<  Cuprins "ISUS - Autobiografia mea"

Adresări personale ale lui Isus pentru Tina

Nota editorului: În manuscrisul original, aceste comentarii erau integrate în text. Pentru a nu întrerupe fluxul învăţăturilor lui Isus, am mutat în acest apendice îndrumările oferite special pentru Tina, menţinându-le ordinea iniţială. Le includem aici pentru a întrezări cum sunt relaţiile şi interacţiunile Tinei când face channeling.

• • •

Îţi mulţumesc încă o dată că mi-ai permis să-ţi folosesc corpul. Îţi mulţumesc încă o dată că mi-ai permis să-mi spun povestea. Aceasta este adevărata poveste a vieţii mele. Aceasta este adevărata poveste a experienţei mele pe această planetă sub forma aceluia pe care îl numiţi Isus, în Orientul Mijlociu, acum 2000 de ani, acea persoană pe care se bazează întreaga voastră cultură, chiar dacă nu vă daţi seama. Este important pentru mine să relatez această istorisire, să clarific experienţele pe care le-am avut şi să vă ajut să înţelegeţi cum a fost viaţa mea, astfel încât să nu îmi atribuiţi mie acele născociri neadevărate sau principii cu care nu rezonez, nu le cred, nu le susţin şi nu le învăţ. Căci eu sunt încă învăţător, după cum vezi că vă învăţ şi acum, în această formă. Învăţ pe mulţi oameni de pe planeta voastră în această perioadă şi am făcut-o mereu de când am plecat din tărâmul fizic. Să nu crezi că acestă dictare ar fi un eveniment neobişnuit, căci am comunicat cu multe fiinţe din planul vostru fizic şi voi continua să o fac. Aşadar, îţi mulţumesc că participi şi tu la acest proces. Îţi mulţumesc pentru curiozitatea şi dedicaţia cu care predai principiile în care cred, din cartea numită “Un curs de miracole”. Este cartea mea. Este forma pe care o prefer pentru a explica principiile spirituale. Prezenta carte, pe care tocmai o creăm, va fi considerată un text însoţitor şi recomandăm oamenilor să le citească pe amândouă, pentru că îi va ajuta să înţeleagă la ce anume am dat importanţă în viaţă şi care a fost şi este adevăratul meu scop.

• • •

Este important să citeşti Noul Testament, acea carte distribuită multor oameni pe planetă. Este o carte foarte complicată şi foarte venerată, dar plină de dezinformări şi contradicţii. Este o carte plină de părerile altora şi foarte puţine poveşti de-ale mele; iar când apar, totuşi, sunt foarte inexacte în majoritatea cazurilor. Dar aş vrea să cunoşti ce anume lecturează oamenii. Aş vrea să înţelegi ce părere au fiinţele umane despre această carte. Nu poţi intra într-un dialog real cu nimeni şi nu poţi preda cu adevărat acest material informativ, decât dacă înţelegi ce anume citesc oamenii, cum interpretează ei greşit şi care este starea de spirit creată.

Aceasta este o sarcină grea pentru tine, deoarece este un text foarte complicat. Te rugăm să faci acest lucru pentru noi, pentru relaţia noastră şi, după cum a confirmat şi Ananda, nu-i nicio grabă. Te vei afla sub presiunea oamenilor care doresc să comunice cu mine şi au puncte de vedere bazate pe acel text. Nu le poţi face faţă într-un mod constructiv dacă nu citeşti acel material, dacă nu-l înţelegi şi dacă nu-l asimilezi profund, astfel încât, atunci când dialoghezi cu ei, să faci referire la el. Cunoscându-l bine, te va ajuta să transmiţi vocea mea, adevărul meu. Nu-ţi va fi de folos să intri în această lucrare orbeşte. Ar fi ca şi cum ai intra într-un peisaj străin, călătorind singură, fără o hartă şi fără ghizi experimentaţi; asta îţi spunem. Aşadar, să nu crezi că te întrerupem intenţionat sau ceva de genul ăsta, deoarece nu este cazul. Doar îţi cerem să faci o cercetare adecvată, ca atunci când ai scrie o carte despre noi cu mintea, inima şi mâna ta. Aşa ai face cercetarea: ai citi acea carte.

