat eu când am trăit pe Pământ cu atâția ani în urmă. Adevărate mele lecții au fost modificate, au fost eliminate, deoarece sunt revoluționare. Iar structurile de control și represiune nu pot rezista dacă oamenii sunt în legătură directă cu dragostea, libertatea și adevărul.

Acum să lăsăm acest receptor uman să se odihnească. Lăsați-o să-și tragă suflul sau să bea ceva și vom reveni pentru alte instrucțiuni peste câteva minute.»

Cărţi de Tina Louise Spalding: "A face dragoste cu Dumnezeu. Calea spre beatitudinea sexuală" "Vă vorbesc mari minţi" "Isus - Autobiografie"

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 25 aprilie 2021

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=A2cPk47IW1Q