<  Cuprins "ISUS - Autobiografia mea"

Introducere

M-am întors pentru a lua legătura cu lumea. Am venit să vă vorbesc ca grup, ca specie, ca conştiinţă de grup prezentă în acest plan de existenţă în acest moment. Poveştile din această carte nu sunt pentru recreere; ele trebuie să clarifice şi să vindece părerile ambigue şi denaturate pe care mulţi dintre voi le aveţi.

Numele meu este Isus. Aceasta este o ocazie foarte captivantă pentru mine, fiinţa pe care o ştiţi ca Isus. Eu lucrez simultan în multe locuri, multe timpuri şi multe dimensiuni. Acesta nu este singurul loc în care îmi exercit personalitatea, cum o numiţi voi, acest punct focal cu care puteţi discuta. Îmi folosesc conexiunile mentale şi spirituale permanent în întreaga lume, pentru că există multe fiinţe care mă cheamă pe nume. Multe fiinţe înţeleg greşit pentru ce am militat şi ce reprezint eu, şi de aceea scriem această carte: pentru a clarifica mesajul şi pentru a educa aceste fiinţe. Isus nu a fost numele meu în acea viaţă, dar voi folosi acest cuvânt, deoarece declanşează o mare bucurie şi frică şi provoacă o mare confuzie şi furie în forma sa cunoscută.

Nu există niciun motiv pentru ca un cuvânt sau un nume să provoace o asemenea frică şi bucurie, ură şi judecată. Asta înseamnă că numele a fost folosit în mod greşit, deoarece, dacă un nume este în armonie cu dragostea, cu pacea şi cu bucuria, el va invoca doar aceste sentimente. Numele meu a fost contaminat şi folosit pentru a comite acţiuni criminale. A fost folosit pentru a subjuga oameni, pentru a răspândi minciuni şi pentru a înşela milioane de oameni, privându-i de adevărata lor moştenire, care înseamnă o viaţă divină, creativă şi fericită.

Desigur, este un subiect despre care este greu de vorbit, dar este foarte important ca adevărul existenţei mele să fie făcut cunoscut, pentru că sunt mulţi, îmi pare rău s-o spun, care încă mai cred în păreri greşite şi falsuri despre ceea ce am fost, ce a însemnat viaţa mea şi ce s-a întâmplat în acea călătorie terestră. Au apărut născociri, au apărut distorsiuni şi au apărut minciuni absolute.

Există, desigur, şi unele adevăruri presărate pe acolo; aşa că sunt aici pentru a comunica prin acest medium numit Tina, pe care o numim “draga noastră”. Ea este un releu care îşi oferă corpul fizic pentru a transmite informaţii de mare importanţă pentru sănătatea voastră spirituală, mentală, emoţională şi fizică. Ea îşi oferă corpul ca microfon, ca lupă, ca megafon şi ca realizator al acestui material, datorită bunătăţii inimii sale şi datorită înţelegerilor pe care le-a făcut cu noi, cei de aici, pentru a face această lucrare şi a răspândi în lume cuvintele venite din non-fizic prin vocea ei, ca să le auziţi cu toţii.

Ne aflăm aici pentru a vă elibera de părerile voastre greşite. Suntem aici pentru a vă alinia la adevăr, astfel încât să nu mai suferiţi. Acele istorii, acele poveşti şi acele minciuni şi falsificări vă împiedică să vă conectaţi la informaţiile divine. Ele vă pervertesc capacitatea de a relaţiona cu alte fiinţe umane într-un mod inimos, plin de compasiune şi egalitar. Atâta timp cât acele minciuni nu sunt contrazise şi atât timp cât nu se aude niciun glas care să spună povestea adevărată, atunci acele minciuni şi opinii greşite, acele neadevăruri, vor continua să denatureze viaţa oamenilor cinstiţi, buni şi preocupaţi de ceilalţi, care cred că fac ceea ce trebuie pentru că citesc „Cuvântul lui Dumnezeu”. Acela nu este adevărul.

