<  Înapoi la Pagina principală cu apariţii spiritiste


ALTE APARIŢII ALE SPIRITELOR

INDICAŢII TEHNICE:  Pentru a mări imaginea - deschisă într-o fereastră separată - apăsaţi pe simbolul (care va apare dreapta jos -la Internet Explorer- când lăsaţi mouse-ul pe fotografie). Imaginile mai mari (peste 100 KB) se vor încărca mai greu prin conexiunile de internet dial-up (prin telefon).

Pe fereastra blocului au fost surprinse de aparatul de fotografiat nenumărate spirite.

  Apăsaţi aici pentru fotografia mărită. (341 KB)

Foto spirite dusmane

Două spirite duşmane, unul alb şi altul roşu, se înfruntă deasupra patului dintr-un dormitor. Pentru a vedea imaginea de ansamblu, apăsaţi aici (650 KB).

Foto spirit langa policioara

Un spirit deosebit de pur veghează persoana, foarte credincioasă, care locuieşte în această cameră, stând mereu în preajma sa. Iată-l aici făcându-şi vizibilă existenţa. Pentru a vedea fotografia la scară mărită, apăsaţi aici.

La aniversare nu sunt prezenţi numai cei dragi. În colţul din stânga jos al pozei apare şi un spirit malefic (de culoare gri-închis spre negru), care este trimis asupra acestei familii.

În excursie oamenii imortalizează împrejurimile deosebite, dar nu se gândesc ce ar putea apare în aparatul de fotografiat. Iată aici câteva spirite, venite nu se ştie de unde. Pentru fotografia în mărime naturală, daţi click aici.

Foto spirit in miscare langa jucarii

Iată un spirit în mişcare prin camera cu jucării. Timpul de expunere al aparatului foto a fost mult prea mare faţă de viteza spiritului. Detaliile pozei pot fi văzute dând click aici.

Câteva persoane ne-au prezentat poze făcute cu aparate foto clasice, pe hârtie. Le-am scanat şi vi le prezentăm alăturat. Calitatea lor nu este foarte bună din cauza condiţiilor tehnice. Este important să reţinem că acestea nu sunt defecte de expunere sau developare, ci prezintă nişte fenomene spiritiste.

Foto spirite la hora

Fotografia mărită poate fi văzută dând click aici.

Foto spirit negru in miscare

Aici, un spirit întunecat face un viraj foarte rapid, care a fost surprins pe pelicula foto pe întreaga sa traiectorie. Fotografia în mărime naturală se poate vizualiza dând click aici.

Foto spirit pe colt stanga jos

În colţul fotografiei se observă o pată mare albă, lăptoasă, rezultat al interpunerii unui spirit de această culoare între obiectivul fotografic şi persoana pozată.
Vedem alăturat vrăji făcute "pe foc" împotriva tânărului din fotografie. Apar două forme colorate ce sunt de fapt spirite ale focului, care îl însoţesc pe bărbat oriunde. Remarcaţi cât de nocivă este mai ales forma de culoare roşie din stânga imaginii.

Daţi click aici pentru a o vizualiza la mărimea originală.