<  Cuprins "ISUS - Autobiografia mea"

Cap.22: Sunteţi Divini

- capitolul douăzeci şi doi -

Sunteţi Divini

Cum să interpretaţi Sistemul de ghidare

Când îţi vei clarifica mintea, vei începe să percepi cum se manifestă Mintea Divină în lume. Dar când eşti prins în mintea ego-ului, crezi doar în corpul fizic şi în lumea materială. Această minte crede că eşti responsabil pentru toate lucrurile, aşa că trebuie să munceşti din greu pentru ele şi să faci să se întâmple tot ce urmează să se întâmple – acesta este calea ego-ului. Nu crede în niciun Dumnezeu. Iar dacă crede în vreun Dumnezeu, crede într-unul care pedepseşte şi este plin de ură, care va fi crud cu tine când vei trece dincolo şi îţi va reproşa toate greşelile pe care le-ai făcut.

Acesta este modul în care mintea ego-ului îl înţelege pe Dumnezeu şi spiritualitatea, care este, într-adevăr, o viziune terifiantă. Este groaznic să te gândeşti că eşti singur pe această planetă, fără asistenţă sau ajutor de pe vreun alt tărâm. Dar nu acesta este adevărul. Ştiţi că nu este adevărul, din răspunsul sistemului vostru de ghidare la aceste idei. Sistemul de ghidare va transmite frică la ideea unui Dumnezeu critic şi fioros. Acesta este un feedback de la sistemului vostru de ghidare, care vă indică faptul că ideea nu este adevărată. Ori de câte ori veţi auzi un adevăr, sistemul de ghidare va fi liniştit, va fi fericit şi va fi mulţumit.

Deci, acesta este un antrenament de bază pentru a percepe ceea ce se întâmplă în complexul corp-minte. Sistemul de ghidare emoţională v-a fost dat ca o modalitate de a vă găsi drumul spre Acasă din locul străin unde vă aflaţi acum. Dar dacă nu înţelegeţi cum să interpretaţi acest sistem de ghidare, v-aţi putea rătăci, ceea ce se întâmplă cu mulţi. Ei cred că este în regulă să se simtă prost; ei cred că este firesc să le fie frică. Ei cred că este moral să se sacrifice pe altarul vreunei cauze pe care şi-au ales-o, dar nu este aşa. Toate acestea sunt neadevăruri, care se vor manifesta ca sentimente negative din partea sistemului lor de ghidare.

În acest stadiu al instruirii voastre spirituale, am dori să înţelegeţi că, dacă vă simţiţi fericiţi, dacă vă simţiţi liniştiţi, dacă vă simţiţi calmi, dacă vă simţiţi mulţumiţi, dacă simţiţi bucurie, dacă simţiţi pasiune, dacă vă simţiţi creativi, sau dacă simţiţi o nerăbdare ce anticipă ceva, toate acestea sunt semne că sunteţi pe drumul cel bun – că, într-adevăr, vă aliniaţi la sistemul vostru de ghidare.

Însă dacă simţiţi frică, dacă simţiţi supărare, dacă simţiţi furie, dacă vă simţiţi paranoici, dacă vă simţiţi deprimaţi sau dacă vă simţiţi fără putere, acestea sunt indicii de la sistemul de ghidare că sunteţi în dezacord cu adevărul şi că ceva din mintea voastră trebuie să se schimbe. Acest minunat sistem de ghidare – pe care aţi fost învăţaţi să îl neglijaţi, să îl trataţi cu diverse substanţe şi să îl ignoraţi – este manualul-ghid personalizat care vă duce Acasă.

Sistemul vostru de ghidare este profund afectat de credinţele şi înţelegerile voastre greşite şi, prin urmare, vă sugerăm să realizaţi clarificarea minţii prescrisă în “Cursul de miracole” înainte de a lua o decizie majoră pe baza ghidării sale. Desigur, trebuie să ascultaţi de sistemul vostru de ghidare pentru chestiuni mărunte imediat ce aţi început acest Curs, cum ar fi ce să mâncaţi, unde să mergeţi pentru exerciţii fizice, cu cine să fiţi prieteni. Dar chiar şi când ascultaţi de acest sistem de ghidare, el va fi distorsionat de mintea voastră condiţionată. Doar procesul de recondiţionare mentală produs de “Cursul de miracole” vă va aduce o mai mare claritate şi abilitatea de a interpreta mai corect sistemul de ghidare.

