<  Înapoi la Pagina de Terapie prin Spiritism


INDICAŢII TERAPEUTICE DE LA SPIRITUL MARELUI VINDECĂTOR ANTONIO AGPAOA

1. CUM POŢI VEDEA RADIOGRAFIA UNUI OM CU OCHIUL LIBER

EXERCIŢII PRELIMINARE

RECUNOAŞTEREA BOLILOR

2. PASELE MAGNETICE

PASE EXTERIOARE PREGĂTITOARE

TRATAMENTE SPECIFICE

 

Legendarul vindecător filipinez ANTONIO AGPAOA a fost popularizat în întreaga lume de către medicul JANINE FONTAINE prin cărţile sale de mare succes, traduse şi în limba română (informaţii detaliate în cartea "Medic de trei corpuri"). În clinica sa trata prin metode neobişnuite pentru pacienţii occidentali: bioenergoterapie cuplată cu leacuri naturale şi întruniri religioase. Cea mai şocantă realizare a lui AGPAOA era aşa-zisa „chirurgie psihică”, prin care pacientului i se scoteau tumorile fără bisturiu. Acest procedeu a şocat lumea civilizată, fiind considerat de mulţi drept o şarlatanie. Însă ANTONIO AGPAOA a fost cu adevărat un sfânt vindecător, un om generos şi jovial, care a împărtăşit celor ce l-au putut urma din marile taine ale puterilor paranormale pe care le deţinea.

Spiritul său continuă şi astăzi să dăruiască din ştiinţa sa prin transmiterea telepatică a unora din secretele sale...

NINA PETRE

 
Tony Agpaoa (1939-1982)

< sus >

BIOTERAPIE

BIOTERAPIA   este o ştiinţă esoterică (ocultă). Practicile sale se bazează, în principal, pe metodele magiei albe. Este necesar ca discipolul (elevul) să-şi însuşească foarte bine toate practicile de magie albă la care poate avea acces. Orice amănunt, orice „chichiţă” îi poate fi de folos la un anumit moment. De exemplu, poţi avea un bolnav psihic care nu poate mânca cireşe pentru că vede în ele nişte ... gonade, şi atunci, ce te faci cu el ? Trebuie să-l influenţezi prin pase hipnotice până când îl convingi că cireşele sunt comestibile, că sunt de origine animală şi n-au nimic în comun cu gonadele.

 

1. CUM POŢI VEDEA RADIOGRAFIA UNUI OM CU OCHIUL LIBER

EXERCIŢII PRELIMINARE

Vei privi bolnavul cu ochii mari deschişi, de la o distanţă de aproximativ 2 metri. Poate sta şi mai aproape, dar nu mai departe de 2 metri, pentru că pot interveni confuzii în diagnosticarea bolilor sale. Ca să-i vezi aura cu toate amănuntele ei trebuie să-ţi formezi vederea eterică.

Există multe practici de antrenament pentru a vedea în eteric. Iată una :

Priveşti corpul omului, dacă se poate, în pielea goală, dacă nu, îmbrăcat cât mai sumar, de la o distanţă de maximum 2 metri, cu privirea lejeră, clipind cât mai rar, rotindu-ţi ochii împrejurul lui în sensul acelor de ceasornic de câteva ori, apoi îţi odihneşti privirea, mutându-ţi ochii de-a lungul corpului său în sus şi în jos. Încerci să rezişti astfel până când ai impresia că corpul său se estompează, se rarefiază, astfel încât dispare partea solidă şi îl vezi din ce în ce mai colorat şi mai rarefiat. Vei avea senzaţia că se transformă într-o imagine de pe ecranul unui televizor. Cu timpul, vei vedea conturul organelor sale interne.

Pe această imagine apar semnele de recunoaştere ale principalelor boli. Pentru diagnosticarea corectă e necesar să te sfătuieşti cu un medic. Nu vei face pase la bolile unde nu eşti sigură de diagnostic ! Este foarte riscant, şi pentru tine, şi pentru bolnav. Dacă nu-ţi asiguri protecţia psihologică şi energetică poţi contracta simptomele unei boli rebele. Chiar dacă nu te îmbolnăveşti, poţi suferi prin inducţie energetică tot atît de mult ca bolnavul.

