<  Pagina index Jurgen Ziewe


Mic ghid despre Viaţa de Apoi (27)

Jurgen Ziewe este un explorator al lumilor invizibile în care vom ajunge după moarte. Pe canalul său de YouTube a postat multe videoclipuri pe acest subiect. (videoclipul cu traducere este încorporat la sfârşitul textului).

A Compact Guide to the Afterlife (videoclip tradus)


Conferinţa internaţională despre viaţa de după moarte "Andare Oltre. Uniti nella Luce" 8-10 octombrie, 2021, Torino, Italia

Permiteţi-mi să încep prin a mă prezenta pe scurt. Sunt Jurgen Ziewe. Practic meditaţia de aproximativ 50 de ani. Ca urmare, în tinereţe, am avut o experienţă spirituală care m-a transformat. Atribui experienţele de ieşire din corp, care au avut loc ulterior, acestei experienţe foarte puternice.

Da, cred că tema principală este că, de-a lungul anilor, am avut o mulţime de experienţe extracorporale. Şi aceste experienţe de ieşire din corp mi-au oferit o perspectivă clară în privinţa stărilor de după moarte.

Dacă cineva doreşte să simtă cum este când ajungi în Viaţa de apoi, i-aş sugera să deschidă, pur şi simplu, uşa de la intrare şi să iasă afară, şi îşi va face o idee exactă cum se va simţi. Totul este incredibil de real. Este atât de real, încât poţi uita destul de repede cum era înainte.

Am notat aici câteva condiţii pentru a avea o experienţă extracorporală:

♥ În primul rând, este important este să ai claritate mentală şi focalizare a atenţiei.

♥ În al doilea rând, trebuie să stabilizezi experienţa pentru a nu aluneca înapoi în corp. Iar pentru a stabiliza experienţa, este foarte important să te focalizezi încă de la început. De obicei, eu mă concentrez asupra mâinilor sau pe un obiect de pe sol.

Acum voi enumera aspectele specifice ale experienţelor în afara corpului şi care sunt avantajele:

♥ Deci, primul aspect este că ai o conştiinţă deplină, precum este starea de veghe, când suntem total cufundaţi în experienţa de aici şi acum. Odată ce îţi dai seama că te afli într-o stare de dincolo de moarte, ai acces neîngrădit la oamenii care au murit şi pe care vrei să-i vizitezi. Nu seamănă cu alte mijloace de comunicare indirecte, pentru că te afli într-un mediu similar cu cel fizic. Poţi chiar conversa şi îi poţi îmbrăţişa pe cei dragi.

♥ Celălalt aspect este că ai libertate totală să decizi ce vrei să faci. Şi poţi explora natura noii realităţi în care te afli. Dar acesta este abia începutul, pentru că ţi se deschide o lume cu totul inedită şi nişte posibilităţi de care nici nu ai auzit vreodată.

Mi-am notat toate experienţele trăite timp de 50 de ani şi am făcut două cărţi din ele. Mi-am vizionat unele vieţi anterioare şi, de asemenea, am avut acces la înregistrările Akashice. Atunci când te afli în această stare de conştiinţă extinsă, un lucru minunat este că poţi pune orice întrebare şi vei primi răspuns. Dar răspunsul nu vine sub formă de gânduri sau cuvinte, ci ca o experienţă concretă.

De exemplu, eu sunt grafician şi a trebuit să ilustrez o carte despre spaţiu. Una dintre rugăminţile editorului a fost să fac o ilustraţie a Big Bang-ului. Tot ce a trebuit să fac a fost să cer “Du-mă la Big Bang!”. Şi m-am pomenit într-un spaţiu gol, dar în loc să aud sau să văd o explozie gigantică, am auzit doar patru sunete. Şi mi-am dat seama în acel moment că universul este rezultatul sunetului. Pentru că sunetul creează tipare şi vibraţii. Şi aceste vibraţii s-au materializat la nivelul fizic. Când i-am spus editorului meu că nu am văzut niciun Big Bang, ci doar am auzit nişte sunete, nu m-a crezut şi m-a rugat să inventez o imagine.

Aşadar, avem ocazia, cu ajutorul acestor stări superioare de conştiinţă, să desluşim mistere la care, în mod normal, nu avem deloc acces.

