<  Înapoi la Pagina de Spiritism


Mesaj de la spiritul lui NICOLAE CEAUŞESCU

Medium Nina Petre: - Bună seara domnule Preşedinte Nicolae Ceauşescu. Acceptaţi să le vorbiţi românilor?

Spiritul lui Nicolae Ceauşescu: - Da, accept. Bună seara tuturor!

Dragii mei români, tare chinuiţi mai sunteţi! Îmi este milă de voi. Eu am fost preşedintele vostru, al tuturor, dar m-au dat jos nemernicii care vroiau să ajungă să jefuiască ţara aceasta plină de bogăţii. Acum ce-a mai rămas din ea? Nimic. Numai jale şi tânguială peste tot.

Dragii mei compatrioţi, tare aş fi vrut să mai rămân la conducerea ţării, aşa greu cum era. Dar eu v-am vrut binele. Recunosc, am greşit de foarte multe ori. Pentru asta am plătit cu grea suferinţă. Dar acum, după atâţia ani, când văd ce se întâmplă la voi, parcă mă doare sufletul. Ştiţi, eu încă mai am suflet. Şi este foarte mare..., pe lângă spiritul meu, care vă vorbeşte.

Dragii mei români, ce vreau eu să vă spun vouă... Să nu vă pierdeţi speranţa! Munciţi mai departe, străduiţi-vă să vă faceţi o viaţă mai liniştită decât până acum. Încercaţi să fiţi mai harnici, mai curajoşi, mai inimoşi, mai încrezători în voi şi în viitorul acestei ţări. Să nu decădeţi în disperare. Eu v-am învăţat, atunci când eram conducătorul vostru, să fiţi optimişti, să munciţi, să vă vedeţi de viaţa voastră. Dar acum ce s-a ales de voi? Numai jale şi disperare în toată ţara?! Daţi-i la o parte pe cei care au câştigat averile nemăsurate pe spinarea voastră! Lăsaţi-i să plătească într-o zi pentru tot ce au făcut împotriva celor săraci. Dar voi, marele popor românesc, străduiţi-vă să fiţi demni, aşa cum aţi fost întotdeauna! Eu văd pentru voi o viaţă mai bună. Întâi vă va fi mai greu, după aceea mai bine.

Medium Nina Petre: - Care va fi situaţia românilor după alegerile din luna aceasta?

Spiritul lui Nicolae Ceauşescu: - După următoarele alegeri, care vor fi luna aceasta, să ştiţi că o s-o duceţi mai bine. Vor fi alţii la putere, nu cei de acum. Cei care au stat în spate. Iar aceia se vor strădui să ridice această ţară, pentru că au şi ei mândria lor.  Să nu fiţi disperaţi, dragii mei români! Să ştiţi că eu veghez asupra voastră şi adun toţi îngerii din jurul meu să vă ajute. Să nu cădeţi în cea mai neagră mizerie şi în cea mai neagră disperare! Eu, cel care a construit pentru voi case, care v-a dat câte un loc de muncă tuturor, care a vegheat asupra copiilor voştri, vă spun de aici, de unde sunt, din Cer, dintre îngerii lui Dumnezeu, că veţi fi un popor fericit. Mai târziu, nu chiar atât de curând. Să ştiţi că eu văd totul de aici şi vă spun ceea ce trebuie să vă spun şi ceea ce îmi este îngăduit să vă spun. Nu disperaţi, dragii mei români! Fiţi liniştiţi, străduiţi-vă să fiţi sănătoşi, inimoşi, plini de speranţe şi plini de sete de muncă, aşa cum aţi fost pe vremea mea!

V-a vorbit spiritul lui Nicolae Ceauşescu, cel care a fost doborât de la conducerea acestei ţări de o gaşcă de nemernici. Să fiţi binecuvântaţi, dragii mei români!

Medium Nina Petre: - Vă mulţumim, domnule preşedinte Nicolae Ceauşescu.

 

Nota bene:  Mesajul a fost transmis mediumului Nina Petre în seara zilei de 6 noiembrie 2008 şi înregistrat video. El face parte din colecţia cu videoclipuri a site-ului nostru.

Link: http://www.youtube.com/watch?v=RIQUV21h_RM

< sus >