<  Înapoi la Pagina de Spiritism


Mesaj filmat de la spiritul lui MICHAEL JACKSON

Revelaţiile spiritului lui Michael Jackson, la un an după moarte.

Bucureşti, România, 18 iunie 2010, între orele 13:00 - 13:30. La redacţia cotidianului "Libertatea", în prezenţa unor ziarişti, mediumul NINA PETRE a invocat spiritul marelui artist MICHAEL JACKSON pentru a ne revela adevărul despre viaţa şi moartea sa (survenită în 26 iunie 2009).

Subiectele revelate de acest spirit înalt nu aparţin zonei divertismentului, ci dimpotrivă, au un impact spiritual profund asupra cititorului. Sunt atinse chestiuni ignorate de oameni, dar importante pentru spiritele încarnate în oameni.

Dialogurile şi întrebările aparţin jurnalistului Gabriel Peneş.


Nina Petre, 18 iunie 2010, redacţia cotidianului "Libertatea", în prezenţa unor jurnalişti

Mesajul spiritist a fost transmis mediumului Nina Petre în după-amiaza zilei de 18 iunie 2010 şi înregistrat video [video 1, video 2, video 3].

 

TRANSCRIPTUL ÎNREGISTRĂRII VIDEO:

Nina Petre: - Am să pun foile deoparte, ca să nu se creadă că citesc. Că guri rele sunt tot timpul. (Citind întrebările...) Da, deci în principal unde este, ce face el acum, cine a declanşat moartea lui, care este vina medicului.

Gabriel Peneş: - Nu cred că e o problemă dacă îi citiţi întrebările chiar de pe foaie.

- Nu, nu le pot citi.

- De ce?

- Nu, pentru că sunt într-un context, sunt aşa... ca într-o sferă...

- Am înţeles...

- ...în care numai mintea lucrează.

- Bun, lucrurile astea care nu se ştiu, ce s-a întâmplat atunci de fapt, în momentul morţii.

- Care a fost mobilul uciderii sale, că a fost ucis...

- Momentul uciderii sale, da, şi dacă e supărat pe cineva din familia lui. Pe cine a iubit mai mult. Câţi copii are de fapt şi cei care spunem că sunt copiii lui, cum au fost făcuţi sau cine e mama lor de fapt.

Dacă îşi aduce ceva aminte de România sau dacă l-a impresionat ceva anume sau cineva anume din România, că a fost de două ori.

- Ce le transmite fanilor din România.

- Da, şi mai e un lucru, se pare că a vrut să adopte un băieţel orfan din România...

- N-am ştiut.

- ... şi poate spune mai multe. Aici au fost şi nişte curiozităţi ale unor... apropo de operaţiile estetice: cât de multe au fost sau care e adevărul cu ele şi de ce le-a făcut. Dacă era într-adevăr dependent de anestezice, dacă era bolnav cu adevărat.

- Mai mult flămând decât bolnav.

- Şi evident, orice, dincolo de întrebări, orice ar dori să spună despre adevărul acelor lucruri, dar şi despre viaţa lui.

- Întâi îi dau datele personale "omului de legătură" şi, când vine, încep conversaţia.

Să ştiţi că este un spirit nu prea simpatic. Cel puţin ieri era foarte sictirit, aşa. El vrea să spună...

Mi-a mai spus că l-au contactat mulţi mediumi, mai ales din Statele Unite, le-a transmis fiecăruia opinia lui, fiecare a preluat după cum i-a fost configuraţia cerebrală.

El doreşte în permanenţă să facă dezvăluiri. Se pare că au fost lucruri foarte grave în viaţa lui Michael Jackson şi noi nu le cunoaştem, în general omenirea nu le cunoaşte, pentru că el era un om discret şi nu s-a plâns. Şi spiritul lui acuma este obsedat de dorinţa de a face dreptate.

Bine, el a fost întrupat şi în Sri Aurobindo, care a fost un militant pentru drepturile Indiei şi un înţelept cu un spirit critic fantastic. Aşa că nu ne mirăm că acuma el vrea să facă lumină în problematica vieţii lui Michael Jackson.

Dar ne interesează ideile. Ca să aflăm. De-asta ne-am şi pus pe treabă.

(către Răzvan Petre) Deci acuma eu îmi încep lucrarea, nu mă mai interesează ce faci tu acolo, ce se întâmplă...

