<  Înapoi la Pagina de Spiritism


MESAJE DE LA DOMNUL DUMNEZEU

medium Nina Petre

CĂTRE NAŢIA ROMÂNA, DE LA DOMNUL DUMNEZEU CEL BUN ŞI BLÂND ŞI ATOATEIERTATOR

DOMNUL DUMNEZEU, MESAJ DE ANUL NOU PENTRU DOI ÎNDRAGOSTIŢI

DOMNUL DUMNEZEU, CĂTRE DOI PROASPĂT CĂSĂTORIŢI

CĂTRE NAŢIA ROMÂNĂ, DE LA DOMNUL DUMNEZEU CEL BUN ŞI BLÂND ŞI ATOATEIERTĂTOR

„Voi, români ce trăiţi acolo, departe, pe Terra cea blestemată şi totuşi minunată, vă iert pe toţi atâta timp cât vă străduiţi să îndepliniţi Voinţa Divinităţii Supreme, care sunt Eu. Nu voi îngădui nimănui să vă hulească şi să vă înrobească dacă voi Îmi rămâneţi credincioşi de-a pururi, atât cât va fi viaţă pe Pământ şi pe meleagurile voastre binecuvântate.

Românii Mei dragi, sunteţi un popor mic, aşezat pe un tărâm bogat, dar bogăţiile acestui loc pe care vieţuiţi v-au adus multe nenorociri de-a lungul timpului. Acum trebuie să reîncepeţi munca de refacere a plaiului vostru. Ştiu că vă este greu, că sunteţi săraci, că vă lipsesc multe. Vă dăruiesc binecuvântarea Mea şi vă cer un singur lucru : să aveţi încredere în Mine ! Numai credinţa puternică în Bunătatea Mea vă poate susţine să rezistaţi vieţii grele pe care o duceţi.

Să nu credeţi în tot felul de prooroci care apar zi de zi ca ciupercile după ploaie. Să credeţi numai în cărţile sfinte care au fost păstrate cu mare grijă de-a lungul timpului. Prin ele grăieşte întelepciunea şi harul divin. Oamenii sunt păcătoşi, au încercat să schimbe cuvintele Noastre. Adevărul însă nu poate fi schimbat şi nici ucis.

Păstraţi-vă credinţa neclintită şi veţi fi ajutaţi să răzbateţi în greul vieţii. Nu înclinaţi urechea la sfaturile mincinoase ale unor farisei. Iubiţi-vă glia străbună, iubiţi-vă aproapele!

Iubiţi-Mi glasul, ce cu greu vi se arată. Împliniţi-vă îndatoririle pământene. Stimulaţi şi răspândiţi iubirea în jurul vostru şi vă veţi simţi mai puternici şi mai fericiţi.

Vă doresc din toată Puterea Mea Divină mult curaj şi încredere neclintită în reuşita faptelor voastre !

Vă doresc mulţi ani fericiţi din tată în fiu pe pământul vostru natal !

Fiţi binecuvântaţi în veci de veci şi pururea ! AMIN. “

  Anul 1995

< sus >

 

DOMNUL DUMNEZEU, MESAJ DE ANUL NOU PENTRU DOI OAMENI CARE SE IUBESC

„Cu ocazia Anului Nou doresc să vă ajut cu vorbele Mele nepreţuite pentru voi toţi :

Să fiţi cuminţi, înţelegători cu cei care greşesc.

Să vă feriţi de toate relele pământeşti, de tot ce poate fi mai rău pentru sufletele voastre.

Feriţi-vă de pârjolul vorbelor urâte.

Feriţi-vă de ziua ce va urma întunericului din inimile unor oameni, căci această zi nu prevesteşte nimic bun.

Feriţi-vă de cel ce huleşte odoarele sfinte.

Feriţi-vă de răutatea omenească manifestată în orice fel.

Nu daţi crezare vorbelor mincinoase, făţarnice.

Nu credeţi în idolii unora care încearcă să vă deruteze din drumul ales de voi.

Nu căutaţi calea cea mai uşoară pentru a vă împlini poftele.

Încercaţi să daţi crezare cuvintelor sfinte care izvorăsc din Voinţa Divinităţii Supreme - Acela sunt Eu, de-a pururi şi în veci de veci.

Nu încercaţi să speculaţi credinţa oamenilor, fiţi cinstiţi şi curaţi la trup şi la suflet.

 

Iubiţi-vă, dragii Mei, avem mare nevoie de iubire curată pe Pământ. Daţi-le altora un exemplu de curăţenie trupească şi sufletească, arătaţi-le o casă în care doi oameni cultivă iubirea adevărată. Invitaţi-i şi pe ceilalţi să iubească şi să se iubească aşa cum trebuie, curat şi frumos.

Dragii Mei, iubirea este pe cale să se stingă în lumea în care trăiţi voi. Aprindeţi-i flacăra şi daţi lumină din lumină, daţi flacăra iubirii mai departe printre oameni, să nu uite că din iubire s-au născut, în iubire trebuie să trăiască şi în iubire trebuie să moară !

Iubirea este veşnică, nu numai pe Pământ, ci în întreg Universul, pentru că ea vine de la Mine. Eu le dărui tuturor Iubirea Mea nemărginită pentru toţi şi pentru toate…

Nu iertaţi ce nu trebuie ; suportaţi, dar nu iertaţi orice. Iertaţi numai ce trebuie, acolo unde se mai poate îndrepta ceva. Pe păcătoşi încercaţi să-i îndreptaţi cu vorbe blânde. Dacă nu reuşiţi, lăsaţi-i să-şi ispăşească urmările greşelilor pe care le-au făcut, daţi-le o şansă tuturor pentru a-şi îndrepta purtările nepotrivite cu Iubirea Divină.

Vă urez fericire multă, multă de tot, atâta cât nu aţi avut până acum. Iubiţi-vă curat, dragii Mei ! Sănătate multă şi puterea de a purta Cuvântul Meu printre semenii voştri !“

  Anul 1995

< sus >

 

DOMNUL DUMNEZEU, CĂTRE DOI PROASPĂT CĂSĂTORIŢI

„Este obligatorie legătura cu o singură femeie. Să nu-i crezi pe cei care profită de mai multe femei, ei nu ajung în împărăţia Mea. Cererile lor nu ajung la cugetul Meu. O singură femeie ajunge ! Eu aşa am lăsat pe Pământ, lui Adam i-am dat o singură femeie... Un bărbat nu trebuie să se obosească risipindu-şi puterile cu mai multe femei. Cei care fac aşa ajung nenorociţi, dezorientaţi, se abrutizează, scânteia divină pleacă din ei.

Credinţa într-o singură femeie este eternă peste veacuri ! De aceea, bărbatul şi femeia trebuie să se caute mereu pentru a se regăsi, chiar şi în mai multe vieţi.

Vă felicit pe voi doi pentru că v-aţi unit vieţile legal, ca să fiţi exemplu pentru toţi păcătoşii ce nu vor să-şi asume răspunderea de a-şi uni vieţile prin legământ!”

  Anul 1995

< sus >