Sistemul de ghidare pe care îl aveţi vă poate induce în eroare, dacă nu aţi trecut printr-o purificare mentală. Cu toate acestea, îl puteţi asculta chiar astăzi, îi puteţi asculta răspunsurile la alegerile simple cotidiene. Vrei să te plimbi? Vrei să fii împreună cu alte fiinţe? Vrei să mănânci ceva? Vrei să citeşti ceva? Ascultă ce-ţi transmite sistemul de ghidare.

Dacă trăieşti o viaţă care a fost clădită de o minte profund condiţionată şi în dezacord cu adevărul, te vei confrunta imediat cu diverse conflicte. Poate că unii oameni nu vor fi de acord cu tine şi vor dori să faci ceva ce nu doreşti să faci. Poate că va trebui să mergi la o slujbă care nu este conformă cu ce crezi că ar trebui să faci. Şi totuşi, structura vieţii tale se bazează pe acele decizii proaste pe care le tot iei, poate, de mulţi ani, din cauză că nu ai interpretat corect indicaţiile sistemului de ghidare.

Am vrea să preiei aceste informaţii şi să începi să iei mici decizii pe baza sistemului de ghidare şi a dorinţelor pe care le ai acum.

De exemplu, imaginează-ţi că locuieşti cu un partener care îţi neglijează dorinţele şi intenţiile şi îl suporţi de mulţi ani. Aceasta este deja o obişnuinţă pentru voi doi. Prima noastră sugestie este să-l ierţi pe partenerul tău pentru că te-a tratat aşa, deoarece tu i-ai permis lui sau ei să te trateze aşa de atâta vreme. Ai stat în bătaia focului criticilor acestei persoane şi i-ai permis să-şi facă un obicei din a te trata cu negativitate sau printr-un comportament agresiv care nu-ţi place. Cu toate acestea, nici nu te-ai împotrivit, nici nu ai plecat de lângă ea. Aşadar, am vrea să faci două lucruri: Iartă această persoană pentru acţiunile sale jignitoare, deoarece acest comportamentul provine din ignoranţă. De asemenea, iartă-te şi pe tine că ai permis dezvoltarea acestui tipar comportamental. Acesta ar fi începutul vindecării şi transformării acestei relaţii, pe care n-o doreşti în actuala formă. Efortul ăsta îţi va pune ceva probleme timp de câteva săptămâni – adică, să o ierţi, ştiind că această persoană acţionează din ignoranţă, şi să te ierţi pe tine pentru că ai permis cuiva să te trateze rău.

Am dori să vă exercitaţi libertatea de alegere în minte. Aici nu poate interveni nimeni altcineva. Aici sunteţi la conducere. Aşadar, s-ar putea să fiţi obligaţi să continuaţi să vă duceţi viaţa după un tipar care nu vă place, din cauza fricii sau confuziei sau a faptului că nu ştiţi ce altceva aţi putea să faceţi. Vă sugerăm să începeţi cu transformarea minţii. Aici începe creaţia şi aici se produce viaţa: în gândurile care răsar din ceea ce credeţi că este adevărat.

Nu faceţi acest lucru în mod declarativ în faţa altcuiva; aceasta este o călătorie privată, pe care o întreprindeţi pentru a vă schimba viaţa.

Iertaţi-vă trupul

Poate că corpul tău se află într-o stare de care nu te bucuri. Poate că este supraponderal. Poate că este bolnav, sau poate că este prea slab ori fără vlagă, sau poate că este deformat în vreun fel. Poţi folosi acelaşi proces. În primul rând, iartă-ţi corpul pentru manifestarea acestor aspecte negative. Corpul face doar ceea ce îi spui tu să facă. Nu face nimic din propria voinţă. Trebuie să înţelegi asta. Corpul vorbeşte într-un limbaj care nu poate fi ignorat, aşa că trebuie să-l ierţi pentru că a manifestat lucruri care nu-ţi plac, dar a făcut-o din cauză că tu nu ai înţeles cum se desfăşoară procesul creator.

