<  Pagina Sfaturi pentru paranormali


Jamie Munday: Ce urmează după trezirea lui Kundalini

În acest videoclip, iluminatul JAMIE MUNDAY ne descrie experienţa Kundalini şi cum poţi profita înţelept de ea. (videoclipul subtitrat este încorporat la sfârşitul textului).

«După o trezire a lui Kundalini vei începe să trăieşti lucruri foarte stranii şi nenaturale. Unele de-a dreptul fascinante. Altele sunt mai negative. Depinde din ce punct de vedere le percepi.

Voi intra în subiect chiar acum. Sper că ţi le ofer la timp, dacă eşti angrenat pe o cale de trezire a lui Kundalini. În acest caz, sigur vor găsi rezonanţă în tine. Aşa că priveşte acest video.

După ce energia Kundalini a explodat prin corpul tău de-a lungul coloanei vertebrale, explodând în beatitudinea extazului, vei începe să observi nişte schimbări în tine foarte repede.

Prima este aproape instantanee. Mie mi s-a întâmplat peste noapte...

Să văd dacă găsesc nişte fotografii cu ziua dinainte şi ziua după eveniment. Cred că o să găsesc.

Forma feţei se va schimba (ziua de dinainte: obraji umflaţi) aproape instantaneu. Ştiu că sună nebunesc, dar e adevărat.

(ziua de după: ce bine mă simţeam!) Îţi vei pierde tot excesul de greutate a corpului într-o clipă, la propriu.

Pentru că energia interioară este atât de puternică, încât necesită toată grăsimea biologică din corp, ca să creeze un atât de mare salt energetic, o explozie ce te propulsează ferm într-o nouă stare a fiinţei.

Deci ăsta e primul lucru care ţi se întâmplă după o trezire Kundalini. Aproape instantaneu, peste noapte, forma feţei şi a corpului se va schimba, uite-aşa!

De asemenea, vei putea observa că, periodic, după trezirea lui Kundalini, intri în aceste stări pure de totală, totală linişte mentală. Ca şi cum ţi se şterge totul din cap. Asta te cam poate descumpăni, e destul de înfricoşător, descurajator pentru cineva care e nou în acest joc.

Pentru că, de obicei, trezirea lui Kundalini se întâmplă oamenilor care nu ştiu nimic despre Kundalini şi nu ştiau că poate există aşa ceva, dar se întâmplă cu un motiv.

Iar unii pot fi descumpăniţi de faptul că mintea le-a dispărut, efectiv, şi-au pierdut mintea, nu în sensul negativ, ci în linişte pură. Gândurile negative care erau acolo sau orice fel de îndoieli ce puteau fi acolo sunt distruse de Kundalini într-o secundă. Pur şi simplu, scoase afară şi eşti lăsat în linişte totală.

Şi parcă ai vrea înapoi, e cam demoralizant: „Niciodată nu am trăit fără gânduri, iar acum sunt în linişte totală şi nu mai am personalitatea pe care mi-o ştiam, care nu mai există acum. Cine sunt eu?” Cam aşa este...

De asemenea, în timp ce eşti în această linişte profundă, vei începe să primeşti nişte revelaţii foarte puternice, care într-o secundă îţi vor răsturna întreaga concepţie despre lume. Lucruri pe care nu aveai cum să le ştii, lucruri care nu sunt date fiinţelor umane, nepământeşti, aproape de nivel cosmic...

Şi toate apar în această stare a fiinţei în care te-a aruncat Kundalini. Şi este accesibilă oricui în orice moment, doar că alegem să dăm atenţie doar stării mentale, în loc să percepem Existenţa noastră interioară.

Scuze, mă uit la nişte notiţe, căci nu vreau să uit ceva, este foarte important, mai ales dacă eşti la început în aventura Kundalini. Nu trebuie să treci prin ce am trecut eu, ci să reducem durata suferinţei.

Pe canalul meu sunt chestiuni care vă ajută, e ca un instrument spiritual care să-i ajute pe cei ce trec prin această experienţă şi nu ştiu ce naiba se întâmplă cu ei. Fiindcă eu am trecut prin asta.

Vei mai înţelege că ai o cunoaştere experienţială prin Kundalini şi starea fiinţei care apare va fi o cunoaştere atât de profundă, pe care nimeni nu ţi-o va putea contrazice, că TU NU EŞTI DOAR CORPUL. Viaţa este mult mai mult, dar nu i-ai dat atenţie.

