<  Cuprins "Channeling cu Jeshua"


Prefaţă

Prefaţa cărţii dictate Pamelei Kribbe de către Spiritul lui Jeshua (Isus Cristos) „The Jeshua Channelings” (Channeling cu Jeshua).

lightworker

Prefaţă

Această carte conţine o colecţie de mesaje inspirate sau „canalizări” pe care le-am primit de la învăţătorul meu spiritual Jeshua pe parcursul a patru ani. Canalizările din această carte au fost publicate anterior pe site-ul nostru www.jeshua.net şi sunt disponibile gratuit acolo. Cu toate acestea, am considerat că o carte ar satisface nevoia de a citi materialul într-un mod mai convenabil. Tot materialul din această carte a fost editat şi „actualizat” în 2007, ceea ce înseamnă că am rescris unele părţi pe care am simţit – în strânsă asociere cu Jeshua – că trebuiau să fie prezentate altfel.

Jeshua este prescurtarea de la „Jeshua ben Joseph” – numele aramaic al lui Isus. Prin alegerea numelui Jeshua pentru a se prezenta, Jeshua subliniază umanitatea sa şi rudenia cu noi. Scopul său este de a ni se adresa ca un prieten, un frate mai mare, poate, şi nu ca acel maestru divinizat care este asociat cu numele de „Isus Cristos”.

Cartea începe cu o canalizare introductivă din partea lui Jeshua despre cine este el şi care a fost misiunea lui pe Pământ acum 2000 de ani. Apoi, începem cu prima parte de canalizări, seria „Lucrătorul pentru Lumină”, pe care eu şi soţul meu le-am primit de la Jeshua în anii de început, când încă nu aveam şi o audienţă live. Aceste mesaje descriu ce înseamnă să fii un lucrător pentru Lumină şi despre istoria şi destinaţia acestui grup de suflete. Ele conţin o descriere amănunţită a transformării de la conştiinţa bazată pe ego la conştiinţa bazată pe Inimă.

În a doua parte a acestei cărţi, prezentăm o serie de unsprezece mesaje de la Jeshua primite în prezenţa unui public. Temele abordate în această serie sunt destul de practice, referindu-se la aspecte cotidiene ale vieţii, cum ar fi relaţiile, emoţiile, munca şi sănătatea. Toate sunt străbătute de ideea de autovindecare şi de pace interioară, ca tema comună a mesajelor.

În ultimul capitol al cărţii există mai multe informaţii despre trecutul meu ca channeler (medium) şi câteva observaţii despre fenomenul channeling-ului în general.

Sunt foarte recunoscătoare mai multor persoane pentru ajutorul şi sprijinul acordat. În primul rând, soţului meu, Gerrit, fără de care această carte nu ar fi fost scrisă. Încă de la început, el m-a însoţit în călătoria mea de descoperire a domeniului channeling-ului. El a fost şi este întotdeauna alături de mine atunci când îl canalizez pe Jeshua, ajutându-mă să mă simt în siguranţă şi concentrată. De asemenea, prin răbdarea şi încrederea sa, m-a ajutat să trec peste momentele de teamă, împotrivire şi îndoială, provocate şi ele de procesul de channeling. În final, Gerrit a contribuit foarte mult şi la partea tehnică a procesului de publicare.

Canalizările lui Jeshua au fost iniţial primite şi scrise în limba olandeză. Îi sunt recunoscătoare lui Hedwig de Beer pentru dactilografierea întregului material audio, precum şi lui Wendy Gillissen şi Tineke Levendig pentru că m-au ajutat să traduc părţi din material în limba engleză. Îi sunt foarte îndatorată lui Joe Meboe pentru asistenţa sa editorială meticuloasă, aducând întregul manuscris într-o formă adecvată în limba engleză. De asemenea, sunt foarte recunoscătoare prietenilor şi clienţilor care au participat cu regularitate la întâlnirile noastre de channeling şi care au contribuit la crearea unei atmosfere deschise şi pline de iubire în care să fie primite mesajele.

De-a lungul anilor, am întâlnit mulţi oameni la întâlniri, ateliere de lucru sau pe internet care au fost profund mişcaţi de mesajele lui Jeshua. Acest lucru ne-a inspirat să continuăm această lucrare şi să ne eliberăm treptat de propriile îndoieli şi nesiguranţă. Simţim că, prin publicarea materialului lui Jeshua, ne-am reconectat din nou la familia noastră de suflete, suflete care se simt chemate de acelaşi dor profund de transformare spirituală, evoluţie şi vindecare. Suntem profund recunoscători pentru acest lucru.

Pamela Kribbe

Septembrie 2007

< Sus >