Procesul creării corpului pleacă de la gândurile şi convingerile şi emoţiile tale. Primul pas în vindecarea corpului este să-l ierţi şi să nu-l mai agresezi şi să nu-l mai judeci. Mulţumeşte-i că a manifestat sub o formă fizică negativităţile din mintea ta, astfel încât să le poţi vedea şi înţelege, iar apoi începe să-ţi schimbi funcţionarea interioară, favorizând astfel şi modificările exterioare. Iartă-te încă o dată, pentru că ai crezut lucruri neadevărate, pentru că ai acţionat pe baza unor informaţiilor incorecte şi pentru că ai trimis mesaje de ură şi judecată către corp şi către sinele superior, care au fost cauza acestor aspecte negative. Acestea sunt cele două practici de iertare cu care trebuie să începi pentru a-ţi vindeca corpul fizic.

Trebuie să începeţi întotdeauna cu iertarea, pentru că iertarea aduce pace în minte. Când pacea apare în minte, atunci puteţi primi informaţii de la non-fizic şi puteţi linişti energiile din corpul fizic şi din minte, permiţând procesul natural de vindecare.

Vedeţi voi, complexul corp-minte este proiectat să funcţioneze la vibraţia iubirii, or este responsabilitatea voastră să ajungeţi la această vibraţie. Ori de câte ori sunteţi furioşi, ori de câte ori vă temeţi sau ori de câte ori sunteţi supăraţi, atunci îi provocaţi răni complexului corp-minte, dar aţi ales să o faceţi prin judecăţile şi înţelegerile voastre eronate. Deci se începe întotdeauna cu iertarea. Iertarea aduce pacea minţii. Resentimentele faţă de alte fiinţe, resentimentele împotriva ta şi resentimentele împotriva corpului induc o stare de agitaţie şi critică, care este apoi alimentată şi mai mult de frică şi nelinişte şi alte astfel de lucruri.

Aşadar, am vrea să începeţi întotdeauna cu iertarea de sine şi a altora şi a corpului. Realizând aceste acte de iertare, veţi crea un mediu propice vindecării. Dacă simţiţi că mai aveţi nevoie, continuaţi să luaţi medicamentele şi tratamentele de la medici, dar includeţi practicile de iertare a voastră înşivă şi a trupului vostru. Veţi vedea că problemele din corp vor dispărea şi veţi putea să vă diminuaţi medicamentele.

Dar faceţi-o cu prudenţă şi conştientizare. Nu vă puteţi opri brusc medicamentele, dacă aveţi un sistem de credinţe şi o minte care crede în ele. Vă veţi îmbolnăvi din nou, dacă nu vă schimbaţi structura minţii şi comportamentele.

Consecinţele puterii voastre creatoare

Comportamentele sunt o consecinţă a gândurilor voastre, iar gândurile sunt o consecinţă a convingerilor voastre. Aşadar, vă remodelăm convingerile. Mergem la fundamentul aspectelor creatoare ale minţii voastre şi demontăm credinţele neadevărate cu blândeţe, cu dragoste şi cu iertare. Le înlocuim cu gânduri corecte despre natura voastră divină, puterea voastră incredibilă de a vă crea corpul şi lumea, starea voastră naturală fiind cea de fiinţă creatoare, iubitoare. Acestea sunt credinţele pe care le vom insufla în mintea care le-a uitat.

Acesta este scopul studierii acestui nou material informativ. Trebuie să înţelegeţi că, atunci când primiţi informaţii prin simţuri, vi le introduceţi în minte douăzeci şi patru de ore pe zi – vorbind cu oamenii, vizionând televizorul, urmărind filme şi citind cărţi. Toate acestea sunt informaţii care vă intră în minte şi, prin urmare, este foarte important să înţelegeţi că, dacă sunteţi nefericiţi, dacă trăiţi o viaţă care nu vă aduce experienţele pe care doriţi să le aveţi sau dacă vă aflaţi în relaţii care sunt dăunătoare sau dureroase sau abuzive, motivul este că voi sunteţi creatorul acestora. Acestea sunt reprezentări exterioare ale credinţelor voastre interioare despre voi înşivă. Aceştia credinţe pe care le aveţi în minte sunt idolii la care vă închinaţi şi acum este important să înţelegeţi şi să vă asumaţi responsabilitatea pentru propria putere creatoare.

La asta se referă toate aceste istorisiri. V-am spus povestea vieţii mele la începutul acestei cărţi ca să înţelegeţi cine am fost, ce a însemnat viaţa mea şi ce am predat eu. Am făcut-o ca să vă puteţi elimina din minte neadevărurile cu care bisericile şi structurile dogmatice religioase au îndoctrinat fiinţele obişnuite care caută mântuire – neadevărurile despre martiriu, suferinţă, sacrificiu şi natura malefică a energiei sexuale. Astfel de credinţe propagate de biserici şi structuri religioase sunt fundamentul societăţii voastre.