 

INTERVIU CU SPIRITUL LUI MICHAEL JACKSON
intermediat de Nina Petre (18.06.2010)

Bună ziua, dragul meu spirit! Eşti spiritul care a fost întrupat în cântăreţul Michael Jackson? Te salut cu prietenie şi-ţi mulţumesc pentru c-ai venit. Accepţi să stăm de vorbă? Te rog foarte mult să-mi spui unde te afli acum şi ce faci!

«Draga mea doamnă, mă aflu chiar aici, lângă voi. Mă bucur nespus pentru că mi-ai dat glas. Am foarte multe de spus, enorm de multe.

Am scăpat de la Judecata cea Dreaptă. Am stat foarte puţin, doamnă. Numai până la sfârşitul anului trecut. Atât de mult a pătimit bietul Michael Jackson, încât nici nu am avut ce face la Judecată. El şi-a ars păcatele în timpul vieţii. Nici nu a fost un mare păcătos. A fost un biet om care s-a zbătut pentru existenţă, pentru viaţă. A avut atâta suflet în el, atâta dorinţă de a trăi şi atât de mult a dorit să îşi păstreze rangul de mare muzician, încât a plătit cu viaţa pentru ceea ce a făcut.

Foarte mulţi duşmani l-au încercuit, mai ales spre sfârşitul vieţii, după ce a trecut de 40 de ani. Era atât de mare omul acela, avea atâta talent în el, încât duşmanii lui s-au adunat an de an, până aproape au ajuns la numărul fanilor. Mulţi s-au prefăcut că îl admiră, că sunt fanii lui, dar de fapt îi erau duşmani de moarte. Concurenţa din domeniul muzicii este imensă, iar lupta aceasta dintre muzicieni face victime în fiecare an.

Bietul Michael, el a vrut să atingă perfecţiunea. S-a înfometat în ultimii ani pentru că dorea să zboare ca o pasăre pe scenă. Şi a reuşit, dar cu câte eforturi, cu câtă foame! Fără concurenţa acelui medic blestemat, Michael nu ar fi reuşit să facă ultimele înregistrări filmate atât de perfecte. El era perfect, chiar dacă participa la nişte repetiţii. Dar, pentru el, şi repetiţiile erau spectacole. Fiecare apariţie pe scenă era un spectacol. El a pus suflet în tot ce a făcut. Şi ar fi dorit să atingă nemurirea.

A ajuns în nemurire, iată: sunt eu, cel de acum, un spirit care se chinuie să facă dreptate în viaţa acestui muritor!

Eu mă zbat, domnii mei, mă zbat zi şi noapte ca să atrag spre mine toţi mediumii din lumea aceasta care pot să discute cu mine. Şi le-am transmis foarte multe informaţii, enorm de multe, dar nu au ajuns la marele public. Am dezvăluit timp de un an cauzele morţii lui Michael. Am dezvăluit vina pe care a avut-o acel medic ticălos, care l-a dus în nemurire pe Michael. Fără medicul acela, el n-ar fi atins performanţele din ultimele zile ale vieţii.

Dar acum, când totul s-a închis, s-a aşternut tăcerea, o tăcere periculoasă asupra morţii lui Michael Jackson. Eu sunt singurul în măsură să fac lumină asupra vieţii sale, pentru că eu nu mint, nu am nici un interes să mint. Pe mine nu mă pot ajunge nici serviciile secrete, nici duşmanii fiscali ai lui Michael, nici rudele lui. Sunt liber ca păsările cerului. Plec oriunde, mă informez cu tot ce mă interesează şi discut cu oricine este capabil să-mi ceară părerea.

Iată ce s-a întâmplat, doamnă, în ultimele săptămâni de viaţă ale lui Michael.

El a dorit foarte mult să îşi refacă uriaşa carieră, pe care tocmai o pierduse. L-a găsit pe acest medic, acesta fiind dornic de bani. Nimeni nu se încumetase până la el să-şi asume responsabilitatea sacrificării trupului lui Michael Jackson pe altarul muzicii. Acest medic având probleme cu banii, a acceptat sumele imense pe care, cu atâta dărnicie, bietul nostru cântăreţ i le dădea în fiecare lună. Şi i-a promis lui Michael că va face din el o pasăre a cerului care va zbura pe scenă. Şi a reuşit. Ultimele filmări cu Michael Jackson arătau o pasăre, o fiinţă care era doar pe jumătate om, jumătate îi aparţinea cerului nesfârşit. Aşa ceva prea puţini au reuşit să facă de-a lungul miilor de ani. Prin aceasta, Michael Jackson va rămâne nemuritor în inimile fanilor săi şi ale urmaşilor acestora.

