<  Înapoi la Pagina de Spiritism


INTERVIURI CU SPIRITELE LUI NICOLAE ŞI ELENA CEAUŞESCU

 

INTERVIU CU SPIRITUL LUI NICOLAE CEAUŞESCU

MESAJ DE LA SPIRITUL ELENEI CEAUŞESCU

 

Cuvânt introductiv

Într-o seară, nu de mult, am urmărit cu stupoare la un post de televiziune particular un “interviu” luat pe cale spiritistă celui care a fost, să zicem aşa, “cel mai controversat martir al revoluţiei române”. Am cercetat, cu mijloace proprii, autenticitatea celor petrecute atunci. Spre nemulţumirea unora care s-au arătat a fi neîncrezători în ceea ce a demonstrat mediumul (pe care îl felicit din tot sufletul pentru curajul şi stăpânirea sa de sine), printre aceştia aflându-se şi moderatorul emisiunii, îndrăznesc să afirm că spiritul chemat a fost, pur şi simplu, cel ce a sălăşluit în trupul “dictatorului”. Mulţi îl regretă acum pe acest celebru dispărut al neamului românesc... Foamea, grijile de tot felul le întorc multora minţile cu mulţi ani îndărăt, spre “epoca de aur ceauşistă”. Ne este acum mai greu sau mai uşor decât atunci ? Aceasta o va decide istoria.

Pentru că mediumul a fost întrerupt brusc de către moderator din cauza “timpului necrutăţor”, gest cu totul reprobabil, care ar fi putut pune în pericol starea de sănătate a acelei femei fascinante, am hotărât să îl chem pe “dictator” pentru a continua ceea ce s-a început în acea seară de pomină...

 

INTERVIU CU SPIRITUL LUI NICOLAE CEAUŞESCU

- Stimate tovarăşe Nicolae Ceauşescu, vă rog să îmi spuneţi unde vă aflaţi acum şi cu ce vă ocupaţi timpul !

- Mă aflu printre voi, dragii mei patrioţi români, căci numai cu voi vreau să stau de vorbă. Pe trădătorii de ţară nu i-am iubit niciodată. Aici sunt, compatrioţi iubiţi, pe lângă fiecare dintre voi. Sunt liber ca păsările cerului. Zbor iute ca gândul, călătoresc oriunde am treabă în natura înconjurătoare vouă şi altora. Nu am ajuns în Iad, cum au sperat cei ce m-au incriminat pe nedrept. Sunt liber, dragii mei, şi aflaţi că pedeapsa mea pentru cât v-am greşit este mai mică decât a celor care au complotat să îmi ia viaţa. Nici o ambiţie pământească soldată cu crime nu va rămâne fără urmări neplăcute în “viaţa de Apoi”. Am făcut pentru poporul meu atât cât mi-a stat în putinţă pentru a-i salva sufletul şi fiinţa naţională. Dacă am greşit, vă cer iertare tuturor celor care îmi purtaţi o amintire încărcată cu reproşuri...

- Cum şi când aţi murit, tovarşe preşedinte ?

- Ca să fiu sincer, în Decembrie ‘89 s-a produs un lanţ de crime pentru a acoperi alte crime... “Crimă pentru crimă” - aşa aş putea supranumi “revoluţia română”. V-au rămas casete cu falsa judecare a noastră. Soţia mea a fost mai clară în exprimarea protestelor. Ale mele au fost doar vorbe de dragul vorbei. Şi ştiţi de ce ? Pentru că nu eram eu, ci unul dintre “înlocuitorii” mei. Ce spuneţi de această veste, scumpii mei compatrioţi ? Am murit cu adevărat, trupeşte, anul trecut, la un sfârşit de mileniu, aşa cum mi-am dorit-o întotdeauna. Bineînţeles că nu mi-am lăsat rămăşiţele trupului în ţara mea, fiindcă atunci când mi-am dat duhul Cerului mă aflam mult mai departe de voi decât v-aţi închipuit vreodată... Păstrez secretă denumirea ţării care mi-a salvat viaţa acum 11 ani, sustrăgându-mă, cu multă abilitate, din infernul declanşat în România de autorii străini şi autohtoni, pe care prea bine îi cunoaşteti. Am fost chemat de multe ori din lumea nevăzută, în care am ajuns de curând. Mulţi dintre voi îmi simt lipsa din cauza sărăciei şi a debusolării în care se află.