Aceste neadevăruri trebuie inversate în mintea voastră. Am început această carte cu autobiografia, astfel încât să-mi puteţi auzi vocea de fiinţă umană obişnuită. Să auziţi cum s-a desfăşurat povestea vieţii mele şi să discerneţi adevărul despre povestea vieţii mele din acel timp, în urmă cu 2000 de ani.

Am revenit, dar, de fapt, m-am întors de foarte multe ori. Mă întorc acum pentru a începe un dialog sănătos şi vindecător despre învăţăturile mele. Este timpul. Lumea a ajuns la un punct în care trebuie să înţelegeţi natura voastră divină; trebuie să înţelegeţi că voi creaţi toate problemele pe care le trăiţi nu numai în corpul fizic, ci şi în relaţiile voastre şi în lumea fizică. Sunteţi creatorii lumii voastre din toate punctele de vedere.

Fiecare experienţă care vă vine în faţă reflectă o vibraţie a sinelui vostru, a minţii, a structurii credinţelor voastre. Veţi putea crea o altfel de experienţă doar schimbându-vă structura credinţelor, şi gândurile şi emoţiile ce rezultă din ele. Vă veţi putea crea o viaţă diferită. Aveţi capacitatea de a vă transforma fiecare aspect al vieţii, dacă decideţi asta, dar trebuie să înţelegeţi procesul creator. Trebuie să înţelegeţi unde se formează ideile şi trebuie să înţelegeţi că, pentru a putea accepta ideile venite din non-fizic, este necesar să vă clarificaţi mintea şi să vă instauraţi pacea şi iubirea în suflet.

Aliniaţi-vă cu Adevărul

Suntem cu toţii aici, mulţi mari învăţători, multe fiinţe iluminate şi multe fiinţe divine. Ne aflăm aici în non-fizic, răspândind informaţii prin acest gen de contact conştient. Facem acest lucru cu voi toţi în stările voastre de vis. Facem acest lucru cu voi toţi prin intuiţie şi conexiune mentală, dar mulţi dintre noi considerăm că nu putem comunica cu voi, din cauză că sunteţi atât de nealiniaţi cu adevărul, încât canalul de comunicare este deteriorat şi nesincronizat. Deci munca voastră trebuie să constea în transformarea minţii, introducerea informaţiilor adevărate în intelect şi schimbarea comportamentului, cum ar fi să opriţi televizoarele (care răspândesc foarte multă ură şi violenţă în lume) şi a jocurilor video (care inserează influenţe hipnotice în minţile tinerilor şi care le vor provoca mari necazuri mai târziu).

Vrem să începeţi să vă hrăniţi nu numai cu cunoştinţe şi informaţii sănătoase, ci şi cu alimente organice cultivate local şi cu dragoste. Acestea sunt schimbările care trebuie făcute în viaţa voastră pentru a vă facilita transformările de conştiinţă. Merită efortul.

Experienţa voastră în acest plan fizic este lungă şi dureroasă dacă nu vă aliniaţi cu adevărul şi cu sistemul vostru de ghidare dat de Dumnezeu, care vrea să fiţi fericiţi şi vrea să vă exprimaţi această unicitate pe care o aveţi, acest minunat Sine divin din voi, care este ceva unic. Este sfâşietor pentru noi să asistăm cum vă negaţi pasiunile voastre naturale şi sinele vostru natural, crezând că Dumnezeu vrea să fiţi nefericiţi şi să suferiţi în tăcere şi că Dumnezeu vrea să fiţi martiri şi să vă sacrificaţi pe altarul căsătoriei sau religiei sau altceva de genul acesta. Nu este cazul.

Mintea Divină, Dumnezeu, Tot-ceea-ce-este – spuneţi-i cum vreţi – vrea să vibraţi la vibraţia iubirii, vrea să fiţi fericiţi şi creativi. Aceasta este starea naturală de a fi un aspect al Minţii Divine. Şi asta sunteţi. Când nu vă exprimaţi adevăratul vostru Sine, când nu sunteţi creativi şi când nu sunteţi aliniaţi cu dragostea, vă simţiţi rău, pentru că nu aşa sunteţi în mod natural.