Dar aş vrea să mă întorc la experienţele de după viaţă, pentru că aici era interesul meu, din cauza decesului părinţilor mei şi al altor persoane cunoscute. Iar ce am descoperit a fost că viaţa de după moarte nu este o stare unică, precum această viaţă, ci are multe niveluri diferite şi multe dimensiuni şi multe stări. Astfel, nu numai că poţi duce o viaţă normală, aşa cum o ducem noi aici, dar ai şi posibilitatea de a merge în realităţi alternative.

De exemplu, poţi intra într-un vis. Iar dacă intri într-un vis, acela va fi un vis lucid. Şi în acel vis sau fantezie a ta, poţi inventa orice ai vrea să se întâmple. Acesta este un aspect rareori menţionat. Dar este o experienţă foarte intensă la persoanele care practică experienţele extracorporale.

Adesea, acestea trec printr-un vis lucid înainte de a ieşi din corp. Iar visul lucid este generat de subconştient. Iar uneori se poate amesteca cu realitatea consensuală astrală. Unii cred că, într-un vis lucid, se află într-o stare reală de dincolo de viaţă, dar ce se întâmplă, de fapt, este că devin conştienţi de propriul subconştient. Şi am învăţat foarte devreme că, pentru a ajunge într-o adevărată stare de dincolo de moarte sau în planul astral, trebuie să întrerup visul lucid. Şi o făceam focalizându-mi atenţia pe un detaliu de pe sol. În momentul în care mă concentram asupra unui obiect sau asupra mâinilor mele, conţinutul visului se evapora, iar eu căpătam conştiinţa trează de aici şi acum, la fel cum este conştiinţa de veghe aici, în această realitate.

Iar mai departe, este doar o chestiune de a decide ce vrei să faci, ce vrei să cercetezi, unde vrei să mergi, ce oameni ai vrea să întâlneşti. Sau poţi să apelezi la un ghid din acea lume, iar acesta te va duce acolo unde vei trage cel mai mare folos.

Aşa că, bineînţeles, am profitat de fiecare ocazie pentru a studia cum funcţionează realitatea. În primul rând, discutam cu oamenii de acolo. Iar în momentul în care vorbeam cu ei, puteam să intru în mintea lor şi trăiam orice experienţă de care pomeneau, le puteam retrăi amintirile. De exemplu, când am întrebat un bărbat din lumea astrală: “Ce ai fost în viaţa terestră?”, iar el mi-a spus: “Am fost şofer de camion”, nu numai că auzeam ceea ce spunea, dar chiar stăteam într-un camion cu el şi trăiam ceea ce trăia el în acea postură.

Iată deci cât de incredibil de puternică devine această conştiinţă extinsă atunci când ne părăsim corpul fizic. De aceea, oamenii care nu sunt pregătiţi pentru dimensiunea în care vor ajunge la moarte vor avea parte de o serie de experienţe pe care, probabil, nu le vor prea înţelege. Lucrul important pe care vreau să-l spun este că, atunci când mori, lumea ta interioară se transformă în realitatea exterioară. Practic, ceea ce se află în mintea şi subconştientul tău devine realitatea pe care o vei trăi.

De exemplu, dacă te afli într-o stare de spirit foarte negativă, de amărăciune sau frustrare, atunci mediul tău va fi unul întunecat, cum ar fi un oraş noaptea sau în amurg, şi totul va fi sumbru şi lipsit de culoare şi aşa mai departe. Dar opusul este, de asemenea, adevărat. Dacă ai o dispoziţie pozitivă, foarte fericită şi iubitoare şi benefică, mediul tău va fi extrem de frumos şi însorit şi te vei simţi înălţat şi fericit.

Uneori, oamenii duc cu ei în starea de după moarte traumele pe care le-au trăit. Ca să vă dau un exemplu, am întâlnit un grup de oameni care arătau ca nişte zombi. Şi printre ei am remarcat o femeie, care avea un fel de boală de piele. Arăta foarte bolnavă şi nefericită. Am pus ochii pe ea şi, în acel moment, am ştiut totul despre ea. S-a dovedit a fi o prostituată care murise din cauza unei supradoze de droguri şi care păstra multă furie împotriva celor care o exploataseră. M-am dus la ea şi am întrebat-o: “Ştii unde te afli?”, mi-a spus: “Cred că sunt într-un coşmar, dar nu ştiu cum să mă trezesc”. Aşa că i-am spus: “Îmi pare foarte rău să-ţi spun, dar nu eşti într-un coşmar, ci ai murit”. În acel moment, a fost oarecum şocată şi a început să plângă. Aşa că am luat-o în braţe, am încercat să o consolez şi i-am spus: “Nu este chiar atât de rău pe cât crezi. Vino cu mine, să ne plimbăm puţin”. Iar când mi-am pus braţul în jurul ei, am simţit o dragoste şi o compasiune extraordinare. Şi am observat imediat că pielea ei a început să se vindece, iar tenul ei a redevenit uman. Dar nu numai atât, ci şi lumina a devenit mai puternică pe măsură ce ne plimbam. În cele din urmă, am ajuns la un parc, care avea o grădină frumoasă. Iar ea arăta perfect, ca o femeie tânără în floarea vârstei.

Ce arată acest exemplu este că, indiferent de cât de rău ne simţim sau de cât am suferit în viaţă, după moarte, se poate întâmpla să scăpăm foarte repede de toate traumele trăite şi să redevenim normali. Poate dura doar câteva minute, ca în acest caz.

Şi există o mulţime de ajutoare care preiau astfel de cazuri nefericite, îi ajută pe aceşti oameni să se echilibreze şi să se adapteze. Dar, bineînţeles, există tot felul de stări mentale, care creează situaţii complet diferite. De exemplu, când eşti ataşat de trăsăturile tale de caracter. Să zicem că eşti o persoană foarte rea şi îţi place să fii rău, atunci este foarte dificil să ieşi din starea şi din mediul astal în care te afli. În cartea mea “Panorame din infinit”, am enumerat o mulţime de poveşti despre ce se poate întâmpla.

De pildă, am cunoscut o persoană care a ieşit treptat din tărâmul întunecat în care se afla la început. Şi a început să-şi corecteze trecutul lucrând ca ospătar într-un restaurant frumos. Ideea este că astfel de oameni trebuie să înveţe să slujească, să se pună în slujba semenilor. Asta le va purifica caracterul şi aşa vor avea ocazia să iasă din starea inferioară. Şi l-am întrebat ce poveste are. Iar el a început să-mi relateze ce i s-a întâmplat. Că se afla într-un loc foarte întunecat, cu oameni foarte răi, la fel de răi ca şi el, de unde nu putea scăpa. A mers zile întregi ca să scăpe de acolo, dar nu a ajuns decât în acelaşi loc de unde a plecat.

Este interesant că el nu mi-a povestit acestea cuvânt cu cuvânt, ci a fost o descărcare de informaţii, am primit întreaga sa experienţă dintr-o dată şi am înţeles totul dintr-o dată, însă mi-a luat câteva ore ca să scriu povestea.

Un alt aspect este că starea noastră de spirit ne determină înfăţişarea. Dacă suntem fericiţi, arătăm frumos. Iar dacă suntem nefericiţi, arătăm mai urât, aproape bolnavi.

Cam aşa este şi aici. Când oamenii sunt nefericiţi, tind să arate mai bătrâni, iar dacă sunt fericiţi, par să fie mai tineri. Dar la nivelul astral, efectul este mult amplificat. Aşa că poţi vedea imediat ce se întâmplă în interiorul persoanei, care nu-şi poate ascunde emoţiile.

Şi am ajuns la un aspect care este un miracol şi o experienţă minunată în planul astral, anume că oamenii îşi pot schimba forma la dorinţă. Ca o comparaţie, gândiţi-vă cum arată o defilare de carnaval aici, pe Pământ. În planul astral, oamenii pot face lucruri incredibile cu corpurile lor, transformându-se în jumătăţi de animale, dragoni, orice le trece prin minte. În multe ocazii am văzut astfel de festivităţi, absolut uluitoare. Prin urmare, locuitorii din astral îşi dau seama foarte repede ce puteri suplimentare au la dispoziţie. Şi descoperă că li se deschide o lume cu totul nouă pentru divertisment şi fantezie.

Odată ce ai asimilat această mentalitate, devii conştient de variatele posibilităţi disponibile la nivel astral. Eu, personal, de-a lungul experienţelor mele extracorporale, am construit două case, pe care le-am proiectat încă din starea de veghe. Iar când am ajuns la nivelul astral, le-am construit, erau nişte vile fantastice şi erau mereu acolo. Şi puteam să le îmbunătăţesc oricând. La un moment dat, după ce nu mai trecusem pe la casa mea de câteva luni, când am vizitat-o din nou, am dat peste nişte ocupanţi abuzivi care locuiau în ea. Dar mi-a plăcut că toţi erau nişte persoane minunate. Şi, ca şi mine, toţi erau artişti. Imediat ce am ajuns, mi-au făcut cunoştinţă cu toţi ocupanţii şi mi-au prezentat expoziţiile de artă pe care le deschiseseră acolo.

