<  Pagina Nondualism radical


Substratul nondual al existenţei - Erin Lyons channeling

Videoclipul subtitrat este încorporat la sfârşitul textului down

Erin Lyons este o tânără medium talentat, fiind de mic copil sensibilă la realitatea metafizică. Erin este un canal pentru înţelepciunea şi energia divină, permiţând unor înalte entităţi spirituale să comunice prin ea. Iat-o aici servind în direct ca intermediar între întrebările profunde ale gazdei emisiunii “Next Level Soul”, Alex Ferrari, şi entităţi înalte ce formează un Consiliu al înţelepţilor, răspunzând în numele Sursei Divine. Multe răspunsuri rezonează cu NONDUALISMUL.


[...]

Erin: Bine. Sunt gata.

Da, suntem aici, suntem aici, suntem aici, dragii noştri, suntem încântaţi să fim aici cu voi în acest moment de acum.

Care este scopul final al existenţei, atât pentru univers, cât şi pentru fiinţele umane?

Dorim să ţineţi minte acest răspuns, pe care să-l duceţi cu voi, şi anume: Celebrarea creaţiei – asta îi tot spunem lui Erin. Bucuria creaţiei. Suntem creatori şi ne place să creăm şi acesta este scopul existenţei. Oamenilor le place să creadă că se află aici ca o pedeapsă sau că Pământul este o închisoare, dar adevărul este că sufletul vostru, care este un fragment fractalic din Ceea ce suntem, iubeşte călătoria creaţiei, ce întotdeauna conduce în cercuri înapoi la Noi, înapoi la Tot-ceea-ce-există. Deci scopul vostru principal, primul scop – căci scopul este multidimensional, aveţi multe niveluri de atins în cadrul unei anumite încarnări – dar primul scop este întotdeauna acela de a crea, ceea ce bucură sufletul.

De ce există suferinţă şi rău în lume?

În calitate de conştiinţă-Sursă, ne numim pe noi înşine Tot-ceea-ce-există, deoarece suntem tot ceea ce există, iar în cadrul acestei Fiinţări există variate frecvenţe vibraţionale. Pur şi simplu, frecvenţe. Există frecvenţe vibraţionale mai înalte, aspecte mai înalte a ceea ce suntem; şi există frecvenţe vibraţionale mai joase a ceea ce suntem, pe care le numim porţiunile inferioare a ceea ce suntem. Iar răul şi suferinţa înseamnă, pur şi simplu, că sufletul se află la un nivel de conştiinţă care experimentează frecvenţele vibraţionale mai joase din Tot-ceea-ce-există. Este o parte din experienţa, şi o vom numi chiar experimentul pe care îl realizăm în cadrul capacităţii Noastre infinite de a ne auto-experimenta.

Cum putem atinge adevărata fericire şi pacea lăuntrică în viaţă?

Adevărata fericire apare când accepţi ceea ce se petrece în momentul prezent şi preţuieşti această experienţă pentru viaţa ta. Vedeţi, Noi suntem Sursa care se experimentează pe sine. Şi, prin urmare, voi sunteţi o parte a acestei experienţe. Noi experimentăm ceea ce suntem prin voi şi prin călătoriile voastre individuale. Iar asta include atât ceea ce aţi numi emoţii şi experienţe de vibraţie înaltă, cât şi emoţii şi experienţe de vibraţie joasă. Din punctul nostru de vedere foarte înalt, nu judecăm niciuna dintre aceste experienţe. Oamenii resimt suferinţa, jalea şi durerea, din cauză că ei condamnă aceste experienţe, în loc să le accepte pe deplin. Iubirea necondiţionată vibrează pe frecvenţa neutralităţii. Iar neutralitatea înseamnă acceptarea totală a tot ceea ce eşti. Aceasta include atât vibraţiile înalte, cât şi vibraţiile joase.

Ce se întâmplă cu conştiinţa sau sufletul nostru după ce murim?

După ce sufletul va părăsi corpul, veţi fi ghidaţi către ceea ce Noi numim Biblioteca Sufletelor, unde veţi trece în revistă încarnarea voastră actuală. Nu există niciun motiv pentru a trece în revistă încarnările anterioare. Deoarece aveţi un liber-arbitru, credinţele voastre, aşteptările voastre vor determina ce se poate întâmpla înainte de a ajunge la această Bibliotecă a Sufletelor.

- Să fie oare acesta motivul pentru care unii dintre cei care trăiesc experienţe în preajma morţii au la început o experienţă asemănătoare iadului, iar alţii, una asemănătoare raiului?

