<  Pagina index Jurgen Ziewe


Răspunsuri despre Viaţa de Apoi (12)

Jurgen Ziewe este un explorator al lumilor invizibile în care vom ajunge după moarte. Pe canalul său de YouTube a postat multe videoclipuri pe acest subiect. (videoclipul nr.12, cu traducere, este încorporat la sfârşitul textului).

Afterlife Answers - Part 12 (videoclip tradus)

Un serial cu întrebări despre viaţa după moarte, la care răspunde exploratorul astral Jürgen Ziewe.


Despre copiii din Viaţa de Apoi, despre sport şi recreere şi o întrebare profundă despre reîncarnare

“Aţi văzut şi copii? Erau într-o zonă separată sau pot fi văzuţi pe străzi? Aţi întâlnit copii pe care i-aţi cunoscut când trăiau?”

Este o chestiune interesantă, copiii sunt numeroşi la nivelul astral, la fel ca şi aici, pentru că unii copii mor când sunt mici şi continuă să trăiască la nivelul astral, cresc, merg la şcoală, au părinţi, nişte oameni foarte iubitori, care nu au avut niciodată bucuria de a fi părinţi la nivelul fizic. Şi există şcoli şi locuri de joacă.

Am întâlnit copii, aşa cum întâlnesc copii şi aici. Şi pot fi la fel de neastâmpăraţi ca şi aici, şi la fel de liberi ca şi aici. Deci nu este o mare diferenţă, deoarece copiii sunt spirite libere, sunt inocenţi şi au tot potenţialul sau puterea sau oportunităţile de a creşte la nivel astral, chiar într-o măsură mult mai mare decât aici. Am avut destul de multe întâlniri cu copii, pe care nu le-am inserat într-un format narativ, fiindcă mi-am dat seama că trebuie să analizez mai profund unele relatări, care cuprind chestiuni complicate, cu acei copii care şi-au pierdut viaţa din cauza unor traume. Nu am vrut să intru în chestiunea asta până când nu mă lămuresc cum se rezolvă aceste lucruri, aşa că nu le-am inclus în carte.

Dar, în general, copiii care ajung la nivelul astral sunt foarte bine îngrijiţi şi au toate oportunităţile pe care poate că nu le-ar fi avut niciodată la acest nivel. Când ne gândim la ceea ce se întâmplă aici cu unii copii, poate unii sunt chiar traumatizaţi, putem fi siguri că, acolo, copiii sunt pe mâini foarte bune.

Următoarea întrebare:

“Ce fac oamenii pentru a se recrea, sport? Vizitează locurile de pe Pământ pe care nu le-au putut vizita cât timp au fost în viaţă?”

Pot vorbi doar din experienţele mele. Iar într-una din experienţele pe care le-am avut când eram în afara corpului, am ajuns la un nivel astral, pe un teren mare şi m-am trezi lovit în cap de o minge. Exact aşa a început experienţa. Iar tipul care a aruncat mingea mi-a dat astfel de înţeles că mă aflu în mijlocul jocului lor, un joc cu mingea, şi că ar trebui să mă dau la o parte. A fost un fel de exprimare umoristică, dar am ieşit imediat de pe teren şi am privit apoi jocul lor cu mingea.

Primul lucru pe care l-am observat este că manevrează mingea folosindu-şi mintea. Iar mintea lor este incredibil de rapidă. Totul este accelerat. În astral, gândirea noastră capătă o vibraţie mult mai înaltă, gândim mai repede, reacţionăm mai repede, totul pare să se întâmple cu o viteză crescută, potrivindu-se cu frecvenţa nivelului respectiv.

Nu prea am auzit mediumi vorbind despre acest lucru, dar când îl trăieşti direct, poţi vedea că totul se petrece într-un ritm mai alert. Oamenii trăiesc la un nivel energetic mai ridicat şi trebuie să te obişnuieşti. Am constatat chiar că a fost nevoie să mă adaptez din greu, iar în unele împrejurări nu mă simţeam deloc în apele mele şi a trebuit să părăsesc acel loc, unde oamenii erau angrenaţi în nişte activităţi similare cu ce ar fi aici un parc de distracţii, un Disney World. Dar acolo, divertismentul este de zece ori mai intens, aşa că nu putem decât să fim invidioşi pe acei oameni. Sunt lucruri apropiate de ceea ce putem realiza şi noi, dar aici, jos, mintea noastră funcţionează cu o vibraţie mult mai coborâtă, suntem mult mai lenţi. Sistemul nostru nervos ne împiedică să lucrăm la potenţialul nostru maxim. În schimb, la nivel astral, aceste bariere sunt ridicate şi ajungem într-o stare destul de greu de menţinut, dacă suntem obişnuiţi cu nivelul fizic. De aceea, deseori încerc să găsesc un loc mai în concordanţă cu nivelul meu vibraţional lent, ceea ce, bineînţeles, pot găsi.

Dar în ceea ce priveşte divertismentul, sportul şi recreerea, nu am stat prea mult timp să le studiez, pentru că înclinaţia mea este spre artă. Am fost mult mai interesat să vizitez festivaluri de artă sau muzee de artă sau ateliere de artă – pentru că sunt de formaţie artist – şi să vizitez artişti şi să observ cum îşi produc operele.

