<  Înapoi la pagina "Educaţie prin paranormal"


NE MOR GENIILE

Autor NINA PETRE

 

25 noiembrie 2010

MOARTEA LEBEDEI

Încă o moarte violentă şi absurdă: cea a cântăreţei de operă ROXANA BRIBAN. Ce scriam nu demult despre victimele corupţiei generalizate din societatea românească?! Repede se mai confirmă afirmaţiile mele, cu toate că aş prefera de multe ori să nu am dreptate! Izolarea Roxanei Briban pe plan profesional a ieşit la iveală prin multe mărturii şi fapte. De exemplu, boss-ul de la Viena a afirmat că Roxana ar fi avut "vocea neagră". Ciudat mod de exprimare pentru un muzician celebru! Soţul ei, un ipocrit, povestea într-un interviu că Roxana se îndepărtase de toate colegele din Operă, dar stătea toată noaptea la computer, făcând conversaţie cu "prietenii italieni". Oare cine o fi învăţat-o să se omoare în halul acela? "Prietenii" din peninsulă sau alţii de pe internet? Nu ne mai mirăm de nimic, cunoscând şi cazul Mădălinei Manole. Unii se omoară chiar în direct, pe chat, ca să-i vadă tot mapamondul. Trăim într-o lume nebună, fără îndoială. Priveam la OTV transmisia înmormântării Roxanei Briban şi mă întrebam disperată: nu văd eu bine sau chiar lipsesc colegii ei de la Opera Română? Cum, doar câţiva şi-au onorat colega săvârşită prematur din viaţă? Numai magistrul Octavian Naghiu şi privighetoarea Braşovului, Felicia Filip, s-au încumetat să iasă în faţa camerelor de filmat? De cine s-au temut zecile de colegi ai Roxanei? De arborele cu coadă de cal care face jocurile în Teatrul de Operă din Bucureşti?

Mă revoltă modul parşiv în care sunt mediatizate de către unii decesele oamenilor geniali ai României, folosindu-se mereu sloganul "Mortul e de vină!". Dragi români, încercaţi să readuceţi bunul simţ şi omenia în viaţa societăţii noastre! Nu putem trăi la nesfârşit într-un climat de ură, invidie, discordie, colportare, nesimţire totală! Nu vedeţi că ne dispreţuiesc până şi cele mai prăpădite ţări din lume?!

< Sus >

12 noiembrie 2010

CAVALERUL POEZIEI ROMÂNEŞTI

S-a dus şi ADRIAN PĂUNESCU! Dumnezeu să îl odihnească în pace! După o viaţă zbuciumată, îşi merită pe deplin odihna veşnică. A fost un om atât de strălucitor, atât de puternic şi de inimos, de parcă s-ar fi adăpostit în fiinţa sa întreaga suflare a neamului românesc. Ce mai contează acum croncăneala cioroilor invidioşi, care încearcă să îi întunece prestigiul incontestabil?! Tot felul de invidioşi pe opera sa literară şi pe activitatea sa uimitoare de lider al patriotismului românesc îl critică aiurea, încercând să iasă în evidenţă prin opinii bizare, pe care nu reuşesc să le impregneze cu un dram de bun-simţ şi inteligenţă.

Se tot vehiculează ideea că ADRIAN PĂUNESCU ar fi "al doilea după EMINESCU". Ce fel de clasament o mai fi şi acesta? EMINESCU a avut o viaţă deosebită de cea a lui ADRIAN PĂUNESCU. Într-adevăr, prin opera sa literară îşi merită pe deplin rangul de "Luceafăr al poeziei româneşti". Dar de ce ADRIAN PĂUNESCU să fie pe locul doi? Este drept că a trăit "după" EMINESCU, dar munca sa de o viaţă îl aşază pe piedestalul său ca o personalitate complexă, unică, nu numai în domeniul literar. ADRIAN PĂUNESCU merită să fie supranumit "Cavalerul poeziei româneşti". Să îi acordăm dreptul de a fi el însuşi, cu toate meritele sale deosebite, fără a-l compara neapărat cu MIHAI EMINESCU sau cu altcineva! Indiferent ce bârfesc banalii condeieri pe la diverse televiziuni, spiritul lui ADRIAN PĂUNESCU va dăinui veşnic, iar stălucirea operei marelui poet se va stinge doar odată cu planeta Pământ. Denigratorii săi vor fi îngropaţi fără onoruri militare şi nu vor fi jeliţi de milioane de români. Aceasta le va fi pedeapsa pentru obtuzitatea şi răutatea lor!

< Sus >

21 iulie 2010

DRAGI VIZITATORI AI SITE-ULUI MEU,

Am primit sugestii din România şi Canada în vederea contactării spiritului regretatei noastre MĂDĂLINA MANOLE. Doresc să vă anunţ că spiritul îndrăgitei cântăreţe a devenit, fără voia lui, spiritul unei sinucigaşe. Prin urmare, este traumatizat, dezorientat şi profund îndurerat. Are foarte mare nevoie să fie lăsat în pace până la pomenirea de 40 de zile. Abia după aceea ne vom putea da seama dacă a reuşit să plece în lumea spiritelor sau va fi cazul să îi acordăm un ajutor suplimentar. În momentul de faţă, orice intervenţie asupra acestui spirit prin metode paranormale nu ar fi binevenită. Vă mulţumesc pentru înţelegere.

NINA PETRE

< Sus >