Nimeni dintre noi n-a făcut-o până în acest moment, când suntem forţaţi de uimitoarea explozie beatifică de extaz ce ne conduce în această stare a fiinţei, mai aproape de ceea ce suntem cu adevărat, natura noastră Divină.

Deci vei şti cu siguranţă, poate nu vei şti cum este când mori, dar vei ştii că, după moarte, urmează mai mult. Mult, mult mai mult.

Iar în călătoria ta de după trezire, vei căuta cum fac eu, ce mai este acolo. Ai un sentiment de expansiune interioară când Kundalini se trezeşte în tine, în acel moment, energia se ridică brusc pe şira spinării şi explodează în vârful capului sau oricum ţi s-ar întâmpla, te vei expansiona, vei simţi că te dilaţi în toate direcţiile. Şi asta e o delectare.

Poate fi puţin deconcertant, fiindcă aproape că eşti smuls de la pământ. Iar această expansiune va continua pentru un timp, dar nu cu aceeaşi intensitate ca la început. Vei mai avea mici impulsuri de beatitudine din când în când, în următorii câţiva ani, explozii periodice de extaz.

Ar trebui să le foloseşti, dacă poţi. Cel puţin, eu am învăţat să le folosesc drept catalizatori pentru creşterea spirituală.

Probabil, vei fi tras înapoi de societate. Vei fi atras în această stare mentală în care trăim cu toţii. Aceasta a treia dimensiune. Vei fi atras înapoi în ea temporar, numai dacă nu preferi să te întorci la NOUL mod de viaţă.

Dacă vrei, te poţi întoarce la societate, e în regulă, depinde de tine. Eu trăiesc în societate, sunt profesor de yoga în societate. Dar e ca şi cum te-ai trezi afară din instagramul vieţii tale. Sper că înţelegeţi. Mergem mai departe...

Aceste explozii de fericire le poţi folosi drept catalizatori să te întorci spre interior, spunându-ţi: „Da, uitasem, pentru ASTA sunt aici şi acum. Să ne concentrăm puţin pe ASTA.”

După această experienţă Kundalini, va fi ca atunci când te plimbi prin oraş beat criţă, desigur, fără alcool în corp. E o stare ce vine natural din această cunoaştere că nu vei muri niciodată, că Ceva din tine nu aparţine acestei lumi. Şi vei umbla beat criţă pentru câteva săptămâni, poate chiar luni. Poate mai mult. N-am auzit să dureze mai mult de atât, dar e amuzant, aşa că bucură-te cât durează.

Şi când se va sfârşi, fiindcă se va sfârşi, să nu fii prea trist, pentru că acum te îndrepţi către următorul stadiu al călătoriei care ar putea fi perceput cam negativ. Când trebuie să faci o lucrare mai adâncă şi să înveţi multe despre de ce suntem aici şi unde duce totul.

Sunt vremuri interesante pentru tine. Într-adevăr! Fiindcă nu vei mai vedea niciodată lumea la fel. Niciodată. Când primeşti un sărut de la Dumnezeu sau de la Univers, viaţa ţi se schimbă. Vei privi ferm într-o unică direcţie. Această direcţie, ca să afli cine eşti şi de ce suntem aici cu adevărat.

Este emoţionant şi mă bucur pentru tine. Nu spun că nu vor fi obstacole pe drum, căci vor fi, totuşi.

Acum despre laturile negative, care vin alături de cele pozitive.

Pentru o perioadă ulterioară, cel puţin eu, nu mă puteam concentra. Urmam cursuri la facultatea de Drept şi, după ASTA, nu mă puteam concentra deloc, fiindcă pulsa atât de multă energie nouă prin trup, că trebuia să mă focusez doar pe asta.

Pentru o perioadă, doar am stat şi m-am concentrat pe această nouă energie care mi se mişca prin corp. Când se întâmplă ASTA, ai putea constata că e dificil pentru următoarea perioadă de timp.

Ar putea fi câţiva ani, ca să fiu sincer, eu încă mai simt asta într-un anumit grad. Poate nu vei mai fi în stare să formezi propoziţii corect. Poate nu vei mai putea să combini gândurile în mod corect, căci mintea ţi-a fost, pur şi simplu, împrăştiată, răvăşită. Tot ce credeai că ştii despre viaţă acum ştii că nu e adevărat. Toată mintea şi sistemul intern ţi-a explodat în fragmente şi durează ceva, ceva mai mult, să le readuci înapoi. Dar nu va fi la fel ca înainte.