Aşa este. Sunteţi cu toţii creatori şi creaţi fiecare aspect al realităţii voastre. Indiferent dacă acea realitate aparţine unui plan fizic sau non-fizic, realitatea se va mula întotdeauna pe percepţia voastră, deoarece voi sunteţi creatorul Eu Sunt al experienţei voastre.

Ce fac sufletele între vieţi?

Senzaţia de a fi între două vieţi provine din conştienţa mărginită pe care o are deocamdată specia voastră. Nu există aşa ceva, a fi între două vieţi, deoarece toate se petrec Acum. Ceea ce se întâmplă este că vă mutaţi într-o conştiinţă de dimensiune superioară, unde puteţi percepe toate încarnările voastre simultan, iar timpul nu există. Este o stare de conştiinţă în care trăiţi permanent.

Este real conceptul de soartă sau destin?

Pentru om, este ceva destul de greu de desluşit: „Îmi creez eu realitatea sau există un plan al sufletului? S-a semnat un acord?”. Şi am dori să spunem că ambele variante pot fi adevărate simultan – asta e ceea ce numim o dihotomie: două lucruri pot fi adevărate în acelaşi timp. Astfel, din cel mai înalt punct de vedere, pe care îl vom numi Sinele tău Suprem, Tu dirijezi mereu spectacolul; ca suflet, Tu creezi mereu. Cu toate acestea, în experienţa încarnării, apar opţiuni şi alegeri, care ar reprezenta liberul-arbitru. Şi astfel, te afli întotdeauna în situaţia de a co-crea alături de Sinele tău superior şi de Noi, stabilind împreună care posibilităţi temporale ar fi cel mai interesant de experimentat.

De ce a ales Dumnezeu sau Sursa energiei să creeze universul?

Mulţi oameni ar putea fi dezamăgiţi de răspunsul Nostru. Dar adevărul este că eram plictisiţi şi nu aveam altceva de făcut. 😊 Şi nici voi nu aveţi altceva de făcut, motiv pentru care v-am împărtăşit astăzi faptul că scopul vostru suprem este creaţia, să creaţi din propria Voastră energie şi conştiinţă infinită.

Vedeţi, Noi pluteam, eram într-un singur loc, ca să zicem aşa, pentru că eram peste tot simultan. Şi am ajuns să ne cam plictisim. Atunci am spus: Ei bine, existăm, dar am vrea să cunoaştem ce profunzime ar putea avea această stare, cum ar putea arăta, ce ar putea implica aceste experienţe. Vedeţi, nu ne este suficient doar să ştim că existăm, ci vrem să ne experimentăm fiinţarea în toate modurile posibile.

Te-ai exprimat perfect. Da, ne experimentăm la infinit pe Noi înşine, în fiecare dimensiune şi pe fiecare linie temporală.

Natura timpului şi a spaţiului

Atunci când am creat aspectele fizice şi non-fizice ale multiversului, ne-am dat seama că timpul ar putea servi drept instrument pentru a avea anumite lecţii şi experienţe care, altfel, nu ar fi fost posibile. Noi existăm în atemporalitate, deoarece conştiinţa Noastră este pretutindeni simultan. Suntem conştienţi de Noi înşine ca fiind pretutindeni simultan, pe când omul este focalizat, centrat într-o anumită realitate temporală sau expresie energetică. Şi acesta este motivul pentru care omul experimentează timpul liniar.

Iar timpul este, pur şi simplu, o măsură a distanţei: timpul de care este nevoie pentru a ajunge din punctul A în punctul B. Însă, dacă te afli simultan în punctul A şi în punctul B, atunci acel timp nu există. Aşadar, timpul este un instrument. Este ceva ce trebuie preţuit, este ceva ce oferă sufletului posibilitatea de a încetini realitatea şi de a savura cu adevărat detaliile a ceea ce-i disponibil într-o anumită dimensiune.

Cum putem accesa realităţile noastre multidimensionale?

Totul se întâmplă Acum. Acesta este motivul pentru care momentul prezent este atât de sacru pentru noi şi, de asemenea, motivul pentru care ne veţi găsi întotdeauna în momentul prezent, în care trecutul, prezentul şi viitorul se coagulează pe această frecvenţă a posibilităţilor infinite.