< sus >

RECUNOAŞTEREA BOLILOR

BOLILE DE FICAT

Le vei observa când culoarea feţei omului este pământie, ochii încercănaţi cu maro, pete maronii pe faţă, mai ales pe frunte, cât şi pe mâini (pe faţă, nu pe dos). Pe radiografia energetică poţi vedea pete de culoare închisă deasupra ficatului. Dacă are pietre, îţi apar ca nişte steluţe întunecate. Dacă are ciroză, ficatul e umflat, mărit peste normal, de culoare maronie închisă uniformă, cu aspect de burete spongios.

Cancerul la ficat (deci o tumoră) îl vezi foarte clar ca o pată întunecată, aproape neagră. Dacă înainte culoarea era maronie, cancerul este colorat în negru spre albastru. În orice zonă a corpului ar fi, culoarea de recunoaştere a cancerului este negru spre albastru.

Dacă înveţi bine anatomia corpului poţi pune foarte uşor diagnosticul la bolnavii de cancer. Totuşi, medicul e necesar pentru localizarea bolii în corpul fizic. Nu uita că tu vezi etericul, iar în eteric imaginile sunt puţin deformate faţă de cum apar ele în corpul fizic. Vederea eterică este puţin subiectivă. Mult mai clar apar imaginile pe ecranele unor aparate moderne de testare a bolilor. În general, tot ce observăm noi prin organele de simţ pare uşor subiectiv faţă de rezultatele analizelor făcute cu ajutorul unor aparate.

< sus > 

SCHIZOFRENIA

Este o boală nevindecabilă, dar poate fi ameliorată cu pase puternice şi cu o puternică legătură mentală între vindecător şi spiritul bolnavului. Pot trata schizofrenia cu bune şanse de vindecare numai acei vindecători care au acces liber la lumea spiritelor. Dacă reuşeşti să convingi spiritul să se echilibreze, să-şi menţină locul dinainte stabilit de către natură şi să nu mai oscileze, părăsindu-şi acest loc în timp ce bolnavul este treaz, atunci şansele de reuşită sunt foarte mari.

În cazul acestei boli discuţia cu bolnavul trebuie să fie permanentă în timpul tratamentului. Trebuie să-i influenţezi subconştientul cu o putere de convingere inepuizabilă. Trebuie să fii un foarte bun psiholog şi, totodată, hipnotizator.

Recunoaşterea schizofreniei pe radiografia eterică : în dreptul creierului apar distorsiuni, ca nişte unde sinusoidale orizontale, care par a brăzda creierul. Acestea sunt de culoare albicioasă, seamănă cu nişte şanţuri albe-argintii, uşor de recunoscut şi inconfundabile.

În schimb, la „sora ei bună”, PARANOIA, simbolurile eterice sunt nişte dungi de lungimi diferite, de culoare întunecată, maroniu spre negru, asemănătoare unor săgeţi, care par a înţepa creierul în toate direcţiile, dezordonat.

< sus > 

BOLILE DE INIMĂ

Se recunosc, în principal, prin pete întunecate în zona inimii. Acestea pot fi leziuni sau blocaje pe artere. La leziuni culoarea e aproape asemănătoare cu a cancerului, dar puţin mai deschisă. Scleroza pe artere sau vene seamănă cu nişte grăunţe întunecate în interiorul acestora.

< sus > 

BOLILE DE RINICHI

Situaţia este aproape asemănătoare cu cea de la ficat. Răceala rinichilor se prezintă ca nişte pete cenuşii pe aceştia. Infecţia purulentă seamănă cu nişte pete cenuşii-închise spre negru. O infecţie puternică poate fi uşor confundată cu tumoarea canceroasă, de aceea analizele prealabile sunt foarte necesare. Pietrele la rinichi apar ca nişte steluţe de culoare închisă.