Acceptaţi-vă responsabilitatea şi rămâneţi pe poziţia de decident

Sunteţi fericiţi, sunteţi bucuroşi, sunteţi creativi, sunteţi amabili, sunteţi iubitori şi plini de compasiune şi sunteţi fiinţe creatoare divine. Dar când credeţi ceva aflat în dezacord cu această magnifică definiţie a voastră, simţiţi un răspuns negativ de la sistemul vostru de ghidare.

Deci, atunci când cineva îţi spune să faci ceva ce nu doreşti să faci, dar totuşi o faci, şi simţi indignare şi ură faţă de acea persoană, înţelege că sistemul tău de ghidare îţi spune prin aceasta că trebuie să-ţi urmezi Inima şi propriile directive. Iar când o vei face, vei avea sentimente de pace, dragoste şi bucurie. Nu lua drept altceva acele sentimente negative pe care le ai când judeci o fiinţă care te obligă, aparent, să faci ceva care nu este alegerea ta. În realitate, tu decizi să o faci şi trebuie să rămâi pe poziţia de decident, dar să începi să iei propriile decizii conştiente.

Unii dintre voi v-aţi cam băgat în încurcături şi aţi intrat în nişte relaţii de vecinătate, de muncă şi de familie care nu sunt favorabile fericirii voastre. Poate că s-a construit în jurul vostru un sistem complicat bazat pe propriile neînţelegeri şi decizii proaste. În loc să trântiţi uşa, să plecaţi şi să lăsaţi neajutorate acele fiinţe – cum ar fi partenerii sau copiii sau angajatorii – vă propunem să faceţi un efort pentru a începe să vă transformaţi mintea. Cu paşi mărunţi, începeţi să faceţi ceea ce doriţi să faceţi. De exemplu, poate că doriţi să citiţi o carte în loc să urmăriţi un program de televiziune alături de partenerul vostru. Spuneţi-i cu iubire şi amiabil să se bucure de spectacol, dar că aţi vrea să citiţi o carte.

Puteţi face acest tip de aserţiuni care nu atacă sau nu rănesc pe nimeni sau nu îl fac să se simtă părăsit de voi. Puteţi începe să faceţi astfel de modificări. Ele pot părea lipsite de consecinţe, dar veţi începe să simţiţi o legătură cu ceva mai mare decât voi înşivă, care vom fi noi, şoptindu-vă la ureche sfaturi bune. Ne vom conecta cu voi şi vă vom oferi inspiraţie şi vor începe să vă apară oportunităţi în viaţă pe care nu le-aţi fi putut anticipa. Acestea sunt manifestări ale Minţii Divine care răspund la schimbarea voastră de conştiinţă şi de vibraţie. Vor fi puternice, vor fi frecvente şi vor veni destul de repede.

Respingeţi învăţăturile societăţii

Abilităţile voastre creatoare sunt magnifice! Dacă vă păstraţi mentalitatea şi vibraţia la fel ca acum, veţi primi în continuare acelaşi feedback şi lucrurile nu se vor schimba. Dar când veţi începe să vă schimbaţi ce vă băgaţi în minte şi veţi începe să vă schimbaţi ceea ce scoateţi din minte, adică vorbe mai amabile şi gânduri mai puţin critice, veţi vedea foarte rapid şi schimbări manifestate în lumea fizică. Minut cu minut, vă recreaţi lumea în fiecare zi, dar pentru că vă păstraţi mintea la fel, nu vedeţi nicio schimbare, care ar fi posibilă dacă v-aţi schimba.

Sunteţi concepuţi să fiţi o conştiinţă în continuă evoluţie. Sunteţi concepuţi să fiţi o conştiinţă mereu creativă, care învaţă mereu, care se provoacă pe ea însăşi, dar societatea voastră insistă pe uniformitate şi repetiţie. Societatea voastră insistă pe securitate şi pe nişte chestiuni precum creditele ipotecare pe treizeci de ani, care nu se potrivesc cu o minte creativă, divină, spirituală, care se bucură să exploreze, să crească, să se transforme şi să evolueze.

Acelaşi lucru se poate spune despre relaţiile voastre. Iar şi iar, repetaţi aceleaşi tipare, care sunt chinuitoare pentru mintea creatoare, divină, care este starea voastră naturală, aşa că vă simţiţi mizerabil, pentru că sunteţi învăţaţi că suferinţa şi sacrificiul sunt necesare în relaţii. Nu este cazul. O relaţie are nevoie de pasiune şi are nevoie să se dezvolte, şi o relaţie trebuie să ofere fiecărui partener şansa pentru exprimare-de-sine şi libertate, astfel încât fiecare persoană să se poată alinia cu starea sa naturală de a fi.

