<  Înapoi la Pagina principalã cu aparitii spiritiste


POZE CU SPIRITE DE LA CITITORI

De la IOAN din Sighișoara

Se pare ca "globii luminosi" au trecut la o noua faza... Prin aspectul lor mai detaliat se pare ca ne transmit ceva foarte important. Intr-una din poze se vede clar forma unui cromozom si alte detalii dintr-o celula... Anumiti oameni de stiinta ar putea descoperii si alte detalii, din alte domenii, in formele in care se arata acum. Am postat noutati pe site-ul meu unde o sa vedeti si alte surprize...

Globi Luminoși (Orbs) 2016 – 2

     

Răzvan Petre:

În primul rând, cred că spiritele transmit oamenilor un avertisment privind comportamentul lor necugetat. Aurele fragmentate, rupte, franjurate ale spiritelor care apar în aceste poze creează o impresie neplăcută, prin contrapondere cu imaginile luminoase şi rotunde ale spiritelor armonioase. Vedem efectele "păcatelor" sau karmei acumulate de aceste spirite pe timpul când au fost încarnate în oameni. Uneori apar mai multe spirite cu acelaşi "model" de găuri şi rupturi, ca şi cum s-ar fi asociat după tipurile de "păcate". Desigur că orice distorsiune a aurei le produce o mare suferinţă. Parcă ar vrea să ne comunice să avem grijă ce facem şi ce gândim, pentru a nu ajunge ca ele.

În al doilea rând, aspectul lor demască orice fel de interpretare a acestor poze ca simple efecte optice. Aşa cum am mai spus cu alte prilejuri, este o dovadă că vedem fiinţe vii, nu doar nişte fire de praf sau picături de apă.


<  La pagina cu toate aparitiile spiritiste