< sus > 

BOLILE GENITALE

La femeie şi la bărbat infecţiile apar ca pete cenuşii. Tumorile sunt negricioase.

< sus > 

REUMATISMUL

Oasele, care de obicei sunt fosforescente (când sunt sănătoase) prezintă pete cenuşii în zonele bolnave.

< sus > 

PARALIZIILE

Pe aură apar blocaje prin obstrucţionarea imaginii corecte. Adică zona paralizată este devitalizată faţă de celelalte părţi ale corpului şi apare mult mai ştearsă decât ele. Se pot vedea chiar distorsiuni în imagine, în funcţie de gradul de atrofiere şi deviere de la poziţia corectă a oaselor şi părţilor moi ale corpului.

< sus >


 

2. PASELE

PASE EXTERIOARE PREGĂTITOARE

Se execută la distanţă de 2 – 3 centimetri de pielea bolnavului.

PRIMA ETAPĂ

Roteşti mâinile în jurul bolnavului începând de la cap la partea dorsală; dacă e cazul, poţi ajunge chiar la genunchi. Important e capul şi trunchiul. Înainte de a lua poziţia pentru pase îţi vei energiza corpul prin metodele ce ţi le voi da ulterior. Prima etapă cu pase are rolul de a energiza întregul corp eteric al bolnavului şi de a-l pregăti pentru tratamentul ce urmează.

Ţii mâinile una în faţa alteia, cuprinzând între ele trupul bolnavului. Te vei roti în jurul bolnavului, care stă în picioare sau pe scaun, mai rar în pat (acest ultim caz, doar când nu poate sta nici pe scaun, dar va trebui să-l întorci pe-o parte şi pe cealaltă). Nu vei insista mult cu pasele de rotire generală, maximum 3-4 minute. Nu contează sensul de rotire.

ETAPA A DOUA

Vei coborî mâinile cu palmele îndreptate în jos până la baza trunchiului, apoi le ridici şi acoperi cu ele corpul, ca şi cum energia ridicată în palme vrei să o deşerţi în capul bolnavului. Apoi cobori din nou mâinile, dar spre o altă zonă a corpului. Execuţi rotindu-te, până când cuprinzi tot corpul bolnavului.

ETAPA A TREIA

Forfecarea aerului cu palmele - una cu faţa în jos şi cealaltă deasupra ei. Execuţi de sus în jos şi de jos în sus pe aceeaşi direcţie, iar după aceea te deplasezi pentru a cuprinde şi restul corpului.

ETAPA A PATRA

Presezi aerul cu palmele de sus în jos şi de jos în sus, rotindu-te. Distanţa dintre palme cuprinde spaţiul de la cap şi până la baza trunchiului.

ETAPA A CINCEA

Este etapa finală de pregătire pentru tratament. Masezi etericul de jur împrejurul corpului bolnavului, ca şi cum ai mângâia o statuie, începând cu mângâierea capului, mergând în jos până la genunchi.

< sus >

TRATAMENTE SPECIFICE

 

DURERILE DE CAP

Se tratează cefaleele fără o cauză precisă. După etapele pregătitoare executate până la baza trunchiului urmează aceste etape :

 1. Se cuprinde capul între palme la distanţa de 2-3 centimetri de piele, se ţin astfel, rotindu-le lent în jurul capului timp de 2-3 minute. Să faci cel puţin 5 rotaţii complete. Sensul de rotaţie e la alegerea terapeutului, cum îi e mai convenabil.

 2. Se pune mâna dreaptă deasupra creştetului capului, iar stânga la baza craniului, în dreptul vertebrelor cervicale. Se stă nemişcat 2-3 minute.

 3. Se lasă mâna dreaptă deasupra creştetului, iar stânga se pune sub bărbie, pe laringe, timp de 2-3 minute. Nu se atinge pielea.

 4. Se cuprind tâmplele bolnavului între palme, 1 minut.

 5. Se cuprind între palme fruntea şi zona opusă a capului, 1 minut.

 6. În final, bandajarea generală până la trunchi.