Biblia nu este cuvântul lui Dumnezeu, pentru că există în acea carte multă moarte; există multe ucideri; şi există multe judecăţi, îngustime de minte şi distorsiuni culturale care nu se aplică în lumea lui Dumnezeu. Ele nu se aplică în lumea Divinului, în tărâmurile superioare ale luminii, iubirii, bucuriei şi creativităţii. Acelea sunt poveşti omeneşti care au trecut prin lentila multor bărbaţi şi, din păcate, prea puţinor femei. Acel text, acele poveşti pe care le numiţi Biblia, sunt denaturate de prejudecăţi culturale şi structuri de putere de care nu sunteţi conştienţi.

De aceea, am venit aici şi acum ca, prin această fiinţă, să rostesc adevărul meu, să spun povestea vieţii mele – adevărata poveste a vieţii mele. Poate că cei din cercurile religioase tradiţionale vor spune că această femeie spune blasfemii şi că este posedată de diavol, dar nu este cazul ei. Această fiinţă are o vibraţie ridicată, după multă rugăciune şi meditaţie şi muncă spirituală – mai multă decât mulţi dintre cei care o judecaţi. Ea a practicat arta iertării, arta creativităţii şi arta onestităţii şi a exprimării de sine într-un grad înalt şi, prin această practică, a deschis calea pentru aceste comunicări. Aşadar, nu arătaţi cu degetul spre ea şi nu o atacaţi în niciun fel, pentru că este mai curată decât cei care o atacă.

Cei care o atacă, chiar şi în gând, arată o lipsă de claritate şi o lipsă de înţelegere a învăţăturilor mele. Dacă judecaţi această fiinţă, aveţi o minte blocată; nu practicaţi principiile pe care vi le-am predat atunci când am fost transfigurat în acest plan fizic, acum foarte mulţi ani. Manifestaţi energia ego-ului şi a lumii materiale, iar îndreptăţirea voastră de sine este dovada lipsei voastre de conştientizare, a lipsei de elevare vibraţională. Deci, dacă abordaţi această carte cu un aer de judecată, superioritate sau respingere, să ştiţi că acestea mai degrabă se întorc asupra voastră, decât asupra noastră şi mediumului drag nouă care transmite aceste informaţii.

Acesta este adevărul: Judecata este cea mai mare infracţiune care poate fi comisă împotriva ta şi a celorlalţi. Oricare ar fi judecata, de fapt, te judeci pe tine însuţi, în sensul că te deconectezi de la comunicarea spirituală. Te deconectezi de la fluxul abundenţei şi al iubirii – ceea ce numiţi Dumnezeu, forţa binevoitoare care ghidează acest univers şi care ghidează învăţăturile şi procesele care iluminează, ajută şi veghează fiinţele în drumul lor spre tărâmurile superioare.

Mă aflu aici ca să profit de claritatea mentală a acestui medium, de liberalismul care pătrunde acum în cultura voastră şi de evoluţia tehnologică ce permite diseminarea acestor informaţii către milioane de fiinţe de pe planetă. Acum este momentul să treceţi la acţiune şi să învăţaţi adevăratele învăţături ale celui pe care îl numiţi Isus, pe care îl numiţi Cristos şi să înţelegeţi cu adevărat ce a însemnat viaţa mea, ce am venit să realizez aici şi de ce mi-am trăit viaţa aşa cum am făcut-o.

Voi vorbi despre adevărul naşterii mele şi adevărul vieţii mele. Voi analiza câteva poveşti relatate în Biblie şi vă voi spune istoria reală a acelor evenimente. Voi descrie câteva dintre trăsăturile mele personale, umane, şi voi defini ce am fost, cine am fost şi de ce s-au întâmplat aceste lucruri. Veţi putea înţelege adevărul şi veţi începe recondiţionarea, reorganizarea minţii voastre – a gândurilor şi credinţelor voastre – pe acest subiect al vieţii mele, al rostului meu şi al scopului meu, căci este un proces pe termen lung.

