<  Pagina index Jurgen Ziewe


Meditaţia INIMII DIVINE

În această meditaţie ghidată foarte puternică, Jurgen Ziewe ne propune să reconstituim o experienţă mistică reală pe care el a trăit-o de mai multe ori. Tot ce trebuie să facem este să urmărim textul, care curge pe fondul muzical foarte inspirat al lui Craig Pruess (videoclipul subtitrat este încorporat la sfârşitul textului).

Meditaţia INIMII DIVINE (videoclip tradus)

«Aşază-te într-o poziţie confortabilă şi relaxează-te – doar relaxează-te şi ascultă. Aceasta este meditaţia Inimii Divine.

Începem printr-o relaxare completă. Inspiră şi expiră uşor şi lasă-ţi corpul să plutească. Observă-ţi corpul şi relaxează-te complet. Cheamă sentimentul de recunoştinţă şi relaxează-te. Observă gratitudinea din Inima ta. Simte mulţumirea în Inimă.

Acum relaxează-ţi corpul mai mult, şi mai mult. Şi simte cum este să fii, doar-să-fii. Simte-ţi fiinţa. A-ţi simţi fiinţa înseamnă Unime, înseamnă Unitate. Simte că exişti. Simte Unimea. Unimea înseamnă a intra în Inima lui Dumnezeu.

Pentru a intra în Inima lui Dumnezeu, trebuie să fii pregătit. Pentru a intra în Inima lui Dumnezeu trebuie să te pregăteşti. Aşa că pregăteşte-te, luând seama la binecuvântările pe care le-ai primit. Pregăteşte-te simţind iubirea.

Focalizează-ţi toată dragostea în Inimă şi, cu această devoţiune totală, păşeşte în Unime. Renunţă la orice nu este iubire pură şi, cu fiecare pas pe drumul spre Unime, spre Dumnezeu, predă-te într-o devoţiune totală. Abandonează-te iubirii, pentru că Dumnezeu este iubire, Dumnezeu este unitate, Unime.

Acum cufundă-te adânc înlăuntrul tău. Simte-ţi fiinţa şi priveşte pe ecranul minţii, unde vei vedea un decor care se va desfăşura în faţa ta. Imaginea este plină de lumină. Ascultă-mi cuvintele şi imaginează-ţi că eşti acolo. De fapt, chiar eşti acolo, simte, fii acolo, pentru că deja eşti acolo. Când ţi-l imaginezi, eşti deja în acel decor, eşti chiar acolo. Aşa că ascultă şi fii.

Mergi pe un câmp întins: iarba este moale, strălucitoare şi abundentă, o iarbă atât de moale, atât de curată. Dealuri frumoase se văd la orizont. Este o dimineaţă caldă de primăvară, atât de caldă, dar plină de prospeţime. Un cer fără de nori. În depărtare se vede un munte, un munte majestuos care străluceşte în soare. Soarele tocmai răsare deasupra lui, trimiţându-şi razele de lumină peste tot.

Acum relaxează-te, cufundă-te adânc în fiinţa ta lăuntrică. Cufundă-te adânc în iubire. Lasă-te purtat, abandonează-te, pentru că există doar iubire în jur. Atât de dulce, atât de blândă.

Urechea se umple de sunet, un sunet ceresc. În jurul tău, un câmp verde întins, abundă de flori, roşii şi albe, albastre şi purpurii. O adiere blândă de început de vară te cheamă. Atât de blândă, caldă, mângâietoare. Cerul de deasupra este albastru, atât de albastru.

Dealuri domoale umplu orizontul, înconjurând un munte mare, ce străluceşte în soarele dimineţii, atât de intens, atât de impetuos, tot numai aur. Puternicul soare auriu stă suspendat chiar deasupra muntelui, trimiţând spre tine raze de aur. Atât de calde, atât de aurii.

Voci te cheamă, îţi fac semn, te invită. Razele de aur ale soarelui adună ceaţa ce se ridică din iarbă şi transformă fiecare mică picătură în aur. Formează în jurul tău un norişor de scântei aurii, un nor de aur sclipind ca miliarde de mici sori. Le simţi bucuria în Inimă. Îţi vine să izbucneşti în râs de bucurie şi încântare. Norişorul auriu reacţionează şi se înfăşoară în jurul tău, răspunzând bucuriei tale. Apoi te ridică în sus, în aer, uşurel, vesel, sus, tot mai sus.

