<  Înapoi la Pagina principalã cu aparitii spiritiste


POZE CU SPIRITE DE LA CITITORI

De la IOAN din Sighișoara

"Vă scrie Ioan din Sighișoara, un pasionat al fenomenelor ,,globii luminoși". După cum știți, am postat un blog cu GLOBI LUMINOŞI fotografiați în 3D

Până aici totul este în regulă, am făcut nenumărate fotografii 3D unde apar foarte mulți globi luminoși, iar peisajul 3D văzut cu ochelari 3D se vede perfect în spațiu. Dacă trece o muscă sau un fluture prin fața aparatului foto 3D, sunt surprinși de ambele obiective, inclusiv întregul peisaj, în toate detaliile.

GLOBII LUMINOȘI nu pot fi surprinși de ambele obiective, indiferent cât de consistenți sau de luminoși ar fi. Într-una din pozele de mai jos puteți verifica și nu veți putea găsi niciun glob surprins de o cameră să se regăsească și în camera cealaltă.

Într-una din poze se poate vedea că globii au grosime, dar poza nu este 3D. Dacă ar fi o reflexie în fața aparatului 3D, ar surprinde-o ambele obiective; globii NU pot fi surprinși de ambele obiective... De ce oare??? Din ce dimensiune vin, de nu pot fi surprisi in 3D??? Am mai postat noutati pe blog. Cu multa stima..."

 

click pe poza de mai sus pentru rezoluție mare (1600x600)

click pe poza de mai sus pentru rezoluție mare (4496x3000)

 

 


<  La pagina cu toate aparitiile spiritiste