<  Pagina index Jurgen Ziewe


Răspunsuri despre Viaţa de Apoi (19)

Jurgen Ziewe este un explorator al lumilor invizibile în care vom ajunge după moarte. Pe canalul său de YouTube a postat multe videoclipuri pe acest subiect. (videoclipul nr.19, cu traducere, este încorporat la sfârşitul textului).

Afterlife Answers - Part 19 (videoclip tradus)

Un serial cu întrebări despre viaţa după moarte, la care răspunde exploratorul astral Jürgen Ziewe.


Suntem mult mai mult decât corpul nostru fizic

Poate că oamenii ştiu ce este pânza sau plasa lui Indra, care este, practic, o reţea cosmică formată din milioane de hexagoane. Fiecare hexagon poate fi considerat centrul reţelei, care se întinde la infinit. Ei bine, mi-am văzut Sinele ca un fel de plasă cosmică, iar fiecare centru era un aspect al meu.

Şi mai exista un alt strat al acestei pânze – care nu era bidimensională, ci mai degrabă o plasă tridimensională – în care îmi puteam vedea vieţile trecute. În cartea mea “Panorame din Infinit” intru ceva mai mult în acest subiect.

Acolo am luat la cunoştinţă de trecutul meu pe alte planete. Dintr-o astfel de experienţă înţelegi motivele pentru care gândeşti aşa cum gândeşti, de ce faci ceea ce faci, de unde vii. Când avem o experienţă a vieţilor trecute, ele explică multe lucruri din viaţa noastră prezentă.

Aşadar, ce vreau să fac în acest proiect de realitate virtuală, în loc de lucruri mai obişnuite, vreau să fac un pas înainte şi să abordez lucruri neobişnuite, mai ieşite din comun, pentru a sugera ideea că poate ar trebui să ne deschidem către experienţe inedite.

Cei mai mulţi oameni care ajung la un medium vor să ştie dacă cei dragi lor şi plecaţi dincolo sunt bine. Aceasta este adesea motivaţia principală de a lua contact cu mediumii şi a afla mai multe despre viaţa de după moarte. Dar eu văd lucrurile puţin altfel şi cred că trebuie să explorăm celelaltă realitate ceva mai în detaliu, pentru că ea este următoarea noastră frontieră pe care va trebui s-o depăşim. Cu cât mai mulţi oameni încep să îşi lărgească viziunea şi să privească lucrurile într-un context mai larg, cu atât mai mulţi oameni vor avea posibilitatea de a participa la extinderea conştiinţei umane într-un fel sau altul. Aşa cum văd eu lucrurile, formăm o colectivitate. Fiecare dintre noi, cei de aici, facem parte dintr-o conştiinţă colectivă. Şi fiecare ne oferim contribuţia noastră la umanitate.

Când se răspândesc informaţiile despre viaţa după moarte, oamenii sunt inspiraţi şi apoi se adună – aşa cum ne-am adunat noi în acest grup – creăm un fel de centru de gravitaţie în care conştiinţa creşte şi devenim mai puternici acceptând viaţa după moarte şi devenim mai convinşi de acest adevăr. Iar drept consecinţă, aceste lucruri devin mai reale pentru noi şi avem acces mai uşor la ele. Aşa văd eu lucrurile.

De aceea, cred că este important să explorăm treptat toate aceste aspecte. Sunt foarte interesat ce spun alţi colegi care au trăit experienţe extracorporale. Uneori, ei vorbesc exact de lucrurile pe care le-am trăit şi eu şi este foarte important ca asemenea informaţii să vină şi din partea altora. Este ca şi cum am explora treptat pădurea amazoniană. Primul explorator întâlneşte un trib care nu a văzut niciodată străini, oameni din afara tribului. Apoi un alt explorator confirmă “Da, există şi alte fiinţe umane de care nu ştiam, există diferite specii de animale despre care nu aveam nicio idee”. Astfel cunoaşterea umană se îmbogăţeşte şi se extinde.

Am avut câteva conversaţii foarte interesante cu alţi colegi de călătorii astrale despre oraşele pe care le-au vizitat. Foarte interesant, se întâmplă destul de rar să trecem în stări de conştiinţă mai înalte, fiind mai dificil, deoarece trebuie să facem multă lucrare pregătitoare pentru a ne dezlega de identificările noastre. Dacă avem obiceiuri sau identificări sau blocaje sau păreri greşite despre cine suntem, limitându-ne astfel, toate aceste limitări trebuie să fie abandonate. Doar atunci când renunţăm la ele, devenim capabili să trecem prin portal către o stare de conştiinţă mai înaltă. Este foarte interesant ce se întâmplă atunci şi se poate întâmpla într-o varietate de moduri. Wendy a pomenit de situaţia în care am menţionat “Poarta raiului”, care este un mod de a trece mai sus. În acel moment, am avut în faţă, literalmente, o poartă incredibil de frumoasă, o poartă cerească. Şi am ştiut că, atunci când voi trece prin ea, voi ajunge la un nivel mai înalt.