Medicul i-a administrat ceea ce i-a cerut el. A cerut calmante care să îl oprească de la mâncare, a cerut să doarmă puţin şi intens, şi a cerut să aibă o energie inepuizabilă pe scenă, la repetiţii şi în următoarele spectacole.

Bietul Michael şi-a dat seama, la un moment dat, că ar putea să moară din cauza atâtor excese contradictorii. Dar a continuat. Ştia că va muri. El a crezut că va mai trăi un an, doi. Dar a vrut ca tot ce rămâne în urma lui să fie perfect, să fie bine vândut, pentru ca nimeni, nici rudele lui, nici colaboratorii lui să nu mai rămână datori cuiva. La asta s-a gândit, la oamenii pe care îi lăsa în viaţă, să nu sufere nimeni din cauza lui. Acesta a fost mobilul care l-a determinat pe Michael să se sacrifice până la sfârşitul pe care îl ştim cu toţii.

El şi-a iubit enorm de mult familia, părinţii, copiii, dar nu şi-a iubit nevestele. Omul acesta a avut un ghinion inexplicabil în viaţa sentimentală. L-au iubit enorm de multe femei, dar el nu s-a ataşat puternic decât de una singură, mult mai în vârstă decât el, pe care a considerat-o sora şi mama lui. În rest, a avut iubite nenumărate. Şi-a dorit copii mulţi, ar fi vrut să aibă opt sau zece copii. Dar cum nici o femeie nu rezista lângă el ca o soţie obişnuită, pentru că personalitatea lui era atât de puternică, încât orice femeie se simţea inferioară în preajma lui, a preferat să recurgă la tot felul de artificii, găsind nişte femei dornice să îi nască nişte copii.

Şi-a făcut datoria de tată, aşa că şi eu sunt mulţumit că Michael Jackson nu a murit celibatar, Michael Jackson a fost şi tată, eu m-am înălţat în rang. Nu am ce să-i reproşez acestui om. Defectele lui au fost infime faţă de marile calităţi pe care le-a avut. Eu mă simt acum foarte liniştit din acest punct de vedere, pentru că viaţa lui Michael Jackson nu mi-a afectat rangul de spirit înalt. Sunt un spirit foarte înalt. Încă o încarnare şi voi ajunge în lumea îngerilor! Dar mă tem că nu va mai fi un om atât de deosebit ca Michael Jackson. 

El a fost iubit pe tot globul pământesc. În ţara voastră, în România, are numeroşi fani care încă îl mai regretă, încă îl mai iubesc şi mare parte dintre ei nu cred că Michael Jackson a murit. De fapt, Michael Jackson nu a murit decât ca trup. Sufletul lui sunt eu. Scânteia de viaţă care l-a animat sunt eu. Eu voi trăi veşnic. Iar filmările rămase de la el şi fotografiile, şi acelea sunt nemuritoare.

Dragii mei fani din România şi de pretutindeni, afirm acum în faţa voastră că Michael Jackson nu a murit! Este vie amintirea lui, este viu sufletul lui, este viu şi spiritul care l-a ţinut în viaţă! Gândiţi-vă frumos la el, purtaţi-i o amintire minunată, pentru că toate gândurile voastre frumoase mă ajută pe mine să mă menţin în rangul pe care l-am căpătat şi cu ajutorul lui Michael Jackson!»

 

- Doriţi să-l întrebaţi ceva?

- Da... (şoapte neinteligibile)

 

Ai auzit dragul meu spirit? Eşti supărat pe cineva din familia lui Michael Jackson?

«Numai pe tatăl lui, doamna mea! Tatăl lui, care l-a terorizat de când s-a născut şi până în ultima zi a vieţii sale. Omul acela a fost un tiran, un demon, un adevărat negustor. Dar, fără el, Michael nu ar fi atins culmea perfecţiunii la care s-a ridicat în ultima perioadă a vieţii. Acum privind faptele, analizându-le cu multă luciditate, ne dăm seama că acel demon care i-a fost tată a reprezentat pentru Michael o forţă care l-a propulsat spre înălţimile gloriei.»