Trebuie să subliniez un lucru important, anume că noi trăim o viaţă dublă. Aici, jos, avem visele şi fanteziile noastre, iar în acest timp, noi şi manifestăm în planul astral ceea ce ne-am imaginat. Prin anii '80, când încercam cu disperare să am o expoziţie de artă şi nicio galerie nu-mi primea lucrările, într-o experienţă extracorporală, am găsit acolo cele mai fantastice expoziţii cu lucrările mele.

Deci planul astral are o funcţiune specială. Este proiectat pentru ca oamenii să îşi disperseze energia acumulată şi să-şi exprime tensiunile pe care le-au creat în timpul vieţii şi să îşi împlinească visele. Astfel, ei pot să se elibereze de tot stresul trăit aici şi să progreseze ulterior.

Sunt nenumărate exemple în acest sens. Oamenii care au o anumită cultură sau o anumită credinţă, îşi creează comunităţi în care îşi pot manifesta şi trăi fanteziile. De exemplu, am cunoscut doi artişti care au creat un întreg oraş de desene animate, pentru că în viaţă fuseseră graficieni. Cum s-a întâmplat: m-am pierdut într-un oraş al lor de desene animate, care era alcătuit din mai multe desene. La început, am fost foarte confuz în timp ce mergeam pe stradă, pentru că totul era făcut numai din desene. Şi m-am gândit că trebuie să fiu într-un vis. Dar apoi i-am văzut pe cei doi tipi care aveau joystick-uri şi controllere şi manevrau de la distanţă personajele decupate. Când am vorbit cu ei, mi-au explicat cu lux de amănunte ce făceau, că era un hobby.

Uneori m-am întrebat cum poate fi astralul atât de real, că sunt extrem de multe detalii, iniţial crezând că totul se petrece în imaginaţie, într-o proiecţie. Dar de-a lungul anilor, am descoperit că fiecare nivel, fiecare dimensiune este structurată în acelaşi mod ca şi dimensiunea noastră fizică, dar pe o energie mai fină, pe o vibraţie mai înaltă. Aşadar, tot ceea ce există pe planeta noastră fizică există şi la nivel astral, dar mult mai mult decât atât.

De exemplu, să luăm floarea numită margaretă. Există 1000 de soiuri diferite de margarete la nivel astral şi doar una sau două specii ajung să se manifeste fizic. Aşadar, nivelul astral este incredibil de variat şi de versatil şi de abundent.

Când trecem la un nivel şi mai înalt de conştiinţă, vibraţia devine incredibil de rapidă şi vie, o lume plină de viaţă, aproape dincolo de orice înţelegere, cât de frumoasă este şi cu nenumărate faţete. Şi plimbându-ne prin acea lume, lucrurile se schimbă aproape la fel de repede cum ne-am schimba noi gândurile aici, jos. Şi acolo te poţi concentra asupra detaliilor. Poţi vedea cum aceste detalii se desfăşoară într-un mod cu totul incredibil.

Am descoperit, treptat, cum ajung să se manifeste lucrurile la nivel nostru fizic. Totul începe la un nivel foarte înalt, de la nişte sunete. Aceste sunete se dezvoltă în modele, ca nişte fractali. Sunt foarte dinamice, foarte schimbătoare. Se pot transforma în infinite tipuri de modele. Iar noi putem influenţa aceste tipare atunci când suntem acolo. Şi putem manifesta orice ne dorim. Puterea noastră de manifestare se amplifică exponenţial, cu cât conştiinţa noastră se expansionează mai mult în aceste dimensiuni înalte.

Am descoperit, de asemenea, că gândurile – pe care noi aici, jos, le considerăm abstracte – au de fapt o formă, o culoare, o mişcare şi un sunet. De pildă, dacă asistăm la un concert acolo, nu numai că îl auzim, dar îl putem şi vedea. Putem vedea că fiecare sunet, fiecare ton, creează o gamă fantastică de culori şi forme, din muzică se nasc forme frumoase, tridimensionale.