Biblia pe care o citesc oamenii este prea modificată, din punctul meu de vedere; cu toate acestea, este important să înţelegi lipsa de informaţii pe care oamenii îşi bazează convingerile, lipsa de informaţii despre mine şi viaţa mea, pe care au acceptat-o fără comentarii. Când vezi cât de puţini au auzit despre viaţa mea reală şi cine am fost eu cu adevărat ca om, atunci îţi dai seama de lipsa lor de profunzime în înţelegerea conştiinţei mele, a vieţii mele, a semnificaţiei şi scopului ei.

• • •

Aş vrea să-ţi spun că vom preda învăţătura în public; vom preda în faţa altor oameni. Dar nu te teme de acest lucru. Să nu gândeşti că vei fi exploatată de vreo forţă demonică care îţi va fura libertăţile. Dimpotrivă, îţi va aduce genul de libertate pe care l-ai dorit întotdeauna: libertatea de a călători, libertatea de a comunica adevărul şi libertatea de a ajuta fiinţele să scape de mintea lor suferindă, pentru că şi tu ai avut o minte care ţi-a cauzat mari suferinţe de-a lungul anilor. Înţelegi foarte bine ce-i pot provoca unei fiinţe concepţiile greşite mentale. Cu adevărat, te pot ucide, mai repede sau mai încet. Dar după cum ştii, cele mai multe fiinţe mor încet, din cauza percepţiilor false şi a învăţăturilor eronate.

Aş vrea să ştii că nu-i nicio grabă. Nu te forţa şi nu te stresa. Nu are rost. Dezvoltăm o relaţie de prietenie care va dura foarte mult timp. Dezvoltăm o relaţie care se va împlini în moduri pe care nici măcar nu ţi le poţi imagina în acest moment al vieţii tale. Începi să prinzi esenţa, dar încă nu ţi-a picat fisa; încă nu-ţi dai seama unde vrem să ajungem.

Urmează o misiune publică. Vom prezenta publicului cunoştinţe, informaţii care-i vor ajuta în viaţă. Propovăduirea noastră se va exprima public, în ciuda istoriei acceptate şi în pofida valorilor şi structurilor religioase tradiţionale. Şi vom spune adevărul, acela că sunteţi fiinţe libere, divine, responsabile de propriile gânduri, cuvinte şi fapte; că puteţi crea orice doriţi când vă armonizaţi cu natura voastră divină. Poruncile religioase sunt nişte traduceri vagi ale ideilor mele, căci aceste idei încercam să vă învăţ atunci.

Repet, vreau să te pregăteşti pentru o misiune publică. Nu se va întâmpla imediat, dar vei fi pistonată de alţii în privinţa mea. Vei fi chestionată despre relaţia noastră. Aşadar, aş vrea să petreci ceva timp cu mine în fiecare zi. Te-aş ruga să faci temele pe care ţi le-am cerut, adică să citeşti cartea care, e adevărat, nu descrie viaţa mea, dar dovedeşte slaba observaţie şi înţelegere din partea unor oameni înguşti la minte şi cu prejudecăţi, care habar n-aveau ce am avut eu în minte şi în ce a constat viaţa mea. Lipsesc cele mai importante părţi ale ei, după cum deja îţi poţi da seama.

Mă voi opri aici deocamdată, dar te rog să mă contactezi din nou astăzi, mai târziu, pentru alte conversaţii. Vom începe să avem o relaţie de prietenie. Asta aş vrea. Aş dori să devenim prieteni şi să dialogăm aşa cum faci cu Ananda, şi vom lucra cu toţii împreună pentru a-ţi pune mintea în armonie cu ceea ce eşti destinată să faci – să predai adevărul creaţiei, adevărul creativităţii divine şi sacre. Vei descoperi că trăieşti o perioadă interesantă din viaţă şi că suntem aici pentru a te ajuta, a te ghida şi a-ţi oferi dragostea şi sprijinul nostru în toate modurile posibile.

Aşadar, mergi cu fruntea sus, ştiind că eşti iubită de Divin, că eşti iubită de cel pe care îl numeşti Isus, că eşti iubită de această forţă binevoitoare pe care o numeşti Dumnezeu şi ştiind că eşti susţinută 100% în tot ceea ce îţi doreşti. Tot ce trebuie să faci este să te aliniezi cu lumina şi iubirea, şi toate îţi vor veni în valuri mari de abundenţă şi bucurie.