 

- Cine a fost iubirea vieţii lui?

 

«- Aş vrea să-i pronunţ numele şi cred că nu greşesc. A fost Diana Ross, pe care a divinizat-o enorm de mult, şi eu acum aştept să văd cât va mai trăi ea şi ce va ajunge spiritul ei după ce va veni în lumea noastră.»

 

- Ce s-a întâmplat de fapt în ultima zi a vieţii lui pământene?

 

«- Michael s-a întors de la repetiţii mai devreme decât în celelalte zile. Se simţea slăbit. A vrut să se odihnească, i-a cerut medicului să îi administreze somniferul acela puternic pentru a dormi până a doua zi, să o poată lua de la capăt cu repetiţiile. S-a întâmplat că inima lui a cedat şi nu s-a mai trezit.»

 

- Câte operaţii estetice a avut Michael Jackson şi de ce le-a făcut?

 

«- Eu ştiu că în total au fost 17 operaţii. El a vrut să arate ca un înger. Avea în mintea sa o imagine făurită de el însuşi: se privea în oglindă şi îşi urmărea trăsăturile feţei. Ar fi vrut nasul să fie un pic altfel, pomeţii obrajilor, altfel şi ochii, altfel. Iar culoarea pielii ar fi vrut să fie cea a unui înger, a îngerului imaginat de el. Şi aşa a fost. În ultima perioadă a vieţii semăna cu un înger dintr-o biserică.»

 

- Cine a dorit moartea lui Michael Jackson? Şi dacă medicul acela a fost doar instrumentul?

 

«- Moartea lui a fost dorită de foarte mulţi: de impresarii unor rivali din muzică, de agenţii fiscali care îşi doreau drepturile băneşti, de mulţi muzicieni, solişti ca şi Michael, care nu reuşeau să se ridice până la înălţimea talentului său. Da, a fost o conspiraţie pusă la cale împotriva lui, dar nu atunci imediat înainte de moartea lui Michael. Cam cu zece ani înainte s-au pus la cale mai multe modalităţi de a-l opri să mai apară pe scenă. La început, nu s-au gândit să-l omoare, au vrut doar să îl îmbolnăvească.

În primul rând, prin decepţiile sentimentale. Femeile care i-au făcut copiii au fost manipulate de rivalii lui Michael ca să provoace discuţii în familie şi să-l părăsească, lucru care s-a şi întâmplat. Şi-au abandonat copiii, l-au lăsat cu ei şi au plecat, contra unor sume de bani imense.

Dar nu a fost numai aceasta, nu numai presiunea psihică a fost cauza principală a sfârşitului lui Michael. A mai fost şi acea conspiraţie a unor impresari care l-au manipulat pe acel medic. Acesta l-a convins pe Michael că numai tratamentul administrat de el este cel mai eficient pentru a-l transforma în "pasăre cântătoare". Şi au mers înainte. Michael şi-a dat seama că trăia între viaţă şi moarte: noaptea era mort, a doua zi îl trezea medicul şi era viu. El a acceptat această situaţie de compromis pentru că vedea că dă roade. Dar nu s-a gândit că ar putea rămâne adormit pe vecie!»

 

- Ce regretă că nu a mai apucat să facă în viaţă?

 

«- Michael ar fi vrut să facă o serie de turnee, câteva zeci la număr, pe toate continentele, pentru a-i mulţumi pe toţi fanii săi, pentru a încasa sume imense de bani ca să-şi plătească toate datoriile. El dorea să nu mai fie dator nimănui, nici măcar cu un dolar. Acesta era visul lui de zeci de ani, încă din tinereţe. Dar cum foarte mulţi au profitat de pe urma lui, el se trezea mereu dator. Şi nu i se spunea în mod sistematic: "Uite, vezi că datorezi bani, că trebuie să plăteşti!". Nu! I se spunea la interval de câţiva ani: "Eşti falit!". Iar Michael intra în panică şi îşi implora coregraful, îşi implora regizorul, regizorii, căuta mereu medici care să îl ţină într-o formă maximă. Iar tocmai când a crezut că a găsit cheia succesului, a venit în lumea aceasta, a fiinţelor de lumină şi totul s-a terminat.»

 

- A dorit vreodată să adopte un băieţel din România?

