<  Înapoi la pagina "Educaţie prin paranormal"


CUGETĂRI în 2013

Autor NINA PETRE

  Lumea contemporană îşi risipeşte energia şi inteligenţa pentru interese materiale, în loc să se preocupe de înnobilarea sufletului cu sentimente capabile să o înalţe în rang pe scara valorilor intelectuale, morale şi spirituale.

  Nimeni nu merge la biserică din prea multă iubire faţă de Dumnezeu. Fiecare îşi urmăreşte interesele: de bani, de sănătate, de nuntă, botez, logodnă, înmormântare, de pedepsirea duşmanilor, de vrăji, blesteme, halucinaţii şi, de ce nu, ca să se pună bine cu îngeraşii care fac protocolul pe lumea cealaltă. Se mai întâmplă să fie şi din dragoste de preot!

  Prea mulţi nenorociţi se droghează în România şi prea mulţi poliţai profită de banii lor!

  Păcat! Românii consumă prea puţină cafea. Majoritatea preferă să fie ameţiţi de băutură, nu treji de la cafea.

  Fără avere. Din paranormal nu se face avere dacă se lucrează cinstit.

  Admiraţie. Sunt o admiratoare a poporului american. Îmi place cum şi-a făurit istoria, cum şi-a format naţiunea, cum a ajuns la creaţii uimitoare, cum şi-a asigurat libertatea de expresie şi, mai ales, cum îşi duce crucea cu demnitate!

< Sus >

  Hoţie şi-n paranormal. Există persoane, mai ales femei, care mi-au solicitat studii de karmă şi destin cu intenţia de a fura măcar o fărâmă din priceperea mea. Când şi-au dat seama că nu vor putea niciodată să lucreze ca mine, au început să bată câmpii, nemaivoind să îşi recunoască propriile afirmaţii. Tuturor vă spun acelaşi lucru: nu aveţi cum să îmi furaţi din cap gândirea logică şi intuiţia de matematician, nici experienţa de zeci de ani în domeniul învăţământului şi educaţiei, nici clarviziunea dezvoltată prin activitate zilnică împreună cu spiritul şi subconştientul meu, nici cei 20 de ani de muncă practică în domeniul paranormalului, nici modestia înnăscută care mă opreşte să lupt pentru avere materială, funcţii înalte sau alte onoruri specific omeneşti. Am o întrebare firească: dacă sunteţi românce (români), trebuie neapărat sa furaţi până şi de la paranormali?

  Sentinţe bizare. Unul, care a omorât 3 oameni pe şosea şi a spus că-i pare rău de ce-a făcut, a primit 3 ani de puşcărie cu supendare. Altul, care se declară nevinovat şi nici cadavrul nu s-a găsit, a primit 22 de ani cu executare. Primul este vedetă de televiziune, iar cel de-al doilea, un nenorocit de poliţist. În ce ţară trăim???

  Când eram copil, mama îmi spunea deseori: "Să nu te lauzi, că nu-i frumos!". Mai târziu, după mulţi ani, mi s-a atras atenţia de nenumărate ori: "Lucrezi atât de frumos, dar nu ştii să îţi vinzi marfa!". Oare cum o fi mai bine: să mă laud, ca să îmi vând bine marfa, sau să ţin cont de proverbul "Lauda de sine nu miroase a bine" ? Că tot aşa zicea şi mama!

  Persoanele diagnosticate cu probleme psihice să nu apeleze la serviciile paranormalilor, deoarece în mintea lor, tulburată de boală, informaţiile primite se pot întoarce pe dos.

  Tatăl meu a fost un autodidact în domeniul Limbii şi Literaturii române, dar şi un bun tipograf. Eu, fiica lui, sunt autodidact în domeniul Istoriei omenirii şi a fiinţei umane, dar şi un bunişor condeier.

< Sus >

  Căutaţi ferăstrăul! Cum să fi fost tranşat cadavrul nenorocitei de Elodia cu un biet cuţit de tăiat pâine?! Era făcut din aluat fraged? Nu trebuia şi un ferăstrău, ca să o facă hălci tocmai bune de băgat în portbagaj? Hai, să zicem că, folosind "chirurgia psihică", s-ar fi putut şi fără ferăstrău! Vă spuneam eu că e ceva paranormal în toată povestea asta!

