<  Cuprins "ISUS - Autobiografia mea"

Cuvinte de final, de la Ananda

Alăturaţi-vă Revoluţiei iubirii

Alte fiinţe se vor ocupa de diseminarea, distribuirea şi succesul acestei lucrări în lumea materială. Ei au strategiile, firmele şi abilităţile de a aduce această lucrare în prim-plan.

Revoluţia iubirii este inevitabilă, pentru că sunteţi cu toţii sătui de războaie, de sărăcie şi de distrugerea frumoasei şi glorioasei voastre planete. Acest material informativ este incredibil de important, deoarece neadevărurile ascunse în minte vă fac să gândiţi meschin; neadevărurile ascunse în minte vă menţin limitaţi şi agresivi, temători şi critici. Acestea nu sunt experienţe plăcute. Ele provoacă suferinţe profunde în individ şi provoacă degradare culturală şi sărăcie în ansamblul general al populaţiilor voastre.

Această revoluţie va fi un proces comunitar. Va fi un proces de colaborare. Va fi un proces de conştiinţă a unităţii. Nu va fi un proces în beneficiu individual sau de glorie personală. Va fi un proiect de grup, iar grupul se va forma pe măsură ce vibraţia acestei lucrări va pătrunde în mintea fiinţelor care sunt pregătite.

Dacă sunteţi gata, dacă aveţi acest sentiment că sunteţi norocoşi şi că aveţi abilităţi, talente şi prosperitate care pot fi folosite la transformarea lumii, dar nu ştiţi cum să o faceţi, asumaţi-vă responsabilitatea şi veniţi în acest grup. Nu rataţi această ocazie uimitoare de ajutorare reciprocă. Aşa va funcţiona lumea odată ce s-a întâmplat revoluţia iubirii. Trebuie înlocuită mentalitatea de separaţie.

Toţi aţi fost învăţaţi să faceţi ce-i mai bun numai pentru voi, să vă temeţi să împărtăşiţi cu ceilalţi şi să vă temeţi să vă oferiţi ajutorul altora, deoarece ar putea să profite de voi. Nu vă faceţi griji. Dacă aveţi abundenţă şi dorinţă sau dacă aveţi îndemânare şi dorinţă, atunci nu veţi pierde nimic niciodată, pentru că intraţi în procesul de creaţie cu dragoste şi expansionându-vă fiinţa. Acesta este scopul vieţii voastre: să vă expansionaţi cu iubire către semenii din planul vostru fizic. Ei nu sunt separaţi de voi.

Acesta este comentariul nostru de încheiere. Aducem multe informaţii şi vor exista multe, multe ocazii de manifestare reciprocă a iubirii. Privind în jur în lume, vedeţi acaparări, bătălii, judecată şi lipsuri. De ce? Pentru că sunteţi cu toţii cuprinşi de mentalitatea de separaţie, vă este frică ca alţii să nu profite de voi. Trebuie ca voi să profitaţi de propria fiinţă pentru a aduce la viaţă lumea în care vreţi să trăiţi, tot ce este bun, tot ce este abundent şi tot ceea ce doriţi cu toţii.

Trebuie să vă înţelegeţi mintea condiţionată. Vă vom aducem din ce în ce mai multe informaţii, iar toate obstacolele ce se opun manifestării măreţiei voastre minunate, puterii, influenţei şi superiorităţii voastre creatoare – pentru că sunteţi cei mai mari creatori – se vor da la o parte din cale şi tuturor vi se vor oferi informaţiile de care aveţi nevoie în călătoria voastră, pe măsură ce vă limpeziţi gândurile. Trebuie să eliminaţi din minte neadevărurile şi să vă concentraţi asupra iubirii, chiar şi atunci când nu vine din faţă. Puteţi iubi multe, multe lucruri; puteţi iubi multe, multe idei; şi puteţi iubi în minte multe, multe creaţii care nu există încă, şi pe ele trebuie să vă focalizaţi. Concentraţi-vă pe ceea ce căutaţi, pe ceea ce doriţi şi pe ceea ce vreţi să experimentaţi, iar acest lucru se va manifesta apoi în faţa voastră, căci sunteţi forţa creatoare din spatele acestui univers. Sunteţi mintea care creează experienţa şi sunteţi mintea care vă poate schimba experienţa.

