<  Pagina index Jurgen Ziewe


Răspunsuri despre Viaţa de Apoi (6)

Jurgen Ziewe este un explorator al lumilor invizibile în care vom ajunge după moarte. Pe canalul său de YouTube a postat multe videoclipuri pe acest subiect. (videoclipul nr.6, cu traducere, este încorporat la sfârşitul textului).

Afterlife Answers - Part 6 (videoclip tradus)

Un serial cu întrebări despre viaţa după moarte, la care răspunde exploratorul astral Jürgen Ziewe.


De ce ar trebui să ne obişnuim cu ideea că “Viaţa de Apoi” va fi mai reală, nu mai puţin reală, mai “fizică”, nu “mai puţin fizică”.

Cred că trebuie să spun următoarele, fiindcă, foarte des, întâlnesc oameni care au idei foarte ciudate despre Viaţa de Apoi. Ei cred că trupul nu va mai exista, şi atunci, oare ce se va întâmpla cu ei? Se vor transforma în fantome, se vor transforma în sfere de lumină? Şi tot felul de lucruri de acest gen.

Iar chestiunea cu adevărat importantă, explicând toată frumuseţea, complexitatea, marele Design al Conştiinţei, este că există milioane şi miliarde de realităţi în afară de aceasta. Şi toate aceste realităţi se petrec simultan şi la diferite niveluri vibratorii, pe care le putem accesa atunci când ieşim din corpul fizic şi ne focalizăm asupra lor.

Şi mai vreau să spun, de pildă, când intrăm în starea astrală a oraşului nostru… Mulţi oameni relatează că, atunci când au o experienţă extracorporală, încă mai cred că sunt pe Pământ, pentru că totul pare foarte foarte real, totul pare solid, pot mirosi, pot vorbi, pot gusta, pot avea toate percepţiile senzoriale pe care le aveau în viaţa fizică. Dar ei sunt acum într-o realitate paralelă, un alt nivel dimensional.

Cu cât vibraţia nivelului dimensional este mai înaltă, cu atât realitatea devine mai armonioasă, mai frumoasă. Iar ideea se aplică simetric şi nivelurilor tot mai negative, care devin din ce în ce mai întunecate, din ce în ce mai triste şi deprimante.

Aceste lumi se manifestă într-o infinitate de moduri şi fiecare nivel se simte fizic – chiar şi cel mai sublim, unde totul este făcut din lumină şi frumuseţe senină, aproape imposibil de descris. De exemplu, luaţi fotografia din spatele meu, care e o ilustraţie a astralului, dacă m-aş plimba prin acel peisaj, aş putea atinge rocile, aş putea mirosi florile, aş putea înota în apă, aş putea zbura în jurul munţilor şi totul ar fi absolut real, ar fi la fel ca o lume fizică. Există diferite niveluri de conştiinţă, care manifestă realitatea în moduri ce nu poate fi experimentate aici.

Deci cu cât starea vibratorie devine mai înaltă, cu atât viaţa devine mai concretă, nu mai puţin reală, nu mai eterică, nu mai străvezie, ci devine mai solidă. Iar în final, când ne unim cu Conştiinţa-esenţă, totul este complet conştient.

Prin urmare, în comparaţie cu aceste stări superioare de conştiinţă, viaţa noastră fizică pare ca un vis. Foarte des, oamenii care au o experienţă în apropierea morţii simt “O, m-am trezit, am ajuns Acasă şi, pentru prima dată, simt că sunt cu adevărat viu”. Şi apoi se gândesc “De ce oare trebuie să mă întorc în corpul meu, de ce nu pot rămâne aici?”.

Aceasta este realitatea: suntem exilaţi pe acest Pământ. Stăm un timp foarte scurt aici, dar pe care noi îl considerăm foarte lung. Dar este o perioadă foarte importantă, pentru că am venit aici pentru o lecţie anume. Iar lecţia pentru care suntem aici nu poate fi învăţată la celelalte nivele. Pentru că aici ne confruntăm cu cea mai mare provocare de a ne învinge fricile, de a ne elibera de limitări. În această lume, suntem controlaţi şi trebuie fie să învingem controlul, fie să învăţăm să ne obişnuim cu el.

Deci aici există nenumărate posibilităţi de învăţare, pe care nu le avem la niciun alt nivel. Ar trebui să preţuim viaţa asta. Nu trebuie să spunem “Gata, ajunge, m-am săturat, hai să plecăm naibii de aici!”. Ar fi o ocazie ratată. Şi cred că din acest motiv avem, în acest moment, şapte miliarde şi jumătate de oameni care se înghesuie pe această planetă şi care trăiesc această experienţă unică. Ar trebui să fim recunoscători pentru ea şi să rămânem aici cât mai mult timp posibil.

Aflaţi mai multe despre cărţile şi explorările interioare ale lui Jurgen, vizitând www.multidimensionalman.com

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
12 noiembrie 2021

https://vimeo.com/639043744

Traducerea de mai sus provine din canalul YouTube al lui Jürgen Ziewe, videoclipul "Afterlife Answers - Part 6 " publicat de autor pe 10 februarie 2020.