<  Înapoi la Pagina de Spiritism


Mesaj de la spiritul Prinţesei DIANA

Lady Diana

"Mă găsesc în spaţiul nesfârşit, într-o lume a libertăţii absolute, a durerilor exclusiv sufleteşti şi a unei frumuseţi spirituale fără seamăn în orice alt spaţiu temporal.

Nu doresc să mă exprim cu referire la munca şi suferinţele mele de aici. Ele sunt de o factură nobilă, elevantă pentru orice spirit care aspiră spre noi lumi în viitor, mai bune, mai frumoase şi mai nobile din toate punctele de vedere. Sunt sigură că voi reveni pe Pământ, pentru a le uşura dorul copiilor mei, care au fost puternic traumatizaţi de moartea mea fulgerătoare. Mă voi reîntrupa într-unul din viitorii mei nepoţi. Dacă acesta va fi o fetiţă care îmi va semăna perfect la chip şi ţinută, copilul meu care îi va fi tată va şti cu siguranţă că sufletul Dianei a revenit în familia noastră.

Cu privire la dispariţia mea din lumea celor vii, aş avea foarte multe lucruri grave de afirmat. Acum, după atâta vreme scursă de la acel tragic accident, nu mai vreau să acuz pe nimeni de răutate, neglijenţă sau lipsă de caracter. A fost un concurs de împrejurări, circumstanţe care au acţionat în mod haotic, alimentând ulterior mii şi zeci de mii de speculaţii, mai mult sau mai puţin reuşite. Aş vrea să afirm cu toată convingerea că nu a fost un accident premeditat, pus la cale de cineva anume. Mulţi mi-au dorit dispariţia într-un fel sau altul, dar nimeni nu s-a încumetat să acţioneze direct asupra mea. Nu, nu pot să spun că există un criminal deliberat. Nu pot să acuz nici o fiinţă umană de a-mi fi provocat moartea cu intenţie directă! Din nefericire pentru mine şi pentru cei care mă iubeau, s-a intervenit prea târziu pentru salvarea mea şi a iubitului meu. Într-adevăr, eram însărcinată! Poate că aş fi supravieţuit traumatismelor produse de accident dacă nu m-aş fi găsit în această delicată situaţie.

Oh, mi se spune „Prinţesa inimilor” pentru că mulţi oameni, cunoscuţi sau necunoscuţi mie, m-au iubit pentru ceea ce am fost cu adevărat în faţa lor: o femeie frumoasă, inteligentă, plină de farmec matern şi înzestrată cu un adevărat suflet plin de nobleţe şi bunătate.

Regret că nu am ajutat în mod suficient miile de oameni aflaţi în grea suferinţă, care mă aşteptau ca pe o rază blândă de soare, pentru a-i mângâia şi a le alina durerile.

Monarhia britanică va rezista în timp încă multă vreme de acum înainte. Dacă urmaşii scumpei mele soacre, Elisabeta a II-a, vor conduce la fel de demn ca şi ea, monarhia britanică va reprezenta un model de stat modern şi totodată clasic, plin de demnitate şi mereu tânăr.

Aş dori ca fostul meu soţ, tatăl copiilor mei, să ajungă în rolul ce i se cuvine de drept, adică Regele Marii Britanii. Este dreptul lui dinastic şi am convingerea că îşi va exercita atribuţiile regale cu multă competenţă şi demnitate.

Acum, în aceste timpuri agitate şi pline de pericole, întreaga Terra ar trebui să se pregătească pentru a supravieţui unor catastrofe inevitabile. Mă refer cu deosebire la noile cutremure ce vor zgudui scoarţa terestră, la dezastrele ecologice, care nu vor întârzia să apară, la ferocitatea unor fanatici ai războiului, la pericolul degenerării rasei umane, supusă din ce în ce mai mult agresiunii mediului înconjurător.

Scumpilor mei copii le doresc să fie foarte atenţi asupra felului în care îşi vor organiza viaţa şi mai ales asupra vieţii lor intime, care nu trebuie să fie afectată în mod irecuperabil de dispariţia mea.

Fostului meu soţ, Prinţul Charles, îi doresc mult echilibru în toate acţiunile şi îl sfătuiesc să nu se lase influenţat de nimeni în hotărârile ce le va lua în viitor.

Soacrei mele, draga mea Elisabeta a II-a, îi urez să aibă parte de o viaţă lungă, cel puţin la fel de lungă ca a neuitatei Regine Mame. Îi doresc mai multă linişte şi mulţumire din partea membrilor familiei sale. Este o doamnă cu suflet nobil, curat şi generos, iar cei care au supărat-o (printre care mă număr şi eu) merită să fie pedepsiţi de soartă.

Celor care m-au iubit, m-au admirat, m-au deplâns şi m-au regretat, tuturor fiinţelor umane care au înţeles că le-am dorit numai binele, vreau să le spun că le-am iubit la rândul meu, le iubesc şi astăzi şi le voi iubi veşnic!

Neuitata Prinţesă Diana veghează asupra tuturor celor buni şi îndureraţi de pe Pământ, suferind alături de ei...

A voastră prietenă eternă,

Diana"

medium Nina Petre
8 mai 2004

< sus >