• • •

Te rog acum, ca medium al nostru, să petreci câteva zile citind Biblia; stabileşte-ţi asta ca obiectiv pentru următoarea perioadă. Este important să cunoşti acele informaţii, nu pentru a-ţi umple subconştientul cu informaţii, motivul pe care îl bănuieşti tu; dar nu acesta este cazul. Însă este important să ai un cadru de referinţă în care să plasezi noile informaţii. Când informaţiile vin din non-fizic şi nu ai un cadru în care să le plasezi, ele nu se aşază bine în minte, iar mintea devine neliniştită.

Deci, iată ceea ce vrem să faci: Vrem să citeşti Biblia, pentru că despre ea vorbim, şi vrem să începi să construieşti un cadru mintal de care să poţi ataşa învăţăturile mele. Asta facem aici. Este important să înţelegi că nu este vorba despre o autoamăgire sau introducerea de informaţii în mintea ta ca să fabrici poveşti. Nu asta se întâmplă. Ştii în adâncul inimii tale, în momentele de adevăr, că nu tu faci asta. Aceasta nu este vocea ta; aceasta nu este ideea ta. Nu ţi-ar trece niciodată prin mintea ta mică asemenea idei. Ci Sinele tău superior lucrează împreună cu noi. Tu eşti microfonul fizic care a fost de acord să efectueze această lucrare, care este o provocare; fără niciun dubiu. Te confrunţi cu responsabilităţi fizice, mentale, emoţionale şi psihologice la care trebuie să faci faţă. Despre asta vorbim.

Petrece-ţi acest week-end citind Noul Testament. Ia notiţe, dacă crezi că te va ajuta, şi foloseşte această scurtă perioadă ca pe o retragere pentru a studia şi a citi acest material, ca să capeţi o anumită înţelegere. Am dori să ne pui întrebări pe măsură ce parcurgi acel text. Dacă vreo parte din textul Bibliei ţi se pare foarte deranjantă, mai ales în dezacord cu logica şi sistemul tău de ghidare emoţională, atunci îţi cerem să o aduci în prim-plan, deoarece vom fi alături de tine. Ne-ar plăcea să auzim părerea ta asupra acestui material. În calitate de elevă a “Cursului de miracole”, ai o înţelegere profundă a naturii realităţii şi îţi vei aduce propriul tău punct de vedere uman, dar educat spiritual, în această călătorie specială pe care o parcurgem împreună. Nu eşti doar un microfon pe care noi îl folosim. Eşti mult mai mult decât atât şi ne dorim să ne prezinţi percepţiile şi interpretările tale asupra mesajelor mele, astfel încât să avem un dialog asupra acestor lucruri.

Îţi mulţumim pentru participare. Îţi mulţumim pentru disciplină şi înţelegere, şi vom vorbi din nou peste câteva zile.

Nu vom mai transmite nicio învăţătură în următoarele zile, până când nu vei avea câteva lecturi la activ, respectându-ne rugămintea. Ştim că o vei face. Ştim că este o provocare, dar ştim că te vei ridica la înălţimea aşteptărilor. Eşti un discipol dedicat; eşti un practicant dedicat al adevărului şi, deşi nu eşti încă iluminată, îţi transformi considerabil vibraţiile şi îţi suntem recunoscători pentru sprijin. Suntem fericiţi să te ajutăm în creşterea vibraţiei tale şi vom relua dialogul peste câteva zile, când vei avea nişte informaţii ferm plantate în minte, care te vor ajuta să asimilezi această nouă istorisire.

Cam atât, deocamdată. Vom vorbi peste câteva zile, dar să nu te simţi abandonată. Suntem cu tine mereu. Te ajutăm să te concentrezi, să te transformi şi să înţelegi evenimentele şi oportunităţile pe care le aduce această relaţie pentru tine şi pentru noi.

