<  Înapoi la Pagina de Spiritism


Mesaj de la spiritul doamnei FLOAREA

Floarea - mătuşa decedată a îndrăgitei interprete de muzică populară Elena Merişoreanu

Redăm dialogul între medium şi client, ca şi mesajul transmis telepatic de spiritul invocat.

Medium Nina Petre: - Stimata doamnă Elena Merişoreanu, îmi permiteţi să contactez spiritul doamnei Floarea?

Elena Merişoreanu: - Da.

Medium Nina Petre: - Vă mulţumesc. Doamne ajută!... ... Se apropie...

Spiritul Floarea: Sărut mâinile, doamnele mele! Ce mă bucur că m-aţi chemat! Eu sunt Floarea, cea care a plecat din lumea voastră, dar acum m-am resemnat şi-mi fac datoria acolo unde sunt, lângă îngerii Domnului.

Da, aici este bine unde sunt eu, dar mi-e tare dor de voi, de cei care aţi rămas în viaţă.

Este, este viaţă şi dincolo de moartea noastră, a oamenilor, este. Uite, acolo unde mă aflu eu sunt multe suflete, i-am găsit pe moşii şi strămoşii mei, le-am găsit pe dragele mele prietene.

Scumpa mea, îţi mulţumesc din suflet pentru că mi-ai dat glas de om. Tare mult aş fi vrut să-ţi vorbesc, tare multe sfaturi aş fi vrut să-ţi dau, să te încurajez în clipele tale de deznădejde, când oameni răi şi periculoşi încearcă să-ţi distrugă viaţa şi cariera.

Ce vreau eu să-ţi spun, scumpa mea... Să nu dezamăgeşti niciodată, să nu te îndepărtezi niciodată de la idealurile tale! Tu încă mai ai foarte multe de făcut pentru această ţară şi acest popor. Oamenii sunt disperaţi în ţara ta. Să ştii că tu, cu cântecul tău, poţi să-i faci fericiţi şi le dai un dram de încredere în ei. Şi urmează zile grele, luni grele, foarte mulţi ani de durere în această ţară nenorocită. Oamenii ca tine, care pot să ajute sufletele oamenilor, sunt daţi de-o parte, sunt înlăturaţi, sunt împroşcaţi cu noroi, cu tot felul de calomnii.

Ce te rog eu pe tine, scumpa mea fată... Să fii mereu veselă şi plină de energie, aşa cum ai fost întotdeauna! Să nu capitulezi în faţa greului vieţii! Aşa te sfătuiesc eu, Floarea, cea care a fost o femeie energică, şi-a luptat cu viaţa în vremuri mult mai grele decât acuma. Aşa să fii, frumoasa mea, bună, blândă, frumoasă şi minunată ca întotdeauna!

Eu te încurajez, pentru că mi-ai fost tare dragă. Iar acum, de aici de unde sunt eu, în lumea lui Dumnezeu, văd cum te zbuciumi cu răutatea oamenilor, cum te chinuiesc unii şi nu te lasă să îţi vezi de harul tău şi de bunătatea ta. Aşa este îndemnul meu de aici, de dincolo de mormânt. Eu, Floarea, te rog din suflet să nu dezamăgeşti, să fii puternică întotdeauna! Să nu mă uiţi, scumpa mea!

Medium Nina Petre: - Mai vreţi s-o întrebaţi ceva?

Elena Merişoreanu: - Dacă ei se cunosc între ei, dacă reîncarnarea există?

Spiritul Floarea: - Da, draga mea, noi aici suntem toţi care am mai trăit şi în alte vieţi. Şi mă pregătesc, la fel cu cei din jurul meu, să trecem în alt trup de om. Nu ştim nici unul dintre noi când vom ajunge în trup de om, când se vor naşte acei prunci care vor purta sufletele noastre. Eu acum, dragă, stau şi aştept. Încă nu mi s-a dat învoirea să vin din nou pe Pământ. Dar eu cred că mi-a venit vremea. Şi am să caut tot pe lângă rudele mele rămase în viaţă să vin. Încă nu pot să-ţi spun când va fi această învoire.

Medium Nina Petre: - Doriţi să mai întrebaţi?

Elena Merişoreanu: - Cum se recunosc ei, îşi iau înfăţişare sau sunt numai spirite?

Spiritul Floarea: - Noi suntem nişte scântei de lumină pe care oamenii nu le văd niciodată. Dar între noi ne recunoaştem după rangul pe care îl avem şi după harul pe care l-am primit de la Domnul Dumnezeu ca să facem bine în jurul nostru. Noi nu vorbim în cuvintele omeneşti, noi ne înţelegem doar, şi, pentru că nu avem trup de om, la noi există numai comunicare spirituală.

Medium Nina Petre: - O mai întrebăm ceva?

