<  Înapoi la Pagina de Spiritism


MESAJ DE LA SPIRITUL ELODIEI

ELODIA (27.09.1968 - 05.08.2010)

"Sunt spiritul sărmanei Elodia, voi vorbi în numele ei...

Stimaţi concetăţeni români, eu, Elodia cea mult lăudată, în acelaşi timp urâtă şi criticată pe nedrept, vreau să vă mărturisesc tuturor că nu am meritat tratamentul inuman la care am fost supusă după fuga mea din apartamentul familiei. Nu m-am putut înţelege cu soţul meu asupra infidelităţii noastre, de ambele părţi. Eu am fost o femeie extrem de energică, însetată de viaţă, de frumos în toate, de iubire nelimitată. Deşi am fost adorată de mulţi bărbaţi care m-au vrut cu tot dinadinsul, i-am ales numai pe cei cărora le puteam dărui iubirea adevărată. Nu am fost înţeleasă niciodată în totalitate de bărbaţii mei. Am fost jignită puternic de fiecare dintre ei, considerată o marfă ieftină, la fel ca toate femeile din ţara mea. Am protestat de nenumărate ori, reclamându-mi dreptul de a fi considerată o fiinţă umană demnă de respectul tuturor. Dacă nu a fost chiar aşa întotdeauna, s-a văzut prin adevărul care a ieşit la iveală, într-un mod brutal şi de necrezut, după fuga mea de acasă. M-am certat îngrozitor cu soţul meu, fiecare având motivele sale perfect întemeiate. I-am spus că voi pleca definitiv de lângă el, dar nu m-a crezut, fiindcă îl mai ameninţasem cu despărţirea şi în alte momente de furie disperată. Eram supărată mai ales pe mine, fiindcă eşuasem şi cu cea de-a doua căsătorie. Îmi pusesem mari speranţe în acest ultim mariaj, dorind neapărat să găsesc mult visata fericire conjugală. Aşa ocupată şi peste măsură de stresată cum eram din cauza serviciului şi a afacerilor riscante, îmi găseam ceva timp şi pentru copilaşul nostru. Declar acum, în faţa tuturor celor care vor afla despre această destăinuire a mea, de dincolo de bariera vieţii şi a morţii omeneşti, că mi-am făcut pe deplin datoria de om al muncii, de soţie, de mamă şi de fiinţă umană, în totalitatea acestei expresii. Nu am ce să îmi reproşez acum, după un an de la dispariţia mea din lumea omenească, decât că nu am fost suficient de vigilentă în privinţa aspectelor periculoase şi riscante ale meseriei mele. Nu am fost o simplă avocată, ci şi un foarte bun negociator în conflictele care izbucneau în mod frecvent între puternicii zilei. Ştiam că unii se vor răzbuna pentru talentul meu de a-i salva pe cei nevinovaţi de la distrugere. Dacă i-aş fi putut mărturisi soţului meu toate complicaţiile în care mă zbăteam, poate că el, cu puterea minţii sale, m-ar fi ajutat în aşa fel ca să pot supravieţui mai departe în familia mea. Dar el, cu meseria pe care o are, mi-ar fi făcut mai mult rău decât bine dacă ar fi aflat toate încurcăturile mele.

După dispariţia mea din ţară, s-au născocit nenumărate poveşti neadevărate, cu intenţia de a găsi justificări destule care să le acopere altora vina asupra dispariţiei mele. Vreau să ştie toată lumea că toate înscenările de o calitate îndoielnică, făcute timp de mai multe luni, nu vor duce niciodată la încătuşarea soţului meu. Plecarea mea a fost perfect normală, dar a fost greşit înţeleasă sau s-a dorit să fie de neînţeles. Motivul? Împiedicarea demascării adevăraţilor vinovaţi, care mi-au făcut viaţa imposibilă în ţara mea, în oraşul meu şi în familia mea. Am speranţa că vinovaţii morali îşi vor primi pedepsele meritate pentru toate ticăloşiile lor. Eu mi-am sacrificat fericirea şi unitatea familiei cu scopul de a le salva viaţa celor atât de dragi mie: soţul şi copilaşul meu. Cu puţină vreme înainte de cearta finală cu soţul meu, fusesem ameninţată pe mai multe căi că se intenţiona distrugerea carierei lui Cristi, anihilarea mea ca negociator în afaceri grele, dar şi răpirea copilaşului nostru. Am ales calea exilatului, a omului fără patrie, căruia nu i-a mai rămas decât pielea de pe el. Am fost ajutată de foşti colaboratori şi prieteni, pentru supravieţuirea în condiţii de pericol maxim. Am rezistat timp de 3 ani, ascunzându-mă în diferite ţări, până când am fost găsită exact în momentele în care mă consideram o femeie salvată de la o moarte sigură. Marele secret al vieţii mele în refugiu nu cred că va fi aflat vreodată. Oricâţi paranormali se vor chinui să afle cine mi-a salvat viaţa în ceasul al 12-lea şi cine mi-a luat-o în ceasul al 13-lea, nu cred că vor descoperi întregul film al coşmarului meu de 3 ani.

Acum m-am liniştit, aflând că băieţii mei se află în mâini sigure şi grijulii. Aşa cum văd viitorul de aici, din înălţimea nesfârşită, cred că fiii mei nu se vor întâlni niciodată în lumea omenească. Îl rog pe Cristi, soţul meu rămas văduv, să îşi refacă viaţa de familie cu o femeie mai normală şi mai puţin ambiţioasă decât am fost eu. Îl mai rog pe Cristi să înţeleagă că tot ceea ce i s-a întâmplat după dispariţia mea a fost de mult pus la cale împotriva lui, ca răzbunare a unor ticăloşi pe care i-am pus la punct prin spiritul meu justiţiar. Te rog, Cristi, te implor să ai grijă de tine şi de copilaşul nostru, să formaţi o familie unită care să reziste şi altor atacuri ce vor mai putea veni în viitor! Eu vă veghez de aici, din zarea nesfârşită, dar sunt o biată scânteie de viaţă care nu se poate lupta cu toţi bandiţii de pe Pământ!

Fiindcă sunt un spirit puternic, aşa cum a fost şi Elodia până în clipa uciderii sale groaznice, într-o casă izolată din junglă, vreau să îi avertizez pe românii care se cred atotputernici că forţa lor aparentă poate capitula oricând în faţa presiunilor venite din diverse părţi. Să nu vă bazaţi niciodată pe impresia că sunteţi de neatins! Nimeni nu poate scăpa de forţa destinului şi de răutatea lumii pământene! Îi îndemn pe toţi denigratorii mei, dinainte şi după trecerea pragului vieţii, să renunţe la comploturile lor ridicole, confecţionate de multă vreme sau ad-hoc, fiindcă orice împuşcătură este urmată de un recul periculos. Dacă ai tras împotriva cuiva nevinovat, reculul armei te poate ucide!

Acum, la 4 ani după plecarea mea de acasă, vă cer tuturor să mă lăsaţi în pace! Nu mai vreau să fiu lăudată de linguşitori şi nici să mai fiu criticată pe nedrept de nişte indivizi care şi-au făcut interesele meschine cu mânjirea murdară a amintirii mele! Uitaţi cu toţii că a fost o femeie numită Elodia în oraşul de la marginea pădurilor!"

7 august 2011, orele 21:48 - 22:39
Braşov

Mesaj preluat de mediumul NINA PETRE

< sus >