• • •

Am revenit ca să continuăm această activitate didactică în care ne-am angrenat. Draga noastră, ai citit câteva dintre informaţiile pe care ţi le-am cerut să le citeşti şi poţi înţelege că este important să avem un suport pe care să ţesem adevărul. Este important să înţelegi că aşa funcţionează mintea. Dacă transmitem informaţiie într-o minte care nu are niciun habar despre ceea ce vorbim, asta îi va provoca perturbări şi un dezechilibru. Dar acum avem o cadru în care să ne aşezăm poveştile, să ne punem adevărul, să zicem aşa, şi vei observa că va fi mult mai puţin deranjant; totul va decurge mult mai uşor.

• • •

Înţelegem că ai de lucru şi că trebuie să te ocupi de manifestarea fizică a sinelui tău interior. De aceea te-ai născut, de aceea lucrezi ca medium; şi de aceea, acum îţi dăm vocea înapoi, lăsându-te să funcţionezi în limitele sinele tău uman pentru o vreme.

Astăzi, Tina, vrem să te gândeşti la limitările tale, la conceptele despre propria ta persoană şi la ce anume faci de fapt acum. Transmiţi informaţii divine prin corpul tău. Corpul tău este divin; merită grija, dragostea, respectul şi preţuirea ta absolută. Îţi transformă viaţa, nu pentru că corpul îşi face treaba obişnuită, ci pentru că este acel microfon prin care vine informaţia, deci preţuieşte-l şi iubeşte-l. Apreciază şi iubeşte ceea ce trăieşti, pentru că este o ocazie unică în viaţă şi nu se întâmplă oricărei fiinţe din timpul şi locul vostru.

Deci asta a fost pentru astăzi. Vom vorbi mai multe mâine despre experienţa pe care am avut-o în viaţa după viaţă, dacă doreşti. Aşadar, să ai o zi minunată. Îţi oferim binecuvântarea noastră şi vom vorbi mâine.

• • •

Nota mediumului: Pierdusem un discurs frumos şi pasionat din cauza unor probleme tehnice şi mă simţeam rău din cauza asta. Iată reacţia lui Isus la supărarea mea.

Ne vom opri aici cu textul, dar vom reveni, draga noastră, mai târziu. Înţeleg că eşti necăjită că s-a pierdut acel discurs al meu emoţionant şi pasionat – dar nu te teme. Vor mai fi multe ocazii când voi vorbi în acest mod pasionant şi inspirator, dar înţeleg ce spui şi poate fi o idee bună ca, atunci când comunicăm aceste informaţii, să fii atentă şi să te asiguri că dispozitivul de înregistrare funcţionează, astfel încât să nu se mai întâmple incidente. Noi nu suntem dezamăgiţi, pentru că avem o perspectivă mai largă, dar, din perspectiva ta mai îngustă, eşti puţin supărată.

Nu te îngrijora! Noi suntem aici. Suntem pasionaţi şi vom transmite acest tip de discurs în public de multe ori. Deci, să nu crezi că aceasta a fost unica ocazie de a-mi exprima aceste emoţii. Vor apare multe alte ocazii şi, în acest moment, aş dori să ştii că nu trebuie să-ţi faci griji pentru viitor.

Vreau să înţelegi că mă voi ocupa în continuare de răspândirea acestor informaţii şi vom fi bine; vom putea influenţa multe, multe vieţi prin această colaborare. Dar, în sprijinul acestei lucrări, trebuie să ajungi la o transformare completă a minţii, a corpului şi a inimii, şi va trece ceva timp până ca mintea ta să se schimbe. Va mai dura până ce relaţia noastră se va dezvolta într-o formă familiară şi bazată ferm pe credinţă, adevăr şi dragoste. Pe măsură ce transmitem aceste informaţii, îţi dărâmăm barierele din minte. Pe măsură ce energia mea trece prin sistemul tău, ea schimbă orice este în dizarmonie cu adevărul, şi astfel vei fi transformată de fiecare dată când vorbesc prin corpul tău. De fiecare dată când aceste informaţii trec prin corpul tău, eşti schimbată, eşti limpezită şi eşti transformată.

Află acest lucru şi fii sigură că este un proces bine controlat şi bine înţeles de către noi, cei aflaţi pe partea nonfizică. Nu trebuie sa te îngrijorezi. E de ajuns să rămâi cât de lucidă poţi, cât de bună, cât mai lipsită de prejudecăţi şi totul va fi bine. Fiecare zi se va desfăşura aşa cum trebuie să se desfăşoare. Fiecare lecţie se va desfăşura aşa cum e menită să se desfăşoare. În lumea ta, ţi se vor oferi toate experienţele de care ai nevoie pentru a te înţelege pe tine, a înţelege acest material şi relaţia noastră şi cum slujim împreună lumea.

Nu-ţi fie frică; ai încredere în ce se întâmplă. Totul este organizat. Forţe mai mari decât îţi poţi imagina se îngrijesc de toate acestea. Aşa că, relaxează-te. Vezi-ţi liniştită de rolul tău şi totul va fi bine. Toate vor fi bune şi în pace şi te vei descurca cu orice lucru pe cale. Vei fi în stare să faci faţă la orice întâmplare de pe parcursul acestei slujiri spirituale.

Sunt încântat că m-am întors la predarea învăţăturii. Este cel mai minunat lucru. Până în acest moment, am mai slujit în grupuri mici, arătându-mi corpul într-o formă potrivită situaţiei respective. Dar acum mă întorc sub forma acestei fiinţe pentru a îndrepta greşelile din ultimele două milenii, pentru a îndrepta greşelile Bisericii şi pentru a îndrepta greşelile care au fost comise în numele meu. Este timpul să facem această lucrare acum.

Situaţia este perfectă. Condiţiile din lumea voastră sunt foarte potrivite. Oamenii sunt dezamăgiţi şi înspăimântaţi şi au nevoie să se schimbe. Religiile acestei lumi trebuie demontate, astfel încât planeta să poată fi învăluită de o pace adevărată, cinstită şi aliniată în toate modurile cu dragostea. Dogma Bisericii vechi trebuie să fie distrusă; nu este niciun dubiu în privinta aceasta. Face parte din acest proces de transformare.

Multe, multe fiinţe încă suferă din cauza învăţăturilor eronate ale Bisericii Creştine şi ale Bisericii Catolice şi este timpul să se termine. Este timpul să vorbim cu inimile şi minţile tuturor fiinţelor de pe această planetă şi să le reamintim că libertatea, exprimarea de sine, bunătatea, dragostea, relaţiile cinstite şi comuniunea între semeni sunt calea pe care toate fiinţele doresc să o urmeze.

Aşadar, te lăsăm acum.

• • •

Cu ajutorul cărţii numite “Un curs de miracole”, te-ai ataşat de mine într-un mod profund. De fiecare dată când citeai acea carte, de fiecare dată când ţineai în mâini acea carte, de fiecare dată când reveneai la acea carte pentru consolare, într-o lume pe care nu o înţelegeai, eu eram cu tine. Mintea mea se conecta la a ta şi de aceea acea carte funcţionează atât de bine. Căci, atunci când transmit o carte ca aceea şi ca aceasta de faţă, se întâmplă acelaşi lucru. Oamenii care citesc acest material vor realiza o legătură cu Mintea mea Divină, care nu poate fi realizată atunci când citesc neadevăruri. Eu sunt conectat cu aceste texte la nivel vibraţional, astfel încât, atunci când fiinţele le citesc, când fiinţele se aliniază la aceste informaţii, eu sunt conştient de ele. Când iau parte la aceste comunicări, în orice formă reuşesc ele, eu îmi amestec gândurile cu ale lor şi le pot ajuta astfel să-şi transforme mintea.

• • •

Ştim că ai altceva de făcut astăzi, dar găseşte-ţi nişte timp să continuăm cu această carte. Este un tratat magnific despre realitate şi aşteptăm cu nerăbdare următoarea ocazie de a-ţi vorbi. Noi suntem aici şi vrem să fii şi tu aici cu noi şi să continuăm să explicăm filozofia noastră despre realitate aşa cum o ştim noi, care este foarte diferită de filozofia ta despre realitate. Este timpul ca aceste informaţii să fie răspândite într-un mod în care fiinţele să le poată înţelege şi să se bucure de ele.

• • •

Acesta este un moment dificil în societatea voastră. Se întâmplă multe lucruri care provoacă suferinţe mari. Ai ascultat o mărturie a cuiva care a fost înşelat prin folosirea numelui meu. [Nota mediumului: ascultasem un clip audio al unei călugăriţe care mărturisea despre atrocităţile din mânăstirea ei.] Ne provoacă atâta durere şi neplăcere atunci când un nume sinonim cu dragostea este folosit pentru a răni sau înşela oamenii. Iată de ce facem această carte, prin transcrierea acestor comunicări: ca adevărul să poată ieşi la iveală şi fiinţele să nu mai fie păcălite să creadă că suferinţa este bună şi că martiriul este bun. Vom chema toate forţele din non-fizic ca să pună presiune pentru rezolvarea până la urmă a acestei probleme pentru totdeauna.