Vei fi absorbit într-o nouă stare pozitivă a fiinţei. Nu te vei întoarce la vechiul mod, care nu mai e valabil pentru tine.

Acele chestiuni mentale negative ar putea apare pentru scurtă vreme, dar numai ca să-ţi mai arate puţină durere, ca să ieşi din ea singur în ACEASTĂ stare a fiinţei în care suntem acum, în care ai fost aruncat.

Repet, este posibil pentru oricine. Nu e nevoie de o explozie a lui Kundalini! Deja suntem ACEASTĂ stare. Nu va apare nimic din ceea ce nu suntem deja. Contează la ce anume dăm atenţie.

Iar Kundalini te va forţa să îi dai atenţie acestei nemişcări, acestei conştienţe interioare naturale.

Aceasta ar putea fi cea mai dificilă parte. Aproape instantaneu, pe măsură ce începi să te întorci la modul normal de viaţă, revenind cu picioarele pe pământ. Ai nevoie să te împământeneşti, fiindcă nu vei vrea să fii în nori, plutind ca o zână. Trebuie să te întorci pe pământ. Dar vei reveni cu durere.

Şi unele răni adânci pe care le nutreai în vechea stare mentală vor ieşi la iveală şi-ţi vor cauza multă durere. Dar ţine minte că ele sosesc ca să le abordezi. Cum? Reîntorcându-ne la acel SPAŢIU în care te-a adus Kundalini. Acea naturală, normală stare de conştiinţă.

S-ar putea să simţi că nu e de ajuns în acel moment. Pentru că trezirea lui Kundalini te-a aruncat într-un extaz pe care vei încerca să îl recapeţi. Eu aşa am făcut.

Poate şi tu vei încerca să cauţi acea beatitudine, ca un dependent de droguri. Dar e important că ceea ce păstrăm din trezirea Kundalini nu este beatitudinea, ci acea stare a fiinţei spre care te-a condus această conştiinţă naturală, simţirea din corpul tău.

Când vezi vechile răni redeschizându-se răzbunătoare, te întorci la ACEA stare a fiinţei, ca ele să ardă singure.

Da, uitarea şi confuzia vor veni, din păcate. Va trebui să te descurci cu ele. Vei uita, poate, cum te simţeai înainte de trezirea lui Kundalini, aşa că ţi-ar putea veni greu să comunici cu oameni de pe acel nivel. Fiindcă cine erai înainte a fost distrus de Kundalini şi încerci să recombini lucruri care acum nu mai au sens pentru tine, dar au sens pentru oamenii obişnuiţi, care-şi văd mai departe de viaţă.

Încă eşti o persoană normală, desigur, suntem cu toţii oameni. Dar acum vei avea dificultăţi, n-o spun în sens negativ, dar va fi dificil, aşa am experimentat eu, să aduci împreună piesele din care eşti format cu ADEVĂRAT.

Să realcătuieşti un mod mai pozitiv de a trăi, în locul modului negativ, care, de fapt, este cel care te-a condus să ai trezirea lui Kundalini.

Într-un sens, dintr-un punct de vedere superior, te-ai pus singur în situaţia de a avea o trezire Kundalini printr-o izbucnire bruscă. Pentru că a fost ca un experiment pentru tine: întâi să mergi în întuneric în această stare oribilă a fiinţei, ca să fii apoi aruncat cu putere în Lumină.

Iar acum înţelegi că asta s-a întâmplat, ai fost, pur şi simplu, tras cu praştia, spre această lume incredibilă, care nu ştiai că e posibilă.

Dar acum este important să revii cu picioarele pe pământ. Acum începe lucrarea interioară profundă. Bucură-te de beatitudine, dacă încă mai eşti în ea, dar fii pregătit pentru ce urmează după aceea. Nu spun gogoşi, asta-i realitatea, să faci lucrarea interioară profundă!

Pentru voi, care faceţi lucrarea profundă, multă iubire!

Şi eu vă mulţumesc. Să mergem mai departe. Să creăm această plasă, ca să prindem în ea oamenii care sunt pe cale să se trezească la Adevărul a cine suntem, cât mai repede cu putinţă.

Multă iubire tuturor! Pace!»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
26 noiembrie 2019

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=llFjA3XLzn0

Traducerea de mai sus provine din canalul YouTube al lui Jamie Munday, videoclip publicat pe 26 noiembrie 2018.