<  Înapoi la Pagina de Spiritism


Dialog cu spiritul scriitorului şi muzicianului ION ŢUGUI

Preluare telepatică de către mediumul NINA PETRE

Medium Nina Petre: - Unde vă aflaţi? Ce faceţi acum?

Spiritul lui Ion Ţugui: - Mă găsesc într-o sferă foarte înaltă a astralului, dincolo de atmosfera terestră, unde mă pregătesc pentru o nouă trecere în trup de om. Mi-au rămas multe treburi nerezolvate pe Pământ, iar conştiinţa mea de spirit superior mă îndeamnă să trec din nou la acţiune.

Medium Nina Petre: - Ce părere aveţi despre situaţia actuală a paranormalilor din România?

Spiritul lui Ion Ţugui: - Despre paranormalii din România pot să vă spun multe lucruri, şi bune, şi rele. Mă întristează halul în care au ajuns cu toţii, în cei câţiva ani de la sfârşitul meu. M-am ocupat mult de paranormalul românesc, mai ales în ultimii ani de viaţă. M-am zbătut zi şi noapte să pun bazele unei teorii şi unor metode eficiente de lucru. I-am studiat pe toţi paranormalii cunoscuţi, le-am pus câte o vorbă de sprijin pe la diverse televiziuni, am scris despre calităţile şi munca lor. Tocmai când reuşisem să creez un imperiu al ştiinţei paranormalului, am trecut la cele veşnice, din cauza unor probleme grave de sănătate. Degeaba am fost un om optimist dacă trupul m-a lăsat ca o căruţă în drum. Nu pot depune mărturie că am fost ucis prin magie neagră. Le-am ajutat pe tămăduitoare la fel ca şi pe ceilalţi paranormali din ţară care au avut nevoie de sprijinul meu.

Medium Nina Petre: - Ce sfaturi le daţi paranormalilor români?

Spiritul lui Ion Ţugui: - Acum, când văd praful şi pulberea rămase în urma strădaniilor mele de ani întregi, mă doare sufletul că nu mai pot da o mână de ajutor. Oamenii cu har divin s-au împrăştiat care încotro, unii dintre ei părăsind ţara pe vecie. Alţii şi-au pierdut harul din cauza lăcomiei de bani. Mai încearcă vreo 3-4 tineri să se remarce, dar sunt sufocaţi, îmbrânciţi şi călcaţi în picioare de şarlatanii care se dau mari profesori şi iniţiaţi de grad înalt în obiceiuri ezoterice. Îi sfătuiesc pe entuziaştii, temerarii de astăzi, care se chinuiesc să mai activeze în paranormal, să reziste atacurilor mârşave ale duşmanilor adevărului. Rezistaţi, dragii mei paranormali din ţara mea, rezistaţi răului, întăriţi-vă cu voinţa şi talentele voastre! Fără o inteligenţă superioară, supranaturală, întreaga omenire va dispare în câţiva ani!

Medium Nina Petre: - Ce propuneri aveţi pentru ridicarea calităţii paranormalului din România?

Spiritul lui Ion Ţugui: - Am de făcut multe propuneri. M-aş bucura în sufletul meu mare de acum să li se permită paranormalilor cu har şi cinste în suflet să muncească liniştiţi, fără să se mai facă presiuni asupra lor pentru a-şi înceta activitatea. Mai vreau ca România, ţara mea din ultima viaţă de om, să ajungă în paranormal la nivelul ţărilor europene dezvoltate în acest domeniu. Mai visez adeseori ca România să folosească paranormalul în toate ramurile de activitate. Numai aşa se poate ridica ţara noastră, măcar la nivelul la care a fost înainte de controversata Revoluţie.

Medium Nina Petre: - Cum apreciaţi situaţia socială şi politică din ţara noastră?

Spiritul lui Ion Ţugui: - Viaţa românilor a fost grea şi complicată dintotdeauna. Dar acum, răul s-a întins pe fiecare metru pătrat din întinsul ţării. Egoismul, setea de bani, obsesia banilor le-a stricat caracterul românilor. Unde mai sunt vechile petreceri de familie, când rudele se adunau în jurul unei mese lungi din ogradă şi cântau până la ziuă, depănând amintiri? Unde s-a dus firea blajină, omenoasă a românului dintotdeauna? Dragii mei români, voi aveţi datoria dumnezeiască să vă păstraţi obiceiurile ţării. Nu uitaţi că România a apărut ca ţară pe Pământ prin Voinţa Bunului Dumnezeu. Dacă vă mai înstrăinaţi obiceiurile şi fiinţa, imitând alte popoare, este ca şi atunci când puneţi o haină străină pe voi. Românii care se ocupă cu politica au nevoie să înveţe mult paranormal, în loc să plătească vrăjitoarele pentru a le face de mare succes. Omul trebuie să se zbată cu propriile puteri pentru a răzbi în viaţă.

Medium Nina Petre: - Cum vedeţi viitorul României în următorii ani?

Spiritul lui Ion Ţugui: - Viitorul României este promiţător, dar pentru a-l îndeplini cum se cuvine, tot poporul român are nevoie de multă instruire din partea celor cu ştiinţă de carte. Învăţaţi mult, dragii mei compatrioţi, şi veţi vedea că viaţa în ţara voastră va redeveni ce a fost odată, ba chiar mai mult decât atâta!

Celor care îmi pângăresc memoria cu insultele lor, le spun doar atât: dacă aveţi puterea de a ajunge celebri ca mine, atunci puneţi umărul la treabă şi faceţi nişte lucruri bune în jurul vostru!

Al vostru pentru totdeauna,

ION ŢUGUI

1 noiembrie 2009,
Braşov

Acest dialog a fost susţinut pe cale telepatică de mediumul NINA PETRE din Braşov, România

< sus >