<  Înapoi la Educaţie prin paranormal


ARCUL ŞI SĂGEŢILE

De prin lume adunate

Comentator: NINA PETRE

21 noiembrie 2019

1) Fetiţele din Caracal, Alexandra şi Luiza, o duc bine peste hotare. Chiar dacă unii le vor moarte, ele trăiesc. Cei care speră să le găsească au nevoie de noroc şi de foarte mulţi bani.

aqua

2) Unii se chinuiesc să tragă la indigo cazul "ELODIA" pentru a-l sofistica pe cel de la Caracal. Din fericire, in cazul victimelor lui Dincă, înscenările nu mai sunt crezute de nimeni, iar fetele nu pot fi declarate moarte. Poate că, într-o zi, vor da semne de viaţă.

green

3) În anii trecuţi, din trei pete roşcate, se năşteau 15 ani de puşcărie. Acum pare că s-a schimbat ceva: au ruginit aparatele care depistează ADN-ul!

blue

4) Tot poporul se agită înaintea alegerii viitorului Preşedinte al ţării. O mare dilemă planează asupra tuturor: vrem cultură sau impostură? Nivelul de cultură al populaţiei din ţară nu prea ne face cinste. Impostura, în schimb, creşte ca varza în grădini. Vreţi adevăr, votaţi CULTURA! Vreţi minciună, votaţi IMPOSTURA!

grey

5) La vremea de acum, paranormalii români nu se mai ascund de frica preoţilor. Cei care lucrează cu "lumină" evită propunerile interlopilor de a intra în slujba lor. Cei "întunecaţi" au făcut avere din te miri ce...

< Sus >