< sus >

SINUZITA

 1. Pasele pregătitoare.

 2. Cuprinderea capului între palme şi rotirea lor în dreptul frunţii, 2 minute.

 3. Aplicarea palmelor în dreptul tâmplelor, 2 minute.

 4. Presarea aerului de sus în jos în dreptul frunţii şi lateral (tot în dreptul frunţii) în plan orizontal, de la stânga spre dreapta şi invers.

 5. EXTRAGEREA ENERGIEI NEGATIVE de la rădăcina nasului, între sprâncene :

  Se unesc între ele degetele mâinii drepte pentru a forma un punct, se apropie foarte mult de zonă, fără a o atinge şi mental extragem energia din acea zonă, concentrând-o în vârful degetelor şi, cu un efort de voinţă, tragem de ea către exterior, rotind mâna cu o amplitudine tot mai mare, până la un diametru de circa 30 centimetri, pe distanţa de maxim jumătate de metru.

  Obligatoriu scuturăm mâna în jos. În timpul paselor se scutură ambele mâini după fiecare 2-3 minute sau chiar 1 minut, deci la sfârşitul fiecărei proceduri se scutură energic de 2-3 ori ambele mâini către o direcţie cât mai depărtată de medic şi de bolnav.

  Extragerea energiei negative prin rotirea mâinii, având degetele adunate sau cu mâna dreaptă în direcţia contrară bolnavului, se face numai atunci când locul nevralgiei sau al bolii este bine precizat. Altfel, rişti să devitalizezi zone care nu sunt bolnave.

 6. Bandajul final.

  < sus >

OTITA ŞI SURZENIA

(se tratează la fel)

 1. Pase generale.

 2. Se cuprind urechile între palme, 2 minute.

 3. Presarea aerului prin lateral către interiorul şi exteriorul urechii. Apăsarea aerului pe timpane.

 4. Bandajul general.

< sus >

MIOPIA

 1. Refacerea aurei.

 2. Energizarea ochilor, cuprinzând capul între palme, de jur împrejur.

 3. Aplicarea palmelor pe ochi, succesiv cu degetele în jos, în sus, înspre urechi, înspre nas.

 4. Energizarea stomacului : palma stângă lipită pe şale, dreapta se roteşte în sens orar, masând stomacul.

 5. Refacerea aurei.

Anul 1996

< sus >

Mesaj de la spiritul marelui vindecător filipinez
Antonio Agpaoa

"Eu, Antonio Agpaoa, supranumit de unii, pe scurt şi foarte simplu, Tony, doresc să transmit lumii întregi de pe Pământ, prin acest medium de excepţie, tot ceea ce ascund în sufletul meu nemărginit şi nemuritor, lucruri demne de a fi încredinţate hârtiei.

În ultima mea viaţă de pe Pământ (dar nu şi ultima în Cosmos) am fost un om deosebit de modest, harnic până la limita devotamentului pentru semenii mei, bun la suflet ca miezul de cocos şi dăruit de Cel de Sus cu ce putea fi mai de preţ pentru o fiinţă omenească: harul tămăduirii. Am ascuns multe lucruri semenilor mei, din dorinţa de a le feri curiozitatea de ceea ce ar fi fost prea periculos pentru ei: ştiinţa vindecării, nepusă la îndemâna oricui. Nu am fost un încrezut, aşa cum m-au crezut mulţi. Nu am fost un şarlatan, speculant al ştiinţelor oculte, după cum am fost acuzat adeseori de către cei care nu au reuşit sau nu au dorit să mă înţeleagă. Pentru mine, viaţa a însemnat un lanţ preţios, înzestrat cu nestemata cunoaşterii de sine şi de oameni. Am fost atât de înzestrat cu calităţi naturale de vindecător, încât adeseori mă temeam că, din dorinţa de autodepăşire, voi deveni un monstru de energie care, într-o clipă de neatenţie, ar fi putut distruge omenirea cu forţa minţii.