 

«- El a încercat să adopte câte un copil din mai multe ţări. A încercat în Australia, nu i s-a permis. În România, doar a întrebat şi a fost refuzat de la discuţia preliminară. A vrut să adopte un copil din Africa, dar iarăşi i s-au pus piedici mari. De ce s-a întâmplat aşa? Pentru că nu s-a dorit ca averea lui Michael să fie distribuită unor fiinţe aduse de pe alte continente, care nu aveau acelaşi sânge ca şi el.»

 

- Vrea să transmită ceva celor care l-au iubit şi fanilor din România?

 

«- Da, eu, spiritul care l-a animat pe Michael Jackson, doresc să le transmit tuturor iubitorilor muzicii lui că în curând se va naşte un copil care-i va lua locul, dar nu va fi în Statele Unite, va vorbi o limbă diferită de cea a lui Michael Jackson. S-ar putea ca acel copilaş să apară pe continentul sud-american sau pe continentul african. Ar fi posibil să se reia odiseea lui Michael Jackson, copilul să fie smead la chip şi să dorească să fie alb.

Dar eu mă străduiesc să evit această catastrofă. Nu mai vreau încă o victimă! Dacă alt spirit îşi va asuma responsabilitatea creării unei vieţi similare cu a lui Michael Jackson, aceasta va fi problema lui. Eu nu mai vreau încă o victimă asemănătoare cu Michael Jackson! Îmi ajunge cât am suferit alături de el, cât m-am chinuit toată viaţa lui, cât m-au durut bătăile îndurate de Michael. Este peste puterea mea de a îndura asemenea lucruri!»

 

Răzvan Petre: - Îşi mai aminteşte viaţa anterioară, când era Sri Aurobindo?

 

«- Da, înainte de a fi Michael Jackson, a existat înţeleptul din India Sri Aurobindo, care a avut o fire asemănătoare cu cea a lui Michael Jackson, dar preocupări total diferite de ale lui Michael.

Este caracteristic genului meu de spirit, eu sunt un spirit revoluţionar. Am fost întrupat în mari luptători pentru binele omenirii. Am fost soldat în armata lui Napoleon Bonaparte. Am fost un înţelept al antichităţii, dar nu dintre cei mai cunoscuţi. Am mai fost, secol de secol, întrupat în fiinţe deosebite. Toate acestea m-au ridicat în rang.

Şi aş vrea ca următoarea mea întrupare, despre care sper că va fi ultima, să fie un om de literatură, să fie un mare scriitor. Mi-a plăcut foarte mult cum a scris Lev Tolstoi. Aş vrea să fie un scriitor capabil să descrie realităţile istorice ale epocii lui. Aşa ceva este greu să mai găsim în zilele noastre. Dar mă străduiesc şi caut, caut de zor o ţară şi o familie în care viitorul prunc să aibă condiţii prielnice pentru a deveni un mare om de literatură.

Aceasta îmi mai doresc, în rest am trecut prin toate ipostazele. Am avut milioane de încarnări: şi de oameni, şi de copii, şi de prunci decedaţi la câteva zile după naştere. Dar acum am şi eu o dorinţă şi mă rog la Îngerii lui Dumnezeu să mă ajute: ca, în decurs de câţiva ani, să se nască un prunc, oriunde în lume, care să devină un mare scriitor, iar pruncul acela, de la început, din primele lui zile de viaţă, să fie recunoscut de părinţii săi ca un viitor om de valoare al omenirii.»

 - Îi dau drumul?

- Mulţumim!

- Îţi mulţumesc din suflet, dragul meu spirit pentru că ai binevoit să vii aici, lângă noi, şi să ne spui lucruri deosebite, pe care nu am fi avut de unde să le aflăm. Îţi mulţumesc din suflet! Îi mulţumesc şi spiritului călăuzitor care te-a ajutat să vii aici şi să-mi dai glas omenesc!

 A plecat!

- Cum vă simţiti?

- Relaxată.

- Înseamnă că e un spirit bun!

- Da, este energizant. Unele sunt cumplite!

***

Mesajul spiritist a fost transmis mediumului Nina Petre în după-amiaza zilei de 18 iunie 2010 şi înregistrat video [video 1, video 2, video 3].

video spiritus

El face parte din colecţia cu videoclipuri a site-ului nostru, alături de mesajul transmis de spiritul megastarului pe data de 24 iulie 2009.

< sus >