- Vă regretaţi moartea ?

- Mi-am regretat moartea prea timpurie faţă de potenţa trupului şi a minţii mele. Aş mai fi putut face multe lucruri bune pentru poporul meu dacă nu m-ar fi copleşit insistenţele conducătorilor politici din dreapta şi din stânga ţării. În plus, specialiştii în diversiuni, infiltraţi în România cu multă răbdare şi consecvenţă, şi-au împlinit cu mare succes, de răsunet internaţional, perversa lor misiune de scindare a naţiunii române în pro-occidentali şi anti-occidentali. Nu regret nimic din ceea ce mi s-a întâmplat în urmă cu 11 ani, decât dispariţia mea prematură din viaţa politică a ţării. Mulţi m-au denigrat şi mai mulţi m-au tot criticat pe nedrept. Cum să fi modernizat această scumpă ţară românească în condiţiile presiunilor politice şi economice externe la care am fost supuşi începând cu anii ‘80 ?

- Cum aţi fost scos din România în Decembrie 1989 ?

- În Decembrie ‘89 am fost luat cu un elicopter al armatei ruse şi dus până la gurile Dunării, unde am fost îmbarcat pe un submarin rusesc, care m-a scos pe sub nivelul apelor Mării Negre până într-o altă mare. Am ieşit din submarin pe 24 Decembrie pe o navă de suprafaţă a ţării gazdă, care m-a predat autorităţilor militare portuare, ce urmau să mă trimită mai departe pe uscat. Tot drumul meu, care semănă foarte bine cu o evadare din infern, a decurs perfect normal. Am fost pregătit sufleteşte cu mulţi ani în urmă pentru acest mare pas al vieţii mele. Informatorii mei de nădejde mi-au relatat, ani la rândul, tot ce au putut afla despre cele 3 comploturi puse la cale cu minuţiozitate pentru doborârea mea de la conducerea ţării. Au existat 3 variante de complot :

a)           Asasinarea mea prin una din metodele urmatoare : injectarea cu otravă, otrăvirea prin alimente sau împuşcarea, ca din greşeală, în timpul unei parade militare ;

b)           Deturnarea unui avion ce urma să mă transporte în străinătate într-o vizită de lucru ;

c)           Provocarea unei lovituri de stat, cu aspect de revoluţie populară, în timpul căreia să fiu ucis ca un criminal de rând. Această variantă a reuşit din plin, dar nu cu mine ca victimă, ci cu unul dintre paznicii mei, care a acceptat să se sacrifice în ultimul moment.

- Ce aţi făcut după aceea în ţara care v-a primit ?

- Ţara care m-a primit m-a îngrijit, m-a protejat şi m-a înmormântat în pământul său, sfinţit de multe jertfe omeneşti şi nenumărate vestigii arheologice străvechi. Este un stat puternic, plin de oameni curaţi la suflet şi credincioşi în Dumnezeul lor. Poporul său este un martir, suportând de foarte mulţi ani nedreptăţile şi privaţiunile impuse de Occident. L-am ajutat pe conducătorul acestei ţări să îşi ducă treburile în continuare, rezistând împreună cu poporul său tuturor vicisitudinilor vieţii.

< sus >

- Ce părere aveţi despre situaţia actuală a românilor ?

- Dacă am fost înlăturat de la conducerea României, poporul meu ce a câştigat ? Este liber cu adevărat ? Da, recunosc, românul de acum poate pleca oriunde, poate vorbi şi gândi după bunul plac, dar puterea banului, pe care nu îl are orice om de rând, devine din ce în ce mai copleşitoare. Este vorba de o falsă libertate a poporului meu. Nu aveţi bani destui, nu vă bucuraţi de o asistenţă medicală corespunzătoare. Nu vă puteţi întreţine familiile în siguranţă, fără să vă temeţi de ziua ce va veni, dragii mei români necăjiţi ! Pentru ce am fost alungat de la putere ? Pentru ambiţiile unora de a se ajunge ce nu au fost niciodată ? Prea mult s-a dat vina pe soţia mea, Lenuţa ! Unii au făcut-o rea, alţii incapabilă, alţii criminală ! După ce mi-aţi împuşcat-o, vă simţiţi mai mulţumiţi şi mai fericiţi, frumoşi criminali de modă nouă ?! Unii dintre voi aţi venit repede după mine, ca să vă iertăm amândoi, şi eu, şi ea. Cu voi nu mai am nici o treabă. Ne vedem oricând, ştiţi ce aţi făcut şi ce pedeapsă vi se aplică aici, în Cer !