  Procesul vrăjitoarelor. În mod evident, cazul poliţistului Cioacă a fost inventat de vrăjitoarele Bucureştiului. Toate galbene la păr, impertinente, duse cu mintea prin "astral", pricepute la "masaj", descântece cu lumânări şi ghicit în toate cele, duduile emancipate s-au dat în stambă 5 ani pe la diverse televiziuni. Au descris, nenorocitele, o mulţime de scene macabre, văzute prin filmele de 15 ani cu bulină. Aberaţiile lor s-au lipit de mintea tulbure a unor anchetatori şi judecători, care au fătat ca scroafa-n coteţul plin de noroi şi rahat. I-au dat lui Cioacă 22 de ani de pârnaie pentru nişte motive care nu stau în picioare nici dacă le-ar atârna pe stâlpii de telegraf. Ce-au debitat vrăjitoarele pe la televiziuni, aşa s-a scris în rechizitoriu: că pe Elodia ar fi tăiat-o bărbatul în bucăţi, ar fi băgat-o în portbagaj, ar fi ars-o în pivniţa blocului sau pe câmp, ar fi zidit-o într-un cavou, ar fi aruncat-o în pădure şi, colac peste pupăză, presupusul criminal ar fi profanat niscaiva morminte!

Acest proces halucinant seamănă ca mod de concepţie şi sentinţă abuzivă cu procesul înscenat soţilor Ceauşescu. În ambele procese întâlnim anchetatori cu minţile spălate, judecători-marionetă, probe false, victime presupuse şi o imensă manipulare a populaţiei prin mass-media. Pe cine să mai dăm vina pentru atâtea gafe de răsunet care continuă să întunece reputaţia României? Conducătorii ţării se tot schimbă. Care cum vine pe funcţie se trezeşte imediat cu tinichele atârnate de coadă. Doar corupţia rămâne tare pe poziţie, înflorind ca o ciupercă de kefir în fiecare an. Românii se uită mai departe la televizor, mirându-se de orice văd. Nu au destui bani să-şi cumpere cărţi de bună calitate, din care ar putea să înveţe câte ceva despre cinste, demnitate şi omenie. Mai de mult doreau să trăiască în democraţie. Culmea ghinionului: s-au trezit în haoscraţie!

Anormal sau paranormal? Situaţia poliţistului Cioacă este de-a dreptul ciudată: - Soţia i s-a teleportat naiba ştie pe unde; - Au apărut, pe ici, pe colo, haine pătate de sânge care nu erau ale lui; - Toate persoanele care au văzut-o pe Elodia vie, după dispariţie, au fost considerate mincinoase; - Toţi indivizii care au afirmat că ar fi omorât-o soţul au fost ridicaţi în slăvi pe la televiziuni şi în presă; - Înainte de începerea căutărilor, mama Elodiei a avut o "viziune": "Fata mea e moartă! El a omorât-o!"; - Majoritatea probelor care îl disculpă pe soţul Elodiei au fost date la o parte, nefiind folosite în proces; - Cei care au îndrăznit să presupună că poliţistul Cioacă ar fi nevinovat au fost ridiculizaţi, calomniaţi, făcuţi mincinoşi, nebuni etc; - Presupuşii clarvăzători prezentaţi prin televiziuni ca mari "vedete ale paranormalului", au debitat bazaconii cu nemiluita. Din cauza lor, acum în România cuvântul "clarvăzător" este sinonim cu "mincinos" şi "escroc".

A apărut recent un combatant aprig pe baricadele adevărului: Dănuţ Otevistul, candidat în "astral" la Preşedinţie, şi-a scos din garaj artileria grea, care prin bubuiturile ei va face prăpăd printre falsificatorii cazului Elodia. Bravo, Dănuţule, parcă încep şi eu să te simpatizez, că năzdrăvan mai eşti! Ptiu, să nu fii de deochi!

  Cutremurul va sosi când va vrea Dumnezeu, nu când visează seismologii.

  Bisericile bucureştene urlă toată ziua: bat clopotele din te miri ce motive, difuzoarele date la maximum aruncă slujbele în aer, iar dacă nu sunt slujbe "pe viu", se găsesc altele înregistrate. Din zori şi până-n noapte ni se face educaţie religioasă! După ce se potoleşte larma duhovnicească, spre miezul nopţii începe programul nocturn al Capitalei: zbiară golanii pe străzi, înnebuniţi de boxele cârciumilor care nu mai contenesc până se luminează de ziuă. Oare în Bucureşti numai Dumnezeu are voie să doarmă?!?

  Românii se simt fermecaţi de vocea paranormală a lui Cezar Ouatu, dar cel mai mult le place că o iubeşte pe Angela Gheorghiu. De, ce să-i faci?! Iubire fără muzică nu se poate, iar muzică fără iubire, nici atât!

  Spiritismul este loterie: joci, dar nu ştii care va fi rezultatul.

< Sus >

  Cu ani în urmă, o domnişoară mi-a spus că nu dorea să îi găsesc durata vieţii prevăzută în destin. După 3 luni a murit într-un accident de maşină. Să fi presimţit că nu mai avea mult de trăit în această lume?

  Tot cu ani în urmă, o doamnă se pregătea de plecare la o mânăstire: şi-a făcut curat prin casă, iar cărţile din bibliotecă le-a dat cadou pe la prietene. A venit şi mi-a spus: cred că mă cheamă Dumnezeu la El! A fost la mânăstire, şi-a luat rămas bun de la măicuţele ei dragi, iar pe drumul de întoarcere spre casă a murit într-un accident de maşină. Într-adevăr, o chemase Dumnezeu în lumea Lui...