Această poveste va porni schimbarea. Nu va face schimbarea. Va uşura rotirea cheii în încuietoare, dar trebuie ca voi înşivă să deschideţi uşa şi să treceţi prin ea către un nou tărâm deschis de aceste informaţii. Aceasta este responsabilitatea voastră. Vă putem doar aduce mesajul, acest medium şi cu mine. Lucrăm împreună ca să vă transmitem informaţiile, dar numai prin acţiunile şi propria voastră transformare veţi vedea cum se schimbă lumea voastră, lumea voastră subiectivă, alcătuită din convingerile, gândurile şi sentimentele voastre.

Această carte vă va elibera de limitările minţii voastre condiţionate, pentru că există multe poveşti şi legende despre mine care nu sunt adevărate. Multe pedepse au fost concepute pentru a-i disciplina pe cei care nu respectă regulile atribuite mie, dar pe care eu nu le-am stabilit niciodată. Au fost date multe legi care nu se aliniază cu ceea ce am predicat eu. Există multe instituţii despre care credeţi că sunt bune, dar care au fost create pentru a vă reduce avântul spiritual şi, de fapt, au fost create pentru a vă diminua abilităţile creative. Multe dintre aceste decizii s-au bazat pe informaţii eronate despre mine şi ce a însemnat viaţa mea şi care a fost scopul ei.

Deci, scopul acestei cărţi este de a clarifica, de a spune adevărul şi de a împărtăşi energiile mele cu voi, ca să puteţi începe transformarea minţii voastre şi, prin urmare, transformarea inimii şi a lumii voastre. Din cauza învăţăturilor greşite date în numele meu, s-a produs multă moarte şi durere şi s-au exprimat multe învinuiri şi auto-învinuiri. Nu acesta a fost scopul meu; nu aceasta a fost lecţia ce v-am învăţat.

Am venit să duc o viaţă de om şi să exprim dragostea, să exprim creativitatea şi propria-mi individualitate şi să vă încurajez pe toţi să faceţi acelaşi lucru. Numele meu a fost folosit în zadar. Numele meu a fost folosit în alte scopuri şi tocmai pentru aceste clarificări am venit acum – cu ajutorul altor fiinţe non-fizice care au pregătit calea pentru ca această comunicare să aibă loc, care au ajutat la purficarea acestui medium, prin curăţarea ultimelor impurităţi care interferau cu capacitatea sa de a-mi spune cuvintele şi de a-mi exprima energiile, astfel încât să le puteţi simţi, să discutaţi diverse lucruri cu mine şi să vă sfătuiţi cu mine în persoană. Aceasta va face parte din călătoria noastră. O parte din călătoria voastră va fi să dialogaţi cu mine şi să aflaţi ce am trăit cu adevărat.

Deschideţi această carte fără prejudecăţi. Dacă nu puteţi citi această carte fără prejudecăţi, lăsaţi-o deoparte până când veţi reuşi să vă disciplinaţi mintea pentru a fi pe pace, fiindcă nu veţi înţelege cuvintele, dacă mintea voastră este orientată către critică şi judecată şi gânduri lipsite de iubire. Cuvintele vor intra în urechi surde şi nu le veţi putea integra în mintea voastră. Aşadar, dacă citiţi aceste pagini cu prejudecată, ură şi îndreptăţire de sine în inimă, vă spunem s-o puneţi jos. Nu sunteţi pregătiţi să citiţi aceste cuvinte şi nu sunteţi gata să auziţi aceste cuvinte, deoarece cunoaşterea poate pătrunde numai într-o inimă paşnică şi bună şi într-o minte liniştită. Nu poate pătrunde prin armura de luptă a ego-ului şi prin vizorul îngust al minţii condiţionate.