Elena Merişoreanu: - Nu, eu cred că i-am stricat liniştea destul.

Medium Nina Petre: - S-o întrebăm dacă i-am stricat liniştea...

Spiritul Floarea: - Nu, dragele mele, să nu credeţi aşa ceva! Oameni răi spun că să nu fim chemaţi. Noi ne bucurăm foarte mult dacă suntem chemaţi să vorbim, să spunem nişte lucruri ca să ajute omenirea. În felul acesta şi noi ne simţim mai bine, şi avem câteodată norocul să fim înălţaţi mai aproape de Dumnezeu.

Medium Nina Petre: - Îi transmiteţi un mesaj?

Elena Merişoreanu: - Să fie bună, cum a fost şi pe Pământ şi să ajute oamenii din jur, spiritele din jurul ei!

Spiritul Floarea: - Aşa să ne ajute Dumnezeu, scumpa mea! Eu fac numai bine acolo unde sunt. Încerc să vă fac bine şi vouă, celor care au rămas în viaţă, dar este foarte greu, pentru că oamenii nu reuşesc întotdeauna să primească sfaturile noastre. Eu de tine sunt mulţumită, draga mea, pentru că ai rămas aceeaşi femeie bună şi curajoasă din totdeauna. Aşa să-ţi ajute Dumnezeu, să trăieşti 100 de ani şi să-i bucuri pe aceşti oameni cu harul tău de cântăreaţă!

Medium Nina Petre: - Îi dăm drumul? Sau o mai întrebăm ceva?

Elena Merişoreanu: - Dacă s-a întâlnit cu bunicii mei şi cu mama mea, că ele sunt surori.

Spiritul Floarea: - Da, ne-am întâlnit cu toţii şi ne-am bucurat de revedere. Acum suntem într-adevăr împreună, dar nu suntem oameni, nu mai putem petrece ca altă dată, nu ne mai bucurăm unii de alţii, că suntem mai frumoşi sau mai bătrâni, ca orice om. Dar suntem totuşi împreună şi ne sfătuim, că atâta ne-a mai rămas, o minte nesfârşită şi un suflet mare cât universul.

Medium Nina Petre: - Îi dăm drumul?

Elena Merişoreanu: - Da.

Spiritul Floarea: - Vă mulţumesc, dragele mele, pentru că mi-aţi dat glas de om! Vă mulţumesc din suflet, mă simt şi eu mult mai bine acuma.

Medium Nina Petre: - Dumnezeu să o odihnească în pace!

Elena Merişoreanu: - În pace!...

Medium Nina Petre: - V-a emoţionat?

Elena Merişoreanu: - Da. Când dumneavoastră vorbeaţi, simţeam nevoia să plâng. Adică, totuşi, să pătrunzi în lumea celor despre care noi nu ştim nimic, cu toată ştiinţa şi prin toate lucrurile cu care încearcă lumea intelectuală să pătrundă acolo. E foarte greu de pătruns, cred eu.

Medium Nina Petre: - Aţi recunoscut ceva din limbajul dânsei ca om?

Elena Merişoreanu: - Da. Da.

Medium Nina Petre: - E mare lucru că am reuşit...

Elena Merişoreanu: - Aţi redat prin glasul dumneavoastră chiar cuvintele ei care, atunci când era în viaţă, chiar mi le spunea.

Medium Nina Petre: - Este un spirit foarte bun. Nu mi-a dat nici o senzaţie neplăcută.

Elena Merişoreanu: - Asta e foarte bine...

Medium Nina Petre: - Uneori mi se întâmplă să absoarbă prea multă energie de la mine şi să mă simt aşa, îngheţată la picioare mai ales şi la mâini, dar cu dânsa m-am simţit foarte bine. Înseamnă că s-a bucurat că a fost chemată.

Elena Merişoreanu: - E frumos!

Medium Nina Petre: - Ei se înalţă în rang dacă sunt chemaţi să vorbească cu mediumii.

Elena Merişoreanu: - Da?

Medium Nina Petre: - Da, pentru că spun totdeauna nişte lucruri benefice pentru oameni şi constructive pentru viaţa oamenilor.

Elena Merişoreanu: - Da.

Medium Nina Petre: - Aşa că sunt ajutaţi foarte mult. Exact invers faţă de ce se spune, că sunt chinuiţi dacă sunt chemaţi. Nu este adevărat!

Elena Merişoreanu: - Nu este adevărat, nu? Asta mă bucură.

Medium Nina Petre: - Cine lucrează cu spiritele înţelege nişte lucruri...

***

Nota bene:  Mesajul a fost transmis mediumului Nina Petre în seara zilei de 5 mai 2009 şi înregistrat video. El face parte din colecţia cu videoclipuri a site-ului nostru.

< sus >