  Roiesc prin ţara aceasta tot felul de indivizi, sosiţi din afară, care se dau drept "maeştri spirituali". Românaşii noştri plătesc sume piperate ca să audă bazaconii cu grămada, iar după finalul circului, dau năvală pe la maeştrii autohtoni, ca să-i lămurească ce-au vrut să le spună străinii. Vedeţi, aşa este în ţara aceasta: ce e românesc zace în depozit, iar ce e străin, se pune în vitrină! Poate că şi din acest motiv ne dispreţuiesc atâtea popoare!

  Prea multe filme idioate cu fantome! Unii chiar cred că ele reflectă realitatea.

  În România, dacă faci mult bine, ajungi ca Gigi Becali.

  Există oameni cărora nimeni nu vrea să le spună câte ceva despre viitor. Întrebare: s-au gândit, oare, dacă mai au vreun viitor?

  Cei care exagerează cu meditaţiile şi înfometarea pot ajunge să respingă persoanele din jurul lor, considerându-le ca fiind "impure".

< Sus >

  Fetele şi femeile care vor să se mărite trebuie să se bazeze pe farmecul personal, nu pe făcăturile unor presupuse vrăjitoare.

  Multe persoane în vârstă vor să li se spună data exactă la care vor muri: anul, luna, ziua, ora... Răspunsul meu este: fiecare capitulează când se satură Dumnezeu de atâtea păcate.

  Prea puţine filme educative la televiziunile româneşti! Personajele terifiante (criminali, obsedaţi sexual, dereglaţi psihic, toxicomani, bandiţi etc) pot să distrugă minţile unor oameni pe care mamele lor i-au născut normali din toate punctele de vedere.

  Încă mai există români care se cred animale: reptilieni, acarieni, batracieni, lei, scorpioni, peşti, berbeci, tauri etc. Chiar nu reuşesc să se considere oameni?

  Violurile în "astral" bântuie minţile unor persoane cu probleme psihice. Pentru sănătatea mentală a românilor, cuvântul "astral" ar trebui să fie scos din limbajul curent.

  Dănuţ otevistul zice că îşi face televiziuni peste hotare. Bine că i-a venit mintea la cap, s-o caute mai departe pe Elodia! Să-l ia şi pe Lăzăruş, cu sapa şi lopata!

< Sus >

  Îngroparea morţilor este o meserie nemuritoare.

  Bisericile de cartier omoară pensionarii cu zdrăngăneala clopotelor. Azi îngroapă unul, mâine, altul şi afacerea merge strună. Din atâţia morţi o să iasă o catedrală ca piramidele faraonilor...

  Sindromul Mădălina Manole: una a înghiţit 30 de boabe de ricin şi, în loc să moară, a vomitat! Pe figurantele astea nici Cerul nu le mai vrea!

  Moaştele "sfântului" Gyoghin au primit 6 ani de puşcărie. Dar pentru "azilul politic" suedez, câtă pârnaie românească merită?

  Românii lipsiţi de suficientă cultură confundă clarviziunea cu ghicitul.

  Paranormalul se dezvoltă ca orice îndeletnicire: prin muncă.

  În România, dacă spui că eşti paranormal, imediat te acuză unii că umbli cu "necuratul", iar alţii te laudă că eşti înzestrat cu "har" de la Dumnezeu. Pe cine să mai crezi?

  Unii confundă democraţia cu anarhia.

  În România funcţionează televiziuni care îşi bat joc de întregul popor.

< Sus >

  Vrea o televiziune să te facă praf? Nimic mai simplu: îţi trimite o javră de "client", iar după aceea te cheamă la raport în faţa naţiunii.

  Unii îmi cer să le intru în creier, ca să le şterg amintirile neplăcute. Da’ ce sunt eu, hârtie igienică?!?

  Pofta de avere stârneşte ura între copii şi părinţi.

  Dacă faci un bine, te batjocoreşte lumea. Dacă faci un rău, te respectă până la a treia generaţie.

  Preoţii le bagă oamenilor "necuratul" în cap.

  Românul spune "Doamne ajută!" chiar şi atunci când taie gâtul găinii.

  Cele mai bisericoase femei sunt primele care dau năvală la ghicitoare.

  Sărăcia unui popor este direct proporţională cu numărul de ore petrecut în faţa televizorului.

  Străvechiul bun-simţ al poporului român este diluat de apa televiziunilor.

  Unele domnişoare cred că se mărită dacă fac sex ca prostituatele.

  Dacă îi spun unei târfe să se lase de curvăsăreală, se supără pe mine, de-i vine să mă omoare.

  Bărbatul păcătos mai uşor îşi lasă amanta decât nevasta.

  Mama este primul şi ultimul judecător al copilului său.

< Sus >


Pagina index Nina Petre