• • •

M-am întors să continui cu dictarea cărţii, aşa cum capătă ea formă în lumea fizică. Desigur, ea este deja complet formată în lumea mea. Dar, pe măsură ce produci acest material, ţi se pare tot mai mult că ai face un lucru interzis şi, cum zici tu, îţi dezvălui orientarea ta spirituală prin relaţia noastră. E ca atunci când îţi declari orientarea homosexuală într-o lume heterosexuală, dar îţi înţeleg această frică. Multe interdicţii, groază şi teroare s-au răspândit în numele meu şi, aşa cum am spus de multe ori, tocmai de aceea am venit. Acesta este motivul pentru care vorbesc acum despre aceste chestiuni – astfel încât oamenii să aibă o perspectivă adevărată asupra noii paradigme, a noilor schimbări care vin pe planetă. Despre asta voi vorbi astăzi.

• • •

Suntem fericiţi că ai venit la întâlnire şi suntem mulţumiţi de munca pe care o faci. Se arată multe lucruri la orizont, sunt foarte aproape să sosească, aşa că bucură-te de aceste zilele liniştite, puţine câte vor mai fi. Ai mai auzit aceste cuvinte, dar acum chiar înţelegi că viaţa se poate schimba foarte repede.

Pe măsură ce aceste învăţături sunt împărtăşite pe întreaga planetă, vei observa că vei deveni din ce în ce mai ocupată, şi astfel de zile liniştite şi relaxante vor deveni, cu adevărat, rare şi preţioase. Dar ne vom asigura, pe măsură ce te dedici total trezirii umanităţii prin munca ta, să ai parte de fondurile şi locul necesar pentru a avea o minte liniştită, creativitate, liniştea de a scrie şi a face channeling. Ne vom asigura de asta. Deci, nu te teme de această celebritate, de acest reflector pus asupra ta, căci va fi aţintit pe tine aşa cum a fost aţintit şi pe mine, dar experienţa ta va fi mult mai pozitivă, datorită vibraţiei ridicate a multor fiinţe fizice la această oră. Ele caută lumină. Ele caută noi învăţături. S-au săturat de război şi de principiile egotice, care caută numai propriile plăceri şi interese. Sunt mulţi care sunt pe cale să se schimbe. Vom ajuta această schimbare; vom ajuta prin diseminarea adevărului, prin învăţarea adevărului şi prin comunicarea a tot ceea ce ştim către tărâmul vostru, lumea fizică tridimensională.

Vă oferim dragostea, compasiunea noastră şi cele mai înalte vibraţii; vom vorbi din nou mai târziu.

• • •

Această ultimă notă este de la Ananda şi mi-a fost transmisă înainte de "Cuvintele de final" la textul cărţii.

Suntem din nou cu tine, draga noastră, şi se pare că legi fundiţa la acest frumos cadou-pachet care a fost transmis prin tine. Acest material informativ a venit prin tine; dar nu este al tău. Să nu te simţi obligată a face din el un succes sau că acum ar trebui să fii altfel decât eşti. Ai fost exact ceea ce era necesar pentru ca această lucrare să iasă la lumină. Nu orice fiinţă este potrivită pentru orice, iar dacă putem transmitem informaţii prin intermediul tău, trebuie să-ţi fie clar la ce anume te pricepi bine. Trebuie să înţelegi care este scopul tău. Scopul tău este acela de a fi un channel/medium. Scopul tău este să rămâi deschisă pentru această lucrare, deschisă la informaţiile care vin prin tine, să-ţi menţii ridicată vibraţia şi să-ţi îmbunătăţeşti atitudinea faţă de lucruri, faţă de tine însăţi, faţă de alte fiinţe, faţă de situaţiile în care te afli şi faţă de abundenţa pe care o trăieşti. Toate acestea sunt aspecte ale lucrării tale.

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
20 aprilie 2021