Ghizii spirituali Ananda

 

Postfaţă

Uau, ce plimbare a fost asta! A durat peste un an şi am fost într-o călătorie pe care nu m-am aşteptat niciodată să o fac. Nici nu ştiam că este posibil să se producă autobiografia lui Isus, o carte pe care nu m-am gândit niciodată să o scriu şi, la început, nici nu am vrut să scriu. Dar acum? Mă bucur atât de mult că mi s-a oferit ocazia şi că am găsit cumva curajul să mă arunc în acest ocean adânc de experienţe necunoscute şi idei neexplorate.

Când Ananda mi s-au prezentat pentru prima dată în timpul unui workshop de scriere automată, unde m-am înscris acum mai bine de doi ani, mi-au oferit nişte cunoştinţe care acum au sens, dar la acea vreme, păreau cam şocante şi nu aveau nicio legătură cu experienţa mea de atunci. Mi-au spus că am devenit ucenicul lui Isus în sălbăticie cu multe secole în urmă. Mi-au spus că eram un cioban adolescent, un tânăr care l-a urmat pe Isus în lucrarea sa de propovăduire şi că am devenit prieteni. Mă îndrăgostisem de ideile şi înţelepciunea lui în acea viaţă de demult. Ananda mi-au spus că am la activ multe încarnări în care am învăţat şi am predat comunicările sale inspirate divin şi că l-am urmat fără încetare, stând cu el noaptea şi vorbind la lumina focului despre tot felul de lucruri.

Îmi amintesc un vis foarte viu pe care l-am avut pe la vârsta de douăzeci de ani, în care eram un bărbat care mergea prin deşert, uitându-se în jos la sandalele din picioare. Iar când privirea mea s-a îndreptat spre orizontul plan şi lipsit de forme de relief din Orientul Mijlociu, am înţeles totul; am înţeles întreaga lume.

Acum visul pare să aibă sens, totuşi, încă mai am multe de învăţat, predat şi înţeles. Această carte m-a făcut să intru în cele mai înfricoşătoare locuri din mintea mea, dar acolo nu erau demoni reali – ci doar idei, vagi şi interzise. Interzise de cine, nu ştiam, dar pe măsură ce am intrat în acest dialog, o înţelepciune şi o iubire tangibilă s-au făcut simţite, atât în text, cât şi în mintea şi inima mea. Când îi citesc cuvintele – atât de pline de pasiune, adevăr şi dragoste – sunt uimită şi îi simt energia în aceste fraze.

Încă ezit puţin când le spun oamenilor despre ce este vorba în ultima mea carte, dar de fiecare dată devine din ce în ce mai uşor. Şi de fiecare dată când citesc aceste minunate învăţături despre dragoste şi iertare, ştiu în adâncul sufletului că nu aş fi putut avea un scop mai bun în viaţă. Ce ar putea fi mai bun decât să împărtăşesc aceste informaţii minunate şi vindecătoare? Ce carte mai mare poate fi scrisă decât autobiografia lui Isus? Eu nu cunosc niciuna. Este vreo aroganţă s-o spun? Nu, nu este. Am intrat în această muncă cu umilinţă, fără nicio aşteptare sau planificare şi neştiind pe ce cale urma să pornesc. După cum au spus Ananda, aceasta nu este opera mea. Eu sunt doar mesagerul, dar este o bucurie şi o mare onoare că am transmis aceste informaţii prin intermediul acestui om supus greşelii, care este Tina.

Sper că v-a plăcut această carte. Ştiu că mie mi-a plăcut să o transmit prin channeling şi, bineînţeles, să o citesc. Totuşi, aşa cum mi-a spus Isus, acesta este doar începutul. Nu ştiu ce are în vedere Isus pentru următoarea carte – nicio idee. Aştept cu nerăbdare.

Dacă doriţi să fiţi la curent cu activitatea mea, intraţi pe ChannelingJesus.com sau pe contul de YouTube ChannelingJesusAnanda, unde postez actualizări şi informaţii nou primite prin channeling. Aştept cu nerăbdare următoarea mea aventură cu J.C. [n.tr. – Jesus Christ]. Abia aştept să văd ce învăţături vor urma şi sper să fiţi la fel de entuziasmaţi ca mine. Ştiu că această lucrare este o provocare pentru minţile noastre profund condiţionate, dar sper că v-a deschis nişte uşi, fie pentru iertarea de sine sau a altora, fie doar pentru noi posibilităţi. La urma urmei, dacă trecutul nostru a fost unul inexact şi am crezut, din greşeală, falsuri şi erori şi, prin urmare, ne-am provocat unele dintre cele mai dureroase probleme, atunci un nou trecut ne va oferi posibilitatea unui nou viitor pentru noi toţi.

Pace,
Tina Louise Spalding

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
16 aprilie 2021