Şi, de asemenea, mediul devine foarte receptiv la emoţiile şi gândurile noastre. Să zicem că vă plimbaţi într-un parc, iar acolo vedeţi un copac şi începeţi să-l admiraţi. În momentul în care simţiţi cât de frumos este, dintr-o dată, o mulţime de flori răsar în faţa voastră, ca urmare a faptului că aţi admirat copacul. Aşadar, există o comunicare imediată. Puterea noastră devine din ce în ce mai mare, cu cât conştiinţa noastră se extinde mai mult şi cu cât generăm mai multă pozitivitate şi iubire.

În schimb, la nivelul inferior, denumit şi nivelul din apropierea Pământului, sunt foarte puţine schimbări. Nivelul apropiat de Pământ din planul astral este o copie a nivelului nostru fizic, deci este creat de noi şi de oamenii care au murit şi care nu şi-au elevat conştiinţa, şi locuiesc într-o lume identică cu cea pe care o avem aici. De aceea, unii oameni care au murit nici măcar nu îşi dau seama că au murit. Aşa că îşi continuă viaţa obişnuită pe nivelul astral apropiat de Pământ. Ba îşi continuă chiar şi munca, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, chiar dacă nu-i nevoie de ea. Astfel găsim acolo şoferi de autobuz, autobuze, taximetrişti, birouri, restaurante, pub-uri, chiar şi bani.

Deci oamenii sunt foarte prinşi în starea de conştiinţă pe care o au aici. Şi aş adăuga chiar că majoritatea oamenilor de aici, de la nivelul fizic, nici nu sunt treji, sunt adormiţi. Nu sunt cu adevărat conştienţi de viaţă. Iar când mor, continuă să fie somnambuli, aşa că nimic nu se schimbă cu adevărat pentru ei.

Uneori mă distram demonstrându-le arta de a zbura, cu care nu erau obişnuiţi, pentru că toată lumea încă mergea pe jos şi lua un taxi sau un autobuz. Iar când am zburat prin aer şi i-am provocat să facă şi ei la fel, explicându-le că au nevoie doar de nişte gânduri pozitive, am devenit o adevărată atracţie pentru ei.

Şi înţeleg foarte bine puterea pe care o au fiinţele care vin din dimensiunile mai înalte şi care îi învaţă şi le arată că îşi pot îmbogăţi viaţa, că pot fi mai creativi. Se întâmplă tot felul de lucruri în cercuri restrânse. De exemplu, vine o trupă de muzică dintr-o dimensiune superioară. Când ei cântă, deodată, întreaga zonă se luminează şi apare o strălucire şi toţi sunt atraşi de ea şi devin foarte veseli. Multe fiinţe îşi aduc aportul în aceste dimensiuni inferioare pentru a le înveseli viaţa locuitorilor. Se fac o mulţime de lucrări sau servicii de către fiinţele coborâte din dimensiunile superioare în regiunile inferioare, nu doar pentru a salva oamenii aflaţi într-o stare disperată, ci şi pentru a le lumina mediul şi a le aduce bucurie.

Într-una din experienţele mele, am călătorit într-o dimensiune mult mai înaltă. Iar la întoarcerea în astral, zburam deasupra unei zone unde erau restaurante şi grupuri de oameni. Şi au început să se holbeze toţi la mine, iar eu mă întrebam de ce. Pe măsură ce mă apropiam de sol, am observat că din aura mea ieşea o lumină strălucitoare, pentru că tocmai venisem de la un nivel superior. Arătam ca un fel de înger pentru ei.

Şi mi-am dat seama câtă putere au fiinţele aflate într-o stare de conştiinţă plină de veselie, de compasiune şi bucurie, câtă putere reală au pentru a schimba atmosfera la nivelurile inferioare. Poate că noi nu ne dăm seama aici, dar la nivelul astral devine foarte evident.

Aşadar, acest lucru mi-a demonstrat cât de important este, cât încă mai trăim pe Pământ, să trăim o viaţă plină de pozitivitate, de compasiune, de iubire. Nu numai că ne va garanta un mediu minunat după ce vom muri, dar, de asemenea, putem să elevăm atmosfera de la acest nivel fizic.

Poate aveţi vreo întrebare sau doriţi să aflaţi ceva anume? Putem să continuăm discuţia.

- Dacă ne cultivăm anumite calităţi în această viaţă, oare îşi vor păstra eficienţa şi în viaţa de apoi? Ne vor fi utile şi acolo?

