<  Index "Spirite celebre vă vorbesc"

Spiritul lui Albert Einstein

Mesaj de la spiritul savantului Albert Einstein, din cartea "Great Minds Speak to You" ("Spirite celebre vă vorbesc"), dictată mediumului Tina Spalding. Albert Einstein a fost un fizician născut în Germania care a dezvoltat teoria relativităţii. Este considerat cel mai influent fizician al secolului XX.

albert einstein 
Albert Einstein (1879–1955)

Mesajul lui Albert Einstein

«Sunt aici de ceva timp. Am trecut dincoace în urmă cu câteva decenii, dar munca mea continuă aici. Lucrăm împreună ca oameni de ştiinţă şi matematicieni pentru a înţelege cum funcţionează acest univers. Lucrăm aici împreună şi trimitem informaţii pe Pământ oamenilor de ştiinţă, matematicienilor, profesorilor şi fiinţelor care lucrează în prezent pe planul vostru pentru a înţelege procesele universului şi cum funcţionează.

Suntem foarte încântaţi de unele evoluţii care se întâmplă pe planeta voastră în această perioadă. Înţelegerea continuumului spaţiu-timp este foarte interesantă şi trimitem multe idei din acest plan în mintea celor care sunt întrupaţi fizic. Trimitem teoreme matematice, filozofii ale fizicii, idei complete şi germeni de idei în mintea celor care sunt deschişi către ele. Acum există mulţi oameni de ştiinţă care au o fire spirituală. Aceasta este soluţia la multe dintre problemele voastre: să vă îndepărtaţi de credinţele materialiste ale metodei ştiinţifice şi să vă deschideţi mintea şi inima către aceste alte tărâmuri.

Acesta este unul dintre motivele pentru care vorbesc în acest moment, ca să puteţi vedea că, după moarte, conştiinţa continuă şi că nu este deloc nevoie de această structură rigidă şi intransigentă care restricţionează cercetarea ştiinţifică. Dacă nu credeţi în Spirit, dacă nu credeţi în non-fizic şi dacă nu credeţi în ceea ce nu se manifestă, nu puteţi înţelege lumea manifestată; atat este de simplu. Sunteţi atât de limitaţi, încât e ca şi cum aţi fi orbi. Există atât de multă influenţă din non-fizic asupra lumii fizice, există atât de multă influenţă din non-fizic asupra experimentelor şi a matricei în care trăiţi, încât nu există loc pentru această ignoranţă. Nu este înţelepciune; nu este în niciun fel ştiinţific să ignoraţi cea mai importantă calitate a vieţii, care este forţa animatoare, însăşi forţa vieţii – energia – care pătrunde în toate structurile vii şi care vibrează. Căci, deşi priviţi o structură şi spuneţi că nu are viaţă în parametrii actuali stabiliţi de ştiinţă, acest lucru nu înseamnă că nu este vie. Este vie prin forţa lui Dumnezeu, este vie prin forţa vieţii, căci viaţa este conţinută în toate structurile, atât ştiinţifice, cât şi fiziologice.

Viaţa este cuprinsă în idei. Acesta este un concept foarte vast care lipseşte oamenilor de ştiinţă, această idee că însăşi gândurile voastre au în ele forţa vieţii. Desigur, acest lucru nu este agreat în zona ştiinţifică, dar au început discuţii în jurul acestei idei, că gândurile sunt creatoare, în gândirea esoterică şi New Age. Oamenii de ştiinţă nu cred în ea, dar faptul că ei nu cred nu înseamnă că nu este adevărată. Gândurile pe care oamenii de ştiinţă le au în minte provin adesea de la noi din non-fizic, aşa că ei nu se pot izola de acest tărâm.