Viaţa românilor este acum mai grea ca niciodată. Nici războaiele repetate de-a lungul sutelor de ani, nici molimele, nici calamităţile naturale nu au reuşit să atace atât de puternic fiinţa naţională a poporului nostru. Nu sunt de ajuns foametea, bolile, lipsa banilor ! Mulţi dintre cei care “s-au ajuns” au început să uite de unde au pornit în lupta lor parşivă pentru avere şi mărire politică. Acestora acum le este ruşine să mai afirme că sunt români în lungile sau scurtele lor peregrinări pe alte continente. Se dau drept ceea ce nu sunt şi nu vor fi niciodată !

- Ce părere aveţi despre guvernele post-decembriste din ţara noastră ?

- Ce să-ţi mai spun despre politica democratică post-decembristă din România ? S-a dat totul pe faţă, toate greşelile parlamentului şi guvernului au fost întoarse pe toate feţele, an de an, legislatură cu legislatură, dar mai nimic nou nu s-a întâmplat pentru acest popor chinuit.

- Credeţi că România trebuie să redevină un stat monarhic sau să rămână o republică ?

- Despre monarhie nu am avut niciodată o părere prea bună. Dacă un preşedinte ca mine sau ca alţii rămaşi în viaţă a putut fi acuzat de autocraţie şi despotism, ce să mai spun despre un rege ? Unii mai rezistă astăzi ca regi pentru că şi-au arogat rolul de figuranţi, nu de conducători politici. Iar lumea se distrează copios pe seama lor. Pe toată lumea o interesează amorurile şi suferinţele tainice ale prinţeselor sau bolile părinţilor lor. Un circ întreg ! Asta nu se cheamă politică şi nici conducere a ţării !

- Cum vedeţi viitorul României în următorii ani ? Va fi România zguduită, din nou, de un cutremur devastator ?

- Îmi este greu să pun degetul pe rana poporului meu. Ce să-i spun despre viitor ? Adevărul, bineînţeles, ca să-1 doară buba şi mai rău ? Asta vrei să ştii, cât timp vă vor mai durea scrijeliturile din tru­purile şi minţile voastre ? Bine, fie, dacă mi-o ceri.

Vor mai urma ani grei pentru români şi pentru ţara noastră. Durerea lipsei de bani, mizeria trupurilor şi a sufletelor, ameninţările tot mai transparente şi îngrijorătoare venite dinspre toate cele patru zări, vă vor da mult de furcă tuturor. Dar, românul nu piere aşa uşor ! Veţi trăi şi veţi muri ca şi până acum, niciodată mulţumiţi de voi înşivă. Aveţi nevoie de încă 10 ani până când veţi ieşi puţin la liman. Curaj, oameni buni, că viaţa voastră nu va fi mult mai uşoară nici peste 5- 6 ani !

Cutremurul devastator, calamitatea naturală pe care o aşteaptă unii, din prostie, bineînţeles, este mai mult un simbol al mizeriei în care vă zbateţi şi care, pentru oamenii sărmani, ar însemna izbăvirea prin moarte. Nu-l mai aşteptaţi, dragii mei, căci el nu va veni la cererea şi dorinţa voastră ! Chinuiţi-vă mai departe, trăind greul până la capăt ! Altceva mai important nu aveţi de făcut !...

Dacă tot am dispărut din viaţa voastră, vă doresc să trăiţi mai bine şi să fiţi mai fericiţi decât în vremurile preşedenţiei mele. Vă las cu bine şi vă rog să nu mă mai blestemaţi atâta, voi cei care aţi profitat de “moartea” mea !