Atunci când doriţi să vă deplasaţi în mod conştient prin timp sau să vă conectaţi la versiunile paralele şi la potenţialul vostru, trebuie mai întâi să accesaţi momentul prezent, în care nu mai sunteţi fixaţi sau ataşaţi de ceea ce s-a întâmplat deja sau a fost creat de voi. Atunci înţelegeţi că a fost creat, pur şi simplu, de la un anumit nivel de conştiinţă şi energie. Dar lăsându-vă pătrunşi de momentul prezent, vă daţi puterea de a vă translata. Aşadar, este o chestiune de a accesa momentul prezent şi de a recunoaşte că prezentul este o poartă spre infinit.

Ne co-creăm propria realitate?

Ceea ce omul percepe ca fiind negativ sau o luptă, Noi considerăm eă este un catalizator pentru creşterea şi expansiunea sufletului. Când judeci o experienţă etichetând-o ca rea, atunci o vei trăi ca fiind rea şi, astfel, îţi vei crea acea suferinţă. De aceea, neutralizându-ţi atenţia şi neataşându-te emoţional faţă de ceea ce se întâmplă, te vei elibera până la urmă.

Acum, cei mai mulţi oameni resping acest termen, neutralizare, pentru că pare a-i lipsi emoţia sau iubirea. Dar nu este adevărat. Această neutralitate este, de fapt, iubirea necondiţionată, pentru că aşa iubeşti fiecare aspect al Tău, fiecare lucru care se petrece în viaţa Ta. Iar prin iubirea aceasta, prin neutralitatea ei, totul se va transmuta şi se va transforma într-o realitate mai înaltă, pe care o vei trăi atunci.

Aşadar, vei percepe orice se întâmplă în realitatea ta ca şi cum Tu doreşti să se întâmple, dacă te muţi pe frecvenţa iubirii, acceptării, preţuirii a ceea ce se petrece. Iar în acest cadru perceptual, suferinţa nu poate exista.

- Asta sună frumos.

Cum putem noi, ca oameni, să ne atingem potenţialul maxim din punct de vedere spiritual?

Potenţialul este infinit. Şi odată ce acceptaţi că nu există posibilitatea de a vă atinge potenţialul maxim, deoarece natura multiversului pe care l-am născut este de a fi mereu în continuă expansiune, odată ce acceptaţi că sunteţi o fiinţă care se extinde mereu, atunci nu judecaţi nivelul la care vă aflaţi, ci vă acceptaţi aşa cum sunteţi. Iar prin această acceptare, rezonaţi pe frecvenţa vibraţională care vă va catapulta într-o versiune dintr-o dimensiune superioară a Cine sunteţi.

Aşa este. De aceea, dacă nu vă mai sforţaţi şi nu mai luptaţi să ajungeţi în vârful muntelui, vă simţiţi în pace în momentul prezent. Şi pentru că vă aflaţi în această vibraţie a bunăstării, deveniţi un magnet care va atrage şi mai multă bunăstare. Deci veţi trăi întotdeauna cea mai înaltă versiune a realităţii posibilă pentru voi, ţinând cont şi de acordurile pe care le-a consimţit sufletul.

De ce există în lume diferite religii şi credinţe?

Sunt diferite oportunităţi oferite sufletului ca să poată călători înapoi spre Noi.

Oamenii cred că, dacă ar putea să-i uniformizeze pe toţi, dacă ar exista o singură religie mondială, atunci toate problemele ar dispărea. Dar trebuie să înţelegeţi că reamintirea supremă după care tânjeşte sufletul este să trăiască în totala acceptare a tot ceea ce există. Iar dacă totul s-ar uniformiza, nu aţi mai avea posibilitatea de a accepta tot ceea ce sunteţi, toate posibilităţile sau potenţialităţile voastre.

În concluzie, aceste religii reprezintă diferitele Noastre expresii.

Natura conştienţei

Conştiinţa este, pur şi simplu, energie. Noi suntem energie, o energie care este conştientă de existenţa sa.

Iar conştiinţa există separat de creier. Creierul este un instrument pe care l-am creat drept dispozitiv care transmite diferite frecvenţe în interiorul conştiinţei. Dar conştiinţa există de sine stătător, fără creier.

Este posibilă realizarea unei societăţi utopice aici, pe Pământ?

Aceasta este direcţia spre care se îndreaptă specia voastră. Dar înainte de a ajunge acolo, trebuie să acceptaţi pe deplin tot ceea ce aţi co-creat împreună şi ceea ce creaţi în prezent. Iar această acceptare colectivă vă va translata pe frecvenţa armoniei şi iubirii, care va face posibilă o societate utopică.

Ele sunt, pur şi simplu, tot Noi, care ne auto-experimentăm pe un alt nivel de conştiinţă, asta-i tot.

