<  Înapoi la Pagina de Spiritism


Mesaj de la spiritul lui ION DOLĂNESCU

Medium Nina Petre, discutând cu producătorii emisiunii "La şuetă cu Bahmu", înainte de transcomunicare:

Nu e o lucrare simplă deloc. Eu intru într-un fel de transă şi îmi văd de treabă, dar dacă cineva trânteşte uşa, mie îmi "sfârâie" capul după aceea şi mă doare o zi întreagă. O să dureze 10 minute, 15 minute, depinde ce o să vorbească. Oricum, spiritul este foarte traumatizat, dar dacă a murit în martie, atunci a trecut o perioadă de timp pentru acomodare şi şi-a mai limpezit ideile un piculeţ. Imediat după moarte, vreo două, trei, patru luni (depinde cum i-a fost moartea, cât de tragică sau nu) spiritul este traumatizat şi nu prea ştie ce e cu el. Dar Dolănescu n-a murit fulgerător, el a fost bolnav şi îşi presimţea sfîrşitul, nu a fost o moarte survenită incidental, aşa sper că spiritul lui poate să aibă coerenţă în ceea ce spune.

Medium Nina Petre, intrând în contact telepatic cu spiritul: Ion Dolănescu, s-a născut pe 25 ianuarie 1944 la Perşinari, jud. Dâmboviţa. A decedat pe 19 martie 2009 în Bucureşti. Voi discuta cu spiritul său. A venit...

- Maestre Ion Dolănescu, vă mai amintiţi de viaţa anterioară?

 

Spiritul lui Ion Dolănescu: - Da, doamna mea. Acuma sunt un biet spirit peste măsură de îngrozit de ceea ce se întâmplă între rudele mele şi între prietenii mei. Nu mi-am imaginat niciodată că sfârşitul meu onorabil va aduce printre cei dragi mie atâta discordie.

Dragii mei, voi cu toţii v-aţi iubit, v-aţi respectat, v-aţi simpatizat cît am trăit eu. Acum ce se întâmplă cu voi? Vă certaţi, vă împroşcaţi cu noroi, aţi umplut ziarele şi televiziunile cu toată mizeria pe care o scoateţi voi acuma şi care mă îngrozeşte pe mine. Pentru ce, dragii mei? Eu nu am fost un miliardar, eu nu am fost un om de afaceri, eu nu am avut insule, avioane, vapoare. Ce avere am avut eu, dragii mei? Pentru ce vă urâţi voi atît de mult? Ce aveţi de împărţit? De ce nu vreţi să împărţiţi omenia, pe care eu am răspândit-o în jurul meu toată viaţa. Prin cântecele mele am încercat să ajut oamenii să se iubească, să se respecte, iar voi acum, fiii mei, prietenii mei, ce faceţi? Dragii mei băieţi, de ce vă urâţi acum? Voi v-aţi iubit sincer, frăţeşte, v-aţi respectat unul pe celălalt. Ce aţi păţit, iubiţii mei copii, chiar nu vă puteţi înţelege acum, după ce eu am trecut dincolo? Aveţi impresia că eu, tatăl vostru, pot, de unde sunt eu acum, în lumea nevăzută, să vă mai dau educaţie? Scumpii mei copii, vă rog din suflet, nu mă faceţi de râs. Eu sunt peste măsură de îndurerat. Sunt un biet spirit, o biată fiinţă nevăzută care are un suflet, dar sufletul acesta este plin de răni din cauza voastră. Nu mă mai doare nimic, trupul meu s-a spulberat, a rămas în pământ, în ţărână, dar sufletul meu sângerează din cauza celor ce se întâmplă în urma morţii mele.

Şi-a mai apărut un băiat acum. Dragul meu copil, vrei şi tu avere de pe urma mea? Ai intrat şi tu în dispută cu cei doi fii ai mei? Ce mai vreţi să împărţiţi, scumpilor?

Iată ce vă sfătuiesc eu, cel care a fost Ion Dolănescu, marele patriot Ion Dolănescu. Ce vă sfătuiesc eu: dragi băieţi, împărţiţi-vă omenia între voi! Haideţi! Şi împărţiţi amintirea mea în aşa fel încât să fiu mândru de voi. Să nu mai văd, să nu mai observ lucruri urâte pe care voi le faceţi din mândrie. Ce mai vreţi să obţineţi acum? Împărţiţi mai bine amintirea mea şi să fim cu toţii mulţumiţi! Aşa vă rog eu, cel care a fost Ion Dolănescu. Acum sunt doar o amintire, dar doresc foarte mult ca memoria mea să fie respectată, pentru că şi eu, în timpul vieţii, am respectat pe toată lumea. V-am respectat pe toţi, cunoscuţi sau necunoscuţi. Aceasta este cea mai aprigă dorinţă pe care v-o trimit din lumea nevăzută. Respectaţi-mi amintirea, dragii mei! Şi cum puteţi să o respectaţi? Păstrându-vă calmul şi respectul unii pentru alţii, iar atunci voi fi şi eu mulţumit. Rămâneţi cu bine, dragii mei, şi nu uitaţi ce v-am rugat. Faceţi pace între voi! Pacea este cel mai scump lucru de pe lume. Nu vă mai chinuiţi unii pe alţii! Atâta am vrut să vă spun.

Eu sunt cel care a fost sufletul lui Ion Dolănescu, iar acum este un suflet rătăcit printre miliarde şi miliarde de suflete din spaţiul cosmic. Îmi iau rămas bun de la voi cu speranţa că îmi veţi îndeplini această ultimă dorinţă. Faceţi pace, dragii mei!

Medium Nina Petre: - A plecat. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Nota bene:  Mesajul a fost transmis mediumului Nina Petre în după amiaza zilei de 7 octombrie 2009, în timpul emisiunii în direct "La şuetă cu Bahmu" de la televiziunea Kanal D, la cererea moderatorului Adriana Bahmuţeanu, şi înregistrat video. El face parte din colecţia cu videoclipuri a site-ului nostru.

< sus >