26 iunie 2001

< sus > 

MESAJ DE LA SPIRITUL ELENEI CEAUŞESCU

„Dragii mei români,

Nu m-am supărat chiar foarte rău aflând câte lucruri urâte s-au spus pe seama mea după ce mi-am dat obştescul sfârşit. Eu am fost o personalitate deosebită a poporului din care m-am născut. Dar mulţi m-au divinizat şi mult prea mulţi m-au hulit, cred eu, pe nedrept. Mi-am dat toată osteneala oaselor şi minţii mele , uzate de prea multă muncă politică şi culturală, mai ales în ultimii ani dinaintea dispariţiei mele din viaţă. Am ştiut încă din copilăria mea modestă, dar luminoasă că voi ajunge un om înalt în ţara mea. Şi, uite că am ajuns ! Că unii m-au denigrat, că s-a complotat în spatele meu ani la rândul ca să ne dea pe amândoi jos de la conducerea ţării, am ştiut-o cu multă vreme înainte de moartea mea. Am convingerea mea fermă în faţa lui Dumnezeu Atotputernicul că am avut şi eu greşelile mele, mari şi mici, ca orice muritor de rând. Dar, binele făcut ţării de soţul meu şi supuşii lui nu se compară cu sărmanele mele greşeli. Sunt mândră şi acum de rezultatele minunate ale poporului meu sub conducerea noastră foarte competentă. Mi-am iubit şi respectat bărbatul, l-am ajutat în toate treburile politice şi nu am de ce mă teme de blestemele unor nenorociţi de parveniţi din vremurile de astăzi !

Am fost o femeie deşteaptă şi am rămas un duh foarte inteligent. Nici vorbă să mă găsesc în Iad, aşa cum au insinuat guri1e rele ale “democraţiei” ! Muncesc şi acum ajutându-mi soţul, care nu doreşte nici acum să mă despart de el.

- Fiul dumneavoastră, Nicu, a procedat corect predându-se revoluţionarilor din Bucureşti ?

- Nicu a greşit fundamental, dând dovadă de laşitate în timpul răzmeriţei armatei şi trupelor de miliţie. Trebuia să dea dovadă de bărbăţie şi să lupte cot la cot cu gardienii săi. Aşa, ce a rezolvat ? A murit ca un laş, uitat de lume. L-am răsfăţat prea mult, asta a fost ! Un copil deştept ca el, dacă ar fi avut mai mult curaj, ar fi preluat conducerea ţării pentru a o duce mai departe pe drumul modernizării. Dar lui nu i-a plăcut niciodată politica. El a avut mai multa treabă cu femeile decât cu munca.

- Ce sfaturi le daţi copiilor dumneavoastră rămaşi în viaţă, Zoe şi Valentin ?

- Pe Zoe şi Valentin îi binecuvântez zi şi noapte pentru curajul şi demnitatea lor, pentru discreţia şi sinceritatea cu care i-a înzestrat Bunul Dumnezeu. Au supravieţuit, dragii de ei, şi uite că trăiesc în mod civilizat, nebatjocoriţi şi neloviţi de nimeni. Istoria se întoarce, draga mea, şi este necruţătoare cu cei care greşesc !

- Dar femeilor din România de astăzi ?

- Dragele mele românce, unde vă este curajul şi setea de viaţă de odinioară ? Aţi capitulat-o cu toate ? Nu mai are cine vă încuraja, aşa cum făceam eu ? Curaj, fetelor, că mai aveţi încă multe de făcut în viaţă ! Or trece ele şi greutăţile de acuma, că numai de aşa ceva are parte românca, de când a adus-o Dumnezeu pe pământ !

- Vă îngrijorează situaţia copiilor defavorizaţi şi a tinerilor români, dezorientaţi şi disperaţi ?

- Ce s-a făcut cu tineretul român în ultimii 10 - 11 ani este o crimă de neiertat. Puzderie de copii zac prin canale şi pe străzi, orfelinatele se desfiinţează unul după altul, iar tinerii cu studii în toată legea fug din ţară prin magaziile vapoarelor şi ale avioanelor, ca să scape de sărăcie şi mizerie. Ruşine naţională, dragi tovarăşi de la conducerea ţării, că domni nu pot să vă zic !

Dragii mei, vouă, celor de acum, fiii “moderni” ai României, vă urez să vă deschideţi bine ochii asupra celor din jurul graniţelor ţării, să nu vă lăsaţi călcaţi cu cizmele de nimeni din afară şi, mai ales, să munciţi, dragi tovarăşi, să munciţi cu hărnicie, în loc să trândăviţi prin cafenele !

A voastră mamă iubitoare, Elena Ceauşescu”

  24 iunie 2001

< sus >

Lecturi suplimentare

SOSIILE LUI SADDAM HUSSEIN

http://www.conspiracyplanet.com/channel.cfm?channelid=104&contentid=4034

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread256801/pg1

http://www.911hoax.com/Saddam_Gallery.asp