Muntele te cheamă. Soarele îşi trimite razele spre tine: VINO ACASĂ, TE AȘTEPT. VINO ACASĂ, COPILUL MEU!

Deja recunoşti cine te cheamă. Încă nu-ţi vine să crezi că eşti chiar tu, dar aşa este. Eşti Tu. Îmbrăţişat de norul călduros, planezi pe raze aurii de lumină spre Acasă, Căminul tău. Nu te poţi opune.

Ceaţa ridicată de la sol se luminează în milioane de scântei aurii. Muntele din depărtare luminat de Soare s-a transformat în aur, aur pur. Eşti atras de splendoarea lui. Nu i te poţi opune.

Ceaţa de aur se adună în jurul tău, se formează într-un nor, te cuprinde, te îmbrăţişează şi te ridică în aer. Eşti atras spre vârful muntelui auriu, atât de auriu, atât de magnific, atât de puternic.

Soarele de deasupra muntelui îţi atrage toată atenţia, pentru că ştii deja ce este. Nu este doar un soare, este chiar Căminul tău, atât de dulce, atât de iubitor. Te atrage spre el, spre Acasă, radiind această iubire, este atât de plin de iubire, de slavă, atât de dulce. Nu i te poţi opune.

Norul de ceaţă aurie te îmbrăţişează, te poartă, te duce mai aproape, atât de blând, te înfăşoară într-un nor de iubire şi te abandonezi. Te laşi dus complet. Vrei să te uneşti, să te predai luminii, iubirii. Şi te abandonezi acestei iubiri, te predai cu totul.

Lăsându-te astfel dus, norul te ridică mai aproape spre lumină deasupra văii. Auzi un sunet ceresc, atât de dulce, venind dinspre lumină, plutind spre tine. Voci încântătoare, voci de îngeri, atât de dulci, atât de blânde. Nu mai poţi rezista atracţiei luminii, atracţiei soarelui, acestei iubiri.

Şi norişorul tău te duce mai aproape, te poartă înspre Soare, uşurel, atât de uşor. Nimic nu mai contează acum, în afară de acest sunet care te cheamă să te laşi dus, să te abandonezi. Poţi avea încredere absolută în el, pentru că este iubire, iubire pură.

Muntele se apropie, pe măsură ce te ridici mai sus în aer spre acest vârf, iar soarele pluteşte deasupra zenitului ca o minge de lumină. Nu-i deloc soarele, ci însăşi lumina lui Dumnezeu. Unimea te aşteaptă. Simte-i îmbrăţişarea. Simte-i iubirea infinită.

Te ridici din ce în ce mai sus, pluteşti în înalt, în deplină siguranţă. Cu cât te înalţi mai mult, îţi creşte bucuria din inimă, pentru că ştii că vei ajunge Acasă în curând.

Eşti atras spre o lumină frumoasă care îţi încălzeşte sufletul şi pătrunde în fiecare celulă a fiinţei tale. Lumina blândă îţi revigorează sufletul şi înfăţişează o frumoasă, atât de minunată lumină solară ce luminează cerul.

Apoi, deodată, chiar lângă tine, simţi o Prezenţă. Te îmbrăţişează uşor şi te leagănă dintr-o parte în alta. Ştii că poţi avea încredere în ea, o încredere absolută. Şi te abandonezi iubirii sale.

IATĂ-TE, COPILUL MEU IUBIT. BINE AI VENIT ACASĂ. VINO ÎN BRAŢELE MELE. AI AJUNS, ÎN SFÂRŞIT, ACASĂ.

Este o iubire dulce şi totală, o iubire pe care nu ai mai cunoscut-o până acum. Iar inima ta vibrează de bucurie în această iubire, atât de frumoasă, atât de blândă.

TE IUBESC ATÂT DE MULT, ATÂT DE MULT ŞI NU TE VOI PĂRĂSI NICIODATĂ. VOI FI MEREU AICI, CHIAR LÂNGĂ TINE, PENTRU CĂ TE IUBESC ATÂT DE MULT, ATÂT DE MULT.

Lacrimi îţi ţâşnesc din ochi. Ştii cine este. Nu-ţi vine să crezi că a sosit timpul reunirii, dar este adevărat, eşti Acasă şi lacrimile tale sunt lacrimi de bucurie.