Acesta este un motiv pentru care vă vorbesc astăzi, acest concept că spiritualitatea nu a avea loc în ştiinţă. Acesta este cel mai mare handicap al oamenilor de ştiinţă şi ar putea realiza mult mai mult dacă ar medita şi s-ar ruga înainte de a proiecta experimente şi în timpul observării experimentelor, cerând ajutor pentru interpretarea informaţiilor şi reproiectarea experimentelor. Într-adevăr, ei primesc tot timpul idei de la noi, dar forţa şi vastitatea informaţiilor care le parvin sunt limitate extrem de mult de credinţele şi convingerile lor.

Dar, desigur, atitudinea aceasta îşi are cauza în istoria religiei şi a fost important ca ştiinţa să se separe de religie. Dar nu puteţi separa un aspect al culturii de supa în care este cufundată. Aceste experimente ştiinţifice, aceste idei, au fost concepute într-o cultură rigidă, care s-a ferit constant de neadevărurile religiei, astfel că aceste experimente şi chiar fundamentul ştiinţei sunt discutabile. Aceste concepte ce postulează izolarea fizicului nu pot fi considerate adevărate atunci când influenţa spiritului, influenţa non-fizică, este atât de masivă în aceste lumi. A lucra izolat, fără a le lua în considerare este, într-adevăr, o prostie.

Veţi întreba dacă sunt cu adevărat Albert Einstein. Sunt chiar Albert Einstein; Sunt Albert Einstein de ceva timp, aşa că fac o glumă pe seama asta. Fiinţele din planul vostru cer dovezi ca să recunoască personalităţile care spunem că suntem. Nu voi intra acum în teoremele demonstraţiilor ştiinţifice; nu de asta este nevoie. Oricum, dacă nu credeţi în non-fizic, nu veţi fi deloc atraşi de ce spunem aici. Aşadar, acum vorbim pentru aceia dintre voi care deja cred că există şi altceva în afară de această viaţă fizică pe care o numiţi lumea tridimensională, căci există multe dimensiuni, multe moduri şi limbaje în care viaţa vă vorbeşte. Există multe limbaje şi dimensiuni în care există viaţa.

Cercetaţi lumea spirituală. Investigaţi-vă lumea interioară, căci prin ea puteţi accesa aceste tărâmuri. Ca om de ştiinţă aflat aici, în ceea ce aţi numi viaţa de apoi – deşi nu există o viaţă „după”, pentru că este aceeaşi viaţă – sunt preocupat de acelaşi tip de lucrări, acelaşi tip de experienţe. Doar că am ceea ce voi numiţi un corp astral, în loc de un corp fizic. Experienţa pe care o aveţi este atât de limitată, din cauza lipsei de credinţă că există lumea non-fizică. E ca şi cum aţi trăi cu mâinile şi picioarele legate, crezând că trăiţi din plin. Nu este cazul. Fără a cerceta lumea non-fizică, nu puteţi face multe lucruri pe care sunteţi concepuţi să le faceţi.

Acesta este cel mai important mesaj al meu: că dacă sunteţi savanţi, profesori, matematicieni sau ceva similar în acest plan, trebuie să includeţi şi non-fizicul în studiile şi munca de predare. Trebuie să includeţi non-fizicul în informaţiile pe care le transmiteţi tinerilor, deoarece ei se sting din lipsa de suflet, din lipsa de sens a lucrărilor lor.

Abordarea materialistă şi deterministă a ştiinţei provoacă toată distrugerea din jurul vostru, deoarece nu puteţi construi un sistem valid. Nu puteţi face un sistem echilibrat dacă nu are şi un aspect spiritual încorporat în chiar designul său. Acesta este un alt motiv pentru care vă vorbesc, din cauza dezechilibrului şi a naturii inadecvate a proiectelor de maşinării şi procese chimice cărora le lipseşte acest conţinut imperativ.

Poluarea, problemele de alimentaţie şi de sănătate pe care le aveţi sunt toate cauzate de această chestiune, care nu este izolată de aspectele intelectuale, teoretice, matematice. Acesta este motivul pentru care planeta voastră suferă. Acesta este motivul pentru care corpurile voastre mor – pentru că nu aveţi o adevărată înţelegere a naturii existenţei. Vă vorbesc acum ca să-mi pot transmite propria gândire ştiinţifică asupra acestei probleme.