- Da, cred că da. Cred că cel mai eficient lucru este să-ţi concentrezi atenţia prin meditaţie şi să duci o viaţă în care să fii conştient de realitatea momentului prezent. Aşadar, obişnuiţi-vă să vă focalizaţi pe aici şi acum. Şi asta vă va fi foarte util. Astfel, nu deveniţi o victimă a influenţei altor oameni, aveţi mult mai mult control şi puteţi hotărî ce viaţă doriţi să duceţi atunci când treceţi în starea de după moarte.

Eu nu am fost niciodată cu adevărat interesat să am experienţe extracorporale, pentru că nici măcar nu ştiam că există aşa ceva când am început să meditez. Dar după câţiva ani de meditaţie, mi s-au deschis canalele energetice, iar experienţele extracorporale au început să se întâmple în mod natural. Şi abia atunci am început să devin conştient de Realitatea mai mare.

Dar cel mai bun lucru pe care vi-l pot recomanda şi, probabil, cel mai simplu lucru pe care îl putem face cât timp suntem aici şi acum, este să ducem o viaţă călăuzită de inimă. Este cea mai uşoară formă de meditaţie. Deci, când vorbim cu oamenii, vorbim cu inima. Când îi ascultăm, îi ascultăm cu inima, şi aşa mai departe. Iar dacă facem diverse lucruri, acţionăm din inimă. Şi astfel, ne creăm un obicei prin care, practic, aprindem în noi un sentiment de iubire permanentă. Iar odată cu acesta, apare şi sentimentul de bucurie. Aş spune că aceasta este cea mai simplă formă de meditaţie, să te concentrezi asupra inimii în viaţa de zi cu zi, aşa că nici măcar nu trebuie să te aşezi într-o postură de meditaţie.

Ca urmare, începi să te pui în slujba semenilor, ceea ce îi va ajuta pe o mulţime de oameni. Atunci când eşti în cele mai înalte stări de conştiinţă, poţi observa că, uneori, chiar şi un simplu zâmbet oferit cuiva în viaţa de zi cu zi îi poate schimba viaţa acelei persoane. Asta se aplică şi la viaţa de pe nivelurile astrale: când eşti vesel, înveseleşti imediat atmosfera, şi asta se vede mai ales dacă te afli într-un nivel astral inferior, unde totul este destul de mohorât şi sumbru. În momentul în care aduci cu tine iubire, întreaga zonă se luminează în jur şi oamenii sunt influenţaţi în mod pozitiv. Asta demonstrează cât de puternică este iubirea.

Şi încă ceva, poţi chiar observa în mod direct efectul iubirii în planul astral, pentru că se vede ca o lumină. De aceea aş recomanda celor care au pierdut pe cineva drag, în loc să fie trişti şi deprimaţi, ar trebui doar să îi trimită iubire. Nu numai că are un efect foarte pozitiv la nivel astral asupra persoanei care a murit, dar, de asemenea, le va elimina depresia prin care trec.

Dacă vrei să păstrezi legătura cu cei dragi de dincolo, dragostea este cea mai bună cale, pentru că vibrează la un nivel foarte înalt şi ei o vor simţi. Va uşura atmosfera de doliu şi veţi putea comunica efectiv. Dacă vrei să-ţi deschizi canalul de comunicare cu cei de dincolo, este mult mai uşor să o faci cu ajutorul iubirii.

- Întrebare: Arta şi frumuseţea pot fi canale, mijloace de a ne deschide inimile şi de a ne pune pe vibraţia iubirii?

- Da, orice are legătură cu arta şi frumuseţea ne deschide canalele creative. Creativitatea este primul impuls când ne punem în rezonanţă cu Universul. Ne conectăm la puterile creatoare. Şi cu cât suntem mai mulţumiţi de creaţia noastră, de arta noastră, cu atât ne apropiem mai mult de puterea creatoare universală.

Da, bineînţeles. Eu sunt artist şi am încercat să ilustrez prin tablouri lumea astrală. Intraţi pe site-ul meu, magicfantasyart.com. Puteţi folosi şi ochelarii de realitate virtuală pentru a vă scufunda efectiv în lumea mea artistică, care este în trei dimensiuni. Totul este gratuit. E suficient să intraţi acolo, nu vă costă nimic.

Aflaţi mai multe despre activitatea lui Jurgen, vizitând www.multidimensionalman.com

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
15 ianuarie 2022

Traducerea de mai sus provine din canalul YouTube al lui Jürgen Ziewe, videoclipul "A Compact Guide to the Afterlife" publicat de autor pe 9 noiembrie 2021.