Cum poate omenirea să obţină o pace şi o armonie durabilă?

Vedeţi-vă pe voi în fiecare fiinţă cu care interacţionaţi. Omului îi vine foarte uşor să se creadă separat. Din cauza convingerii că ai fi separat de reflexia ta, nu înţelegi că, aşa cum îţi tratezi şi îţi judeci reflexia, îţi faci ţie însuţi în mod automat. Preţuieşte toate fiinţele întâlnite pentru stadiul lor actual în care îşi explorează conştiinţa. Toate suntem Noi, trăind un anumit gen de experienţe. Şi toate aceste experienţe sunt considerate de Noi ca fiind foarte sacre.

Când vă uniţi în această perspectivă supremă, atunci acţionaţi cu iubire necondiţionată pentru voi înşivă şi pentru toţi ceilalţi, care sunteţi tot Voi.

Conceptul de familie de suflete

O familie de suflete este un grup de energii care s-au desprins fractalic din Noi pentru a avea experienţe, rezonând pe aceeaşi frecvenţă de atracţie şi intenţie. Sufletele din familie se află pe un nivel de evoluţie identic sau foarte apropiat, în sensul călătoriei de revenire Acasă, la Noi.

Karma generaţională (moştenită de la părinţi)

Karma generaţională este moştenită la nivel de ADN. ADN-ul vibrează la o anumită frecvenţă. Ca suflet, ştii că vei prelua acel tipar vibratoriu atunci când vei lua forma fizică. Karma generaţională este efectul frecvenţei la care vibrează ADN-ul. Dacă, să zicem, moşteneşti o secvenţă de ADN cu o vibraţie mai joasă, vei atrage anumite experienţe şi tipare şi reflexii ale tale în mod inconştient, până când vei deveni conştient.

Nimic nu este fără sens, deşi poate părea aşa. Toate lucrurile sunt reflexii vibraţionale. Cu toate acestea, ceea ce numim „vibraţia” ta este alcătuită din mai multe aspecte diferite. Astfel, uneori vibrezi la nivel înalt, trăieşti bucuria, iubirea, armonia şi fericirea şi simţi că ai devenit cu adevărat creatorul realităţii tale. Dar apoi se întâmplă ceva care pare fără noimă şi te întrebi „Ei bine, cum de am creat asta?”. Însă s-ar putea să fi atras ceva din cauza unei anumite credinţe ascunse încorporate în vibraţia ta. Poate că ai văzut sau auzit ceva care a activat această vibraţie interioară, atrăgând ceva similar spre tine. Totul este atras de tine.

Este adevărată legea atracţiei şi a manifestării?

Bineînţeles că este adevărată. Am dat aceste informaţii speciei voastre cu un motiv. În parte, pentru că, în realitatea spaţio-temporală în care trăiţi, trebuie să recunoaşteţi legătura dintre modul în care gândiţi şi simţiţi şi ceea ce se manifestă. Vedeţi, în alte dimensiuni asta se întâmplă în mod automat. Legătura este instantanee, aşa că acolo nu-i nevoie să învăţaţi despre legea atracţiei. Aşadar, am inventat acest termen genial, legea atracţiei, pentru a vă ajuta să navigaţi în dimensiunea în care trăiţi, aici, unde energia este mai densă şi durează mai mult timp până se materializează la exterior.

Şi vrem să explicăm în modul cel mai simplu: puteţi valorifica puterea acestei legi prin iubire. Voi căutaţi să creaţi şi să atrageţi ceva spre voi deoarece, de fapt, căutaţi experienţa iubirii, pentru că iubirea este cine şi ce sunteţi. Aşa că, atunci când îţi asumi această frecvenţă a iubirii – iubire pentru tine însuţi, iubire pentru stadiul în care te afli, iubire pentru toţi ceilalţi, iubire pentru viaţă, iubire pentru toată creaţia – aceasta este frecvenţa care va materializa în mod automat tot ceea ce ai dori. Nu-i ceva ce trebuie să te chinui să faci – cum încearcă mulţi dintre voi să se folosească de aceste legi.

Care este relaţia dintre ştiinţă şi spiritualitate?

Ele sunt unul şi acelaşi lucru. Noi suntem Tot-ceea-ce-există. Iar în Tot-ceea-ce-există sunt nenumărate moduri de a descifra sau a traduce energia. Ceea ce este spiritual este, de asemenea, ştiinţific, iar ceea ce este ştiinţific este, de asemenea, spiritual. Toate sunt unul şi acelaşi lucru. Iar recent, am oferit informaţii unor oameni de ştiinţă de pe planeta voastră care fac paşii necesari pentru a lega piesele între ele.