AI RĂTĂCIT ÎN ÎNTUNERIC, ÎNCERCÂND SĂ-ŢI GĂSEȘTI DRUMUL ÎNAPOI SPRE MINE, DAR ACUM EŞTI AICI, CU MINE ŞI TE IUBESC ATÂT DE MULT, ATÂT DE MULT. EŞTI ACASĂ ACUM. LASĂ-MĂ SĂ TE ÎMBRĂŢIŞEZ ŞI SĂ ŞTII CĂ SUNTEM UNIŢI, SUNTEM UNA.

Iar vocea blândă îţi şopteşte: TU EŞTI O PARTE DIN MINE, IAR EU SUNT O PARTE DIN TINE. TU EŞTI LUMINĂ, EŞTI LUMINA MEA. EU SUNT TU ŞI TU EȘTI EU. ACUM SUNTEM ÎMPREUNĂ ŞI SUNTEM UNA, PE VECI.

Eşti îmbrăţişat de această iubire minunată. Niciodată în viaţa ta nu ai simţit atâta iubire, atâta siguranţă, atâta protecţie.

NIMENI NU TE JUDECĂ. EŞTI IUBIT ŞI ATÂT.

Te simţi incredibil de fericit, scăldat în fericire. Lacrimi de bucurie îţi curg pe obraji. Simţi o iubire nemărginită şi necondiţionată.

NU VEI FI NICIODATĂ SINGUR. NU AM FOST NICIODATĂ SEPARAŢI. TE IUBESC ATÂT DE MULT. VOI FI MEREU ALĂTURI DE TINE, PENTRU CĂ TU EŞTI TRUPUL MEU.

Te simţi iubit, atât de iubit, atât de călduros iubit. Simţi puterea, energia, lumina, bucuria, beatitudinea; întreaga ta fiinţă este plină.

EŞTI ILUMINAT. CORPUL TĂU, FIINŢA TA, SUFLETUL TĂU ESTE PLIN DE LUMINĂ, DE IUBIRE. NU MAI EŞTI SINGUR. SUNTEM UNA. EŞTI UNIFICAT. TU EŞTI LUMINA MEA. EŞTI IUBIREA MEA. EŞTI DARUL MEU PENTRU LUME. TE IUBESC.

Nu mai eşti singur. Corpul îţi vibrează, pentru că eşti fericit, incredibil de fericit. Nu te-ai simţit niciodată aşa.

IAR CÂND TE VEI ÎNTOARCE ÎN LUME, NU UITA: SUNT TOT CU TINE. CHEAMĂ-MĂ. CHEAMĂ-MI NUMELE, ÎN TĂCERE, CU SUFLETUL. ŞI TE VOI AUZI, ÎŢI VOI RĂSPUNDE. VIAŢA TA ESTE PREŢIOASĂ.

Acum, te vei întoarce înapoi în lume, înapoi în corp. Dar aminteşte-ţi: lumina este încă în tine. Oriunde ai fi şi oriunde te-ai duce, tu păşeşti tot în lumină.

SUNT MEREU AICI ŞI ACUM. EU SUNT VIAŢA TA, BINECUVÂNTATĂ DE IUBIRE. TE IUBESC.

Oriunde ai merge, păşeşti pe lumina lui Dumnezeu. Şi oriunde ai fi, eşti liber. Eşti plin de iubire. Iubirea iradiază din inima ta şi se răspândeşte în lume.

Eşti unit cu tot ce este viaţă.

Eşti sănătos.

Eşti puternic.

Eşti plin de abundenţă.

Eşti înţelept.

Eşti eliberat şi eşti unit cu Sursa ta.»

 

Jurgen Ziewe a scris trei cărţi despre călătoria astrală şi meditaţie.

Jurgen meditează din 1969. Cărţile sunt mărturii ale explorărilor sale în tărâmurile subtile ale conştiinţei, pe care le-a vizitat în timpul experienţelor extracorporale şi al meditaţiilor profunde timp de cincizeci de ani. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi: www.multidimensionalman.com

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
16 octombrie 2021

https://vimeo.com/629927896

Traducerea de mai sus provine din canalul YouTube al lui Jürgen Ziewe , videoclip publicat de autor pe 20 decembrie 2019.