Home  

   

 

MICHAEL NEWTON - Regresia hipnotică spirituală

 

Până nu de mult, SPIRITISMUL era asociat obligatoriu cu o doctrină bine închegată încă de acum 150 ani şi cu prezenţa unui medium autentic. Iată că, recent, a apărut o metodă prin care oricine ar putea să devină propriul său medium, scoţând date inedite despre viaţa sa de spirit liber, ca şi despre lumea spiritelor în general. Metoda regresiei spirituale a dat un suflu nou spiritismului, plasându-l sub auspiciile ştiinţei, în cadrul mai larg al psihologiei transpersonale - a patra forţă în psihologia actuală (după psihanaliză, psihologia behavioristă şi cea umanistă).

DESPRE DR. MICHAEL NEWTON     

Dr. Michael Newton, are un doctorat în consiliere psihologică, este Master Hipnoterapeut, şi a primit în 1998 recunoaşterea Asociaţiei Naţionale a Hipnoterapeuţilor Transpersonali (National Association of Transpersonal Hypnotherapists) prin acordarea unui « Premiu pentru cea mai deosebită contribuţie adusă de un hipnoterapeut ». Îşi dedică practica modificărilor comportamentale şi ajutorării oamenilor de a accede la nivelele lor spirituale superioare (Sinele superior).

Dr. Michael Newton a dezvoltat o tehnică proprie de hipnoză pentru a ajunge la amintirile ascunse ale subiecţilor săi despre viaţa de dincolo de moarte, descoperind o experienţă plină de înţeles a conştiinţei în spaţiul dintre vieţi. Dr. Newton şi soţia sa locuiesc în Munţii Sierra Nevada din nordul Californiei.

 

Cărţi fundamentale ale spiritismului prin hipnoză

 

CĂLĂTORIA SUFLETELOR (1994) - studii de caz asupra vieţii dintre vieţi

Această carte remarcabilă revelează ce se întâmplă cu sufletul în lumea spiritelor. Aproape ca un jurnal de călătorie, relatările a 29 de persoane care au fost aduse în stare de supraconştienţă, ne dezvăluie uimitoare amănunte despre lumea spiritelor. Aflaţi sub hipnoză profundă, aceşti subiecţi descriu ce li s-a întâmplat între reîncarnările trecute. Ei revelează detalii plastice despre ce simţim când murim, pe cine întâlnim imediat după moarte, ce este lumea spiritelor cu adevărat, unde mergem şi ce facem ca suflete şi de ce alegem să ne întoarcem în anumite trupuri.

După ce veţi citi Călătoria Sufletelor, veţi căpăta o mai bună înţelegere asupra nemuririi sufletului omenesc... şi veţi primi încercările personale cu o mai mare înţelegere asupra scopurilor dumneavoastră, a raţiunilor ce se ascund în spatele evenimentelor din viaţa dumneavoastră.

 

DESTINUL SUFLETELOR (2002) - noi studii de caz asupra vieţii dintre vieţi

În Destinul sufletelor, 67 de oameni asemeni dumneavoastră îşi trec în revistă amintirile din viaţa dintre vieţi.

"Călătoria sufletelor a fost primul pelerinaj pe care, alături de clienţii mei, l-am făcut în lumea spiritelor, pe marele râu al eternităţii. Destinul sufletelor vă va duce într-o a doua expediţie printre minunile lumii spiritelor, de-a lungul aceluiaşi râu, fără să vă priveze de şansa unei excursii colaterale, în zonele cele mai semnificative. Explorarea noastră va dezvălui multe dintre aspectele ascunse ale călătoriei de după moarte şi va spori înţelegerea noastră despre incredibila ordine ce există în viaţa de după." - Dr. Michael Newton

 

VIAŢA DINTRE VIEŢI (2004) - Hipnoterapie pentru Regresie Spirituală

Viaţa dintre vieţi: hipnoterapie pentru regresie spirituală reprezintă rodul a peste trei decenii de cercetări îndreptate în direcţia dezvoltării metodei clinice de hipnoză şi menite ajutorării clienţilor să ajungă la amintirile din viaţa lor ca suflete. Un element-cheie al cărţii de faţă constă în modalitatea de atingere a stării transei supraconştiente pentru reamintirea existenţei nemuritoare a clienţilor. Graţie unei percepţii înălţate, oamenii obişnuiţi pot găsi propriile răspunsuri la întrebările imemoriale „Cine sunt?", „De ce sunt aici?", „De unde vin?" Această carte este în primul rând un „ghid practic", în care am reunit şi explicat pas cu pas procedurile pe care le-am considerat a fi cele mai utile pentru atingerea amintirilor clienţilor din viaţa lor din lumea spiritelor. Iar dacă prezentul volum se doreşte a fi un text metodologic util, ce se adresează profesioniştilor cu experienţă în domeniul hipnozei, el mai conţine şi noi studii de caz, ce nu au fost cuprinse în precedentele mele lucrări Journey of Souls (Călătoria sufletelor) şi Destiny of Souls (Destinul sufletelor).

Speranţa mea este că ne aflăm la începutul unei mişcări care va deveni mondială în secolul 21, oferind o metodă ce ne va permite o nouă înţelegere spirituală asupra propriei noastre fiinţe. Multiplele aplicaţii ale regresiei spirituale ne pot ajuta să înţelegem scopul existenţei noastre şi, atingând această cunoaştere, vom deveni mai buni." - Dr. Michael Newton

DOWNLOAD GRATUIT

Aici puteţi descărca versiunea electronică a celor 3 cărţi menţionate mai sus

Călătoria sufletelor

Destinul sufletelor

Viaţa dintre vieţi

 Aceste cărţi nu ar trebui să lipsească din nicio bibliotecă. Dacă lectura acestor cărţi vă încântă, vă recomandăm cumpărarea cărţilor în formatul tipărit pe hârtie!

 

Interesul foarte mare atât al publicului larg, din toată lumea, cât şi interesul colegilor hipnoterapeuţi în învăţarea şi folosirea metodei sale de regresie spirituală, de accesare a tărâmului spiritual, l-au determinat pe dr. Michael Newton să conducă formarea profesională a acelor hipnoterapeuţi dornici să cunoască şi să dezvolte pe mai departe tehnica sa. Astfel că, în anul 2002 a fondat Societatea de regresie spirituală (Society for Spiritual Regression) şi a început să pregătească hipnoterapeuţi atestaţi şi dedicaţi perfecţionării studiilor şi practicii de regresionare a clienţilor în perioada petrecută în lumea spiritelor, între vieţile lor pământeşti.

Site-ul oficial al Dr. Michael Newton şi asociaţilor săi de la "The Newton Institute":

spiritualregression.org