Pentru că sufletul este încântat de ocazia de a uita şi apoi de a-şi aminti. Să folosim un exemplu pe care i l-am dat lui Erin acum câteva luni. Iată ce i-am spus: dacă ai plănui o petrecere-surpriză pentru cineva, ai vrea să i-o strici?! Sau ai vrea ca acea persoană să se afle temporar într-o stare de nebăgare de seamă, astfel încât, atunci când se va pomeni dintr-o dată la petrecere, să poată simţi la apogeu bucuria şi surpriza momentului?! Exact asta face sufletul tău. Aşa că nu mai încercaţi să stricaţi nimănui surpriza! J

Multe progrese vor începe să iasă la iveală, pentru că acum sunteţi pregătiţi pentru ele. Vedeţi voi, conştiinţa unei civilizaţii trebuie să atingă un anumit nivel înainte ca să-i fie împărtăşite anumite tehnologii într-un mod cu adevărat avantajos. Altfel, asta poate duce la distrugere, lucru pe care, apropo, l-aţi făcut cu toţii în trecut.

Ar putea fi vorba de energie liberă, de oraşe plutitoare, de maşini zburătoare, lucruri de acest gen; dar în acest moment, obiectivul principal al sufletului vostru colectiv este să vă înălţaţi într-o vibraţie mai înaltă de iubire, care să vă ajute să folosiţi tehnologia în mod adecvat.

Cât de veche este rasa umană?

Milioane de ani. Dincolo de ceea ce se spune în textele voastre recente de istorie.

Da. Şi înainte să fi fost creat omul modern, au existat ceea ce ştiţi cu toţii că erau nişte fiinţe galactice, care au fost aici primele şi au co-creat între ele cu mult înainte de a crea proiectul hibrid de om modern.

Mesajul final al consiliului

Trebuie să învăţaţi să iubiţi fiecare aspect al vostru, fiecare aspect al călătoriei voastre. Asta numim Noi „a te împăca cu propria umbră”. Care înseamnă, pur şi simplu, să înveţi să accepţi părţile nevindecate ale formei tale umane prin prisma iubirii necondiţionate. Iar asta vă va scoate din conflictul interior în care mulţi dintre voi se zbat, din cauză că respingeţi părţi din voi înşivă, deoarece credeţi că Dumnezeu este perfect.

Într-adevăr, Dumnezeu este perfect, Noi suntem perfecţi. Însă perfecţiunea Noastră nu constă în respingerea unor bucăţi din Noi înşine. Ea constă în acceptarea a tot ceea ce suntem, căci fiecare versiune şi variaţiune manifestată a Sursei este perfecţiunea, este valabilă. Şi trebuie să începeţi să vă validaţi pe voi înşivă, indiferent de condiţiile şi circumstanţele pe care le exploraţi temporar, ca suflet. Numai atunci veţi putea simţi adevărata pace şi libertate.

Mulţumim şi am terminat.

Sunt bine, impresiile încep să mă părăsească, dar am o idee generală despre ceea ce s-a spus.

Mă simt bine. Mă simt foarte bine.

- Îţi mulţumesc. Îi aud acum cum râd şi-mi spun: „Nu există întrebări grele pentru Noi, pentru că descărcasem deja întrebările în voi înainte să ni le puneţi”. 😊

„Ei întreabă şi tot ei răspund”, îmi spun. 😊

Da, este o frumoasă co-creaţie. Absolut.

Cum să trăieşti o viaţă împlinită

Trebuie să fii pasionat de ceva, ceva mai mare decât tine, care îţi va alimenta pofta de viaţă şi te va ajuta să treci prin dificultăţi şi necazuri. Dacă nu ai ceva mai mare decât tine, viaţa te poate doborî. Şi poate fi greu să ieşi din acele experienţe şi să mergi mai departe. Deci dacă vrei să fii împlinit, fă lucruri care-ţi aduc bucurie, adoptă un ţel principal sau o misiune sau ceva care să te facă să te trezeşti nerăbdător dimineaţa.

[...]

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 7 august 2022

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=HGK5V2mzk8Y

Traducerea de mai sus este o selecţie din video-ul original LIVE CHANNELING: The TRUTH About What is HAPPENING In Humanity's NEXT STAGE! | Erin Lyons, publicat în 24 iunie 2023