<  Înapoi la Pagina de Spiritism


GLASUL MAICII DOMNULUI

medium Nina Petre

REVELAŢIILE MAICII DOMNULUI

- Prea-sfântă Maică a Domnului, binevoiţi să-mi dezvăluiţi ce le-aţi spus oamenilor la Fatima ?

- "Secretul de la Fatima" este o poveste ce pare unora bizară şi altora apocaliptică. Nici una, nici alta nu trebuie să fie exagerate. Apariţia a fost o întrupare eterică de-a Mea. Eu am mereu astfel de întrupări, prin care ajut oamenii să se trezească din somnul lor care îi amorţeşte.

Ce le-am spus atunci oamenilor :

"Fiţi binecuvântaţi, oameni buni ! Eu sunt Fecioara Maria, mama pruncului Isus Hristos ! Am venit în mijlocul vostru pentru a vă spune lucruri grave ce se pot întâmpla dacă voi, oamenii, nu vă îndreptaţi comportarea, spre a vă apropia de credinţa curată şi adevărată în Bunul nostru Dumnezeu. Oameni buni, nu uitaţi că sunteţi carne din carnea Domnului Isus Hristos, purtaţi în voi sângele Său, care a fost vărsat cu multă durere ! Trupul vostru poartă Voinţa Bunului Dumnezeu în el. Nu vă mai bateţi joc de ceea ce aţi primit prin bunăvoinţa Celui de Sus !

Fiţi curaţi, buni, ajutându-vă astfel iertarea păcatelor ! Ceea ce fac unii dintre voi, greşind tot timpul, va duce la pedepse umilitoare pentru condiţia voastră omenească. Greşind mereu, atrageţi blestemul vieţii şi al morţii, care vine din alte părţi, nu de la Dumnezeu ! Dacă nu vă îndreptaţi, acest blestem va coborâ asupra voastră pe Pământ, şi atunci nu vor fi ajutaţi decât cei care vor dovedi adevărata credinţă în Cel de Sus. Ceilalţi vor dispare în chinuri groaznice, ispăşind astfel toate păcatele omenirii.

Oameni buni, să aveţi credinţa în sufletele voastre, să fiţi cu mare băgare de seamă atunci când ascultaţi sfaturile oamenilor bisericii. Adeseori, aceştia, din anumite motive, vă pot minţi. Credinţa să o aveţi în voi, să fiţi pătrunşi de ea, nu aşteptaţi să v-o dea alţii, care şi-au făurit o meserie din răspândirea Cuvintelor Sfinte printre oameni. Nu toţi sunt sinceri şi cu adevărat credincioşi. Băgaţi de seamă la vorbele Mele !

Acum vă las, dragii Mei, şi nu uitaţi credinţa adevărată !"

 

- Care este adevărul despre naşterea Domnului Isus din Fecioara Maria ?

- Fecioara Maria a fost o întruchipare a Mea în planul fizic. Am făcut aceasta trecând spiritul Meu într-o tânără femeie căsătorită, care nu putea avea copii din motive anatomice. După aceasta, Domnul Dumnezeu, fiind anunţat de Mine, a hotărât ca unul dintre Fiii Săi să se nască din această femeie. Din momentul în care spiritul Meu a trecut în ea, i s-a dat dreptul de a deveni o femeie sfântă. Bărbatul ei a respectat-o, nu s-a mai atins de ea. Prin urmare, nu era o "fecioară" în înţelesul vostru, al pământenilor, era o femeie măritată ce nu putea avea copii. Naşterea ei a fost perfect normală, odată ce i s-a înlesnit posibilitatea sarcinii. "Duhul Sfânt" a fost minunea prin care Domnul Dumnezeu a ajutat-o să rămână însărcinată. A rămas însărcinată cu bărbatul ei, sarcină aprobată să apară direct de către Domnul Dumnezeu. Iar pruncul din ea a devenit un sfânt şi pentru că femeia care Îl purta era o sfântă, datorită spiritului din ea.

Acesta este adevărul despre naşterea Fiului Nostru, Isus Hristos. Pruncul s-a dovedit a fi deosebit, imediat după naştere. Minunile lui se cunosc, au fost povestite de la om la om, rămânând vii de-a lungul timpului...

Anul 1997

< sus >

 

DIN SFATURILE MAICII DOMNULUI

Foarte mulţi oameni ajunşi la vârsta maturităţii continuă să se sfătuiască cu părinţii lor în toate problemele de viaţă. Cazul doamnei Iuliana din Moldova iese cu mult în evidenţă prin faptul că dumneaei îmi solicită adeseori sprijinul pentru a discuta cu părinţii săi, decedaţi cu foarte mulţi ani în urmă. În momente de disperare, când nu mai găseşte soluţii de rezolvare a necazurilor sale, mă roagă să o contactez şi pe Maica Domnului pentru a-i primi sfaturile.

Nina Petre

"Draga mea Iuliana,

Observ că te afli pe drumul cel bun, având încă multe de făcut pentru a-ţi repara viaţa şi a-ţi organiza viitorul. Cred că ne-am înţeles destul de bine atunci când ţi-am spus că ţi se arată şi zile mai bune pe lângă cele rele, care vor mai urma o perioadă de timp. Apreciez bunele tale intenţii de a-ţi reface viaţa ta şi a copilului tău. Trebuie să înţelegi că în perioada aceasta, greu de trăit pentru tine, ai de făcut dureroasa alegere între bărbatul care îţi este drag , dar îţi aduce multă nefericire, şi binele tău alături de fiica ta. Nu poţi să-i păstrezi pe amîndoi în continuare deoarece el nu este, nu poate şi nici nu doreşte să devină liber. Vrea să-şi păstreze soţia şi copilul alături de el. Încearcă să-ţi organizezi viaţa cât mai bine ajutându-ţi astfel fiica să supravieţuiască, aducându-i mai multă seninătate în suflet.

Ori de câte ori m-ai chemat m-am arătat optimistă şi încrezătoare în puterea ta de a-ţi face ordine în viaţă pentru a scăpa de răul ce te înconjoară. Te rog, draga mea, să-ţi asculţi părinţii care te îndeamnă numai la bine. Ascultă şi glasul copilului tău ce-ţi cere ajutor cu disperare. Îndreaptă-ţi paşii spre cei dragi dornici să te ajute. Lasă în urma ta durerea şi întunecimea care îţi otrăvesc sufletul. Rămâi cu bine, draga mea. Sper ca data viitoare când îmi vei cere din nou sfatul vei fi început o viaţă nouă, mai bună decât cea de până acum.

A ta şi a tuturor,

Prea Sfânta Maică a Domnului Isus Hristos"

Martie 1998

< sus >