Într-una dintre aceste ocazii, am observat cu uimire că aveam o expoziţie personală. În ciuda faptului că lucrez şi îmi câştig existenţa ca artist digital, la nivel astral sunt totuşi pictor, pentru că am fost format ca artist plastic la Academia din Hamburg şi am realizat picturi abstracte. Şi, spre marea mea surpriză, aveam expoziţii personale şi am recunoscut fiecare lucrare şi ştiam cum au luat naştere. Am avut o expoziţie mare, nu doar una, ci mai multe expoziţii.

Aşadar, noi ducem vieţi duble. Trăim doar în parte aici, dar adevăratul nostru potenţialul ni-l manifestăm la nivel astral, lucruri pe care nu ni le amintim întotdeauna când ne întoarcem. Pot apare unele fragmente presărate prin visele noastre. Oricare ar fi interesul nostru, îl putem manifesta la nivel astral pe deplin în jocuri, fotbal sau şah sau artă sau orice altceva.

- Doar o mică întrebare pe care o pune Brenda. Cred că este foarte relevantă. Ar dori un răspuns scurt. Spune ea: “Nu am înţeles niciodată treaba asta cu copiii. Dacă ne încarnăm ca suflete bătrâne, de ce încă mai trebuie să creştem în astral, de ce nu ne întoarcem imediat la sufletul nostru pe care l-am întrupat?” Aveţi vreo părere în privinţa asta?

- Da. Am încercat să explic mai înainte procesul reîncarnării. Felul în care l-am experimentat eu, este că, atunci când ajungem într-o stare de conştiinţă superioară, ne revedem vieţile trecute – eveniment pe care l-am descris în cartea mea “Panorame din Infinit”. Le vedeam ca pe o tapiserie, asta ar fi cea mai bună metaforă. Mai exact, aceasta ar fi Fiinţa noastră completă, cuprinzând toate aceste vieţi şi nenumărate experienţe, de la cele mai elementare până la lucruri foarte complexe, inclusiv problemele pe care le-am creat. Fiecare aspect al nostru creează un centru energetic. Iar unele dintre aceste centre energetice sunt vieţi trecute, care se ramifică într-o reţea de experienţe adunate odată cu această viaţă trecută.

Dar s-au întâmplat şi multe alte lucruri. Au existat interacţiuni cu alte centre energetice, cu alţi oameni, care ne influenţează. Deci trăim într-o lume foarte complexă de energie, care constituie totalitatea noastră. Însă putem devenim cu adevărat conştienţi de ea doar când depăşim nivelul astral şi intrăm în starea de pură conştiinţă. Atunci putem vedea totalitatea a ceea ce suntem. Iar acolo, având această imagine de ansamblu, putem vedea centrele energetice care necesită o rezolvare.

La întrebarea “Cine organizează aceste reparaţii?”, adesea se spune că ar fi “Lorzii karmei”. De fapt, aşa cum am mai spus, este un proces autonom al unei inteligenţe superioare, care trage toate sforile şi urzeşte o nouă configuraţie, care devine o nouă viaţă. Iar această nouă viaţă nu seamănă cu viaţa noastră anterioară. Are o configuraţie complet nouă. S-ar putea să decidem că ar fi mai bine în această viaţă să ne schimbăm şi să devenim femeie sau bărbat, sau să avem anumite abilităţi şi nu altele. Astfel, toate aceste energii conlucrează şi ne creează noul cadru experienţial, în care problemele nerezolvate – un fel de noduri, de care am devenit conştienţi – pot fi trăite şi rezolvate. Şi aşa generăm o nouă viaţă.

În cartea “Omul multidimensional”, mi-am descris vieţile anterioare şi de unele nu sunt deloc mândru. Am înţeles de ce au fost aşa şi, după ce mi-am revăzut viaţa anterioară în timpul stării de extracorporalizare, am putut observa urme ale acelei vieţi trecute în viaţa mea prezentă. Şi mi-am spus “Asta chiar nu e bine, trebuie să mă ocup şi să rezolv chestia asta. Acest aspect din caracterul meu provine, de fapt, din acea viaţă anterioară foarte negativă.”

Aşadar, atunci când avem ocazia să ne revedem vieţile trecute, devenim conştienţi de aceste noduri din inconştientul nostru, astfel încât să ne putem ocupa de ele. Asta se întâmplă foarte des în timpul meditaţiei profunde. În meditaţia profundă, intrăm în aceste zone, unde ne lovim de noduri şi probleme psihologice. Iar uneori ele izbucnesc la suprafaţă, iar omul trece prin ceea ce se numeşte “noaptea întunecată a sufletului”. Omul devine brusc foarte deprimat, confruntându-se cu probleme care vin din trecut şi se gândeşte “Cum se poate aşa ceva, pentru că meditez şi ar trebui să fiu fericit şi relaxat?!” Nicidecum, prin meditaţie aducem la suprafaţă o mulţime de lucruri pe care va trebui să le înfruntăm şi să le rezolvăm.

Puteţi urmări activitatea lui Jurgen vizitând www.multidimensionalman.com

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
6 decembrie 2021

https://vimeo.com/650568292

Traducerea de mai sus provine din canalul YouTube al lui Jürgen Ziewe, videoclipul "Afterlife Answers - Part 12" publicat de autor pe 20 martie 2020.