În alte cazuri, lucrurile pot sta diferit, porţile pot fi la fel de diverse ca şi oamenii. Şi am avut parte de diverse puncte de intrare. Unul a fost în timpul unei meditaţii, când am devenit brusc conştient că dincolo mă aştepta un alt eu. Un alt eu. Îmi era cam frică de acest alt eu, dar era foarte puternic şi atrăgător. Şi atunci m-am gândit “O, sunt puţin cam speriat. Ce se întâmplă? Ce este acest alt eu care mă aşteaptă?”. Şi mi-am dat seama brusc că trebuia să renunţ la acest mic eu care credeam că sunt, acest Jurgen, şi să devin doar acel eu. Iar celălalt eu era o persoană cu mult mai înţeleaptă, mai eliberată. Şi m-am gândit “O, Doamne, da, ăsta sunt eu cel adevărat!”. Şi totul a fost bine.

Deci aceasta este un alt tip de poartă prin care putem trece de la o stare de conştiinţă la alta.

O alta a fost atunci când aveam o experienţă extracorporală şi intonam mantra OM – pe care o recomand întotdeauna celor care au experienţe extracorporale, şi mulţi dintre colegii de călătorie astrală au preluat-o şi o intonează. Mantra OM este un sunet foarte puternic, ne conectează la Origine, la sunetul primordial. Nu spun asta doar ca o informaţie din auzite. Este o realitate care are substanţă şi o vibraţie foarte puternică.

Deci am început să intonez sunetul OM şi, deodată, am fost ridicat în aer. Din cer a apărut o rază de lumină care se îndrepta spre mine şi, odată cu ea, au căzut peste mine o mulţime de petale de trandafir. Le simţeam ca o binecuvântare. Aşa că m-am ridicat în acest cer, unde am fost întâmpinat – poate că sună banal – dar am fost întâmpinat de un cor de îngeri. Nu erau doar câţiva, ci erau mii. M-am simţit copleşit de faptul că toţi veniseră acolo pentru a mă întâmpina. Era un cor incredibil de frumos. Singura explicaţie pe care mi-am dat-o atunci a fost că, evident, nu puteau să vină toţi să mă întâmpine, aşa că trebuie să fi fost o invenţie a minţii mele, trebuie să fi fost o formă-gând. Abia mai târziu am aflat că acestea sunt evenimente reale care li s-au întâmplat multor oameni care au avut experienţe similare. În experienţele din apropierea morţii, uneori există un comitet de primire, alteori pot avea alt aspect, ca un fel de cor.

Ce părere aveţi despre îngeri?

Ăsta a fost un răspuns.

Alt răspuns este că am întâlnit o mulţime de oameni pe care i-am considerat de natură angelică. Dar nu i-am numit îngeri adevăraţi, ci i-am văzut a fi doar nişte oameni care şi-au depăşit limitările, identificarea cu ego-ul şi s-au eliberat de constrângerile condiţiei umane. Şi drept urmare, au devenit entităţi angelice, pure, incredibil de frumoase, cu o aură extraordinară de iubire, nişte entităţi luminoase. Aveau diferite forme. Un cuplu pe care l-am văzut păzea o intrare a unui fel de catedrală în care am intrat. Erau foarte înalţi şi aveau o aură foarte frumoasă şi o prezenţă luminoasă. Şi m-au invitat să intru în acest gen de dom în care am intrat.

Apoi am găsit un alt grup care cânta. Era un grup de oameni incredibil de frumoşi. Prefer să le spun oameni. Erau adunaţi în jurul unui iaz, un loc incredibil de frumos cu nişte flori inimaginabile. Şi cântau, dar cântau într-un mod pe care nu vi-l puteţi imagina. Era neasemuit de frumos.

Deci teoria mea în privinţa îngerilor este că sunt doar oameni. Desigur, eu abia de am zgâriat suprafaţa chestiunii. Sunt sigur că există entităţi, îngeri de un cu totul alt ordin şi mărime, dar aici s-a oprit experienţa mea. Mai târziu, unele persoane mi l-au menţionat pe Swedenborg, care şi el gândea la fel. Swedenborg credea că îngerii sunt oameni care au avansat până într-o stare de conştiinţă în care nu mai sunt împovăraţi de slăbiciunile umane. Fiind eliberaţi, ei acţionează într-un mod diferit, sunt la un alt nivel de existenţă.

Bineînţeles, când ajungem la acel nivel, să-i spunem angelic, în care suntem eliberaţi, abia atunci începe viaţa cu adevărat. Până atunci totul a fost o joacă de copii. Toate aceste lucruri mărunte cu care ne identificăm, lucrurile pe care le punem la cale, sunt doar nişte jocuri de copii.

VIAȚA NOASTRĂ REALĂ ÎNCEPE ODATĂ CU TREZIREA

Când ne trezim la adevărata noastră natură, acela este momentul în care începem să devenim reali. Devenim mai puternici, mai conştienţi că suntem cu toţii o mare familie. Şi atunci încep să ni se deschidă în faţă lucruri de nedescris.

Aflaţi mai multe despre activitatea lui Jurgen, vizitând www.multidimensionalman.com

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
22 decembrie
2021

Traducerea de mai sus provine din canalul YouTube al lui Jürgen Ziewe, videoclipul "Afterlife Answers - Part 19" publicat de autor pe 29 august 2020.