Mulţi au încercat să mă atragă în luptele lor oculte, nevăzute, dar simţite de mulţi în bietele lor vieţi. Magi renumiţi în zona mea de viaţă şi acţiune sau veniţi de peste tot, aş putea spune de aiurea, au dorit şi mi-au propus cu insistenţă, adeseori cu ameninţări care s-au dovedit deşarte, să mă unesc cu ei sau cu grupurile lor, pentru a câştiga averi întregi, prin escrocarea naivilor dornici de exotism. Deşi adeseori am afirmat că sunt călăuzit numai de Dumnezeu, ferindu-mă de lumea înşelătoare şi controversată a fiinţelor nevăzute supranumite "spirite" sau "entităţi sumare", influenţa lor, binefăcătoare adeseori şi răuvoitoare uneori, am simţit-o din plin de-a lungul întregii mele vieţi. S-au petrecut lucruri în existenţa mea despre care am refuzat cu îndârjire să vorbesc. Nici nu m-au interesat prea mult practicile de magie neagră, atât de răspândite în arhipelagul indonezian. Viaţa oamenilor de la tropice este strâns legată de lumea spiritelor. Fără ele, lumea Pacificului şi-ar pierde misterul şi atracţia exotică pentru turişti. Despre această viaţă plină de pericole şi mister doresc să mă exprim în cele ce urmează.

Vindecările mele, considerate de unii miraculoase, au fost rezultatul strădaniilor mele de a-mi folosi harul dumnezeiesc primit de Sus pentru îmbunarea răului din trupurile oamenilor. Am fost văzut, ascultat, copiat, imitat, mediatizat peste măsură. Cei care au dorit să înveţe ceva bun de la mine şi au avut îngăduinţa Celui de Sus au reuşit să devină vindecători de valoare, renumiţi în toată lumea. Unii au stat în jurul meu pentru a-mi fura puterea de a trata oamenii cu tăria minţii mele, invidioşi de moarte pentru ceea ce ştiam să fac, spre deosebire de ei. M-au atacat în toate felurile posibile, pe văzute şi nevăzute, dornici să mă răpună fără a lăsa urme. Ştiam tot ce puneau la cale pentru distrugerea mea. Seara sau noaptea târziu, când mă străduiam să meditez, pentru a-mi alunga cumplita oboseală ce-mi împresura trupul şi mintea, prea periculoasă pentru a o lăsa să mă copleşească, vedeam cu ochii minţii mele neastâmpărate filmul tuturor întâmplărilor zilei ce abia se încheiase. Aveam secretele mele, nemărturisite nimănui, din dorinţa de a-mi proteja familia şi pacienţii de lumea nevăzută şi duşmănoasă care îmi era veşnic potrivnică. Am cunoscut din plin puterea unora de a-mi face rău. Daca aş fi trăit într-o altă zonă geografică, mai puţin bântuită de setea de răzbunare şi dorinţa de a face rău pe nevăzute, cred că aş fi trăit cel puţin 100 de ani. Mulţi au afirmat că am murit prea devreme din cauza suprasolicitării muncii mele de vindecător sau din cauza imprudenţei cu care lucram pe pacienţi. Cauza morţii mele a fost mult discutată, ajungându-se în final la o concluzie naivă, general acceptată: sacrificiul nebun cu care mă dăruiam muncii mele. Acesta nu este adevărul morţii mele.

Neavând linişte în lumea în care mă aflu acum, am căutat ani la rândul o fiinţă capabilă să-mi preia gândurile, obţinând astfel uimitoarele memorii ale lui Agpaoa post-mortem. Sper ca acest mesaj să străbată Pământul în toate părţile şi să ajungă în mâinile urmaşilor mei, fiinţele dragi care mi-au deplâns plecarea zile şi nopţi la rând. Fiţi binecuvântaţi cu toţii, voi cei ce m-aţi iubit cu adevărat!"

Mesaj preluat de Nina Petre în anul 1996

< sus >

<  Înapoi la Pagina de Terapie prin Spiritism