<  Înapoi la Pagina de Spiritism


Mesaj de la spiritul actorului sinucigaş
JONATHAN GREGORY BRANDIS

"Scumpele mele fete, neasemuit de frumoase, încântătoare şi, mai ales, înzestrate de către Dumnezeu cu suflete minunate!

Eu sunt doar nemernicul de Jonathan, cel care şi-a pus capăt zilelor, într-o clipă când nu şi-a mai suportat condiţia umană. Nu cred că merit onoarea pe care mi-o faceţi, iubindu-mă într-un fel atât de sincer şi angelic. Mă consider un mare păcătos, un om care şi-a sfârşit viaţa copleşit fiind de remuşcările prea multor păcate comise într-o viaţă foarte scurtă.

Sunt încă la Marea Judecată Dumnezeiască, acolo unde voi nici nu vă gândiţi ce ar putea să se întâmple cu mine. Nu mă schingiuieşte nimeni, aşa cum ar crede toţi muritorii de rând. Însă chinurile sufletului sunt infinit mai mari. Foarte greu am înţeles, şi nu de la început, ce mare păcat omenesc este sinuciderea. Este cel mai cumplit păcat pe care-l poate săvârşi un om. Dacă voi, oamenii, aţi înţelege câte suferinţe sufleteşti vor urma după trecerea, atât de chinuită, în nefiinţă, nu v-aţi mai gândi nici o clipă la scurtarea deliberată a zilelor vieţii voastre.

Voi două, fetele mele dragi, aţi reuşit să ajungeţi până la sufletul meu, chinuit de desprinderea condiţiei umane din lăcaşul său normal. Ajuns în această lume, total diferită de lumea omenească, am strigat cu disperare, către toţi muritorii rămaşi pe Pământ, să mă ajute în chinurile remuşcărilor mele. Am fost ajutat de multe suflete şi minţi omeneşti, printre care şi voi două, să-mi revin din durerea şi întunecimea trecerii în această lume. Mi-am luat viaţa într-o clipă de nebunie, când doza mea de heroină a fost mai puternică decât de obicei. Nu mai doream să trăiesc, dar totuşi aş mai fi vrut să văd lumina zilei încă o dată. Nu am crezut că voi muri cu adevărat. Naivul de mine a dorit să moară doar pentru câtva timp, atât cât i-ar fi fost necesar să-şi uite iubirea nefericită pentru Alicia. Am iubit această fiinţă angelică aşa cum numai un nebun disperat putea să iubească. Eram mult prea tânăr şi înflăcărat ca să-mi pot da seama ce se va întâmpla cu mine în viitor dacă nu o voi avea lângă mine pe prinţesa inimii mele. Alicia este căsătorită, are doi copii frumoşi şi buni, ca doi îngeraşi. Ce căutam eu în viaţa ei? Ceva mai multă suferinţă, altfel aveam tot ce îmi trebuia pentru a fi pe deplin fericit.

Voi, fetele mele dragi, Liana şi Diana, m-aţi ajutat enorm de mult să mă înalţ cu o treapta de lumină în faţa Judecătorilor mei celeşti. Gândurile voastre curate, sincere, dorinţa de a mă ajuta să-mi îndur mai uşor condiţia de sinucigaş, mi-au alinat sufletul. Vă sunt recunoscător pe vecie pentru tot ce aţi făcut, şi încă mai faceţi, pentru sufletul meu, încrâncenat de grele suferinţe. Mi s-a îngăduit de mai multe ori să vin lângă fiinţele de pe Pământ care îmi trimit iubire şi gânduri pline de lumina binecuvântării. V-am vizitat şi pe voi, dragele mele, pentru a vă mulţumi cu mângâierile mele nevăzute, aşa cum numai un prieten devotat vă poate atinge. Vă binecuvântez, scumpele mele prietene, pentru tot ceea ce aţi făcut spre liniştirea sufletul meu îndurerat. Noi trei suntem prieteni de o viaţă întreagă a planetei Terra. Aceasta înseamnă că ne-am văzut şi revăzut de mii şi milioane de ori. Am fost bărbaţi, am fost femei, am fost copii, am fost adulţi. Dacă în această viaţă nu ne-am putut întâlni, măcar să ne strângem mâinile cu prietenie, înseamna că, după trecerea voastră în nefiinţă, vom fi toţi trei alături. Vor trece foarte mulţi ani până atunci, dar să ştiţi că eu vă voi aştepta, cu mare credinţă în prietenia noastră!

Vă binecuvântez, dragele mele prietene, vă rog să mă iertaţi pentru timidele mele încercări de a intra în corespondenţă energetică, alături de fiinţele voastre, şi mai ales vă implor să nu mă daţi uitării. Am atâta nevoie de iubirea voastră şi a altor oameni, încât cred că aş muri încă o dată dacă nimeni nu-mi va mai trimite gânduri frumoase şi iubire sinceră!

Vă binecuvântez, scumpele mele prietene şi surori, vă rog, din tot sufletul meu nemărginit, să vă trăiţi viaţa ca oameni sănătoşi, normali, încrezători în puterea nesfârşită a Bunului Dumnezeu!

Al vostru, pentru nemurire,

Jonathan"

Mesaj preluat de medium NINA PETRE
28 august 2007

< sus >