Prin urmare, vedeţi că societatea voastră are multe directive contrare a ceea ce spunem noi. Spunem că sunteţi creativi, aşa că, creaţi! Spunem că sunteţi iubitori, aşa că, iubiţi! Spunem că sunteţi în căutarea libertăţii, aşa că acordaţi-vă libertate vouă înşivă şi acelora la care ţineţi! Spunem că sunteţi cele mai creative şi divine fiinţe, aşa că, trataţi-vă pe voi înşivă şi pe semenii voştri ca atare! Purtaţi-vă cu ei ca şi când ar fi fiinţe divine. Cum aţi vorbi cu Dumnezeu? Cum aţi vorbi cu mine dacă aş sta în faţa voastră? M-aţi ataca verbal? M-aţi denigra sau aţi folosi un sarcasm dur? La asta vreau să vă gândiţi, pentru că vă aflaţi, într-adevăr, în faţa unor fiinţe divine. Fiecare fiinţă pe care o întâlniţi în călătoria voastră este o manifestare a Minţii Divine.

Trebuie să vă trataţi pe voi înşivă cu respect şi iertare şi trebuie să vă trataţi semenii cu respect şi iertare. Iar viaţa voastră va începe să se schimbe. Viaţa va începe să reflecte acele schimbări din conştiinţa voastră, iar corpul va începe să reflecte acele schimbări din conştiinţa voastră. Veţi simţi că vă revin energia, entuziasmul şi sănătatea. Cu toate acestea, trebuie să vă recondiţionaţi mintea, din cauză că există foarte multe neadevăruri în societatea voastră.

Suferiţi inutil de boli, crezând în fragilitatea corpului şi că corpul greşeşte. Corpul nu greşeşte. Corpul nu face nimic. El, pur şi simplu, vă reflectă calitatea minţii şi starea de vibraţie. Este reflexia în exterior a stării lăuntrice, la fel cum fiecare aspect al vieţii voastre este reflexia exterioară a stării interioare.

Acesta este principiul de bază pe care dorim să-l învăţaţi, această idee că voi sunteţi forţa creatoare a vieţii voastre – dar nu ca o minte egotică, ce manipulează şi forţează lucrurile să se întâmple, ci ca un aspect divin al minţii creatoare a lui Dumnezeu. În plus, când vă aflaţi într-o stare de pace, primiţi tot timpul informaţii despre cum să acţionaţi şi să reacţionaţi la ce se întâmplă în jur.

Citind această carte – chiar această propoziţie – fiţi conştienţi că aţi fost puşi în această situaţie de Sinele vostru superior. Fiţi atenţi la aceste lecţii. Daţi atenţie acestor recomandări şi veţi descoperi că viaţa voastră va decurge mult, mult mai bine decât până acum. Chiar dacă sunteţi fericiţi şi aveţi tot ceea ce doriţi, tot aţi putea introduce aceste sfaturi în viaţa voastră. Nu vă vor face niciodată, dar niciodată să pierdeţi ceva aflat în armonie cu vibraţiile înalte şi gândurile iubitoare. Dar dacă trăiţi o viaţă care pare de succes văzută din afară, având ataşate de ea nenumărate lucruri materiale, iar în interior vă simţiţi ca şi cum aţi murit sau că nu mai puteţi menţine această mască socială, această identitate de faţadă, atunci vă sugerăm să folosiţi recomandările noastre de a vă reeduca şi a vă clarifica mintea. Veţi descoperi că viaţa se va schimba într-un mod care vă va permite să fiţi mai sinceri şi să trăiţi mai în conformitate cu cine sunteţi, cu adevăratul Sine.

Eu sunt cel pe care îl ştiţi ca Isus; Eu sunt cel care m-am întors să predau încă o dată în planul vostru fizic folosind acest trup feminin, pentru a sublinia că energia mea când am fost un bărbat pe Pământ nu a fost mai valoroasă decât energia corpului acestei femei-medium. Egalitatea între sexe este primordială pentru vindecarea planetei voastre, iar despre asta vom vorbi în continuare.

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
10 aprilie 2021