Aşa am rezolvat multe dintre problemele la care am lucrat pe timpul vieţii mele fizice. Luam contact cu spiritele mele călăuzitoare care mă ajutau la crearea teoremelor şi a formulelor matematice. Nu lucram singur şi este timpul ca oamenii să afle asta. Se uită la poze cu mine şi cred că am lucrat singur. Am practicat serios meditaţia, comunicarea cu ghizi mei spirituali, cam cum comunică cu noi acest medium drag. Mi s-au furnizat informaţii. Mi s-au dat idei matematice. Am primit formule şi teoreme matematice care nu erau ale mele. Eu doar le-am adus pe lume. De asta sunteţi şi voi capabili dacă înţelegeţi natura spirituală a acestui univers. Puteţi fi un canal prin care non-fizicul se manifestă în lumea fizică. În acest caz, dacă aveţi şi o minte ştiinţifică, vă veţi dubla capacitatea de a genera noi informaţii, invenţii şi teorii.

Acesta este o perioadă foarte interesantă în fizică, deoarece există mai mulţi teoreticieni care sunt conectaţi la tărâmurile non-fizice şi creează potenţialul de a aduce Raiul pe Pământ, în sensul că ei accesează sisteme de generare a unei energii puternice care vor elibera fiinţa umană de legăturile ignoranţei şi lipsei de conştientizare despre cum funcţionează lucrurile în acest univers.

Cam asta-i tot ceea ce aş dori să spun deocamdată. Colaborez cu oameni de ştiinţă care creează lucruri deosebite în lumea fizică în acest moment, dar aş vrea să rostesc câteva cuvinte prin acest medium, ca să puteţi înţelege, din punct de vedere ştiinţific şi matematic, că este foarte important să vă schimbaţi metodele şi să începeţi să încorporaţi chestiunile spirituale în toate chestiunile ştiinţifice. Nu le puteţi separa. Vă handicapaţi şi vă distrugeţi singuri dacă nu includeţi în experimentele voastre natura spirituală a fiinţei, natura spirituală a acestei vieţi pe care o trăiţi. Voi izolaţi sisteme care nu pot fi izolate şi astfel provocaţi multe necazuri şi boli. Vă veţi ucide cu adevărat dacă veţi continua pe această cale, fără a integra adevărurile spirituale în proiectele voastre ştiinţifice.

Deocamdată asta este tot ce vreau să spun. Îmi continui munca, comunicând cu savanţii, matematicienii, fiinţe încarnate în planul fizic în acest moment. Dar treburile nu funcţionează aşa cum aţi fost învăţaţi. Minţile se conectează tot timpul şi nu există nicio barieră, mai ales pentru acele fiinţe care strălucesc prin intelect. Le putem accesa pe acestea şi, într-adevăr, facem tot ce putem, dar lumea s-ar transforma dacă oamenii de ştiinţă, matematicienii şi fizicienii voştri s-ar deschide către natura spirituală a lucrurilor şi ar include în munca lor meditaţia şi comunicarea cu fiinţele non-fizice. Atunci ar inventa cele mai miraculoase sisteme, cele mai miraculoase teorii şi soluţii la problemele voastre.

Mulţumesc că mi-aţi permis să vorbesc. Vă mulţumesc că am putut să folosesc acest canal de comunicare. Mă întorc la muncă acum, să ajut oamenii de ştiinţă să rezolve unele dintre aceste probleme cu care vă confruntaţi pe planetă legate de corpurile voastre, de aprovizionarea cu alimente şi de problemele de mediu. Lucrăm cât de mult putem, dar este important şi ca acest mesaj să iasă la iveală.

Savanţi de pretutindeni care citiţi sau auziţi aceste cuvinte: Includeţi-ne şi pe noi în practicile voastre şi veţi descoperi că sunt multe de învăţat în laboratoarele voastre, în plus faţă de manifestările fizice limitate cu care lucraţi acum.»

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
15 iulie 2021