Dacă sunteţi capabili să citiţi mai departe, dacă vă simţiţi entuziasmaţi de acest material şi vă deschideţi inima şi mintea să auziţi ce am de spus prin această modalitate specială, atunci abia aşteptăm să împărtăşim cu voi aceste multe pagini şi multe poveşti. Ne bucurăm că sunteţi alături de noi. Există multe informaţii în aceste pagini şi există multe poveşti despre excursiile mele prin lumea fizică. De asemenea, există paragrafe despre cum şi de ce funcţionează lucrurile. Aceste secţiuni au margini mai largi şi încep cu sub-titluri care introduc lecţii, memento-uri şi subiecte speciale pe care Isus ar dori să le luăm în consideraţie. În ansamblu, acesta este un amestec minunat de poveşti, informaţii şi idei structurate care vă vor ajuta să vă trăiţi viaţa mai din plin şi să înţelegeţi istoria structurilor voastre religioase, astfel încât să vă puteţi crea o viaţă liberă şi care să vă exprime, fiind conectaţi la Sursă în toate modurile, fără a fi nevoie de intermediari, reguli sau reglementări care nu au nicio legătură cu învăţăturile despre adevăr.

Vor fi şi persoane care, aruncându-şi ochii pe această producţie, vor susţine că este prezentată mult prea dezinvolt şi mult prea „nedivin”, că eu nu aş vorbi aşa, că ar trebui să am accent sau să vorbesc o altă limbă. Dar acestea sunt gândurile mărunte ale ego-ului. Transmiterea informaţiilor prin conştiinţă nu necesită limbaj; nu necesită nimic care ar fi necesar pentru comunicare în lumea voastră tridimensională. Se face numai prin gând. Limbajul şi dialectul şi aceste chestiuni nu fac decât să încurce comunicarea. În planul non-fizic, comunicarea este foarte uşoară prin procesele gândirii şi în mintea care este receptivă.

Iată că avem ocazia de a vorbi dezinvolt despre cine sunt şi ce am făcut. Avem posibilitatea de a permite ca adevărul despre viaţa mea ca om obişnuit să iasă la lumină prin descrierile evenimentelor şi oamenilor şi locurilor pe care le-am vizitat în timpul vieţii mele.

Acea viaţă nu este atât de semnificativă pe cât credeţi. Voi, în societatea voastră, aţi făcut din ea ceva foarte important. Aţi făcut din ea o poveste foarte importantă pentru dezvoltarea culturii voastre şi se regăseşte prin toate instituţiile voastre. Este împletită cu toate credinţele voastre despre multe subiecte diferite. Deci, este foarte important să descâlcim această poveste dintre firele culturii voastre, şi acesta este scopul acestei cărţi.

Vă transmitem viaţa reală, astfel încât să începeţi să vedeţi că multe dintre poveştile pe care vi le spun instituţiile voastre sunt metode de control, de reprimare, de organizare şi intimidare. Viaţa mea nu a fost cum spun ei şi eu nu am fost ceea ce spun ei. Acesta este motivul pentru care am ales acest format – un mod dezinvolt, de conversaţie liberă.

Oamenii vor observa că rostesc cuvinte obişnuite. Nu cântă coruri pe fundal. Sunt o conştiinţă obişnuită – eventual, puţin mai elevată.

Vremea este coaptă. E nevoie de o revoluţie spirituală. Temelia a fost pusă de filozofiile New Age, dar este timpul să demontaţi vechile structuri care v-au ţinut în închisoare atât de mult timp. Este timpul să dărâmaţi zidurile, cărămidă cu cărămidă, care v-au ascuns libertatea şi bucuria de a vă exprima. Este timpul să tăiaţi sârma ghimpată a judecăţii şi îngustimii mintale, întinsă de multe religii pentru a vă ţine în lagărul de concentrare al propriei minţi, limitaţi de reguli false şi doctrine false care nu transmit adevărul.

Sunt încântat să comunic din nou cu voi. Eu sunt cel pe care îl numiţi Isus. Eu sunt cel care a fost numit Fiul lui Dumnezeu, dar nu sunt fiul lui Dumnezeu mai mult decât sunteţi şi voi. Şi voi sunteţi. Cu toţii sunteţi fii şi fiice ale lui Dumnezeu şi toţi suntem egali. Doar că unii se află mai departe pe cale; asta e tot. Deseori, ne întoarcem pentru a trage de mână pe cineva care stă pe margine, obosit şi dezamăgit.

Acesta este scopul nostru: să ne ajutăm reciproc de-a lungul drumului spre trezire.

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
15 martie 2021