<  Înapoi la Paranormal 2009


 STOP CIPULUI RFID!

Mai multe asociaţii civice din România strâng semnături pentru organizarea unui REFERENDUM privind scoaterea în afara legii a documentelor electronice care conţin cipuri RFID (paşaport, buletin, carnet auto etc). Iată argumentele pentru această campanie civică.

Ce este RFID?

Identificarea prin frecvenţă radio (eng: Radio-Frequency Identification sau RFID) este o metodă de identificare automată care se bazează pe stocarea şi regăsirea datelor la distanţă, folosind dispozitive numite etichete RFID. Tehnologia necesită o cooperare a unui aparat cititor de RFID cu eticheta RFID.

Este o tehnologie ce va permite CONTROLUL TOTAL ASUPRA CETĂŢENILOR! Această tehnologie este un atentat la libertate! Ea este concepută să poată observa şi controla fiecare mişcare a cetăţenilor, astfel încât să se ştie în orice clipă unde suntem, cu cine suntem, tranzacţiile noastre financiare, cumpărăturile făcute, obiectele personale, rutele de călătorie, timpul petrecut în anumite locuri, datele noastre biologice intime, cum ar fi de exemplu ADN-ul sau compatibilitatea noastră din punct de vedere biologic, precum şi alte date personale importante ce ar putea fi folosite şi abuzate după bunul plac al posesorilor acestor baze de date. Este o tehnologie ce permite o formă de SCLAVIE MODERNĂ. Această tehnologie poate să permită alterarea de la distanţă a capacităţii noastre de decizie, fiind capabilă să recepţioneze unde transmise de la distanţă care să ne poată influenţa capacitatea de discernământ. Au fost folosite deja astfel de tehnologii pe animale pentru a le putea controla sau a le menţine într-un anumit perimetru, sau pentru a le controla comportamentul agresiv!

Cipurile RFID provoacă forme grave de CANCER!!!

Microcipurile implantate la animale au provocat cancer în aproximativ 10% din cazurile implanturilor. Ţesutul cancerigen a apărut întotdeauna în jurul cipului RFID. În plus, multe dintre implanturile RFID au migrat din locul iniţial de implantare (spatele şoarecilor), cauzând cancer şi în alte părţi ale corpului. 19% din cancerele găsite au implicat microcipuri care au migrat din spate în membrele, abdomenul sau capul animalelor. Animalele erau ciuruite la propriu cu tumori canceroase (metastaze).

Ale dezavantaje CUMPLITE ale cipului RFID

Informaţiile din memoria cipului RFID pot fi citite de către oricine, cu un simplu calculator performant. Orice date, oricât de criptate ar părea, pot fi sparte în cel mult patru ore şi apoi chiar falsificate! Aceasta tehnologie este cu mult mai vulnerabilă decât cardurile bancare. Se ştie câte clonări de carduri şi ce amploare a luat furtul electronic în zilele noastre. Astfel, cipul RFID va permite furtul de identitate, fapt care a fost deja demonstrat. VEI PUTEA FI ACUZAT Şl ÎNCHIS PE NEDREPT PENTRU FAPTE COMISE DE ALTCINEVA SUB IDENTITATEA TA!

RFID - Sfârşitul vieţii private în România?

Dacă vom avea acte electronice, acestea vor include dispozitive RFID, iar infrastructura RFID - omniprezentă în spaţiile publice şi comerciale - va face să putem fi urmăriţi continuu, peste tot, fără ca noi să realizăm că este suficient să avem cartea de identitate sau paşaportul la noi (în buzunar sau în geantă) pentru a fi identificaţi oriunde ne ducem. Nu vom şti niciodată când suntem legitimaţi şi, practic, ne pierdem dreptul la viaţă privată şi, de ce nu, la anonimat. Aceste intruziuni sunt inadmisibile din punct de vedere al demnităţii umane şi al normalităţii societăţii în care trăim.

ROMÂNI, GUVERNANŢII V-AU VÂNDUT CA PE O MARFĂ! ACUM VOR SĂ VĂ IMPLEMENTEZE ETICHETA!

Este RFID semnul fiarei?

Codul de bare de pe majoritatea covârşitoare a produselor aflate azi pe piaţă conţine explicit numărul 666, cu trimitere directă la pasajele din Apocalipsă referitoare la numărul numelui fiarei. Înlocuirea codului de bare cu cipul RFID pentru produsele din comerţ nu a fost niciodată adusă la cunoştinţa publicului ca pe o cucerire ştiinţifică cu care pe viitor vom reuşi să scăpăm de numărul 666 de pe cumpărăturile noastre. Dimpotrivă, cu mult mai grav chiar, prezenţa obligatorie a cipurilor în documentele de identitate personală şi pe majoritatea produselor de pe piaţa viitorilor ani, adică atât la cumpărător, cât şi la produsul cumpărat, ne trimite automat cu gândul la versetul 13:17 din Apocalipsă: "Ca nimeni sa nu poată cumpăra sau vinde, fără numai cel ce are semnul, sau numele fiarei, sau numărul numelui ei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este 666."
Până astăzi nici una din firmele producătoare de cipuri RFID nu a făcut dovada lipsei numărului 666 din memoria acestor cipuri, pe care unii le vor obligatorii şi în actele de identitate din România.

ATENŢIE! EŞTI ÎN PERICOL! INFORMEAZĂ-TE!

"CUNOAŞTEREA E PUTERE" - OARE DE CE MASS MEDIA NU ZICE NIMIC DESPRE:

www.infowars.com  (Alex Jones says)

www.thecrowhouse.com  (Selected Google videos)

www.nexusmagazine.ro 

www.civicmedia.ro/acm

www.antichips.com (Human branding)

www.refuzimplant.blogspot.com

www.angel.org.ro 

www.nunemaispionati.org 

apologeticum.wordpress.com/?s=urmariti+general+prin+pasaport 

www.youtube.com/watch?v=HQGrvJxkBto&feature=related  Mărturie video!

http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_codex_alimentarius_care_urmeaza_a_fi_adoptat_in_decembrie_2009-p61682048.html

Refuzaţi implanturile RFID! Ele sunt începutul SCLAVIEI voastre!

ŞTII Şl DECIZI!!

 DA! - ÎNCĂ PUTEM FACE CEVA!

Cu ajutorul Lui Dumnezeu chiar şi cel mai nesemnificativ efort pe care îl facem are o valoare gigantică!
Dacă Dumnezeu este cu noi, atunci cine ar mai putea fi împotriva noastră ?

Dacă nu noi, atunci cine?
Dacă nu acum, atunci când?

Pentru stoparea introducerii şi implantării cipurilor RFID putem realiza LA UNISON, zilnic, între 21.15 - 21.30, următorul program eficient de rugăciune:

Mai întâi rostim "Tatăl Nostru" de 7 ori.

Apoi rugăm îngerii de lumină ai lui Dumnezeu să ne ajute, să ne protejeze, să ne ghideze şi să ne inspire mereu.

 

Asociaţia Angel - Braşov; contact: angel.brasov@gmail.com

VĂ RUGĂM SĂ CITIŢI Şl SĂ OFERIŢI Şl ALTORA SĂ CITEASCĂ!


N.B. Textul de mai sus este conţinut în acest fluturaş informativ: